Локомотив Пловдив е много близо до това да си върне най-големия талант, излизал от школата на Лаута през последните 10-ина години. Става въпрос за бившия вече футболист на английския Шефилд Уензди Ияд Хамуд.

18-годишният талант вече тренира с черно-белите, като ще изкара пробен период, преди старши треньорът Бруно Акрапович да реши дали да го задържи.

“Да, тренира с нас, но е още рано да се каже за него. Сега сме насочили вниманието си към сблъсъка с Лудогорец. Има качества, познато му е всичко, ще видим”, коментира наставникът на Локо, цитиран от “Тема Спорт”.

Ияд Хамуд е юноша на Локомотив. В началото на 2017 година премина в Шефилд Уензди, където играеше за юношите. Ръководството на “кукумявките” не му предложи професионален договор и сега нападателят е свободен агент.

PlovdivDerby.com научи, че от Шефилд се аргументирали за непредлагането на договор пред Хамуд с това, че той не достигнал желаната от тях височина. Англичаните заявили на Ияд, че ако съдят единствено по футболните качества той е първият на когото щели да предложат договор, но според тях ръстът на футболиста ще му попречи да се развие във футбола на Острова.

Междувременно стана ясно, че героят за Локомотив Плов­див от историческия финал за Купата на България срещу Ботев (Пд) Ален Ожболт е под въпрос за сблъсъ­ка за Суперкупата с Лудогорец. Той имал хрони­чен проблем с адукторите, който го измъчва от време на време. В последно време Ож­болт не тренира със “смърфо­вете”, за да не се рискува здравето му.

Днес словенецът ще мине прегледи, които ще пока­жат дали ще може да играе срещу разградчани в сряда. Със сигурност треньорският щаб няма да рискува сезона на игра­ча, заради един двубой макар и той да е с цената на трофей, твърди “Тема спорт”. На Локо тепърва предстоят мачове за Лига Европа в края на юли.

Леки проблеми е имал и централният защитник Стивън Езе, но той вече се готви на сто процента.

98 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    БРАВУС!!! ГОРДОСТА НА ШИКЕРЯ Е В РЕДИЦИТИ НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!!!! НАПРЕШ АПАПИ!!!

  2. 2
    3

    Запорът, наложен от швейцарския съд върху имущество на банкера Цветан Василев, с което българските власти се похвалиха през 2015 г., е бил вдигнат на втора инстанция, съобщи в. “Сега”. Става въпрос за имот на семейството в Швейцария, както и за четири сметки в местни банки.

    Това стана ясно от данни, предоставени на вестника след спечелено дело за достъп до информация срещу КПКОНПИ. От отговора на антикорупционната комисия става ясно още, че разноските по делото в Швейцария са близо 22 хил. лева, а за принтиране и преводи в рамките на производството са платени още 20 хил. лева.

    От „Сега“ са потърсили информация за разходите по делото, след като председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който към днешна дата е в отпуск заради Апартаментгейт, заяви, че искът по делото е бил придружен с 28 хил. страници доказателства, тежащи близо 6 тона. Първоначално той е отказал достъп до информация на вестника с мотиви, че данните представляват служебна и търговска тайна, но две съдебни инстанции са счели това за неоснователно.

    Производството по конфискацията срещу Василев и семейството му бе образувано през март 2016 г. от Софийски градски съд, но неговото начало се проточи близо 2 години, като през 2018 г. бе спряно, тъй като от родния съд поискаха тълкувание по казуса от съда на ЕС, което все още се чака. Искът е в размер на 2.2 млрд. лева.

    Цветан Василев пребивава в Белград вече 5 години. До този момент няма решение на сръбските власти относно искането на българската прокуратура да бъде екстрадиран в България. Василев е задочен обвиняем по делото за фалиралата Корпоративна търговска банка. Според обвинението той е ръководел престъпна група, която източвала банката с години. Василев обаче отказва да се прибере в България, тъй като според него няма да получи справедливо правосъдие, а и се страхува за живота си.

  3. 3
    4

    Кур за мияча на чинии и драскащите жълти Тролове!!!
    КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА!!!!

  4. 8
    14

    НИЙ Ф СТУЛЮПИНУУ, С КУБИЧНИТЕ КАФИ, МНОГУ УБИЧАМИ ИБРИЦИТЕ!!!! ДА ТИ ПУДАРЯТ ИБРИК, УЗНАЧАВА, ЧИ СИ ВИЛИК КЛОАКОМУТИФЕЦЦЦЦЦЦЦ! ПУФ ПАФ…….
    ету гу мойът исбур!!!:) https://pazarluk.com/upload/full/16962/cd0f950a5221.jpg

    • 18
      4

      Локо как ви изтряска на финала…такъв звучен шамар ще ви отеква завинаги…..

