Днес на стадион “Марица” се проведе среща между президента на клуба Христо Христов и треньорския щаб и футболистите от представителния тим. Отборът бе разпуснат в почивка, а президентът благодари на всички за показаното от тях през сезона, за положения труд и себераздаване. Христов определи сезона като успешен – уникален като представяне и резултати есенен полусезон и ползотворен пролетен. Съставът взе участие в многобройни футболни битки, в които показа добри резултати, дух и характер. През пролетта много от юношите на клуба получиха възможността да играят в Трета лига с цел обиграване, добиване на ценен опит и усъвършенстване на футболните им умения. Отборът е еталон за феърплей – без нито един наказан футболист, с рекордно малък брой получени жълти картони и без нито един червен.
Президентът на клуба изказа своята благодарност и към привържениците на “Марица”, които подкрепяха тима и през този сезон и изрази надежда те да са с момчетата и занапред.
И през новия сезон треньор на тима ще продължи да бъде Борислав Караматев, запазва се и целият треньорски щаб. През предстоящата кампания съставът ще бъде изграден от кадри на “Марица”, ще се работи по това младите футболисти да получат добра подготовка и да се впишат в мъжкия футбол така, че да се представят на ниво в първенството и турнирите (Купа на АФЛ и Купа на България), в които “Марица” ще участва. За това ще спомогнат и опитните в тима. В тази връзка треньорът Караматев ще направи нужната селекция, за да се избистри самия състав на отбора, който ще започне подготовка на 1-ви юли. Новият сезон в Трета лига ще започне на 3-ти август.

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    2

    Do sega sashto se nalagaha mladi sastezateli kato limona,koce dqkov i fenomenalniq krasi ivanov

Коментарите са затворени