Локомотив Пловдив научи своя съперник в Лига Европа. Това ще е победителят от мача между Радник Биелина и Спартак Търнава. Черно-белите са домакини в първата среща.

Снощи станаха ясни  потенциалните съперници на Локомотив в Лига Европа. След разбивките, “черно-белите” попаднаха в група 6! Черно-белите се разминаха с АЗ Алкмаар, Страсбург и Млада Болеслав, който изглеждаха като кошмарни опции.

АЗ Алкмаар (Холандия)
Страсбург (Франция)
Млада Болеслав (Чехия)
ФК Стяуа Букурещ (Румъния) / Милсами (Молдова)
Кауно Жалгирис (Литва) / Аполон Лимасол (Кипър)

Ето и малко подробности за потенциалните съперници на Локо Пд:

Спартак Търнава е създаден на 30 май 1923 година при обединението на Šk Čechie и ČšŠk, като първоначалното име на новия отбор е TSS Trnava. По време на комунистическия режим е причислен към металната индустрия и е преименуван на TJ Kovosmalt(„Метален лак“). През 1952 година отбора приема настоящето си име.

Златната ера на „Спартак“ почва през сезон 1966/67. Отборът на легендарния треньор Антон Малатински е на 1-во място през есенния полусезон, но до края на сезона устоява едва 3-то място. Голям успех е постигнат в купата на „Митропа“. „Спартак“ бие „Хонвед“, „Лацио“ и „Фиорентина“, а на финала губят от „Уйпещ“ от Унгария. На следващия сезон „Спартак“ печели първата си запомняща се титла. Достигат полуфинал на КЕШ, където се изправят срещу „Аякс“. Това е и най-голямото постижение на отбора в международните турнири. Треньорът Ян Хуцко извежда отбора до втора шампионска титла. През 1970/71 и 1971/72 Търнава печели трета и четвърта шампионски титли под треньорството на Валер Швец и Антон Малатински. Отборът също достига четвъртфинал на КЕШ през 1973 и 1974. С последната шампионска титла през 1973/74 се слага краят на златната ера за „Спартак“.

През 1995/96 г. Спартак завършва трети, през 1996/1997 остават втори, следващият сезон с нов треньор повторно завършват втори. След това през 1998/99 пак стават трети.

През сезон 2011/12  Спартак е вицешампион на Словакия, а през 2017/18 тимът завоюва шампионската титла.

 

Ра́дник е босненски футболен клуб от град Биелина. Основан е на 14 юни 1945 г. Домакинските си мачове отборът провежда на „Градския стадион“ в Биелина с капацитет 6000 зрители. Участва във Висшата лига на Босна и Херцеговина. В средата на 90-те години за кратко време клубът сменя името си на „Пантери“ Биелина, но скоро си връща предишното име. В премиер-лигата на Босна и Херцеговина клубът дебютира през сезон 2005/06, но още на следващата година попада във втората по сила дивизия, заемайки последното място в групата. През сезон 2011/12 „Радник“ побеждава в Първа лига на Република Сръбска и от сезон 2011/12 отново е участник във Висшата лига на Босна и Херцеговина.

През май 2016 година, побеждавайки сребърния медалист в шампионата „Слобода Тузла“, „Радник“ Биелина печели за пръв път в историята си Купа на Босна и Херцеговина и се класира за участие в еврокупите.

 

 

172 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Абе на локо стадиона не е ли полумесец? Кви са тия снимки тука? А до търнава билетите безплатни ли са да ида да разгледм малко? Поне в пловдив ще е пълно. Крушата има договор с градаки транспорт и ще прави екскурзии от кюстендил до пловдив

    • 4
      4

      Мияч на чинии, БОЛИ, А??? Локо в Европа, ботевЪ в Коматево, а и тая ПЕТА…

  2. 4
    4

    Прекрасно, на 01.08.2019 съм в Търнава, бием и сме в третия кръг, а на 01.09.2019 НЕДЕЛЯ Уди кълвача ( Самуилов) ще кълве смъртностно по жълтите сърца… Строителство няма да има по стадиона, Пловдивския любимец ще се опази от криви глави в съседство. Уди кълвача на сърца ЗАВИНАГИ В ботевЪ…

    Животът е прекрасен…

      • 2
        2

        ПЕТнадесети/нула ПЕТИ/2004г
        ПЕТнадесети/нула ПЕТИ/2019г.

