Камбуров излиза от ареста срещу 1000 лева гаранция! Потрошил 3 скоби!

8
1498

Днес, 27 май 2019 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство М.К., на 38 г., за това, че на 26.05.2019 г., в гр. Пловдив, противозаконно е унищожил чужди движими вещи – три броя „скоби“ от система за репатриране, собственост на ОП „Паркиране и репатриране“-гр. Пловдив – престъпление по чл. 216 ал. 1 от Наказателния кодекс.

и за това, че на същата дата, в гр. Пловдив, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и явно неуважение към обществото – престъпление по чл. 325 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Според събраните до момента доказателства, на 26.05.2019 г., в гр. Пловдив, на ул. „Полк. Сава Муткуров“, лек автомобил, марка „Фолксвагаген“, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“. Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране“ с трима служители – водач, текелажник /прекачвач/ и полицейски служител от „Общинска полиция“.Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този момент пристигнал обвиняемият М.К. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но М.К. отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно. М.К. е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Днес, 27 май 2019 г., с постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 1000 лева.

Бързото производство ще приключи в законния срок.

8 КОМЕНТАРА

 1. Камбурица е омръзнал на апапите от следствения арест, много му се разлабила халката и не им е кеф вече.

 2. 6
  1

  Камбуров тъпак, като се правиш на гъзар и спираш на забранено плащаш си глобата и си тръгваш тихомълком, а не да ми правиш панаири и да събираш целият квартал

 3. 8
  1

  Това е за стара загора нюз, камбура отдавна приключи с Локомотив. Иначе кофти селска проява. Явно престоя под аязмото си казва думата.

 4. 11
  2

  трудно презивяване на климактириум
  😀 😀 😀

 5. 3
  15

  Защо това е водеща новина,а съперниците на Локо не???

  Рома може да ни се падне?

  • 18
   2

   Станиславе , ти може би си един от най-тъпите олигофрени фенове на Локото. По-тъпи от теб са само Чобата и КаналКома. Много приказваш а нищо не казваш , добре че хората вече не те взимат насериозно, разбраха те че си фен на отбора само в интернет , на Лаута си скрит мишок ,оглеждащ се някои да не ти викне нещо.

Comments are closed.