    • 13
      5

      Ама Бруно как ви го плъзна без вазилин!!!

      • 5
        13

        Ама как бяхте само 5000 а. Ама как цяла България видя, че в Пловдив сме 3 пъти повече.

        • 11
          6

          Бяхме 8000, а вие 10000 и то с платените “фенове” с кренвирш и жълта картонена шапка от КЦМ

        • 7
          3

          До селския ,който се прави на пловдивчанин!Жълт тъпунгер,какво от това ,че сте биле повече, това ли ви донесе удоволствие?!Вие ботевистите действително сте едно анархично,умствено ограничено стадо!Нали целта ви беше да вземете купата с разлика?!Локомотив ви смачка по всички показатели,за да оправдаете фиаското,търсите някакви олигофренични оправданияПълна и жалка трагедия сте,нещастници!Ама ние бяхме 150000 на стадиона!Ама пък ние ви надиграхме категорично психически,тактически,физически ,и още по-категорично надпята и надвикана 150000 ви агитка,болшенството от която стъпва за пръв път на стадион!Заради всичките ви лъжи,мръсотии,фалшификации и държание на малоумници ви вика КУРВИТЕ на БГ ФУТБОЛА!След финала станахте и курви на ЛОКО!

  5. 12
    6

    Как сте ,курви на ЛОКО??? С какви очи ще гледате продажниците Тошко, Кристиян, Вутов, Крис, Филипов, Кайзер??? Как въобще се гледате взаимно, като остваихте ЛОКОМОТИВКАТА ПУБЛИКА ДА ВИ НАДПЕЕ, цал мач се ЧУВАШЕ САМО ЛОКО???!!!…

    https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjx67TdiZTjAhU-wMQBHa1cAhcQwqsBMAB6BAgJEAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3Ad5f26a6d%3Fr%3Dgoogle&usg=AOvVaw0VMw0miMNPDradkQLJcQLn

    • 2
      6

      Ти си бил дрогиран,ве мангал! Като е делник – на лепило, а на празник – на сухи мечи лайна! Повярва ли си. Направи си сам една свирка, че няма кой да ти върже.

      • 2
        2

        Я боклук недоебан ,марш на скобата ,че трябва да хранеш изгрев бойци!

    • 2
      7

      Що бяхте толкова малко на финала, ма циганко ?

  6. 10
    2

    https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjx67TdiZTjAhU-wMQBHa1cAhcQwqsBMAB6BAgJEAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3Ad5f26a6d%3Fr%3Dgoogle&usg=AOvVaw0VMw0miMNPDradkQLJcQLn

    КЪДЕ СТЕ ,СЕЛЯЦИ, НЯКЪДЕ 15 000 СЕ ГУБЯТ ПО ТРАСЕТО!? Лошо управление, нола ФЕНА, е Ние бяхме 8000 при г-н Крушарски, вие 000000 бпри господин ХРИСТОЛОВ…

    • 17
      3

      Локо как ви изтряска на финала…такъв звучен шамар ще ви отеква завинаги …

  7. 4
    12

    Ние от Кюстендил мразим тия от Локото – пловдив -много миришат ,пък за устите им -направо на кенеф смърдят.
    купата си е при нас
    Емо Наков яде череши и плюе костилките в купата.

    • 12
      3

      Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!!!

  8. 5
    16

    Биха ли му шута от Шефилд?
    А сега на проби у Локото.

    • 3
      1

      Долна ,жълта курво,не се крий под чуждо име!Мръсна завистлива, селска мастийо,момчето имаше 2 години договор и се прибира!Вашия Серкан стигна до рязанград и нищо повече!То защото трябваше да плащате за подарените ви купи!Курви на ЛОКО!

  9. 16
    5

    Селяците газ пикаят като си спомнят как подаде за задната ножичка на Камбура и после бомбената парабола за 2-0…..и от тогава Стоян канара дава заето а от петичката на Ален вече е в будна кома…..пукайте долни селски уроспий ва да вейба.

  10. 6
    15

    А така, нали циганчето беше най перспективния футболист в Шефилд. Най голения голмайстор от школата, хищник в наказателното поле. Кво стана?

    • Изрод,това момче е с баща ливанец и майка българка,за разлика от вашия серкан 100%-ов български циганин!Изгрев бойски като тебе,жълта мастийо!

