Стражът на Ботев Пд Даниел Кайзер напуска тима. Вратарят се сбогува с феновете на “канарчетата” преди минути чрез фейсбук профила си.

“Трудно ми е да си тръгна, но е време за нов етап в кариерата ми. Благодаря на всички фенове за подкрепата. Тук се чувствах като у дома си и завинаги Ботев ще остане в сърцето ми. Вие сте гордостта на този клуб. Никога няма забравя тези 2 години, които прекарах тук. Желая ви много успешни мигове и нов стадион. Заслужавате го.” написа вратарят в социалната мрежа.

152 КОМЕНТАРИ

  1. ЕДИН ПРЕКРАСЕН ВРАТАР,КОЙТО ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА БОТЕВ!

  2. 9
    5

    Кайзер, извинявай! Не се сърди!
    Красота,вяра и пета!!!

  3. 6
    6

    Кайзер не са само думи.Убиец на цигансйи надежди.Жалкари прости ,просто в града ни сте гости. Едно към три.

  4. 10
    6

    OJBOLT ME NAEBA S PETA NQMA KAK DA STOYA V PLOVDIV MAHAM SE SRAM ME E VSICHKI NI E SRAM LOKOTO NI NAEBA V GAZA

  5. 19
    6

    Успех на Кайзер. Това момче заслужава да играе в голям Европейски отбор. Браво и на Киров, че не го заби на пейката, а до последно му гласуваше доверие, въпреки че отдавна се знаеше че не можем да го задържим.
    А сега две думи и за плебеите привърженици на сбиртока от Задния Двор на Гъза на Географията. Казано е, слънцето огрява веднъж на 100 години и в гъза на кучето, но това не променя фактите и природните закони, а те са: Ние сме господарите, а вие робите. Сива каскетна маса, която си въобразява че прави революция. Плебса си остава винаги плебс, а господарите владеят и управляват. Ниско интелигентна маса, която даже не е могла да надскочи ниския си ръст в стремежа си да даде име на отбора си. Локомотив!!! Какво по плебейско и каскетно име от това може да се измисли? Каруца може би? Вагон? Обречени сте да оцелявате и да живуркате в сянката на Големите. Да, веднъж на 100 години ще ви огрее, дори навряни на кучето в дивия. Късмет ви желая-ще ви е нужен.

    • 5
      5

      Браво на Киров, че го пусна във финала, за да му я мушнат с пета-12 и болта вътре!

  6. 21
    11

    Като чета тъпичките, малодушни, комплексарски коментари на жалката черно-Бяла общност отново и отново се възхищавам на собствения им президент, който е наясно с багажа им и не им цепи басмата и не го е еня как и колко пъти му искат неговата и на Бруно оставката! Човекът е наясно колко са жалки, злобни, комплексирани и унижени само при споменаването на БОТЕВ

    • 11
      12

      Не става ли на въпрос за вратаря Кайзер? Какъв е този коментар?! Абе това Локото трябва да ви е бръкнало доста на дълбоко в задните части, за да коментирате постоянно Локо, Локо, Локо! Жълт глупендер, поне кажи едно Довиждане на това момче, което ви беше половината отбор! Лок е ясен, ГОСПОДАРЯ НА ПЛОВДИВ още дълги години, а твоето поведение спрямо Кайзер е на един олигофрен от скелето в Ко атево!

  7. 8
    5

    ЩО ТАКА БЕ КАЙЗЕР И ТИ ЛИ РАЗБРА ЧЕ ЦАРЯ Е ГОЛ ТАКА Е БОЙ ДАНО НЯКЙ ДЕН СЕ ВЪРНЕШ ДА ВИДИШ НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ ТИ СИ УМНО МОМЧЕ И МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ …УСПЕХ МЕН …И НЕ ЗАБРАВЯЙ КАКТО СЕ КАЗВАШЕ ВЪВ ЕДИН ФИЛМ… СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА ..

  8. 12
    12

    Продавам наръчник – Грижи за петата. Цена – 12лв

  9. 16
    9

    Баси и тъпия сайт. Някви измекяри пишат само против нашия клуб и няма кой да въведе ред в тия тъпи коментари.

