Новият треньор на Ботев Пловдив Желко Петрович стартира със селекцията още в първия ден, в който на практика пое отбора!

Както ви информирахме черногорецът проведе днес своето първо занимание с жълто-черните. PlovdivDerby.com научи, че Петрович е довел днес със себе си двамата холандски футболисти, които се очакват да парафират с пловдивчани! Играчите ще се качат на лагера в Велинград.

PlovdivDerby.com научи още, че става въпрос за опорен халф и полузащитник! Очаква се утре на насрочената пресконференция Желко Петрович да разкрие имената им.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 22
    30

    С патерици ли са или с нахуйници ва да гоейба.

    • 30
      13

      С нахуйници , за да ти разпорят люпопитния задник!

      • 5
        6

        Петре, бъди по грамотен, моля те! Все пак си елитна курва на Локото!

        • 6
          2

          “Точният боклук”,как спа снощи гейче недоклатено?Пак ли имаше “Безсъници в Столипиново”и копнежи по черни боздугани?Амбриажче жалко…

  2. 19
    12

    Малката сганн от крайните квартали се е превъзбудила

    • 2
      5

      Още един неграмотен циганин от Изгрев бойс Столипиново!

  3. 32
    32

    Ексклузивно: Научихме имената на двамата нови холандци.
    Холандските футболисти ,които е довел със себе си Жельо Петров са Де Лихт и Де Йонк, сърбина лично се е разбрал с Миятович да бъдат закупени от Реал и после да бъдат преотстъпени в Ботевъ.Главния мотив на двамата холандци да изберат Ботевъ пред Реал е новия стадион “Инса ” Арена,които се очаква да бъде по-хубав от Бернабеу!!!

  4. 13
    30

    БИВА ГИ БИВА ГИ КАК НЯМА ДА ГИ БИВА БЯХА ЕВТИНИ КУРВИ ВЪВ ХОЛАНДИЯ ЛОШОТО Е ЧЕ МНОГО ГИ ШИБАХА И МАЛКО ОКУЦЯХА АМА ЗА ЖЪЛТИЯ БЪРДАК СТАВАТ ТЕ И БЕЗ ТОВА ВСИЧКИ ЖЪЛТИ КУРВИ СА КУЦИ ЩЕ СИ ПАСНАТ ИДЕАЛНО СЪС СЕЛСКАТА ИДИЛИЯ

    • 19
      8

      ШТОМ СТАВЪТ ЗА ЖЪЛТ “БаРДАК”…БИВА!!! АБИ ТИ ДАН СИ ЮСУФА УТ ШЕКЕРЯ ДЕТ ОДИФМЕ НА КИЛИЙНУ УЧИЛИШТИ ПРЕДИ ВРЕМИ???? А БЕ ПРОСТАЦИ СМЕ СИ НИЙ УТ МАЛСИНСТВОТУ!!! ЕЙ НА, ПУДЪРЖАМИИ СИ И КЛОАКОМОТИФФФФФФФ ТА НИ СА СМЕЯТ ИС ЦЯЛА БАЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))

  5. 42
    8

    Неможе да бъде,дъ съ иба в краставия Стикс!Ще режа вени!Тия ще ни лупкат като шкембе!И кой ме накара да стана прИвърженик на Кюстендилският урод,с тренер физкултурник?Мале какъв срам ни чака през лятото,и каква веселба за жълтите предстои!

    • 2
      6

      Урода и то на 100% си ти долна жълта курво на Господаря на Пловдив, Локо!

    • 11
      38

      15000 статисти станаха курви на Локо, защото дадоха мача ! Как е да сте наши курви и да ви ебът цигани а ?

    • 9
      30

      15000 сте от селата ве болно момченце от Пловдив бяхте 0.

      • 13
        4

        Хаха цигански палячо .
        Вие сте всички от Кюстендил нямате нищо общо с Пловдив.къде се бутате при символа на Пловдив

      • 9
        1

        А бе мангал, искаш да кажеш, че в селата около града събраха 15000, а Пловдив – едва 5000 ли бе?
        Мамка ти проста, циганска!

    • 2
      7

      За мухльото дето пише само Ботев:В А грипа има Ботев, но той ет Враца! Има на село в Коматево подобно навлече от Сопот, но се казва ботевЪ?! Разликата в имената е голяма! Ясно ли е олигофрен, курва на Локо!

  6. 22
    10

    ДАНО ДА ГИ БИВА, ЧИ ИНАЧИ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ША ЗАПРИЛИЧА НА НАШИЯ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ, СЪДЕ АПАПИ!!! ……и 12 мясту, а после ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))))))

    • 3
      5

      Кенц, менц идиотино, вие се върнахте от София наебани, попикани и насрани! Бяхте и си останахте плебеи! Долна, жълта курво на Локо!

Коментарите са затворени