“Всеки ден ми казват, че не ставам за треньор!” Това за яви с усмивка наставникът на Локо Пд Бруно Акрапович по време на днешната пресконференция на Лаута. Босненецът направи този коментар по повод отказа на Шефилд да предложат договор на Ияд Хамуд заради неговата физика. “В чужбина много държат на физиката. Когато моят син отиде в Италия, първото нещо, което питаха е, колко е висок. Трудно е на тази възраст да кажеш на футболист, че няма да стане. Ияд може да стане като Меси. Аз ще разчитам на неговите футболни качества. Лука Модрич също бе отхвърлен в Загреб, заради липсата си на физика. Голям риск е за един треньор да каже, че даден млад футболист не става. Между другото и на за мен казваха, че няма да стана, но играх в Бундеслигата.

Ожболт ще е речерва утре срещу Лудогорец. Мачът ще е по-лек от този с Ботев. Лудогорец са сериозен отбор, който харчи много пари за трансфери. Ние обаче имам други качества, на които ще заложим. Моят отбор има голям характер.”

115 КОМЕНТАРИ

  1. УДРЯМИ, РЪГАМИ, КЬОСКАМИ, ПЕТИЧКИ, ПИШТЯЛИ, ТЪРНАЦИ!!! И СНЕ ШАМПОАНИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))
    АКРАПА Е ВИЛИК!! ДОН КРЮШО Е ГЕНИЙ!!! НАПРЕШ АДЖАСАНСКИ АПАПИ!!! ЮРУУУУУУУУШШШШШШШШ ПУФ ПАФ!:))))))

  2. 5
    1

    Кръв СЕРЕТЕ от яад, защото годината ви беше НУЛЕВА, вашата болка че ние спечелихме ФИНАЛА срещу Жълтите ЖЕНИ, вашата отеха е че сте били повече, обаче КУПАТА е при нас а кожичката е ваше и ПОЕТАМУ живите в МИР дарагие ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ МАНГАЛИ НА ДОМАТЕВО 🍅 🍅 🍅 🍅.

    • Да бием или да загубим не е важно, важното че ЕБАХМЕ ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ на Финала, яжте черно бели ЛАЙНА.

  3. 6
    1

    Бруно, колко билета продаде Турския Любимец за Суперкупата?

    • 2
      5

      Дами ядете ХУЯ ЖЪЛТИ ЦИГАНИ, аз спечелих купата а вие супата, с поздрав яжте ми ХУЯ.

      • 4
        1

        Не разбрах, Бруно – колко билета продаде Турския Любимец? 😀

        • Турският любимец ще играе с Царско село, а Пловдивският любимец – мач за суперкупата…..
          Каква мъка за турскоговорящите…
          Има вече двойно повече продадени билети от мача за суперкупата на турците с техните турски господари преди две години……
          Мъка…

          • Турския Любимец – ръка за ръка с Бурсаспор – напред!!!

  4. На 15.05, се случи нещо нечувано и невиждано – събитие което тотално обезсмисли играта футбол и резултата. Оказа се, че най-важното нещо е бройката на феновете, и жълтите привърженици с право трябва да ни го напомнят по хиляди пъти на ден, защото трудно ще свикнем с новата реалност. Но и журналистите имат вина за това, защото некоректно отразяват събитията. И те трябва да се научат. От 15.05 насам споменаването на финала за Купата на България, по какъвто и да е повод, трябва да е придружено и с уточнението, че феновете на Ботевь са били много повече. Например:
    Лудогорец и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг в мач за Суперкупата на България. Лудогорец, в качеството си на шампион, а Локомотив, спечелил финала за Купата на България пред многохилядна жълта публика. А, ако не се споменава и че Локомотив е спечелил, а само се уточни, че жълтите са били много, най-добре.
    И Бруно какво се прави на луд. Какво е това интервю. Поне осем пъти трябваше да спомене, колко много са били жълтите на финала. И в професионалната му визитка трябва да пише: Носител на Купата на България, която няма никаква стойност защото жълтите фенове са били повече.

  5. 2
    1

    Да сте виждали циганин без самочувствие.Или с очила.Това крисливо,мързеливо племе без задръжки е вредно за всяка държава по света.Приликата с чернобелите събирачи на техника и огризки е смайваща.За това винаги и навсякъде ги позрещат с цигани,цигани.Единственият смисъл в изпития от омраза живот е победата над символа на Пловдив.Циганина винаги си остава цигани.

