Голмайсторът Мартин Камбуров е арестуван, съобщава TrafficNews.bg

Футболистът е паркирал своето порше неправилно на улица „Полковник Сава Муткуров” в Пловдив. Служители на „Общинска полиция” обаче му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция”.

„Започна да ги обижда и да се държи агресивно спрямо тях и те повикаха полиция”, разказа очевидец на случилото се.

Когато полицаите пристигнали на адреса, играчът на „Берое” започнал да се държи агресивно и към тях. Обиждал ги и ги замерял с банкноти, за да му свалят скобата по-бързо. В същото време негов приятел снимал с телефон и провокирал униформените.

В момента и двамата са задържани в ареста.

Глобата за сваляне на скоба от неправилно паркиран автомобил в Пловдив е на стойност 30 лева.

Кой е Мартин Камбуров? 

Кариерата на Мартин Камбуров започва в Ботев (Пловдив), но налага името си в българския футбол с отбора на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с Локомотив (Пловдив).

Шампион на ОАЕ през 2006 г. с Ал-Ахли. Голмайстор на “А” ПФГ 5 пъти: през 2003/04, 2004/05, 2008/09, 2013/14 и 2015/16, съответно с 26, 27, 17, 20 и 18 гола, като третия си голмайсторски приз печели само от мачове през пролетния полусезон.

В евротурнирите има 6 мача и 2 гола за Локомотив (Пловдив) – 2 мача за Шампионската Лига и 4 мача и 2 гола за Купата на УЕФА. За националния отбор досега има 16 мача и 1 гол. Пролетният полусезон на 2009 г. е много успешен за нападателя. Печели редица индивидуални награди заради голмайсторския си нюх. С екипа на Локомотив (София) печели само в рамките на пролетния полусезон (15 мача) голмайсторския приз на шампионат 2008/09, вкарвайки впечатляващите 17 гола.

В периода 2010 – 2012, Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва доста голове за тима и се превръща в един от най-добрите чужденци, играещи в китайското първенство в този период. През пролетта на 2013 Камбуров подписва договор с ЦСКА след неуспешни преговори с тогавашния президент на Локомотив Пловдив.

Все пак през лятото на същата година Мартин Камбуров официално е представен като ново попълнение на Локомотив Пловдив.

67 КОМЕНТАРИ

  1. Дорето съм от Франция: Чао индианци, нема да ми липствате
    3
    2

    Още един от играчите на Ботев няма да носи жълто- черния екип през новия сезон. Веднага след мача с ЦСКА в петък нападателят Ферибори Доре е отлетял за Франция с еднопосочен билет.

    Това е третият футболист, който напуска жълто- черния клуб.

    Както вече стана ясно с отбора се разделиха двамата вратари Даниел Кайзер и Иван Чворович.

    В момента затишието в Ботев е пълно в очакване на 29 май, когато собственикът Георги Самуилов обеща да говори.

  2. 3
    1

    „Футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. „Полк. Сава Муткуров“ и „Луда Яна“. Бил с колата на приятелката си Гергана – Фолксваген Бийтъл. Щом слязъл, видял униформени служители да му слагат скоби на колата.

    Камбуров обяснил, че бърза и поискал да плати веднага 30-те лева, за да бъде освободен автомобилът. Футболистът обаче имал само 20 лева в себе си и затова поискал десетачка заем от свой приятел. След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, готов да потегли. Припряното му поведение обаче не се харесало на полицая. Униформеният няколко пъти го предупредил да се успокои, защото ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за неподчинение на орган на властта.

  3. 7
    3

    Дейба ваща мама локумотивоциганска с Мартин циганина на първо място майка ви шейба мангалска

  4. 8
    3

    Селската пръчка Камбуров легенда на един цигански отбор със шепа фенове от Пловдив се правил на мъж извадил 20лв а глобата била 30,нямал повече,поискал още 10 лв от негов приятел да доплати и ги хвърлил типично по цигански на капака на колата,в една нормална дуржава този гнусен мангал му биха свили перките полицаите мигновенно и ще лежи като поп в ареста дълго време.

