ЦСКА най-накрая победи Ботев Пловдив, но  шампион на България е Лудогорец (за 8-и пореден път), след като зелените се наложиха у дома над Черно море .

На стадиона в Борисовата гради с голям транспарант червените фенове обвиниха за поредната зелена титла “провинциалните отборчета от миманса”. Лудогорец победи у дома Черно море с 4:1 и по този начин направи мача в София протоколен. ЦСКА пък се мъчи чак до 90-тата минута, за да поведе на жълто-черните с 1:0.

Канарчетата бяха без централния си бранител Кристиян Димитров, а в началото на второто полувреме Неделев напусна след като получи разтежение. Ничев също напусна принудително терена след 1 час игра.

Ботев Пд завърши шампионата на 6-о място!

 

114 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ЗАЩО ИГРАХМЕ СРЕЩУ ЦСКА С НАСТРОЕНИЕ ХЬС МОТИВАЦИЯ, КОЕТО ЛИПСВАШЕ НА ФИНАЛА ?

      • славия локо 1:2 92мин……….93 мин 2:2 ………….е гати сателитната ЧИНИЯ??????????

  2. 9
    8

    Минавам да припомня резултата от финала:

    15 на 5

    • 5
      2

      15 na 5 na manifestaciqta..na terena kolko beshe ..kolichestvoto nqma kak da se prevarne v kachestvo..shibai jaltite kurvi

    • 3
      2

      Към Пловдив-семянинът:Защо след 90-а минута тези 15 точно за една минута изчезнаха от сектора, А? Сещаш ли се каква гавра си направи номер12! Интересно какво ви грей вас селяните, че сте били повече, много сте прости! Това е мача на мачовете между Локо и ботевЪ! Мач, който е спечелен по категоричен начин от Локо, с изключителна тактика, физика и не на последно място с техника! Жълта пасмен, грейте се с тези 15хиляди, ние ще се греем с купата, че години наред ще сме ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ, заслужено след като сме смачка ли навирилите носовете си навлеци от Сопот, изгрев бойс, селянията и помаците!

      • Пий си хапчетата, глупак – и да крадеш нашето Господарите на Пловдив (защото нищо не може да измисли кухата ти тиква), все едно – където е текло, пак ще тече.

        А ти си гълтай сополите пред компютъра.

        САМО САМО САМО БОТЕВ Е!!!!!

    • Двоичен код на тишината – 0-1 .
      При правилно ползване води до радост в града и сълзи на село,
      прави курви вторите

  3. 12
    2

    Пичаги много мъка черно-бяла мъка е надвиснала над Стряма…..не се живее вече ве мои братя……..седим си със Стоян канара и се чудим толкова ли сме грешни та на застигна туй нещастие ва пичаги……по цял ден жулим мента с мастичка за да са замъглим ама все тая петичка ний в главите ва да гоейба.

  4. 9
    2

    Едно познато помаче от яката ме помоли да попитам:
    Защо прасетата скандираха ” турци сте” ?
    Говедата пък скандираха ”цигани , цигани” ,
    направо се чудя дали не сте турчеещи се цигани ,
    май там е истината.
    Сега ви бия шута с ПЕТА, преди да сте започнали да серете.

  5. 14
    4

    Нека обобщим сезона за БотевЪ 2011 с техни думи (с техните камъни по техните глави). Той започна с напън да се вземат едни пари (не НЕПАРИЧНИ средства) от Фонда на фондовете. Той обаче им показа Кура на Куровете. След това станаха индианци!
    От там отидоха да играят Дербито на Дербитата на Финала на Финалите за Купата на Купата, пред 10 000 работници от КЦМ. Отидоха като аслани, върнаха се като Курвите на Локо.
    Тъпана на шестицата приключи сезона с 15/1

  6. 3
    4

    ЧОРБАРИТЕ НИ ЧЕТАТ МОРАЛ НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕН ГРИША ГАНЧЕВ И ФЕНЧЕТАТА ИМ ДЕТО ВЗИМАТ ПО 50000 НА МЕСЕЦ И ПО 1лв от всеки човек на Армията.

  7. какво стна на срещата след мача,,,,, даите малко инфо…….как се гледахте в очите…..какво си казахте……….