    • ЕЙ- ИНДИАНЕЦ !!!! ПУКА НИ НА НАС ДАЛИ ЩЕ ВЗЕМЕМ ТАЗИ КУПА.ВАЖНАТА Я ВЗЕХМЕ И ТОВА Е.А ЖЬЛТИТЕ ВИ ПРИКАЗКИ СА……..КЬОРАВИЯ НАЕБАЛ ГЛУХИЯ И ХВАНАЛИ НЯМИЯ ЗА СВИДЕТЕЛ…. А НАЕБАЛИ НАСРЕД СОФИЯ МНОГОХИЛЯДНАТА ЖЬЛТА ПАСМИНА.

  6. 3
    1

    А ВА БУТЯВИСТИ НИЙ С КОЙ СА ПАДНАЙМИ ЗА КУПАТА ВА???

  7. Днес носителят на купата на купите ще играе една престижна контрола преди началото на шампионата и мачовете си в ЕКТ! След края на контролата ще има купа за победителя, но по-важното е пловдивският любимец да покаже добра игра и да излезе без контузии от мача. Локото е било най-много пъти утрешия си съперник от всички други БГ клубове, откакто разградчани са в елита и утре няма да им е лесно на шампионите!
    В крайна сметка, черно-белите взеха най-важния финал в историята , както и най-важното дерби в историята на дербитата на Пловдив и утре няма как да бъдат притеснени от каквато и да е развръзка на мача!
    След 15.05.2019, пловдивчани вече няма какво да губят и спокойно могат да вървят горди, дори когато губят занапред! Факт!

    • 1
      1

      клоуни,джуджета мегаломани.Цигани проклети.

  8. 7
    8

    Въпреки липсата на безплатен транспорт, мощна група от 138 ултраси на Локото атакуват националния стадион. Така се подкрепя пловдивския любимец. Саде ЛОКО. Аллах акбар! Ние може да сме сиган, но сме пък мюсулман

    • 9
      1

      Не може всички да сме от КЦМ и околните села с безплатни шапки и кон-дог.

    • Дайте сега да се разберем – Пловдивския или Турския Любимец? Нещо се обърках – уж пропагандата беше за Пловдивския Любимец, а какво става сега с Бурсаспор и Турския Любимец? А Заки Байрам какво ще каже? А Левент Назифоглу?

  9. 6
    4

    Мача наистина ще е лек. Бързи два три гола и всичко става по леко.

  10. 10
    2

    Безспорно Бруно е най-добрия треньор в България.

  11. 2
    6

    УДРЯМИ, РЪГАМИ, КЬОСКАМИ, ПЕТИЧКИ, ПИШТЯЛИ, ТЪРНАЦИ!!! И СНЕ ШАМПОАНИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))
    АКРАПА Е ВИЛИК!! ДОН КРЮШО Е ГЕНИЙ!!! НАПРЕШ АДЖАСАНСКИ АПАПИ!!! ПУФ ПАФ!:))))))

  12. 10
    3

    Кръв сере от 15.05.19. и постоянно показва една парна машина, май иска да да я купи и даси направи от не Самоебачка със педали, и да я подари на Майка си на Жена си Баба си и чат пат той да я ползва, че го боли маясъла още от финала, ПОЧИВАЙ В МИР ЖЪЛТО ЦИГАНЧЕ. 👌👌👌

  13. 8
    3

    Тези жълтите са големи комплексари – готови са и курви да се изкарат, но да не признаят, че Локо им ЕБА МАМАТА на финала с перфектна игра!!

    • 8
      1

      ми те са си курви и не го крият дори…

  14. 11
    6

    Ама как срах в устата на жълтите помакини ,
    няма по-голям кеф

  15. 4
    2

    Кажи, кой се е сетил да ти се обади и да ти каже, че не ставаш за треньор? Кажи, кой не е спал и си е разбил съня, за да мисли за теб?

  16. 6
    6

    Нямаш си на идея колко са прави.А за спечелването на купата, питай твоите началници как я спечели.Не се фантазирай ,учителю.

