Новият нигериец в Локо Пд, който бе доведен от Стивън Езе вчера се оказа истински нешлифован диамант. Преди само няколко години той е бил считан за един от вундеркиндите на световния футбол. Ето какво пише за него авторитетното издание “Гол”, което следи изкъсо футбола на черния континент.

На 22 години, не е твърде късно Булба да се превърне успешен футболист, въпреки че се очакваше много повече от младежа, след като той бе неизменна част от младежките формации на Нигерия.

Освен че спечели заедно със съотборниците си финала на U-20 “Afcon 2015”, както и награда за гол на турнира, за попадението му именно във финалната среща, той  също впечатляваше и с тима на U-17, по време на турнира през 2013 г., когато също игра финал.

Още вчера ви информирахме, че собственикът на Локо Пд Христо Крушарски възнамерява да предложи договор на нигерийския младок, дори и това да означава, че той ще трябва да бъде преотстъпен, заради липсата на места в Локо Пд за играчи извън ЕС.

Използвайки контакт в Нигерия Крушарски вече привлече на Лаута Стивън Езе, Абдулахи и Мохамед Муса. Всичките до един са минали през националните гарнитури на Нигерия, като Езе дори игра няколко пъти и с представителния отбор на орлите.

 

28 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    3

    Браво Носителоте на Купата на Купите която е Черно-бяла правят сершозни трансфери!!!
    НА Село Гледат!!!

  2. 18
    2

    Момчета понеделник ще правим голям трансфер.Нашият любимец Георги Илиев се завръща на Лаута.Редно е бурно да го приветстваме.Черно-бялата машина ще гази всички наред.

    • 10
      1

      Това ако стане ще се чувствам като след пета в чуждата врата…

      Георги Илиев,Жоре, ще те посрещнем като Бог, само се върни!Шампионе, завинаги един от Нас…

  3. 12
    5

    Жълти проститутки анадолски,след като ви взехме подарената ви купа от лудогорец,сега ще гледате отстрани и ще завиждате курви долнопробни.На 31 август ще хвърши перушина на Лаута и из целия град отново.Намазвайте дупките с лубрикант,че черно-белия кошмар отново се завръща.

    • 6
      5

      31 август футболът в Пловдив може да е закрит ако не почнат Колежа дотогава… Вижте първия кръг Лаута как ще е пълна, да си спомните старите времена преди десетки години.

      • 6
        2

        Викаш друго си е да играеш в Пловдив, в града, а не по селата??? Веднъж в годината идвахте в Пловдив , благодарение на гостуването си на Лаута, а сега и с Арда- пак в големия град!Жълти сяляндури, ЩЕ ИЗГНИЕТЕ В КОМАТЕВО…

  4. 6
    4

    Бургаското селянче Крис може само да сее снима с него

  5. 8
    6

    Диамант на който сАрцето му е локо.Две тренировки в нивите на сюлейман лаутлу и после в бежанският лагер.

  6. 3
    6

    Какво излиза, един анонимен Нигериец е по-важен от наградите на Бруно и Ожболт. Награди присъдени благодарение на спечеления финал за Купата…явно това е проблемът, ФИНАЛЪТ!!! НачалникЪТ на сайта не желае да си спомня унижението от ЛОКОМОТИВ И НИ ЗАНИМАВА с второстепенни новинки???

    Андрей, прав ли съм???

      • 3
        1

        Обаче след работен ден ,няма нищо по-забавно да седна, отворя Пловдивдерби и отдолу да прочета коментарите на великите майстори на късия разказ братята олигофрени младия и дъртия пазач Фекал и Станиславчо Стикса….как разтоварва ,не е истина !

    • 2
      5

      А ти си безмозъчна, жълта мастия!

  7. 12
    13

    Етническият отбор на Пловдив в Б група.1955_1960,;1980_2001.Сещате ли се сега защо има паритет.Когато ние се борим с двата гранда за медали вие играете по селата.Докато на лаута не пристигнаха три рейса с футболиси три тира с калашници и един с дрога.Между кои отбори е битката за Тракия.Мерете си пишките със. Спартак

    • 16
      11

      Къде е купата от Дербито на дербитата, курви пробити. Мерете си мякащото произношение със селските марули, а ние бдим над Фелибето.

    • 5
      2

      Изрод, струва ми се, че ти не си цилувал асфалта! Време ти е жълта, курво на ЛОКО!

      • А ти, цИлуваш ли на майка ти брадавичестия пенис?
        Представям си какъв гнусен, мазен и миризлив, селски циганин си!
        В коментарите, обаче го играеш много отворен.
        Смотаняк, да не се насереш от много напъване?

  8. 13
    11

    Андрейчо, страшен журналист си. Хубаво, че четеш форума, където още вчера установихме твоята днешна сензация.

    • 11
      11

      Къв форум чета бе миризливецо? Та на мен ми забива сървъра само като пиша за вас циганите,а си представи да влезна в някакъв турски форум да хвана въшки!Нали трябва и за вас нещичко да се измисли та да се почувствате живи макар и червеи !!!!

      • 15
        11

        Не ви забива сървъра на вас, а ви се подкосяват пилешките трътки, като чуете за нас. Ален Петата Ожболт, който ви го наши в 7:3-тата минута/ хубава символика нали/, още всява ужас в мишите ви сърчица.

        • 4
          8

          Ставаш за клоун в цирк Лаута! Само тря да изпееш една циганска песе и да врътнеш гейското си гъзе и си приет хахахаха !

          • 7
            4

            Индианец, къде е купата? Бледоликия вожд ни измами, че я взимаме, и изчезна. Остани ни само да се надяваме на Гойко Митич и Белоземското дете на клепарите.

          • 4
            4

            Още една неграмотни, жълта курва! Защо 95%от селско-циганската сбирщина сте пълни илитерат и олигофрени, сигурна е поговорката, че краставите магарета с сдушват! Най-долните изроди в БГ футбола!

          • Ти пък си най-грамотния!
            Точно ти, да говориш за грамотност и да критикуваш другите, че са илитерати е меко казано смешно.
            Ти си просто един слабо образован профан и самооценката ти няма нищо общо с реалността, да не говорим за пълната липса на елементарно възпитание.
            От къде ти идва това безпочвено самочувствие, нямам представа. Лошото е, че в България е пълно с измекяри като теб!

Коментарите са затворени