  8. 12
    3

    На шесто място от шест отбора си е бая престижно,браво ще дадат на Ботевъ Тиквени Медали

      • 7
        2

        Ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

  9. 15
    11

    Пловдив пее само БОТЕВ, всички видяха 3 към 1 смешни мангали,и по купи и по успехи сме вечно пред вас хахаха, много има да ни гонете кюмюри….

    • 5
      6

      Хахаха, ти си психично болен и лъжеш като дърт циганин .

    • 23
      8

      Да, но не взехте най-важния мач в историята! Взеха го Пловдивчани!
      В този мач купата има петорна стойност, заради факта, че бе първата, беше спечелена в дерби-финал, което е първото в историята, беше спечелена от позицията на аутсайдер и бе спечелена след тотална доминация по терена и по трибуните!!!
      Вие жълтири бяхте повече, защото 1/3 от пибликата ви беше от туристи с безплатни билети и кремвирши и затова бяхте и тотално надвикани! Бяхте повече, защото бяхте убедени, че биете, а Локото бяха по-малко, защото хиляди техни фенове бяха съсипани и невярващи в успеха, заради ппсредственото съществуване на отбора напоследък, слабите игри и резултати!
      Това обаче е без грам значение вече, защото купата бе спечелена от Пловдивчани и то в годината, когато Пловдив е Еврочейска столица на културата , а ЛОКО е Любимият Отбор на Културната Общественост! Нищо случайно! Това вече никой-никога няма да го повтори във времето, ако ще още 10 такива финала да има!!! Ето, затова вие жълтурите трябва да мълчите и тва е!

    • 7
      4

      Към ботевиста. Вие умопомрачените не изпяхте и една песен, бе крива, селска тикво! Хор, който се събира за първи път не пее, нещастник!

      • 4
        2

        Малко олигофренче с тапи в ушите ли беше

    • 4
      1

      какви успехи, бе клепар?! Нито сте били шампиони през новия век, нито сте спечелили купа – подариха ви я, защото сте им държанки.

      Локо има 3!! купи и шампионска титла. И срещу вас да тичаме, няма да ни стигнете.
      И статистиката ни е положителна с вас. Марш бързо в резервата

  10. 15
    3

    Тъпана на групата и Купата, ботевЪ от Коматево.

    КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА, ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!!!!

  11. 13
    5

    Пичаги бат Стоян канара ни каза че пак сми га игръйли на порно ва и ич да не ни пука да си гледаме козичките у Стряма и да жулим мента с мастичка на корем….и да пеем мощно с пълно гърло……..оооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

  12. 10
    5

    Всички без милост се изреждат на жълтите курви. Няма друга такава гавра. Закрихме жълтия катун завинаги.

  13. 18
    7

    Страхливите жълти кучета посрещнаха ли курвите на Локо на селското им игрище в Коматево или този призив беше поредния автогол на умрелите?

  14. 13
    11

    Най-хубавото нещо ще е, ако подложат и нашите футболисти на детектор на лъжата, да се види истината защо загубиха странно 6 мача подред!
    Само така феновете ще разберем какво е станало през целия месец Май 2019. Беше голяма подигравка с феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ така симулативно да играят нашите срещу най-недолюбваните от бултрасите отбори, абсолютно нагласени мачове!

    • 2
      2

      Не знам кой на кого го е нагласял, но онази вечер го нагласихме на майка ти така хубаво, че тя пак пита кога пак ще падне ботевЪ от Локо!

    • 8
      7

      И пак са преди циганите в класирането

      • Те тия мангали са жив ташак. Да си пред тях в класирането не е кой-знае какво.

  15. 18
    8

    Бия си една пета в дивия и отивам на Куматиу да подстригвам Тошко.

  16. 13
    18

    Белия да каже, защо продаде последните шест мача!?

    • 12
      15

      Белия каза: Станиславе, ебан в главата столипински цървул, ПУДАТИЕБАМАЙЛАТА ЦИГАНСКА У ПЛЕШИВАТА ЧУТУРА!!’

      • 14
        4

        Педи, много си възбуден! Свали гарда, мъжка курво!!

  17. 18
    6

    Тоше, само ти се бориш сам срещу вразите многобройни. Като един истински матросовец скачаш да закриеш амбразурата с тяло!!

    ПЕТАк е. Нямаш ли приятели да те изведат?