    Андрей, разбирам че лъмтиш за кликове/рефреши но време е да вкараш регистрации и само с логнат потребител да може да се публикуват коментари.
    А за тоя многоников нещастник му припомням Бошко Балабан как им вкара 6 гола в двата мача с Брюж. Нещо такова се задава това лято.
    Бойко тиквоча ви даде купа щото идват избори. Айде всички циганчета пускайте за ГЕРБ курви миризливи.

    • 10
      16

      Миналото е ФАКТ-ПЕТАТА!!! Всичко дрого е комплекс от една ПЕТА!

    • 9
      2

      ти нали твърдеше, че “вашия отбор” е курва на Локо.
      Защо спря?

    • 11
      3

      А бе идиоти, вие не коментирате отбора си! Кайзер си тръгва, вие коментирате буферите! Защо, какво лошо ви направиха?!

      • 9
        7

        Идиот си ти, Кайзер си тръгва буферите продължават да се изкарват най-великите тук с коментарите си, даже един нагъл нахалник по-долу така въртя и уйдурдисва цифрите че не го досрамя и да изкара че феновете на скапания му отбор били някъде по негови сметки 2-3000 повече, представяш ли си нахалство при всичката тая налична желязна статистика. Така че погледни кой повече смърди в темата тогава бълвай глупости.

        • 3
          3

          Ми как да не се изкарват най-велииките като след финала СА!?
          Напяха ви, въпреки че бяха по-малко, биха ви с далеч по-добра игра, вкараха ви изключителен гол и то в най-важното дерби в историята, което беше финал за купата! И я взеха! Най-великите са! Ако бяхте вие на тяхно място щеше да е обратното! Факт!

  10. 12
    6

    Тик,так,тик,так.Имаше един дигитален часовник ,ало Андрей ли си ,Андрешко ли си ,веднага да го покажеш ,за да видим колко време остава .

  11. 23
    14

    Някой от Лаута арми знае ли къде е парцала, на който пишеше”ЖълтиКурви” На Националния стадион. Давам 100 лева за него! Ще го закача до бюста на Ботев в Коматево. Да го гледат цяло лято докато тренират!

    • 15
      16

      ХХАХАХХХХАХХХАХХА
      ЖАЛКАР ЗАКАЧИ ГО НА МАЙКАТИ НА ПУТКАТА

    • 6
      8

      Ако закачиш нещо до лика на Ботев си най-големия боклук

    • 4
      4

      Ти си цесекар, колкото феновете на Льоко не са цигани!

  12. 14
    3

    АВА ТИЯ ГИ ЗАКРИХА ЦИГАНИТЕ БА ДА ВЕЙБА!

  13. 41
    12

    Жълтият катун се разпада. Самуилов ще ги заебе.
    Щом не може да си задържиш, най-добрия футболист и не става дума за много пари.
    Точно Кайзер, ги спаси от срам и позор в много от мачовете.
    Съдиите и те ги побутваха.

    Точно от добрата игра на Кайзер, индианците си помислиха, че са отбор.
    Всъщност са пълна трагедия!

    Сега без този вратар, до година са в ”б” група!!!

    • 14
      22

      Да не ще ти се! Гледай вие да не се козовете там. Много насериозно се взехте! Въшкари !

      • 17
        8

        Въшката няма пета, индианец!Ние сме хора с ПЕТИ, справка 15.05.2019 …

        • 11
          1

          1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,….12 ЗА ВСИЧКИ ЗАВЬРШВАЩИ ….

        • 2
          2

          То ви стига дето сте гейбандити!Стига и остава даже!

      • 11
        4

        ВЬШКАР СИ ТИ ЦЬРВУЛ НЕЩАСТЕН …..КОПАЙ КАРТФА И СИ НАВРИ В ДИВИЯ ЖЬЛТ ГЬЗ ИНДИЯНСКАТА ФАНЕЛКА- МЬРСОЛ КОМАТВСКИ…..НЕЩАСТЕН ПУМИЯР ГНУСЕН …

      • 5
        1

        До анонимен:Как да разбирам израза-Да не ще ти се! Гледай вие да не се козовете там! Ти коя граматика си учил, бе квадратна главо?!