        Черна дата за жълтите мюсюлмани….

  3. 4
    9

    Както се казва толкова цигани ако бяха на стадиона Локото щяха да са отбор,но както се вижда тук едни и същи цигани със 20 ника се паравят на най големите патриоти.
    Аз лично му викам това е циганска работа,мечтаят си да стигнат успехите на големият обичан от всички Пловдивчани отбор Ботев.
    Братя цигани няма как да стане това не се напъваите вие сте РОБИ НА БОТЕВ ВИЕ СТЕ КУРВИТЕ НА ФУТБОЛА ВЪВ БЪЛГАРИЯ.
    Просто не си вярвайте толкова много.Една подарена купа не ви прави по различни от това което сте.
    А имено цигани цигани цигани.
    Вие братя цигани нямате история нямате и чест ,бие сте малценство което не сте желоно за Град Пловдив.
    Как не го разбрахте кривоглави надрусани копелета.
    СРАМ СТЕ ЗА ГРАД ПЛОВДИВ.

    • 4
      8

      Спечелиха Купата, това много добре, но идва време да се видят къде са в Европа и да се сравнят с нас. Ние изиграхме 6 мача в Европа и допуснахме само 1 загуба, да видим Чернобилчетата до къде ще стигнат. Усещате ли какво ви чака?

    • 5
      2

      Анонимно, жълто копеле, ако можеш по някакъв начин да вникнеш в това което си написал, ще разбереш, че е пасквил който е родила болната ти глава! Вие жълтурите сте като краставите маргарита по миризмата се надушват, а вие по простотията, злобата, завистта и предателството! Събирате се получовеци, без грам манталитет, възпитание, видимо от цялото ви поведение! Навивате се за неща, които никога е са били, боготворите се, а в същност сте абсолютни олигофрени! Вие възприемате действителността напълно в изкривена форма! Това е психическо заболяване, което след гаврата на финала се е засилило изключително много! Хората видяха голите ви задници, прехвалените ви футболисти, които след 55-а минута се влачеха от умора! Спуска се големия лайнянио-жълт балон! Станахте за посмешище, станахте курви на ГОСПОДАРЯ НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ, всичките в околията и циганския ви фен клуб Изгрев бойс Столипиново! Плебеи! Болката няма да мине, но е хубаво да си налапате големия биберон, да за смучите и тихо да си отивате на село! Там ще сте полезни!

      • 5
        2

        Този е платения жълт трол на Андрешко, който се пише Фекал, Тодор the Loser и т.н. – човек без работа и личен живот.
        Отглежда кози

      • Как може да напишеш – “магари” бе – мангал, селски?
        Представям си как говориш!

    • Мюмюне,
      Курво моя,
      Само като ти гледам “провописа” и ми става ясно какъв миризлив мангал си!
      Колкото и да лъжете и мажете, промяна за ужасното ви състояние няма да има….КУРВИ НА ЛОКО(този прякор сами си го измислихте 🙂 )

    • 2
      5

      Да ден за молитва в джамията за Локо-мангалите. Ние ходим в неделя като всеки християнин.

      • 5
        1

        Анонимно, жълто, циганско копеле, джамията се казва Изгрев бойс, и се намира във вашия вилает в Столипиново! На вас вярата не ви позволява да идвате в нашия християнски храм! Марш циганска мършо, с биберона в уста!

      • ПЕТнадесети/нула ПЕТИ/2004г
        ПЕТнадесети/нула ПЕТИ/2019г.

        Черна дата за жълтите мюсюлмани….

  4. 1
    15

    Буфери ,нашите тъпаци ни изиграха на финала и паднаха от тоя трагичен отбор! Няма да се излагаме (което на вас ви предстои)! Като цяло и в двата клуба цари хаос… Тоя палячо Самуилов лъже рамо до рамо с пияния Крушо! Ние ,ще продължаваме да се псуваме и ще даваме пари да гледаме тези сакати футболисти! Живи и здрави, дано изпитате малко тръпка с тези мачове, но е ясно ,че нашите отбори като цяло нямат големи шансове!

    • 10
      2

      Никой не те е изиграл селски….изигра се сам като си повярва малко повече отколкото трябваше….и като ва отпорихме ви дойде поетичната мисъл.

        • 4
          1

          Ти копелдак недоклатен, си заблуден по рождение! Баща ти те е правил на течение! Явно!