  5. 9
    7

    НАШАТА ГОЛЯМА ЛЕГЕНДА ВЕЧЕ Е АЛЕН ОЖБОЛТ. ТОЙ ЗАПИСА МЕТО СИ СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В ИСТОРИИЯТА НА ЛОКОМОТИВ. ОБОЛТ12 ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

      • 4
        2

        Уж болт, ама гайка… чакаме кога ще се нареди до другите ви легенди и ще каже “да ви е*а майката циганска”

  6. 4
    6

    Лекето мята пари от продадени мачове.

  7. 9
    7

    Оная жълта мърша и пачавра с ориенталския полуанглийски-полумонголски Николета Дудукова, и изтече мандата у Европарламента! Непременно да и намерите ръководна длъжност у АФД-то!

  8. 7
    5

    Селянията остава вечно в селянина.
    Също като в кривите глави?

  9. 13
    4

    ей помияри от дерби ли сте , кви сте …там андрейчо ли , мандрейчо ли …??? Първо си проверете инфото колко ви е достверно ….? колкото сте уцелили марката на колата , толкова има и истина в всичката тая помия дето сте я съчинили ….!!! Смешни журналистчета на каишка ….това сте вие

  10. 14
    11

    Дейба твойта мама циганска ,педерас мръсен къде си тръгнал пари на полицията да подхвърляш ,дай ги на беднити на домовете на кв Столипиново

  11. 9
    7

    Поне Андрьо не го сложи в категория ”Локомотив”, че ще да ме хване срам! Беше издигнат високо, но забрави откъде е тръгнал, а така най-лесно се пада…

  12. 14
    3

    Мартине, границата е много тънка. Правиш глупост след глупост, за да си легенда трябва преди всичко да си човек, да си за пример пред малките дечица които обичат Локомотив и те благотворят. Какъв пример им даваш с това държание?

    • 4
      1

      Те па тия чавета поне на мачове да ходеха

  13. 12
    19

    БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ МАРТО И ВИНАГИ ДА ШИБАШ ЖЪЛТИТЕ КАКТО ТИ СИ ЗНАЕШ ТЪПКАНО ИМ ГО ВЪРНА ЗАТОВА ЧЕ НАВРЕМЕТО НЕ ТЕ ОЦЕНИХА УШАТ ТОШКО МОЖЕ САМО ДА ТИ ДИША ПРАХТА И МАКАР ЧЕ СИ ПО ГОЛЯМ НА ГОДИНИ И ТОЗИ СЕЗОН ГО СЛОЖИ ВЪВ МАЛКИЯ СИ ДЖОБ ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯТ СВЕТЪЛ ЛЪЧ ВЪВ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ ТАКЪВ ГОЛМАЙСТОР ОТ КЛАСА КАТО ТВОЯТА ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИДИМ ВЪВ НАШЕНСКАТА СИ БГ РЕАЛНОСТ УСПЕХ ШАМПИОНЕ

    • 15
      7

      FOREVER ,Малка и неграмотна отрепко,такива боклуци като Камбуров трябва да спазват законите.Щом е нарушил закона и се е държал като селски простак ще си понесе зазлуженото!Хайде заспивай,защото на твоя идол тази вечер няма да спи!

  14. 13
    5

    Всички хора си плащат, но тариката прост не.. Това ако не е наглост, еби му майката!

    • 8
      1

      Еби ве стига да имаш с какво че от амжурки напоследък Дерменката се задръсти.

  15. 21
    18

    Първи финал-дерби за купата на България спечелен от българите-пловдивчаните в годината на Пловдив-ЕСК!!! Каква символика само?!
    Това ще остане ВЕЧНО в историята като гордостта на пловдивския любимец и срам в историята на комунистическо-турско-селския клуб на Делян!

    • 18
      9

      Българи пловдивчани? Абе манго, какви българи сте вие бе, дейба вашата мама циганска дейба. Най големият сволач на градът са вашите фенове. Цигани, арменци, турски цигани, кантонери, срелочници, докери и всякъкви избикяри, съответно и децата им. Българи пловдивчани.

  16. 12
    5

    АКО БЕ ПАРКИРАЛ НЕПРАВИЛНО ИЗВЬН БЬЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА СИ ПЛАТИ ГОЛЯМАТА ГЛОБА, НЯМАШЕ И ДА РАЗБЕРЕМ,НО ТУК В БЬЛГАРИЯ МОЖЕ, ДА АМА НЕ………………………….

