Феновете на Спартак (Пловдив) отново изказаха разочарованието си от мудната работа на общинарите в Пловдив относно въпроса с концесията на стадион “Тодор Диев”:

“Скъпи спартаклии, заради заспалите действия на общинари и съветници, концесията на стадион “Тодор Диев” ще бъде гледана на следващата сесия на ОбС, която забележете е чак на 11 юли! Защо трябва някой да си мърда пръста в тоя пек, като може примерно да се отиде на басейнче или моренце. Привържениците ще дочакаме и тази дата, живот и здраве, за да върви любимият ни клуб само напред, какъвто път е поел. Лошото е, че никой от Общината до ден днешен не каза и дума по нашия случай със забавянето на концесията. Общински резил, но Спартак е голям клуб и ще крачи напред.

Напред, синьо-бели машини! Ние сме зад вас!”, написаха привържениците на “гладиаторите”.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    тези маричани верно са комплексирани

  2. 4
    4

    Чичо,ти си Пигмей,стой си в джунглата и си играй с маймунките. На СПАРТАК Пд можеш само дишаш прахта!!!

    Дорчо.

    • 6
      4

      Не, за картофените ниви до английската, шикерско пиратче…. Догодина ви закриваме

      • 3
        4

        Имате опит в закриването, викаш. Вие като се самозакрихте ти дребосъчко къде беше? Скрит в дупчицата, а? А сега станал рязко фен – смешна история! Спартак е велик клуб и не заслужава да има подобни посерковци, които са самозвани пишман фенчета. И определено имаш комплекси от Марица, щом във всяко черно виждаш жълто-синьо. Този отгоре може изобщо да не е такъв, какъвто мислиш, ама ти си вече предубеден. Личи си и колко голям фен си – вместо да подкрепиш клуба си по темата, ти се занимаваш с разни странни субекти, на които не им се разбира.

        • 5
          4

          Хайде точно ти да не говориш за закриване, за да не припомням като ви закриха вас кой ви възроди и къде е той сега.
          И какви комплекси мога да имам от отборче където няма и 1 спечелена титла или купа 😀 😀 А голямата ви гордост школата сега е въпросната картофена нива до английската, май не съм аз този с комплекси…
          Спартак има и по-радикални фенове, не всички сме някакви хипита които искат да се разбират с всички. Не си ти този който ще определя кой е истински спартаклия и кой не е. Особено преди 10-15 години агитката на Спартак беше изключително радикална.

          • 2
            3

            Радикален може да си някъде другаде – например в нета. Иначе тихичък, знаем ги тези типове, пълно е с такива. А и срещу какво радикалстваш точно, че от безкрайно тъпите ти разсъждения не става ясно? Този с компексите си точно ти! Колкото до титлите – не виждам някой да го е оспорвал това, че го правиш на въпрос. Или може би само това знаеш за историята на Спартак… Никой не ни е закривал, пак не си запознат. Нямаме пропуснат сезон! И за разлика от Спартак не участваме като нов клуб във въпросната 2012 година, схващаш ли сега?

          • 3
            2

            Аве клоун, не си ти този който ще ни държи сметка какво ще правим. Нещо много си повярвахте… Първо плюеш в нашите теми, а сега се и надъхваш. Комплексът си личи от километри, правим стадион и база, а вие вечно ще сте на онова селско стадионче и картофената нива където става само за дрифтове.
            НИЕ СМЕ СПАРТАК, ВИЕ СТЕ ТАШАК

      • 5
        2

        В последния ти коментар описа мн точно себе си. Комплексиран клоун, който рязко си е повярвал и се самонадъхва срещу измислен от него враг. Пак ми буташ тоя стадион в очите – първо не го правите, още не е започнат. Второ не го правите – прави го президента, твоята заслуга е нулева. Трето – правете, от това по-хубаво няма и който твърди обратното е просто хейтър. Четвърто – не плюя и никога не съм го правил по Спартак, защото уважавам този клуб доста повее от теб, както виждам. И пето – точно теб няма да оставя на мира, защото си жалко смешен имитатор на така наречените радикални фенове на уж “големите” отбори. А всъщност те са разни наркомани и грам не вдяват за какво изобщо ходят на стадиона, ако успеят да отидат изобщо.

        • 3
          2

          Доколко е измислен врагът или съвсем реален не се знае. От доста време наблюдавам злобни коментари на маричани в темите на Спартак. Да, стадионът все още не е започнат, но вероятността да го бъде е голяма. За вас имаше слухове, че Алексей Петров ще ви взима, после че общината ще ви прави стадиона, в крайна сметка нищо не се получи и сега яко злоба. Да, няма да правя аз стадионът, а собственика. В крайна сметка той е решил да дойде при нас, а не при вас. Пожелавам ви и на вас нов собственик, стадион и дербито ни да се посъживи, защото жълтурско-буферския модел се изчерпва.
          И не имитирам никого, ако наистина си толкова запознат с нещата на колкото се правиш, щеше да се сещаш каква агитка имаше Спартак през 2000те. Гостуването на “Тодор Диев” беше крайно неприятно за много отборчета, защото бяха засипвани обиди. За съжаление доста момчета станаха жълтуро-буфери, други се отказаха, но сега е времето да се съживим. Не върви някакви клошове от русИ да идват тук и да скандират “селяни”, Спартак трябва да се защитава.

          • Този път си абсолютно прав за всичко, с изключение на това за злобата. Евала. Иначе наистина може и да има разни глупаци, които ръсят простотии, вкл и наши. Не им обръщай внимание. Фенът е човек който обича нещо, а не който мрази нещо! И масово маричани симпатизират на Спартак, запомни това от мен! Със здраве и нека наистина отново има дербита, но на терена, където всичко е просто спорт и игра.

  3. 6
    2

    Кур за общината, ще предизвикат синьо-бялата лавина и Маминия ще му яде главата.
    Само Спартак – Само победа
    Ние сме СПАРТАК – вие сте ташак

    • 5
      2

      Не тук, приятелю, не в нета или във фейсбук, а където трябва се изказва позиция. Защо не се събрахте пред общината да го кажете това на онзи дето като ходи и не стъпва по земята? Нали знаеш що за хора са тези, които са силни само, когато са анонимни в интернет. Иначе моето мнение е, че макар и със забавяне нещата ще се случат – и за концесията и за стадиона, дай боже.

      • 3
        2

        Ще изчакаме още малко и пред общината ще идем, но това не е твоя работа, смешник.

        • 4
          3

          Ако се наложи действайте! И не обиждай!!! Порасни!

Коментарите са затворени