      • 1
        2

        Мангали истината боли, колкото по-рано я приемете ,толкова по-добре!

        • 1
          1

          Мангал,
          Вие най-добре знаете дали истината боли..На черната за вас дата 15.05 ви удари в челата по-силно, от колкото си ги удряте като се молите в джамията!КУРВИ НАШИ!

  5. 12
    1

    Пожелавам успех на Локомотив. Цялата тая псевдофенщина ми идва много в повече.

  6. 3
    12

    Ще съберете ли 3000 човека публика, малки локомотивчета.

    • 14
      2

      Колкото съберем, толкова…
      Вие нали сте милиони фйенуви…
      И нали ще ви почват стадиона….бааахахахахахаххаха

    • Останаха ли карти ва за да не вляваме пак със старите тескерета за нашия Бутвфъ ва да гоейба.

      • 2
        3

        ЕБАН И ИЗНСИЛЕН НА КЪРА КВО ТЕ БОЛИ ГЪЗЪТ ЗА БОТЕВ.ГЛЕДАЙ СИ КУРВИТЕ НАЛИ СИ РОБ ДОЖИВОТНО.

        • РОБИ НА ЛОКО!

  7. 5
    6

    Не разбирам, защо е тази еуфория от жребия? Търнава миналата година играха в групите на ЛЕ с Динамо Загреб, Фенербахче и Андерлехт, като завършиха 3-ти със 7 точки. Ще ви елиминират без проблем. Не слагайте тигана…

    • 12
      3

      Пакистанска мастийо, гледайте си селския отбор, смачкан безпардонен начин от Локо любимеца на интелектуалната част на Пловдив!

      • 1
        7

        Не знам към кого се обръщаш, но аз в Пловдив не съм виждал пакистанци. Иначе мангала на принц Чарлз ли е интелектуалец? Ако да, то аз не бих искал да съм като него.

        • 5
          1

          Ми мухльо, този мангал членува във вашия фен клуб Изгрев бойс! Олигофрен недоклатен!

          • 1
            1

            То сърсету му е Локу. Няма как да членува там.

  8. 2
    14

    Тия циганьоци ебахти и късметлиите. Възможно най слабите отбори. Бахти и късмета. Ей така стигнаха до финала, срещу смешни отбори.
    Циганина и господ го пази
    Дейба вашата мама циганска дейба

  9. 4
    14

    С тея от Търнава отиваме на разлика. Все пак сме дънни риби в най-умрелия футбол в Европата.

  10. 5
    14

    ЛОКО ДА СЕ ЧЕТЕ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН :
    Любим Обор на НЕКултурната Общественост .

    • 9
      2

      ЯЖ МИ ХУЯ, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ, ЗАБРАВИХ ДА ТИ КАЖА ЧЕ АЗ ЕБА ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО, АКО НЕСИ ЕБАН ДНЕС ЕЗЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОЧЕШЕ ПО РОЗОВИЯТ ПЪРДЯЛНИК.

  11. 5
    7

    НИЙ СМИ КЛОАКОМОТИФ , ОЧАКВАМЕ ОЩЕ НЯКОЛКО БОЗДУГАНА В ЗАДНИКА НИ МИРИЗЛИВ !

  12. 15
    3

    Гледам много от наще вече се пренавиват. Няма лошо, еуфорията още държи.
    Искам да ви кажа, че Спартак са един много сериозен отбор. Тази година играха в групите на ЛЕ и завършиха 3-ти, на точка от втория. Победиха Фенерите и Андерлехт, а и направиха равен с Андерлехт.
    Нека си кротуваме, да не вкарваме излишно очакване и напрежение сред момчетата на Бруно. Нашата работа е да напълним стадиона и да ги подкрепяме мощно през всичките 90+ минути!!!

    • 12
      2

      Нормално е да имаме очаквания,при това че не сме всяка година в евротурнирите и предвид че имаме шанса да домакинстваме на Лаута.
      Но вярно е и това,че все пак трябва да сме здраво стъпили на земята,да сме реалисти,да си напълним стадиона и мощна подкрепа докрай!!!

      • Съгласен съм с презастраховката, но съгласете се, че човек трябва да вярва е не като тъпите, жълти олигофрени до пренавивка, която до някъква степен ги подхлъзна, но това е техин проблем! Основно трябва подкрепим отбора подобавощо и ОБЕДИНЕНИ!