    • 11
      3

      Жълтите още се гърчат от болка! Густо майна, Филибето! САМО ЛОКО!

    • 8
      2

      Петата завинаги остава в жълтите трътки! Вечните морални победители, колкото и да си измислят истории за успокоение няма как да заличат това че бяха тотално надиграни в най-важното дерби в историята с най-голям залог! Другото всичко са измишльотини и плюнчения типично за жълтите.
      КРАСОТА. ВЯРА. ПЕТА

    • 5
      3

      с игра, селски! с игра я спечелиха. нещо се бъркаш с вас
      гледам ощше ви боли гъза от тази игра.
      Свиквайте – така ще е ВЕЧНО!!!

  17. 8
    2

    Че кой се е сетил за теб, та и всеки ден да ти го казват?

    • 6
      4

      Че как кой?Вие, бре индианец! Всеки ден ближете рани с лъжи и измислици, станахте даже и НАШИ КУРВИ, само и само да не признаете ПАДЕНИЕТО СИ, ЛИПСАТА НА МОРАЛ У ВАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ!!! Акрапович ак о не е треньор то киров е човек за гонене на топки зад вратата…

  18. 6
    8

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ТУКАНКА ПИШАТ САМУ ИСТИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ!!! ЖАЛТИТИ ДА СИ ПИШЪТ Ф ТЕХНИТИ НУВИНИ!!!
    МАШАЛЛАХ БАТ БРУНО!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))

  19. 35
    3

    Жална ни майка кривоглава, от неска има нова мода по селата! Божо Пънка, дупчи на ишлиме на всяка жълтъ Ултръ, по дупиту- Канарь увит в Калъфкъ! Чаками по седмица за свищеннуту Тату! Жална ни майка кривокрака, могу съ радвайфми ! Айййй канаряяя…

  20. 14
    4

    Пичаги най голямото густо е че Бруно изклати селянките и от 15 05 са в будна кома……за справка у хоремака в Стряма при бат Стоян канара ва да гоейба.

  21. 11
    3

    ДВА ЖЪЛТИ ТРОЛА ПЛЮЯТ ПО АКРАПОВИЧ С ЛОКОМОТИВСКИ НИКОВЕ!!!
    КАК ВЪ ОНОДИ ПРОФЕСИОНАЛНО ОЩЕ БОЛИ ПЕТИЧКА В ДИВИЯ ПАПАГАЛСКИ ГЪЗ!!!

  22. 6
    4

    Утре колко фенове ще има?. Дали ще затварят заради нас магистралата? Кога се тръгва? Има ли някаква организация?Това пишете,а не глупости.

    • 13
      6

      Индианецо, стига си писал глупости? Не виждаш ли, че никой вече не ти обръща внимание.
      Боли ли петата?

      • 7
        10

        Това, че са ви дали купата не ви прави по-малко миризливи цигани!

  23. 10
    7

    Винаги съм го казвал и пак ще го кажа: Бруно е най-добрия треньор в момента в БГ. Другите започнаха да го копират – какво по-голямо доказателство?!

  24. 7
    6

    Бруно е аматьор, защото нищо не е показал.
    Подариха ви една купа с протекции от най-високо ниво и затова целувайте краката на Крюшо, а не оная работа на Акрапа, защото той няма заслуга. Още утре ще се види че сте върбови свирки, още по-тъжно ще е като ви шибат още първия мач в Европата..

    • 12
      7

      Много ли боли, селски!
      Радвам се, че се кефиш да си курва на Локо

      • 1
        1

        само на курви може да се заповядва, Ивчо!
        Голям и дебел човек си, а мислиш като дете.
        Скоро обаче шкембето ще ти остане само спомен – в затвора не харесват дебели курви

      • е това е .. оправдание на глупак…

        Абе къде ги намирате такива празни и криви тикви с шкембета???!!

    • 6
      3

      Иво, приеба ми се. Идвай веднага, курво на Локо! Задоволявай!

    • Успокоявай се селски бек.Мри отрепко!Развалихте хубавия град

  25. 8
    3

    Бруно би кривите глави на сред София затова го мразят още повече !

  26. 7
    9

    Идеален си за циганската паплач. Но знай слез 3-4 седмици ще започнат пак да те гонят.