    • 1
      4

      Ми радвай се бе, мангал! Кой те пита какво ще последва, Комплексарю?!

  14. 18
    4

    Дано да не става въпрос за някакви си 2к евро, защото ако това е причината, имаме ебаси управниците, дето ги изпукват за един уикенд

  15. 27
    26

    5000 с безплатна екскурзия, като от тях половината левскари, наполетанци, Спартак московчани и какви ли не…

    • 23
      24

      Какво се оплакваш,песните Ни също бяха безплатни и с мълчанието си в жълто, ги изслушахте всичките, тя и ПЕТАТА е безплатна, но си я взехте, ще си я носите цял живот, цял живот ще бъдете гаврени всичките 15 000 от една петичка! Това е вашата съдба, да сте СЛЕД ЛОКОМОТИВ…

      В едно ни смазахте, в побоя над 84 годишен старец,в кражба на знаме от жена и дете… сега всички старчески домове , пенсионни клубове, детски градини, училища, модни агенции, женски клубове са под охрана, когато играете вие- ботевЪ…

      • 16
        11

        Недей, че им бъркаш много надълбоко в чревния тракт от долната страна с този коментар на жълтите шафрантии!
        Те си знаят едно – били 15 000 и това е най-важното за тях. За тях няма значение, че ги шибаха безмилостно, че бяха унизени пред погледа на цяла България в определения от самите тях предварително мач на века, в който ще се види кой е Господарят на Пловдив!
        ОТ една седмица повтарят една и съща мантра – 15000 на 5000 и се надяват светът да им повярва, че това е било истина. Както и да намерят утеха в тази лъжа…
        Е, не става, жълти шафрантии! Истинските цифри са 11000 за Ботев и 9000 за Локомотив.
        ОТ тези 11000 имате 2000 подарени бирета от ПИМК, 2000 от КЦМ и 1000 от ОБщината, закупени в сектор А. Всички тези 5000 билета бяха натикани в гърлото на пълни безхаберници, които вероятно стъпваха за първи път на стадион.
        Тоест, истинските цифри са 9000 за Любимецът на Пловдив и 6000 за обитателите на Пловдивските околии.

        • 9
          3

          Ааа не си прав Андрей написа 15000 на 5500 и те това дават като доказателство нищо,че този е жълт маймyн до мозъка на костите си.Тях дрyги цифри не ги интересyват.По същия начин заради Вълчо и ни лепнаха “цигани” и повтаряйки този лъжа накараха и дрyгите да ни викат така,нищо че цигански крак не е стъпвал на Лаyта от десетилетия.Сега са си втълпили ,че повтаряйки лъжата на Андрей ,ще постигнат същия yспех като с Вълчо.

          • 7
            9

            Стана ясна точната бройка продадени билети за финала в турнира за Купата на България. От Професионалната футболна лига, която администрира състезанието, заявиха, че продадените пропуски за сблъсъка между Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) на Националния стадион „Васил Левски“ са точно 20 500.
            Разбивката на числото показва, че 15 000 от зрителите са били фенове на „канарчетата“, а останалите 5 500 – симпатизанти на „смърфовете“.

        • 5
          1

          Допълнение към жълта шафран тия, не забравяй и представителите на фен клуб Изгрев бой Столипиново!

        • 2
          5

          Ееее гомньо, ти направо си за финансов министър бе. Както въртиш, тъкмиш и уйдурдисваш цифрите и от 9 кладенеца вода носиш белким измъкнеш държавата и я направиш водеща световна икономика бе. Говнар нещастен, как може да си такъв нахалник да изопачаваш нещата при тая желязна статистика бе. Идиот, ама то кво очакваш от умствено ограничен буфер.

