Локомотив Пловдив завърши 1:1 в последната си контролна среща преди предстоящият мач за Суперкупата срещу Лудогорец. Смърфовете играха с ФК Македония в Самоков и поведоха много рано в резултата. Капитанът Димитър Илиев бе точен след центриране на Момчил Цветанов още в третата минута. В 19-ата минута ФК Македония Гьорче Петров отговори с безопасен удар покрай вратата на Мартин Луков. В 25-ата минута Елитон Жуниор се озова сам срещу стража на противника, но не успя да го преодолее. При една от малкото си атаки гостите от Северна Македония изравниха резултата.

Това се случи в 57-ата минута след гол на Паду. Каращият пробив футболист бе оставен непокрит от защитата на “смърфовете” и не пропусна да отбележи. В 68-ата минута Илко Пиргов спаси удар на Боби Божиновски от добра позиция.

В 72-ата минута Стивън Езе напусна принудително терена, заменен от Лукас Масоеро. В 75-ата минута вратарят на ФК Македония Гьорче Петров парира удар на Един Бахтич. В 81-ата минута Ален Ожболт получи добро подаване в наказателното поле от Момчил Цветанов, опита да стреля веднага към вратата, но топката попадна право в ръцете на вратаря. В 89-ата минута Робино отправи мощен шут по посока вратата на Пиргов, който премина покрай страничната греда.

Трима футболисти, които са пристигнали на на проби в Локо Пд. играха днес през второто полувреме:

PlovdivDerby.com научи имената на футболистите, техните позиции и народност:

Оливър ван Вийн, Холандия, нападател.

Марин Попович, Хърватия, ляво крило

Марвин Диуп, Франция, дясно крило

Локомотив Пловдив: Мартин Луков, Йосип Томашевич, Стивън Езе, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев, Елитон Жуниор, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Анте Аралица

 

30 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    Ожбулт можбулт,следващия път пак от центъра,кво ще кажете..

    • Петичка в дивия….друго какво да ти кажа лешпер.

  2. 5
    6

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БЪЗИЦИ ВИНАГИ Е ИМЪЛУ И ША ГИ ИМА!! …ДО СЛЕДВАЩИЯ МАЧ, И НОВИ БЪЗИЦИ!:)
    НО САМО ЕДНО НЕШТУ УСТАВА НЕПРЕХОДНО, СЛАВАТА НА СТОЛЮПИНУВО-КЛОАКОМОТИФФФФФ!!!! НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ НАШИЯ ИДУЛ, ВДЪХНУВИЛ ШИКЕРЯ, АДЖАСАНА, СТОЛЮПИНОВО, ПИЧ МААЛА, И МНОГУ ДУРУГИ КАТУНИ!!!! ИДОЛЯ, ДАЛ НАШИТУ СВИШТЕННУ ИМЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ!!! :https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    ПУФ ПАФ:))))))))))))))))

  3. 6
    5

    Пичаги бат Стоян канара не разбрал как е свършил финала за купата и от 15.05 празнува в Стряма и черпи на корем с мента и мастичка бил са объркал че това не било петъ ами една обикновенна петичка ва да гоейба.

  4. 3
    4

    Коги започва цирка ва?На трети ли?мухаха.

  5. 7
    1

    Няма ли???? Ти май живееш в друг паралелен свят. Нямало злоба и жлъч…Просто не можете да се погледнете отстрани.Вие като имате достойнство защо не се държите като горди победители , а се заяждате на дребно??? Що се отнася до морала вие сте последните които ще ме учите на морал! И ще ти кажа още нещо. Имам много приятели локомотивци и винаги ще ги уважавам и ще се гордея с тях защото много пъти са ми помагали в живота както съм го правил и аз..Това което пишем тук е за изпускане на напрежението…

    • 3
      5

      Не е зле да последваш собствения си съвет. Кажи как изглеждате от страни вие? Преди мача: ще мажем, ще мачкаме, ще убиваме, категорична победа, суперфаворит, най-добрите, най-големите, най-заслужилите, най-достойните, най, най, най…
      След мача: Заповядаха ни да паднем, подарихме ви купата, ние сме господарите на Пловдив.