  27. 6
    7

    Не е така Бруно, за всеки влак си има пътници. Ти и Локуту сте родени един за друг, и бай Крушарски също.

  28. 18
    4

    На тези, които твърдят, че не ставаш, ти отговори по възможно най-добрия начин. Изнесе футболна лекция и спечели най-важният мач.
    Не се съмнявам, че и за в бъдеще, всеки, който твърди такова нещо, ще получава същия отговор.

  29. 10
    4

    Жълтокожи, я кажете каква ще ви е версията ,като вдигнем суперкупата? Каква индианщина ще ви родят болните глави???

    • 5
      6

      ще вдигнеш на баба си увисналите цици, миризлив столюпиновец!

  30. 8
    7

    Изкупихте ли билетите за суперкупата, машиниииииииииии . Хахахаха

    • 5
      2

      Изкупихте ли членските карти, индианци

  31. 7
    4

    androu pishi po gramotno wa da go iba… sigurno 50 greshki ima v taa statiq!!!

    • 8
      3

      Ха-ха-ха-ха.
      Не мога. Хора, кажете му да спре. Ще умра от смях. Няма друг толкова смешен. И хиляда пъти да напише едно и също винаги е супер смешен.

      • 2
        7

        АЗ ПРАВЯ ВАРИАЦИИ АБИ!!! ….САМУ ИЛЮСТРАЦИИТИ СА ИДНИ СЪШТИ!!!! ШТОТ НЕ МОЖИ СИМВУЛЪТ НЪ УТБОРЪ, ДАЛ НЕГУВУТУ ИМИ И МОШТ, ДА Е РАЗЛИЧНУ!!!:)))))))))))))))))…..а инъчи, нямъ по-радустин апап ут мен, чи ми аресваш илюстрациити!:))))))))))))))))))))))) пуф паф
        КАТ КАЖА “ПУФ ПАФ” И СЕРСЕТУ МИ ПОЧВЪ ТРЕПЕТНО ДА БИЙ!!!!!
        СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ:)))))))))

    • 7
      5

      Курва на Локо, всичките лайна изсрани от тебе, да ти напълнят червясалата ти муцуна! Да ти е сладко оли!

  32. 13
    11

    Няма да е изненада ако Локомотив се сбори с Лудогорец за титлата. Имаме много силен отбор. Само Локо!!!

    • 7
      10

      прав си …..шанса за шампион си го изписал горе в ляво над коментара

      • 10
        6

        10 000 Локомотивци срещу 0 жълтури.! Само факти!

        • 7
          8

          Хахахаха, много има да гоните жълтите….

          • 7
            4

            Защо да ги гонм жъльтите?! Те са смачкани, и са ни в краката! Те са нашите курви!

  33. 16
    7

    ЛОКО се пълни с хора с Черно- бели сърца. Пловдивският любимец го чакат велики битки и победи…

    • 7
      16

      С черни по-скоро и е любимец само на Столипиново локо, видяхме ги, че нямат фенове

    • 2
      7

      ТАКА Е!!!! И МОЙТО СЕРСЕ Е ЦЪРНУ-БЕЛУ!!!! УБИЧЪМ ТЪ МОЙ КЛОАКОМОТИФФФФФ!! ТИ СИ СТУЛЮПИНСКИЯ ЛЮБИМЕЦ И ГОРДОСТА НА ШЕКЕРЯ!!!! ПУФ ПАФ:))))

  34. 11
    11

    на бас ибрикчии след първия полусезон ментето бруно си тръгва!!!!!!!!!!!!!!

  35. 17
    8

    Имаме новина, Хамуд остава в Пловдивския любимец. Поредното класно попълнение! БРУНО, голям си, поклон…

    • 10
      14

      Поредния мангал в циганския отбор без фенове

      • 5
        3

        Ние няма от къде да имаме фенове – цигани! 42000 членове са в изгрев бойс, вие жълтите курви сте окопи рали всички цигани и поради това може да имате повече фенове! Ние не съжаляваме за това, че събирате измета на Пловдив и селската околия! Пазете ги, те са ви против уроки!

  36. 7
    15

    Като за нас ставаш! Нямаме фенове, че да пречишна някой.