  11. 17
    7

    Какъв финал за Локо!И провален сезон за Ботев.А иначе зад Ботев стояха силните на деня…Тотев,Здравко Димитров.Последният можете да го видите как се изправя и гледа като насран след гола.Фенове,менове,ядохте дървото.Не ви обичат много в БГ заради съмнителните ви игри.Дори коментаторът на Диема симпатизираше на Локо.Когато Локомотив стана шампион съотношението на фенове беше 10:1. за черно-белите.Караибрахима и надутия балон ви докараха фенска маса …и не малко цигани.Имайте си ги феновете ,важното е,че ви бихме!Само Локо!!!!!!

    • 4
      9

      явно много жълти пишки си лапал……толкова злоба.. Ама, карай все така! Да лапаш жълти пишки, де!

      • 7
        2

        А всъщност майка ти ги лапа дебелите луканки,жълта курво

      • 1
        2

        И майка му и сестрите му лудуват ту на скобата,ту на магистралата,те лапат много по-големи луканки!

  12. 4
    9

    Ияд Хамуд, Аллах акбар, Саде Доко! Ама това не са ли 6 различни думи с 1 и също значение?

    • 6
      1

      Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!!!

    • 2
      1

      Пламене,жълта мастийо,защо не питаш вашите хора от Изгрев бойс Столипиново?42000 са,все ще се намери някой грамотен да ти обясни значението!

  13. 9
    10

    АЛО, любимците, стегнете се, кренвиршите ще ви бият по фенове.Ебахти и хилядите фенове, отново 132 потника. Събирайте се от Неапол от Враца, от Локо МЕЗДРА, от Благоевград, от САНКТ ПЕТЕРБУРГ, и най вече черешарите от Велбъжд. Срамота, излагате любимците.

    • 4
      6

      Няма превоз бате, а и билетите скъпи. После, за какво да ходим на този мач, ние взехме мача на хилядолетието, сега можем да падаме докато изпаднем.

    • 10
      2

      Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!!!

    • 7
      2

      Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!

    • 1
      6

      ааааа, ний от Кюстендил мразим тия от Локото от пловдив -много миришат ,пък за устите им -направо на кенеф смърдят.
      купата си е при нас
      Емо Наков яде череши и плюе костилките в купата.

    • 4
      1

      Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!!!!!!

    • Въльчо мастия жълта, ти живали си ма ,курво на ЛОКО!От психиатрията казаха ,че си бил много психясъл след 15.05.2019г.!

    • Вълчо,
      Мангал миризлив…
      Над 1000 билета са продадени вече!
      Не са много, но все пак са двойно повече от вашия мач с господаря ви за суперкупата преди две години….

  14. 5
    8

    Сааде локу сааде тото круши великан хахаха

  15. 5
    9

    Безславно завръщане на една циганска надежда.

  16. 5
    5

    ХАМУД, МАХМУД, Столипинбург! САДЕ ЛОКУ САДЕ КОКУ САДЕ НА МАЙКА ВИ МИРИЗЛИВАТА ШУНДА!

  17. 1
    7

    Нали беше най-добрия, що така тихичко се прибрал???????

  18. 2
    5

    Даа, то и на Лео Меси му пречи ръста.. Е го на… не може да спечели 6-та “златна” топка и т’ва е…

  19. 15
    4

    Какъв финал за Локо!И провален сезон за Ботев.А иначе зад Ботев стояха силните на деня…Тотев,Здравко Димитров.Последният можете да го видите как се изправя и гледа като насран след гола.Фенове,менове,ядохте дървото.Не ви обичат много в БГ заради съмнителните ви игри.Дори коментаторът на Диема симпатизираше на Локо.Когато Локомотив стана шампион съотношението на фенове беше 10:1. за черно-белите.Караибрахима и надутия балон ви докараха фенска маса …и не малко цигани.Имайте си ги феновете ,важното е,че ви бихме!Само Локо!

    • 11
      1

      Съотношението беше 0 на 10 000, жълтокожите криви глави не се явиха въобще на дербито!!! Митовете им 3 към 1 са всъщност 0/10000…

      • 2
        4

        0 на 138 по ми се вярва. Действително в този мач направо ни размазахме. И в един друг мач пък се опитахте да избиете футболистите си, само и само да напуснат терена за да не берат срам.

    • 5
      8

      Никога не може да се мерите с големия БОТЕВ ПЛОВДИВ нито по успехи ,нито по купи,нито по публика,да го духате мангали…

      • 6
        2

        Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!