  6. 9
    13

    Абе ЖЪЛТИ ЦИГАНИИИИ, на вас във ГЪЗЪ ви, Кол влиза че ва шибахме много яко на ФИНАЛА, сега дали ще бием или не, това теб ебелита бе жълто ЛАЙНО, Гледай си Индиянският КАТУН и ЛАПАЙ черно бели ЛАЙНА.

    • 13
      4

      Нещастник! Ти не заслужаваш да те заплюят дори…С коментар като този не се чуди,че в цяла България ви викат- цигани.. Виж се какво си написал: ” ЛАПАЙ черно бели ЛАЙНА ” Типично в цигански стил…Без коментар??!

      • 3
        5

        Ами не ЛАПАЙ бе жълт шопар,Гълтай.

  7. 16
    8

    Долна измет са това циганите…Колкото наближава мача с Лудогорец толкова повече взеха да подготвят почвата за евентуалната загуба която им предстои.. Сега въпросът е как да омаловажат предстоящата загуба и ако може да я представят като …успех…??! Как ще се опитат да го направят ли?! Ами ето така: Ще кажат,че най- важният мач те вече са го спечелили и този изобщо не им е приоритетен защото усилията им са насочени към мачовете за Л.Е. Това,че играят най-грозния футбол естествено не се коментира..Между другото мълчат и за това,че на Ботев бе наредено да загуби финала.. За тях това е голям успех макар,че заслугите за този успех са на тези които заповядаха на Ботев да загуби финала..
    И накрая това което се случи на буферите тази год. може да се определи със заглавието на един шведски филм…” Тя танцува само едно лято”….

    • 6
      7

      Само едни жълти мижитурки с провинциален манталитет, които не са никакви фенове, могат да изкарат една загуба като успех. Ние не можем изобщо да бъдем самодоволни селяни, така че никаква почва за нищо не подготвяме.

      • 9
        3

        Хммм……явно не можете да се видите отстрани. Поведението ви след като бихте на финала с категоричното…1:0 стигна до немислими стойности?! Тази цялата злоба и жлъч с която отровихте сайта наистина е присъща на хора с провинциален манталитет…отгледани и възпитани от прости родители и лицемерни баби…
        п.п. Това,че твоите родители са продали овцете за да ти купят жилище не те прави цивилизован…Факта,че си се подписал с ник ” Пловдив ” издава селският ти произход..Пловдивчанин не би го направил.

        • 3
          4

          папагал, на финала нямахте удар във вратата.!! По-категорично от това… здраве му кажи!!

          Радвам се, че още те боли. Винаги ще е така!

          • 2
            1

            Е как да има удари, като всеки удар в вратата ше влезе с тия наши ляви вратари. Те жалтурите от 50 м. ни вкараха, та сега ли нямаше да вкарат?
            Добре че са обадиха от най-високо место да не играят. Та си зимахми една купичка , щото нито една нямаме.

        • 2
          4

          Злоба и жлъч няма. Ти просто виждаш това, което вие щяхте да правите, ако бяхте взели купата. Хора с морал и достойнство, ще поздравят победителите. Вместо това, вие още се чудите какво да обяснявате – дали сте ни подарили купата, или са ви заповядали да паднете.