        • “ТехИн” ли бе – мангал, прост?
          Да ти еба майката – циганска в скъсаните шалвари.

    • 2
      16

      Ако искате да напълните стадиона, кажете на Ракетчика да махне поне от два сектора седалките.

      • Анонимен, жълт педераст, защо не си ебеш путката майчина, вмерисана от многото работа на Скобата!

        • “ВмЕрисана” – ха-ха-ха!
          Манго, труден ти е българския език! По-добре не се напъвай да пишеш, че предизвикваш само смях.

  13. 5
    15

    Сааде локу сааде тото,яко ще ни порят тия,па ша са излагани братя мангали…

    • 9
      2

      Много знаеш езика хахаха личи си кои е циганина 🙂

      • 1
        5

        Тов не е цигански език а Турски, шибан буфер.

        • Пловдивски изгрев бойски циганин, турци в Столипиново няма! Това което бръщолевите там няма нищо общо с турския език! Жълтур недоебан вие изгрев бойските цигани сте мюсольмани, но не и турци!

  14. 24
    9

    И двата отбора са преодолими! Първият мач на Лаута с подкрепата на публиката и с два гола на Ожболт12 се класираме напред!!!
    П.П.Жълтата, дънна риба с кой играе?

    • 3
      8

      Ава Али, що си са писал пловдивец, кат си проЗ Кюстендилски циганин?!?

  15. 5
    5

    ША ГИ МЛАТИМ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! АКРАПА ИМ ЗНАЙ СИЧКИТИ БОСНЕНСКИ НУМИРА!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ ПУФ ПАФ!:))))))

    • Идиот, ти жив ли си?! Дрго ми е да ти прочета олигофренията ти!

  16. 4
    20

    Дънните рибки изплуваха и забленуваха.Клоуни от високо падането е по болезнено.Цигани мечтатели.Безценно.Социопата стикс е на успокоитрлно лепило от тази новина

    • 16
      7

      Хахаха къде си бе бездомен индианец от турси произход хаха паднахте много високо нали 🙂 как е цигани да ви ебът , купата да ви вземат и да сте курви на Локо а ?

    • Изрод изгрев бойски, от джамията в Столипиново ли мяучиш, бе жълт олигофрен?!

  17. 7
    13

    Сааде локу сааде тото,голямо ръмбене шъ ни направата Тея словаци,малиий хахаха,не мои са мери с големия БОТЕВ….

  18. 24
    4

    Търнава е град в западната част на Словакия, на около 50 км. североизточно от столицата Братислава. През града с население около 65 хиляди души минава река Търнавка.

    БОЖЕ ТИЯ ЩЕ СА СЪС АГИТКТА НА ЛУДОГОРЕЦ… ЩЕ МАЧКАМЕ ПО ТРИБУНИТЕ И ВСИЧКИ В Търнава, В Пловдив стотици хиляди ще останат без билет.ДАНО СЕ СДОБИЯ С БИЛЕТ!!!

    САМО ЛОКО!!!…

    • 9
      4

      Спартак са отбор с традиции и корава публика- полуфиналисти в КЕШ едно време. Не говорете глупости само защото са от малък град

    • 1
      8

      Хахаха, В Пловдив максимум 7-8 Хил. а в Словакия 100 преко сили. Какво ще мачкате не знам.

      • Нали вас ви смачкахме, и след това ви наебахме! ГУСТО, Майна!

    • Ами Лудогорец имат повече фенове от вас бе – циганин прокажен!
      На теб ти трябва билет за бараките на пещерско шосе!
      Там под ключ и задължително трябва да ти спрат нета

  19. 13
    6

    Сагата около национала на България Кристиан Димитров е на път да приключи. В последно време усилено се говори, че бранителят ще премине в Левски. Именно поради тази причина GONG.BG се свърза с мениджъра на футболиста Любомир Корадов, който разкри какво е желанието на самия играч.

    “От Левски има интерес към Кристиан Димитров. Хубчев не крие, че го харесва и иска да го привлече. Не вярвам засега това да се случи. На този етап желанието на Димитров е да остане в Ботев и да продължи развитието си. Той смята, че още му е рано за Левски”, заяви пред GONG.BG агентът на национала на България.

    Стикс(Извод): щом му е рано за Левски, а в Ботевъ е добре, значи,че Левски е по-големият отбор от Ботевъ!Кристиян мисли Левски София за гранд, а ботев за Коматевско отборче???