  37. 11
    15

    БАТ АКРАПА Е ВЕЛИКАН!! МНОГО ДОБЪР АПАП! ИСТИНСКИ КЛОАКОМОТИФЕЦ!!!! НАПРЕШ АПАПИ, БАТ АКРАПА ВЪ ВОДИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ ПУФ ПАФ:))))

  38. 7
    21

    Тоя не става. Некадърник. ВЪН !!

    • 19
      9

      разбрахме де индианецо. стига си драскал. и още 100 да го напишеш ще си останеш жълт мангал с ПЕТА у газо :)))))

    • 1
      1

      ОБАЧЕ КАК ВЪ ОНОДИ ОТВЪН НА ВЪТРЕ ЖЪЛТ ИБРИКЧИЯ!!!

    • 19
      10

      Боли, боли. немога да спя. дано да се махне тоя Бруно, че цял живот ще сънувам кошмари от него. вече нищо не е същото. буфирите ни лепнаха петно за цял живот и остава неизлечима травма във всички ботевисти загубата на финала.

  39. 16
    7

    Немската школа си е немска школа. Голям профисионалст.

  40. 18
    7

    У нас, успешния човек си личи по това, когато е плют повече! Стопичков, Бербатов, Казойски…..куп примери. В крайна сметка постиженията казват всичко. Бруно взе исторически финал, който го записа завинаги сред най-големите, не само в Локото!
    Успех Бруно! Със сигурност си много добър професионалист!
    Дано останеш при нас по-дълго!?

  41. 7
    11

    Тоа па тоа 3 купи. Беше каквото беше, сега ще се борим за оцеляването си.
    А тия марул наистина е пълен нещастни и наистина никакъв треньор.

  42. 7
    8

    Запорът, наложен от швейцарския съд върху имущество на банкера Цветан Василев, с което българските власти се похвалиха през 2015 г., е бил вдигнат на втора инстанция, съобщи в. “Сега”. Става въпрос за имот на семейството в Швейцария, както и за четири сметки в местни банки.

    Това стана ясно от данни, предоставени на вестника след спечелено дело за достъп до информация срещу КПКОНПИ. От отговора на антикорупционната комисия става ясно още, че разноските по делото в Швейцария са близо 22 хил. лева, а за принтиране и преводи в рамките на производството са платени още 20 хил. лева.

    От „Сега“ са потърсили информация за разходите по делото, след като председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който към днешна дата е в отпуск заради Апартаментгейт, заяви, че искът по делото е бил придружен с 28 хил. страници доказателства, тежащи близо 6 тона. Първоначално той е отказал достъп до информация на вестника с мотиви, че данните представляват служебна и търговска тайна, но две съдебни инстанции са счели това за неоснователно.

    Производството по конфискацията срещу Василев и семейството му бе образувано през март 2016 г. от Софийски градски съд, но неговото начало се проточи близо 2 години, като през 2018 г. бе спряно, тъй като от родния съд поискаха тълкувание по казуса от съда на ЕС, което все още се чака. Искът е в размер на 2.2 млрд. лева.

    Цветан Василев пребивава в Белград вече 5 години. До този момент няма решение на сръбските власти относно искането на българската прокуратура да бъде екстрадиран в България. Василев е задочен обвиняем по делото за фалиралата Корпоративна търговска банка. Според обвинението той е ръководел престъпна група, която източвала банката с години. Василев обаче отказва да се прибере в България, тъй като според него няма да получи справедливо правосъдие, а и се страхува за живота си.

  43. 29
    12

    ЛОКОМОТИВ Е НЯМАЛ ПО-ДОБЪР ТРЕНЬОР ОТ ВРЕМЕТО НА АТАНАС ДРАМОВ.
    Бруно Акрапович направи от този отбор, всеки мач да се борят, да се раздават, да играят със сърце и душа за емблемата на Локомотив. А това е по-важно от победите.

  44. 18
    9

    Голям си Бруно. Само напред и нагоре. Пожелавам ти поне още 3 купи с любимото ни Локо.

    • 2
      2

      3 шпека ше изядем утре в аналите , вай вай вай .
      бруно е аматьор, защото нищо не е показал.
      подариха ви една купа с протекции от най-високо ниво и затова целувайте краката на Крюшо, а не оная работа на Акрапа.

Коментарите са затворени