Миноритарният акционер в Ботев Пд “Сдружение ПФК Ботев” организира неформална среща на своите членове идния вторник, научи PlovdivDerby.com. Срещата ще се проведе в залата за пресконференции на базата на канарчетата в Коматево и на нея ще бъдат допускани само членове на организацията.

“Срещата е част инициативата в края на всеки месец да се събираме, за да поканим представител на клуба, с който да дискутираме моментната ситуация в Ботев Пловдив. Този месец сме поканили Иван Йотков. Срещата е във вторник от 19:00 часа”, разкри пред PlovdivDerby.com един от членовете на УС на организацията.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Ко стаа с наЩа работа? Жъ има ли па по някой лев?

  2. 6
    10

    Кога стадион, ЖЪЛТИ ТАРАКАНИ от СТОЛИПИНОВО, ще духат още много тапети във Коматево, там е вашето място много ви отива на СЕЛО.

    • 6
      5

      ……. в този ред на мисли как се казваше стадионът -домакинския- на Локуту до 1980-та година- малък съм и не помня…..

  3. 9
    7

    За Колежа не го питайте! Лъжата е валидна до септември, октомври, или каквото там изповръщаха лъжливите им усти! Питайте ли го свирки прави ли? В дупето пляка ли се, колко захлеби покрай ФИНАЛА???

  4. 6
    11

    От 1951.до 2019 год. Ботев, Тракия, пак Ботев, сега Ботевъ – 2011.пак питам кой сте вие ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ.

  5. 10
    11

    Да не е свършил фуража , а ?
    ОFFците пак ли огладняха ?
    Клуб 500 похарчи заплатата за месеца ?

    Май просията е в душата на коматевския индианец!!!

  6. 10
    7

    Тъп, буфер, прозд си и прозд ще си останеш, вие имете имена като торпедо, спорт клуб, атлети славия 🤣ЖСК Пловдив, Велбъжд и, така на татък и така нататък и купите си ги носете там в Кюстендил, може там да им се радвате и си оправете годината, на 36 пак, жалкари

    • 6
      9

      Прочети още един път, белким разбереш за какво става въпрос ЖЪЛТ МАНГАЛ, казах от 1951 год. ЖЪЛТ тъп мангал на циганите от селски ПРОЙСХОД.

    • 2
      5

      Жълтурски педераст, ние доказахме с неопоровержими факти, годината си на основаването на Локомотив! Вие не можете да докажете документно 1912г., и станахте за смях с 12-о селянче от Харманли като основател на Ботев!

      • 5
        1

        Циганин и факт… Ще ме заболи корема oт смях. 😀

  7. 8
    12

    Локомотив от 1951 год. до днес се казва Локомотив, дали се обединява или взима лиценз от друг футболен клуб си остава със същото име, ами вие СЕЛЯНИ ЦИГАНСКИ колко пъти си сменихте името, бяхте Ботев, Тракия, пак Ботев сега Ботевъ, я сега питам кой сте вие, ЦИГАНСКИ ЦИГАНИ, със Тракия имате една купа, със Ботев нищо, а със Ботевъ 2011. две купи, и така питам кой сте вие ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО.

      • 3
        4

        Ти като го налапа и другия го взе отзад на 15.050.2019 г., добре ли се чувстваш, а жълта курва на Локо?

    • 10
      5

      Само тъпите буфери на “черното кязват бяло” Едно е някой да се влее в Локомотив, деуго е Локомотив да се влее в някой отбор. Вие избрахте вророто, Локо умря, когато стана Велбъжд ( по документи)!!!

    • 6
      5

      БКП преименува шампиона Ботев,закри Спартак и направи отбора на малцинствата и неграмотните бачкатори основен градски съперник

  8. 2
    8

    Голяяяяяям пейзааааааш, селяяяяяяни, чикундириииии, галошиииии, миризливи ЦИГАНИИИИ. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

    • 7
      7

      И асмалък се вижда на снимката, ще и ма винце ,ракийка, сланина от прасето в задния двор. Идилия… не е толкова лошо да си селяк от Коматевския ботевЪ…

  9. 13
    3

    2 мангала, 5 никнейма, безброй комплекси. Безценно.

    • 8
      2

      а, болни мозъци или просто чавка им е го изпила.
      тия локо-тролчета дали се поглеждат от страни какъв таш.к са?

    • 2
      5

      Вие, които сте най-големите курви на БГ футбола ще ми говорите за комплекс?! Вашият комплекс олигофрени, започва на дата 08.09.1974г.!Неизменно с годините той расте, до степен на психясване, особено след смачкването ви като гниди на финала! Та в резултат на комплекса ви към Локо един нормален коментар няма от селско–циганските ви представители във форума! Пълна неграмотия! Биберона си го смучете, и отивате да по чистите на козичките!

  10. 5
    6

    ХА ХА ХА, ДОКАЗАХА ЧЕ СА 100% СЕЛЯНИ Ебати пейзажа, как да не се смееш 😂😂😂🤣🤣🤣

  11. 5
    7

    Комедията “ботевЪ от Коматево” ще излъчи поредния си епизод под надслов: В НЕДЕЛЯ СТРОИТЕЛСТВО НЯМА 01.09.2019 ПАРТЕНКА ЗА КУБИНКА… кой ще я помирише пръв???

    ЩЕ ГНИЕТЕ В КОМАТЕВО кУРВИ НА ЛОКОМОТИВ!!!Никога няма да имате свой дом Колежа, НИКОГА…

  12. 9
    6

    Какви са тези селски пейзажи на тази снимка?!

  13. 8
    9

    хаха. Пак ще се бъхтат за парче от баницате.
    Ебахти селяните жалки

  14. 12
    18

    Тая снимка не от наше село ..в Стряма е друго да го еба

Коментарите са затворени