  17. 9
    18

    Майната му на Камбуров ама се чудя що не ги закриват такива комунистически клубове които петнят имената на национални герои… Ботев, Левски…ЦСКА….
    Гласуващи за отрепки…Румен Радев….БСП (к)

    • 19
      7

      Комплексар майка ти е на магистралата,сестра ти ми го лапа,на теб да ти го сложа в гъза ….

      • 14
        7

        Бай мангал и на турски пише. Какво повече…

        15 на 5

  18. 25
    11

    Аз съм свиленградска черно бяла курва !

    • 10
      25

      Аааа не. Аз съм от жълтата- селска школа. Днеска си пролича.

  19. 16
    12

    К’во стааа мангусти, пак се продадохте за две кебапчета и едно пепси, сега заради банда неграмотни гейбандити, пак ще гледаме наглаата муцуна на оная мръсна отрепка, ейййй извадихте го от нафталина мамицата ви продажна и долна!!!!!!

    • 13
      22

      Веднага да спреш колумбийските листа и директно в Стряма за пречистване с мента и мастика при Стоян канара ва да тейба.

  20. 25
    12

    В момента Камбура е невеста на Асан в следствения арест. До утре импиратора ще си смени пола.

  21. 17
    35

    Днес убихме жълтия катун. 80% от катуна са гласува за родната си партия Бкп.
    И 29% за ДПС
    официално комунистическата курва е закрихме!!!

    П.П не съм фен на герб.
    П.П. гнусният комунистически-депесарски клуб, умря!

    Купата е черно-бяла!!!

    • 13
      23

      20% От густо, майна съм натиснал 9 хаххаах закрихме. катуна

      Айййй Локоооооо

      • 16
        7

        Не се обяснявай, мангал – ясно е, че учението не ви е силната страна.

        15 на 5

    • 21
      6

      Пяна ви излезе на устата,и започнаха да ви висят и да ви се точат лигите от тази неистова злоба която ви е обсебила до такава степен,че вече взе да преминава в неудържим ….бяс..Радвайки се успяхте да осмърдите всичко в радиус 150 км. наоколо. Вече взех да се чудя дали изобщо трябваше да ви я дават…(купата). И сега за капак остава да вземат да ви дадат и супер купата??! Само,че тогава на тия от Лудогорец ще им се наложи дълго да обясняват как така сърбоговорящия сбирщайн от долната половина на таблицата е успял да си надскочи сянката??! А вие 10-11 дни след финала неуморно продължавате да заливате сайта с бълвоч, кал и нечистотии и на практика показахте,че сте най-уродливите и отблъскващи фенове в BG.

      • 18
        5

        Хората са го казали – хубава работа, ама циганска. Не сме и очаквали нещо друго.

        15 на 5

      • 4
        5

        Не 10-11 дни,а 100-110 години ще празнуваме,защото това е най-важният мач,игран някога в историята между тези два отбора.Така че свиквай и по-малко нерви и злоба,че от тях само някоя болест да си докараш.Айде и нали знаеш-купата е черно-бяла.И нека купонът продължи

    • 13
      24

      0-1 с пета във финала на финалите! Другото са жълти успокоения!

    • 15
      7

      Кажи им 15 на 5 – никога няма да разберат, че е същото отношение. Мангал и математика?!

  22. 26
    15

    Боже, и този бива сравняван с футболисти като Чико, Мери Бакалов, Аян и т.н….?!,

  23. 17
    10

    Поне вие не копирайте статиите на умрелите наркомани от traffic! Има колко много хора видeли цялата случка,a написаното не отговаря на истината. КУР ЗА TRAFFIC NEWS

  24. 16
    26

    Каква неистова радост обзе селянките лъч на щастие в изтерзаните им душици.

    • 11
      5

      Анонимен боклук,коментирай ,новината за ареста на Камбуров!Арестуван е за непристойно и просташко поведение.Ти си същия БОКЛУК като него!

  25. 27
    11

    Сега да сложат белезници и на останалите импИратори и носители на купи, след детектор на лъжата за безброй уредени мачове.

    • 9
      19

      Що Локото бе селски? Нали вие сте ни легнали на финала?🤣🤣🤣🤣
      Няма такава сган като жълтата!

  26. 22
    28

    Циаганите от ботяфЪ си ги ебъ за добър ден!

    Купа на България: ПутяфЪ- Локомотив Пловдив 0-1

Коментарите са затворени