    • 6
      1

      Така, не искам да влизам в излишни полемики относно обидните квалификации, които са така присъщи за някои фенове, нито искам да коментирам изказването Ви, че Локомотив играе “грозен футбол”. Искам просто да се спра на някои факти:
      1. Никой не е тръгнал да омаловажава значението на предстоящия двубой с Лудогорец. За справка ще си позволява да цитирам старши-треньора на Локомотив, който каза: “Отиваме в София за да бием Лудогорец. Възможно е, един мач е! Искаме и суперкупата”. Източник на изказването е интервюто дадено пред SportalTV, дадено минути след края на днешната контрола срещу македонския съперник. Безспорно е, че Лудогорец е по-класния тим, но това не отнема и капчица от желанието както на феновете, така и на ръководството и футболистите за още един трофей.
      2. Кой е наредил на футболистите на Ботев да загубят финала за Купата на България? Този слоган, смея да твърдя, се повтаря непрестанно след завършека на финала. Редно е след като се каже “А”, да се каже и “Б”. В България, както и в останалите страни от цивилизования свят, за уреждане на спортни срещи се предвижда углавно наказание (за справка Глава осма “а”.
      ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ СПОРТА от Наказателния Кодекс.). Редно е, след като сте така убедени в истинността на твърденията си да преследвате възтържествуването на правдата по установения от закона ред.
      3. Искам да поздравя коментара на “фенче”, който е публикуван на 25.06.2019 в 17:05. Ето това е пример как феновете на противников отбор могат да изкажат интелигентно своите мнения, без да се прибягва до тези обидни квалификации, които спомагат единствено за отварянето на още по-голяма пропаст между феновете на едни от най-обичаните отбори в страната.
      П.С. Коментарът е написан без лоши чувства. 🙂

  8. 10
    9

    Селяните могат да си пишат каквото искат.Факт е,и ще остане записан в историята,че в най-важното дерби бяха заслужено победени.Всичко друго са лафове без значение.Само Локо!

  9. 11
    8

    Кво..стана с инвентара в Белозем.. един приятел на Тошко пита

  10. 12
    7

    Приличен мач за буферите.Имайки предвид умората от физическата подготовка направиха доста положения.Македония с нищо не показаха,че играят за победа.Акрапович продължава да си държи на тактиката с наситена линия отзад,макар да играеха с изключително слаб опонент.Дано не играят такъв футбол и в Европа.Желая им успех.От това,което чух като разговори….останах с впечатление,че за Суперкупата няма да се хвърлят.На негъра му няма нищо…просто нямаше въздух и затова го смениха!
    Краен резултат за суперкупата 3-0!

    • 13
      6

      вие пак ще сте моралнит еф победители в дербито. споко.
      Локо пак има супер отбор

      • 8
        12

        Напрао супер , супер , супер отбор локото , туруриру, редовно да пиеш хапчета , че и тая жега …..

    • 14
      2

      Добър коментар от жълтур ,поздравления . Между другото си прав за наситената линия отзад ,защото това явно ще е тактиката срещу рязаните . Срещу тях ако излезеш да се надиграваш и приключваш. Може би по-дефанзивна схема ще е най-добрия вариант ,със контри ,и квото стане . На всички трябва да е ясно ,че рязаните ако искат да играят ,много трудно някой ще ги бие ,говоря за бг отбори.

      • 2
        2

        Със сигурност с надиграване няма да стане. Ама при наличието на Аралица, Ожболт Петьов:), Митко и Жоро Илиеви… Очаквах да играете по офанзивно. Само с кюскане не става. Иначе може да съм папагал, ама уважавам футбола като спорт… Както и противника. Боли ме за загубения финал… Ама нищо не играхме и заслужено ни бихте. Ще се радвам да пробиете в Европа, за да си стъпите на краката и да влезат свежи пари! Като цяло това е реклама за пловдивския футбол.

        • Прав си , обясни го на вашите и нашите комплекасари ,които заливат с помия ефира тук денонощно!

          • Има болни мозъци изтъкани от злоба и ненавист. Такива хора и в живота си са мижитурки!

  11. 12
    16

    Готови сме! Сега и детектора, като се включи и взимаме X в първата среща

    • 14
      10

      ЖЬЛТ-И МИРИЗЛИВ ЦЬРВУЛ….ВАС СЬН НЕ ВИ ХВАЩА…..СМЕНИ- ПАНИЦАТА.

Коментарите са затворени