Ботев Пловдив завърши 0:0 като гост на Царско село в четвъртата си предсезонна контролна среща. Мачът започна с 20-минутно закъснение заради градушка, която удари столицата.

Първата възможност в мача дойде в 4-ата минута. Тя бе на сметката на Ботев (Пд) след удар с глава на Лъчезар Балтанов, който не затрудни по никакъв начин стража на Царско село. В 18-ата минута Борислав Балджийски стреля доста високо над вратата при изпълнение на пряк свободен удар.

В 27-ата минута Антон Карачанаков влезе на мястото на Антонио Вутов. Бившият футболист на Левски получи контузия и бе заменен принудително. В 30-ата минута Желко Петрович прибегна до втора смяна, като в игра влезе младокът Станислав Шопов на мястото на Крис Добрев.

В 32-ата минута Тодор Неделев опита шут от далечна дистанция, но топката попадна право в ръцете на Мартин Димитров, който е бивш състезател на Ботев (Пловдив). В 39-ата минута Янко Георгиев трябваше да се намесва при удар на Родни Антуи. Това беше първият точен шут по посока вратата на “канарчетата”, който стражът спаси лесно.

В 58-ата минута удар на Светослав Диков след центриране от пряк свободен удар излезе в аут. В 61-ата Тейлон Кореа нахлу на скорост, но шутът му мина на сантиметри встрани от вратата. В 70-ата минута Божидар Кацаров с глава не успя да насочи топката в очертанията на вратата. Последваха силни минути за домакините, като Георги Минчев на два пъти не успя да преодолее Георги Аргилашки.

ЦАРСКО СЕЛО – БОТЕВ 0:0

БОТЕВ: Янко Георгиев, Филип Филипов, Кристиан Георгиев, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Кристиан Добрев, Антонио Вутов и Тейлон Кореа

21 КОМЕНТАРИ

  1. Започна затриването на готов отбор.
    За 4 мача срещу опашкари сме вкарали колкото на полуфинала в София на стадиона на ЦСКА.
    С футбола на Киров поне вкарвахме редовно голове със същите тези играчи. Жалко, много жалко… българска работа…

  2. 1
    1

    ЦарскоСелоКА-2 което си е Чорбаспор-2, спретнаха приличен отбор със селските си амбиции. Те ще са патерицата на Чорбаспор Ловеч в опита им да детронират Лудогорец. В този ред на мисли, равенството не изглежда зле, а като си спомним, че опукаха Чернобилските Отпадъци, картинката става още по….мъглива.

  3. 2
    2

    Ава снощи на националнуту стадеон квъ контрола съ игръ?

    • 3
      2

      Наштии играа виж чи бяфми 200 потни мангала и 20 пазачи и жепеици

  4. 12
    3

    Дано има някаква полза от тази контрола, и дано контузиите да са леки.

  5. 15
    6

    Хора не се занимавайте с излишни теми.
    Гледахте ли контролата…???
    Много контузени..много !!
    Сьстоянието на много футболисти не е добро…
    Успех на Ботев Пд

  6. 10
    10

    Как сФърши мача за суперселската купа уа?

    • 26
      9

      Ми явно никой. 250 мангала на Националния стадион. Срааааам сте за Пловдив кантонерииии, срам!

  7. 35
    12

    ама локо няма да е снулево равенство:)

    • 14
      5

      Турския Любимец го отнесе от Разград. Нормално.

    • 3
      7

      Позна жъ.лта курво ще направите нов рекорд по Възиране

Коментарите са затворени