    Какво излезна, кръвния враг на Ботевъ Левски е по-уважаван от КРИСТИЯН ДИМИТРОВ???

    Вай вай вай, жална ви майка жълтокожопомашка, кривоглаваКоматевска, индианскоселска… Кристиян поставя Левски София над ботевъ…

  20. 13
    6

    ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ със кой се паднаха ВА,
    я идем от КЪРО ВА, ЖА играем ли ВА ние на УФА, или ФУФА как беше ВА.

    • 1
      6

      Шлякаме женкя ти, щот си бил с мека пишка, това правим. Що ли? Щото сме добри хора!

  21. 14
    2

    Андрей, вземи 10-15 диазепана и вземи интервюта от Локомотивските лидери за супер жребия и преминаването в ТРЕТИЯ КРЪГ??

    Благодаря предварително.

  22. 12

    В момента лапам на миро буферския ах колко е сладьк

    • 13

      Остави и за мен малко……щом е буферски значи е много як.

  23. 17
    4

    Индианците сега са се свили в някой ъгъл и треперят да не отсраним Търнава.
    Дейба и буфирите пак изкараха късмет, а? така ли си викате селяни, аххахахахаххаха

  24. 20

    Ние пък са паднахме с юнаците от Стряма жа жулим мента и мастичка и мощно с пълно гърло …………оооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тийъеб га жа умрем.

  25. 20
    2

    Миячът на чинии си мисли, че като пише от 20 ника не го разпознаваме! Мияч, един си и си много болен, другите жълтури ги е срам и не влизат във форума…

    Хайде сънувай и тази нощ ПЕТАТА, ако в алкохолишки живот има сън???…

  26. 2
    14

    Тея словаци ще ни потят като риби малиий хахаха

  27. 30
    3

    БРУНО Жълтоубиец трябва да е доволен- искаше или много силен отбор като Рома ,Андерлехт, Еспаньол и ли отбор, който можем да отстраним… а Спартак са отстранени без още да го съзнават!

    Локомотив ще има предимство в публиката, Спортклуб целия ще е агитка- 5000 човека.Спартак нямат подобен потенциал.В гостуването ще сме около 1000 човека, които ще надвикат спартаклии. Тези ми твърдения са на основата, че Говедата ги срещнаха неотдавна и им видях публиката.

    Нас ни няма последните пет години в Европа така,че ще има да ни търсят Спартак в еврокласацията.После и като видят,че сме свършили 10-ти в А група, подценяването е сигурно.А всъщност Локомотив е изключително силен отбор! Акрапович го сработи, отделно се присъединиха три силни попълнения Давид, Георги Илиев и Петър Витанов.

    Успех, черно-бели мъже на честта!!!…

    • 1
      15

      Яко ще ни напълнят кошницата,дано е с по малко от пет парцала.гладна кокошка просо сънува хахаха

  28. 16
    6

    Залагайте на локото. Преминаването в третия кръг е сигурно. Боко така е казал.

  29. 23
    2

    МОЛЯ ИНДИАНЦИТЕ ДРАСКАЩИ ПО КЛАВИАТУРИТЕ ДА НИ ИНФОРМИРАТ С КОГО СЕ ПАДНАХА ДА ИГРАЯТ ЗА ЛЕ!!!
    БОТЕВ ГЪЛЪБОВО ВЕРОЯТНО!!!

    • 11

      Ти на български не можеш да пишеш, тръгнал да оригиналничи на латиница! Тъп селянин!

  30. 18
    4

    andrei i ostanalite pomqri pchelata valeri stankov ot selo v momenta sa v shok dokazani toto kurvi nqma li da ima eskluzivno che kristiancho lapna parichktie na govedata i si tragva ?

  31. 43
    9

    ДА ТЕ БИЯТ КАТО БОКСОВА КРУША, ЦЯЛ МАЧ ДА НЯМАШ УДАР КЪМ ВРАТАТА. ДА ПОЕМЕШ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГАВРАДЖИЙСКИ ГОЛ С ПЕТА! ПУБЛИКАТА ТИ ДА Е ОТ 90% СЕЛЯЦИ С БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ, КРЕНВИРШИ И КАРТОНЕНИ ШАПКИ, ТОТАЛНО ЗАГЛУШЕНИ И НАПРАВЕНИ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ЖАЛКИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРНО-БЕЛИЯ ВУЛКАН ОТ ДРУГАТА СТРАНА. И ЗА КАПАК ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ ЛЕГНАЛ В НАЙ-ВАЖНИЯТ ТИ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА КРЪВНИЯТ СИ ВРАГ.

