Васил Шопов на 99% ще продължи кариерата си там, където той изгря за родния футбол – в Дунав Русе. По информация на PlovdivDerby.com двата клуба преговарят за правата на играча и по всяка вероятност утре преговорите ще бъдат финализирани и Шопов ще заиграе отново за тима от граничния град. Русенци се очаква да платят на Ботев Пд минимална трансферна сума. Междувременно феновете на Дунав Русе нямат търпение Попов да се завърне и да покаже формата, с която преди 1 година впечатли всички специалисти у нас.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че Ботев Пловдив ще търси заместник на Шопов, но не на всяка цена. Канарчетата няма да бързат с избора си за халф, който смятат да привлекат.

19 КОМЕНТАРИ

  1. Васко Шопов е много добър футболист. Публиката го харесва, но за съжаление в Ботев трудно се адаптира. Честно казано очаквах, че 2рия сезон ще му е доста по-силен, но за съжаление е решил да си пробва късмета другаде поради семейни причини. Каквото и да стане му желая успех!

  2. 4
    8

    Васко е много свястно момче и добър футболист. Не му трябваше много време да разбере къде е попаднал. Разбра, че е сгрешил и иска да се махне час по скоро от село. Разбра също, че не е това което изглежда.
    Успех Васко!

    • 2
      1

      Ти му викаш гей бандит, то идва да ти дава наклон на хуя. Що е то?
      Ненужни от ромски произход. Що е то?
      Ти му викаш-да ти таковам майката- той ти вика легенда. Що е то?

  3. 8
    11

    Мерси за коментарите и пожеланията! Сега вече разбрах защо феновете на Локомотив ви викат жълти курви! И с право! Плюете всеки, който напуска!

  4. 21
    2

    Васил има поглед над играта има и хубавия пас, но за жалост нито веднъж не го видях да играе с хъс, което на мен лично не ми харесва. Успех му желая.

    • 13
      3

      Липсата на хъс и на мене не ми харесваше, имах чувството че не изпитва никаква наслада от играта. Таланта си личи, но тази игра се играе и с емоция.

      • 2
        4

        На мен също много ми хареса погледът му над ситуацията, прецизните отигравания, внимава в играта — открадна и няколко топки.

        Колкото до хъс и настроение — при художествената гимнастика това е част от оценката; във футбола нито го очаквам, нито го изисквам, даже повече се доверявам на хора, които хладно преценяват и не си вадят картони от “емоция” и “хъс”.

        • 9
          3

          А бе братче, той играе сякаш някой насила го кара. Аз не говоря за хъс и емоции отвъд допустимото, ама при него липсват напълно. Както и да е, харесва ми като техника и поглед и съжалявам че не се наложи при нас.

  5. 10
    9

    Здравейте канари,
    за съжаление не съм виждал по- страхлив футболист.
    Явно приказката, че всеки камък си тежи на мястото е много вярна.
    Лицето с нищо няма да бъде запомнено.

    • орисията на хора, които не са на върха на атаката е, че има риск да не бъдат запомнени от всички. Аз останах с добри впечатления.

    • Здравей, Бонке! И днес ли няма да те огрее??

  6. 14
    18

    На никой няма да липсва тая муха.Да се прибира там където му е мястото,при дънните риби.

  7. 30
    9

    Като на Лаута същата работа , Каналкома, майка му , Чобата , Станислав Стикса , Владо бъчвата , все на психото клиенти

    • 8
      10

      Забравяш още Чапкъна, Форда, Балона…..все личности от колорита на града ни. А при вас беше само Челсито, мир на праха му. Всичко друго криви муцуни.

  8. 16
    52

    Едвам изкарах няколко месеца в този резерват,
    сам о мучащи криви глави , готвачи , платени фЬенуви
    и всякаква дрогирана паплач.

Коментарите са затворени