  20. 3
    6

    МНОГО ТИХО МЪЛКОМ СЕ Е ПРИБРАЛ .
    КВО СТАНА ?

  21. 5
    7

    Поредния провален .Ще посъветвам журналистчетата преди да обявявате някой за голям талант и да надувате балона изчакайте да подпише поне професионален договор с някой отбор

    • 8
      1

      Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!

  22. 13
    3

    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ГО ПРИБИРАМЕ ИЯД!
    КАКВИ ПРОБИ И АЛА БАЛА..ЩЕ ШИЕ ЖЪЛТИ ТРЪТКИ!

  23. 7
    11

    Може ли Маричката да се назове Пловдивския Любимец. Симпатичен отбор, дал десетки много добри футболисти на България. Никой не ги мрази, на никого лошо не са направили….По всичко изглежда че може. Един малък недостатък обаче, никой не пише под тяхната статия. Нямат привърженици. Обаче според критериите на Бесите(или бесните-не знам точно кое е правилно)-може. И те горките имат един файтон привърженици, но са Пловдивския Любимец/13.

  24. 6
    7

    Тоя ако е стока няма да се връща в тая българска пумия наречена футбол..

    • 8
      4

      Като Ухания Тошко дето го върнаха от 4 тия отбор !!!

    • 1
      8

      Не точно ако е стока. Ако има поне малко акъл, веднага ще си намери отбор някъде в Европа. Талант има и сигурно биха го оценили, я в Швейцария, я в Австрия….

      • 1
        2

        В Мангалия ще е най-добре ! Там е сред свои !

  25. 5
    8

    До момента са продадени около 150 билета в секторите на Локомотив за финала за суперкупата.

    Браво, любимци!

    • 5
      6

      Няма превоз бе бате. Иначе сърсету ми е ут Локу.

    • Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!

  26. 10
    4

    НЯМА ДА ЗАБРАВЯ КАК Я ДАДЕ НА КАМБУРА И УНИЩОЖИ ТОТАЛНО ЖЬЛТИТЕ ИЗМЕКЯРИ ЗА УНИКАЛНИЯ ГОЛ СЬС ЗАДНА НОЖИЦА….

  27. 18

    На тази територия само тъпанари ли останаха? Ядете и пиете заедно, а по сайтовете се обиждате и псувате като хамали?
    А някой изобщо сети ли се, че днес се навършват 2г. от кончината на Садъков?
    Не се сещате за такива неща, а живеете за омразата!

    • 8
      5

      А, не си точен, пием отделно , но пикаем в лицата им задружно…

      • 6
        4

        А теб,педераст гнусен, поред те шибаме в гъза

      • 11

        Какво да ти кажа? Просто сте нищо друго, освен едни дрисни!
        Големи сте само на приказки!

  28. 4
    9

    поредния некадърен циганин в оБора на столипиново!

    • Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!

  29. 5
    11

    Нали беше голяма работа дребния мангал?! Уж всички го искат, а всеки вика вземи го ти…Циганска работа.

    • 13
      4

      Бъркаш, всеки вика вземи го ти за Тошко двойната брадичка, шкембето и разкрачените уши… Ияд е млад, тепърва ще пори жълтите дупета…

      • 1
        3

        Жълтите дупета са таман до главата му.Така че може само да ги облизва.

    • Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!

  30. 17
    3

    Андрей, ВСЕКИ ДЕН ГАВРА с дънните рибоци от Коматево ботевЪ! Пловдив Е ЧЕРНО БЯЛ, КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛа, а новините за ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ с ПЕТА нямат край…

    Добре дошъл ,Хамуд!…

    • 1
      9

      комплексар събуди се!почва пак онождането на циганските ибрикчии! дано и този сезон не изпаднете та да има кой да шпорим отзад!

  31. 5
    9

    Това е на Дончо звездата.Като пишеше в Марица за него,какво е направил в Англия,все едно за Меси пишеше.А накрая какво излезна бил освободен,като неперспективен в отбора си.Да не се лъжем той е 1 и 20 висок,а в Англия под 190 няма.

  32. 19
    6

    Това момче е класа. Ша пори жълти индианци.

    • 3
      11

      ще шпори на майка ти путката както я шпорят на магистралата мангал

      • 4
        1

        Ама ви биха като шкембе в дувар на финала!!!!

  33. 20

    Задължително трябва да се вземе. КВИ ПРОБИ КВИ 5ЛВ.

    • 14
      3

      Ще е престъпление да не го вземем.Това е един от най-перспективните футболисти въобще.

Коментарите са затворени