    Е ПО ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ И СРАМ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ! ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА ДА БЪДЕТЕ ГАВРЕНИ И УНИЖАВАНИ ГОДИНИ НАРЕД БЕЗ ДА ИМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ НАСРЕЩА. ЗАГУБЕНЯЦИ…

  32. 8
    31

    Ще пълним ли сектора за гости на Лайнута, канари?

    • 27
      10

      ЩЕ ТИ НАПЪЛНЯ ГЪЗА С БЕЛИ ЧОВЕЧЕТА СЕЛЯК

      • 14

        Да хвърлям на баба ти в ченето мангоооо…. ще ви побъркаме

        • 10

          Кого ще по бъркаш бе, идиот жълт! Всичките ви писания са пасквили на превъртели хора! Не допусках, че тази наша победа ще има такъв здравословен ефект! В сайта обикаляте също като лудите по улиците! Вие си го заслужихте, защото големите ви лайняни усти преди мача бълваха страховити прогнози във ваша полза, със съответните обиди, закани, и от този род простотии! В крайна сметка Локо и феновете ни ви направиха с цялото си поведение, за смях и подигравки на цяла България! Години наред гаврата с вас ще продължи за удоволствието на ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ!

          • И си вярваш ,мангал? ,Така е бихте спор няма, ама сте жив ташак ,ще ви побъркаме…

  33. 28
    6

    Най-важното е, че сме домакини в първия мач и ще имаме максимална мотивация да си напълним стадиона!
    Що се отнася до шансовете ни в мача: Ние играхме зле в първенството….. и те не са никак големи?
    Все пак да не забравяме, че и преди финала за купата бяхме “пълни аутссйдери” а бихме и то с убедително по-игра!
    САМО ЛОКО! СТЯГАЙТЕ СЕ! 25.07.2019.

    • 18
      3

      В кои мачове сме играли зле в първенството – с Лудогорец? с Левски? С Берое? с кой?? или в тези без нзачение в които играхме с резервите. И ние ли записахме 17 на 1 или вие, жълта гнидо?!
      То бива интриганщина, но чак пък толкова…

  34. 29
    7

    Индианците с кой се паднаха 😂😂😅😂😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  35. 27
    9

    Ей, фен клубът да мисли за екскурзия до Търнава с преспиване или в тая Босна. Да кажат цени.

    Търнава е на средна Европейска дистанция, очертава се 1000 черно-бели да пътуваме!

    Успех Локомотив, сега чакаме изявления на г-н Крушарски и БРУНО, пък и на целия отбор ДЕРБИпловдив вие сте! Питайте Ожболт точи ли петата…

    • 3
      10

      Къде ще пътуваш бе отрепко? Къде бе ? Ти пари за бира и за Лаута нямаш бе , в Словакия ще ходи ,хахахаха!

    • Станиславе – въшкар, ударен от съдбата, кажи ти стягаш ли колелото, че до Словакия има да въртиш два месеца педалите на счупения байк.
      За спането пък съм сигурен, че най малко се притесняваш, все пак си въртяна магистрална мастия. Магистралите са втория ти дом и ако имаш късмет може да и зкараш някой лев за билета на мача.

  36. 5
    23

    Спечелйме ли ЛЕ, братя мангали?

  37. 24
    4

    Жребият е хвърлен , каквото сабя покаже .
    Моля загубилите финала си броят дните до

    • 16
      4

      Поредната дата за сочно пасене на жълтопомашкия електорат – 1 септември.,
      Като минат изборите ви заебавам,
      стадиона само го миришете !

  38. 8
    23

    Цигани, да не ни изложите? Ботев 3 кръга играха!

  39. 20
    1

    nqma da ima nikakvi problemi oshte v plovdiv macha svurshva samo loko plovdiv

  40. 9
    26

    Малей робите ще ги изнасилват някакви Босненци или Словаци,събирайте сили роби,че ебнята ще е доста голяма и дълга Л.Е. лекичко ще ви го сурнат ама за супер купата и новият шампионат
    кой ви хване и където ви хване ще се лее яко семе в миризливите некъпани цигански гъзове.
    Как можахте за една подарена купа да си повярвате толкова много,че чак и петички да раздавате ве еййййййййй ахмаци.
    РОБИ И КУРВИ НА БГ ФУТБОЛА ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.