  18. 23
    12

    Бялата магия свърши! Удрям си една ПЕТА в жълтия гъз и отивам да доя кравите! За къв х. й им се вързах, че били голяма работа!? От утре като чуя за жълтур и ще бягам със двеста от него! Срам ме е че съм бил от тези бездарни некадърници

  19. 16
    8

    Любовната двойка Фекал и Тошка пакистанска имат очи да плямпат глупости и не виждат реалните резултати на смешният им отбор и още по-смешната им публика. Но такива са курвите -нямат срам от това, че току що някой им е свършил на лицето, а си мислят , че това е сладолед.

  20. 23
    10

    Само не можах да чуя точно какво им викаха чорбарите – Курви сте? или Турци сте?

    • 7
      14

      Викаха “левскари, ние вече обичаме циганските от Столипиново”. Може да преговарят да си спретнете тройка, ама с Левски и ЦСКА ще ви направят сандвич

      • 8
        3

        Столипиново е жълто! Там от Изгрев бойската организация не можеш да припарим!

        • 3
          2

          “не можеш да припарим” – само един гназен мангал може да го напише това хаахха

          • 2
            1

            Анонимнико, кой клас си завършил, бе Боже?! Ти за българска граматика чувал ли си? 99%от феновете на БотевЪ са неграмотни като теб!

  21. 23
    14

    Да но е пълната истина. 75% от публиката ви на финала бяха статисти с безплатен билет и суха храна!

    • 17
      17

      Тва го разказвай на петте чавета вместо приказка за лека нощ, тупан малоумен.

      • 10
        5

        Повярвах ти – само защото псуваш като овчар. Ебаси неуспелия имигрант!

      • 7
        3

        Сус пакистанска, долна мастийо! Нагъл педераст, лапай биберона, за пуши си червасалия чофкалник и тихо, тихо…!

    • 2
      2

      Хахахаха сега и суха храна – мангали, срам те за града. Чудя се, болни ли сте тези, които си измисляте лъжите и от какво…

      Кой закара 5хил с безплатна ескурзия, кой? БАЙ МАНГАЛ

  22. 28
    12

    17 мача – две победи , 6 поредни загуби от които последните 5 без отбелязан гол … Чакаме официалния брояч на Андрей… иначе евала на феновете в жълто кафяви екипи- за пръв път признаха пред всички че са курви !!!

  23. 34
    3

    Днес ще посрещаме ли отбора на стадиона в Коматево . Трябва да приготвим и 15 минутна заря .Все пак сме в първата шестица.

  24. 23
    2

    Всички помаци се натискат из оранжериите и си лекуват разпорените задници. Само пакистанската държанка си вири гребена, но нали и той си е курве ясни са му нещата. Абе , къде е Фекала?

  25. 28
    13

    Циганката с 5 човека публика, тъпана на “.A ” група и без стадион. Ах , колко жалко е да си жълт циганин без история !!!

  26. 25
    4

    ”Ботев Пд завърши шампионата на 6-о място!”, а пък Андрьо завърши статията толкова оптимистично, че чак и доматевец, тръгнал да се самоубива, би се отказал! А заглавието… още 1 шедьовър!!!

    • На шесто място от шест отбора си е бая престижно,браво ще дадат на Ботевъ Тиквен Жълти Медали

  27. 27
    15

    За днеска не ни дадохте безплатни билети и суха храна и ви лъснаха насраните трътки – една маршрутка хора сте останали. Не решихме вече да викаме за Арда Кърджали. Сбогом жълти курви.

    • 22
      18

      Тая мантра за сухата храна и безплатните билети и милион пъти да я повторите, истина няма даа стане.
      Само дето ставате все по-жалки в очите на всички. Вместо да се радват на купата, те търсят под коня Дорчо теле и носят от 25 контейнера за смет жиляз, за да докажат че са колкото нас, ебати лилавите, ебани във въшливите глави, малоумни парапитеци.

      Отвратителна история.

      • 16
        15

        Колкото и да не ти се иска да си признаеш 75% от публиката ви на финала бяха статисти с безплатен билет и суха храна!

          • 9
            5

            то се вижда кой е дебила – при това безработен и без живот. По 24/7 си тук…..

        • 6
          9

          А бе простак ти как точно ги преброи безплатните билети и сухата храна че даже и ги сметна 75% ?