    • Курва обижда на “курва”!?
      Каква ирония…
      Мълчи и духай, куче анадолско!

  41. 19
    3

    shte gi biem i dvata ako igraem v plovdiv purviq mach selskite kratuni pikaqt kruv kalnqha do predi malko no nomera ne mina tezi abonatcheta mrasni

  42. 21
    7

    Канарие, с кой са паднафме за на Европата Лигата че сегиз се прибирам от кър?

    • 4
      15

      Теб кой та еба на къра,че не казваш а курво некъпана.
      Роб си и дълго време ще си роб.На къра ти е работата там да де ебе кон.

  43. 7
    4

    toq andro mnogo tup! uj bil qsen supernikut ama shtql da se opredelq dopulnitelno…

  44. 16
    2

    АААААААААА СПАРТАК ВЕЧЕ СМЕ В ТРЕТИ КРЪГ…

  45. 29

    Честито. Домакини на Спартак/Радник. Пожелахте си го, сега гледайте и да ги отстраните. Жребият е много добър.

  46. 8
    13

    Сега ще натеглят Доко на Коковия. Резил, миризлив, цигански. Радост – бенгалски огън.

  47. 7
    15

    Жълтите играха до 3 -ти кръг! Сега ще видим, кой е по-добър!

    • 6
      10

      Манго, вие сте отстранили за цялата си история 2 клуба за купата на УЕФА – Слиема от Малта и ОФК Белград.

      Все жълтите са ви в акъла, а не се виждате, че сте миниатюрни.

  48. 5
    12

    Сааде локу,сааде тото всеки ще ни пори. А жълтото играха в третия кръг вай,вай..

  49. 12
    6

    На награждаването в Пресклуб България, Крушарски каза че тая година целта е влизане в групите на ЛЕ. И това този път е сериозно и не се бъзикал. Ха сега да видим Ботев ли ги лъжат повече или тоя изперкал пийняк пак не си е пил хапчетата.

  50. 20
    7

    Стикс, ти си абсолютен педал и антилокомотивец.Как можеш да пишеш, че класирането за Лига Европа е бонус и нямаме никакъв шанс?Ти чули Крушарски, който каза, че целта е втори кръг в Лигата?Ти си предател!!!! Тебе те интересуват само жълтите и техните псувни по твой адрес. От тях те сърби задника… ПУ, педал ….

    • 14
      11

      От тая пета и на Локомотивци взехте да се правите.Съвсем изчакайте.

      Мияч на чинии, пак с нов Ник,а…

      • 24
        5

        Ей ,плужек. Аз съм си локомотивец от 40 години. Гледал съм мачове със Зума, Гочо, Мишо Георгиев, Стамболиев, Пеев, Станчо Бончев и други наши легенди .Но никога не съм предавал ИДЕЯТА ЛОКОМОТИВ .А ти си едно педалче, което се интересува само от жълтурите .ПРОЧЕТИ ПАК ИЗКАЗВАНЕТО НА КРУШАРСКи и бегай улево… САМО ЛОКО!!!

        • 15
          12

          ЛОКО е Любим Отбор на Културната Общественост, културата при теб я няма, така че си един прост жълт Мияч на чинии…

          • 17
            5

            Какъв мияч бе, смотаняк? Аз ти говоря, че не можеш да говориш така за ЛОКОТо. Нямали шанс в Европа ,това било бонус. Само един педи може така да се отнася към любимия отбор!!!! А жълтурите мене не ме интересуват. САМО ЛОКО

  51. 10
    15

    Ще ни кле ат който и да ни се падне. Ние сме си Курви и обичаме ебането. А то ще е доста голямо. ЛЕ не е за нас да не говорим този сезон във А група колко ще ни се изреждат.

  52. 14
    4

    Реалистично да отстраним:

    1) Радник Биелина (Босна и Херцеговина) / Спартак Търнава (Словакия)
    2) Млада Болеслав (Чехия) (Завършили са 7-ми в Чехия.

    Ако ни се падне някой от другите отбори е сигурно отпадане.

    • 14
      4

      Вчера на Левски им се падна Рожумберок, с които Търнава са горе-долу равностойни и левскарите изобщо не са оптимисти, че ще мога да ги отстранят. Който и да се падне, няма да е лесно изобщо.

      • Естествено, че съм съгласен с теб. По-скоро исках да кажа, че с тези двата отбора имаме някякъв шансзащото с другите 4-ри шанаса е 0.

        • 8
          5

          Защо пропускате всички Аполон? Най-слаби са, а и Кипър е добро място да се отиде.

  53. 17
    1

    Пожелавам да ви се падне Спартак/Радник, след като самите го искате. Според мен Аполон и Млада Болеслав са по-слаби. Шансовете в този период много зависят от това, колко добре са подготвени отборите, защото повечето са в почивка и не са набрали инерция от мачове в първенство.

    Излизате и играете 11 на 11.

  54. 15
    12

    Тик- так тик- так тик- – так 01.09.2019 НЕДЕЛЯ наближава, жълтокожи. Строителство няма да има… Уди кълвача ( Самуилов) ще кълве в сърцата ви за пореден път, той е по- зле от ХРИСТОЛОВ. Уди кълвача ще кълве в най- болезнената тема -Колежа, защото ще продължите да гниете в село Комативу…

    Уди кълвача завинаги в ботевЪ!!!…

    • 10
      8

      Стикс,марш на околовръстното,педал гнусен

  55. 21
    12

    Локомотив Пловдив взе купата на България в най-важния мач в историята на пловдивския футбол и това е най-важното!!!

    Сега всичко останало ще е бонус!?
    Дано се паднем домакини в първия мач, че да си направим празника на собствения си стадион!
    Шансовете ни да продължим са мининални, но това няма как да ни развали настроението след фантастичния финал на 15.05!
    Локомотив спечели ужасно много от този финал и няма какво да губи занапред!
    Все пак успех в ЕКТ и после в първенството! САМО ЛОКО!

  56. 10
    13

    стачка вдигам веднага
    манчестър да идва на часа
    за какво подготвям таз арена
    за какво оправяме терена
    селски отбори се паднаха
    милионите ми изгоряха

    • 15
      6

      Манчестър ще дойдат в Коматево! Нали уж бяхте 15 000? То това е важното.
      Локото взе няква купа и то от гол с пета и ще се мъчи. Вие с многохилядната публика ще играете с Мадрид, Барса и МЮ.
      Да ви еба майката жълтоселска! Няма по-просто племе от вас жълтурите!

    • 3
      1

      Последен се смее този, който загрява най-бавно. Тъпи селски пръчки с едно или двуцифрено IQ, цял живот чакате да се смеете, и все тъжни.

  57. 16
    11

    С оглед на съперниците, с който и да се паднем ,ще играем в Пловдив.

    Благодарим, г-н Крушарски Купоносителят! Вие се наредихте рамо до рамо с г-н Христолов в изнасилването на индианчетата с криви глави…

    • 8
      7

      Кривоглав некъпан и много болен РОБ.
      Робе как може да пишеш глупости по адрес на Най титулованият Пловдивски клуб.
      Явно някой те е изнасилил яко за да ги ръсиш тези простотии а курво.

    • ЦИНГА-МАНГА-ФУК – ДА ТИ ГО НАЧУКАМ , БЕ локоБОКЛУК !!!!

  58. 22
    9

    А ние жлътите невестулки с кой жа са боричкаме у Европата ва.

    • 21
      8

      С Маноле, Стряма и Рогош, чакме жребио

  59. 10
    6

    Срещу Спартак продължаваме, срещу Стяуа ще сме 2000 човека, а Страсбург е най- готиното и трудно гостуване… Франция!!!

    Дано е Спартак, успех…

      • 11
        4

        Офф да за Букурещ говорех .

        • 1
          4

          Стиксчо пак си мислиш за СКОБАТА и каква тарифа да си сложиш довечера

  60. 14
    6

    Най-реално да продължим е срещу Спартак Търнава. Най-зрелиюни мачове срещу Стяуа и Страсбург.

  61. 16
    7

    Само КРАСТАВИ ЖЪЛТИ ШОПАРИ ОТ СТОЛИПИНОВО,голяма зависи.

  62. 12
    18

    Вай, вай, братя мангали, тия яко ша на шибат, баси… За кво ни трябаше таа незаслужена купа.

Коментарите са затворени