      • 2
        1

        Пакистански курви, фекалии, бабабангиди-цигани, лайнари и каква ли не още жълта измет се побъркахте! След такъв резил от омразния ви Локомотив, години, много години няма да се нормализирате! Невероятно ГУСТО да ви гледа човек, как се гърчите като червиви в краката на ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ГОСПОДАРИ НА ПЛОВДИВ-ЛОКОМОТИВ! ГУСТО!

  28. 24
    10

    Е , най-после славният поход на ” жълто-черната магия ” приключи . Традицията е спазена докрай. Отново паднахте . Само така момчета , падайте за да ви уважават .

  29. 31
    15

    И цесекарите – най-големите дружки на индианците до сега, ги разкриха какви курви са. От тук нататък цяла България ще мрази силно жълтия катун.

    • 17
      9

      Ще ги мрази….ако не се разпаднат.

  30. 25
    11

    Сега чета , че помаците нямат отбелязан гол от 5 мача. Ходят по 5 човека средно на мач. Еба ти ташака са тия , жълти смешници ,😂😂😂

    • 25
      22

      Изключително комично е точно фен на най-удушения откъм публика цигански “отбор” да говори за посещаемост.
      Средно 100 човека на Джамията тоя сезон, тоя седнал в на съседа кането да гледа, е затва никога няма да станете нормален клуб, удушени цигански чернобели помияри, да ви еба майкаа лилава!

      • 14
        9

        Какво ви викаха цесекарите – Курви сте или Турци сте?

      • 4
        1

        Жълта, долна, пакистанска курво, ти някога бил ли си на мач, А? Само червивия ти чофкалник плещи олигофрении! За какви цигани пишеш бе изрод без подобен? 42000 хиляди са само в Столипиново мангалите като теб, там в центъра му си основахте фен клуба Изгрев бойс! Както и да въртиш курвинския си задник фактите са това! Твоите устни са по-лилави от на най-черния циганин заради свирчоците дето въртиш!

  31. 28
    12

    Лудогорец 2 направи опит да подсигури титлата всячески на първия отбор. Обаче са толкова нещастни че за никъв хуй не стават. Добре че Лудогорец 1 сами си я спечелиха.
    Чеп за зеле не става от палячовците на Белия Олигофрен

  32. 24
    12

    Вай вай вай,майка ни жалка жълто-джендърска, пак ни еваха , толкова е хубаво!

  33. 22
    15

    Стига срам. Най-добре пак да ни закрият.

  34. 28
    15

    Защо целия стадион скандираше цял мач КУРВИ НА КИРО?

    • 7
      18

      Какви КУРВИ НА Киро, нали ги бихме на финала.

  35. 20
    12

    Ловешките сфини им е яко вътрешно обаче хаха, майка ви дейба розова!

  36. 24
    19

    И чорбарите си направиха гаргара с жълтите помаци!
    Няма такива нещастници.
    Колко е жалко да си жълта курва. Тъпана на цяла България

    • 23
      18

      Чорбарите го поеха толкова пъти тоя сезон до сливиците, че тая победа без значение могат да си в заврат отзад, да те еба у ошмуления цигански цървул!

      • 21
        17

        Щом чорбите нищо не са спечелили, вие тогава какво спечелихте?
        Купата? …. тц
        Стадиона? …. тц
        Хуя ми? …. ооо йее – Вдигай Тошко!

      • 2
        1

        Изрод, мъжка долна мастия! Отвратеняк от изгрев бойс!

  37. 22
    8

    ЦСКА дори като успеят да бият Ботев Пловдив пак плачат 🙂

  38. 24
    8

    Дани Кайзер е половин отбор! Отива си! Дано не съм прав, ама ще смучем бибата занапред!

  39. 32
    15

    Защо викат „ курви сте, курви сте”, ако е така на кой сте курви , на Лудогорец, на Локото. Всъщност какво значение има вие сте курви!

  40. 35
    11

    Жълти, цигани, всеки се гаври с вас. Днес пак една маршрутка фенове. Славия 2

    • 14
      26

      Пусни още един коментар, манго

  41. 28
    14

    Верея ги извадихме от елита заради 3 поредни съмнителни загуби.
    Ами тези какво да ги правим? Тях не само трябва да ги извадим от професионалния футбол, ами направо да им забраним да играят футбол. Някой изобщо помни ли последната победа кога им беше?
    Срам. Чичо Венци и Верея пасти да ядат

Коментарите са затворени