          • 5
            1

            Ти изроде жълт, не разбра ли, че бързият влак ЛОКОМОТИВ ви премаза, направи на пух и прах цялата селско-циганска сган! Гооолемият жълт, измислен балон се спуска! Вие жалки същества вече ще си вадите открити листове, за да дойдете в града на ЛОКОМОТИВ – ПЛОВДИВ! Години, много години Пловдив ще е Черно-Бял! Оскубан, лапай големия биберон и т и ш и н а!

        • Хахахахаха, 9000/11000?Хахахахаха,и как го сметна това?Има бройка продадени билети,а и кьорав да си,ясно личеше превъзходството на публиката на Великия Ботев!

          • Педераст, има и краен резултат от мача, а той е 0 на 1 !!

    • ЗНАМ ЧЕ ТЕ БОЛИ НО ЗАЩО ЗАБРАВИ- КУРОМЕЛА….

  16. 13
    17

    Вратарят Кайзер напуска Ботев и отива в Локомотив Пловдив който е носител на купата на България и най-добър отбор ръководен от хърватски специалист и колоритен президент.
    Физкулт…Ура-Ура-Ура! Да Живей!

  17. 23
    28

    Цяла България видя, че Локо СМАЧКА свойте курви от БотевЪ 2011 на терена и на трибуните.

    Цяла България видя, че публиката на БотевЪ беше от докарани под строй работници от КЦМ

    • 29
      21

      Да, цяла България видя колко сте жалки като публика. Три пъти по-малко от ботевистите и то с безплатна екскурзия.

      • 10
        19

        ти май не можеш да четеш. в КЦМ ли работиш?

        • 3
          2

          Не той е от фен клуб Изгрев бойс, там никой не може да говори български, какво остава да чете! Гнусна жълта сган!

    • 3
      1

      Под строй, не са забравили дисциплината от времето когато бяха АФД!

  18. 18
    25

    Ххехеххеехеххе МНОГО БОЛИ, а жълтокожи???Само Миячът на чинии повтаря една и съща лъжа и се занимава със 100 ника да опонира на черно-бялото море, вдигнало Купата на България, надпяло мълчаливата публика на ботевЪ!

    ПОБЕДА И НА ТЕРЕНА И ПО ТРИБУНИТЕ 15.05. 2019- ТОВА Е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ…

    Какво е при дънните риби, криви глави???

    • 23
      17

      Стикси, ти си путка.
      Ама истинска, стопроцентова путка.
      В интернета не ти млъква устата, но в момента, в който някои те покани на по биричка, свиваш ушетата и почваш да плачкаш на молядругарката как те заплашвали.
      Разбери едно елементарно нещо-НЕ СИ анонимен, продължавай да пляскаш глупости и все някога ще дойде ден, в който ше те плеснат през ръчичките и ше ти счупят пръстенцата.

      Засега те спасява само факта, че е известно на всички, че си психичноболен човек, но търпението си има граници.

      И не, това не е заплаха, приеми го просто като пророческо предсказание.
      Аз съм добър в прогнозите, нали се сещаш.

      • 19
        14

        Ахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахахахахаххаахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахааххахахаяхахахахахаххахаахахяаххаахахахахахххахааххаахххахахаххахххахахахахахахаахахахахаххааххахахахахаахахаххахахахахахахахааххахахахахахааххахахахахахааххахахахаххахахахахаххахахахахахахахахахахахахаххахахаххааххахааххахахахахахааххааххаххахахааххаха

      • 10
        7

        абе аз още те чакам на сточна гара да та черпа с една биричка, ама не “доадаш, Йовано Йованке”..

      • 3
        1

        Тодоре, не ме интересува Стикса за който твърдиш, че е путка, нали! Аз пък твърдя, че ти си мъжка, пакистанска курва! Тук няма предсказания, тук това е Факт!

    • СТИКС….МОЛЯ ТЕ БРАТ.НЕДЕЙ-ТАКА ЧЕ АБИТЮРЕНТИТЕ И ТЕ БРОЯТ ДО 11….А 12 Е ФАТАЛНО ЗА ТЯХ …ОСТАВИ ГИ ДА ПРАЗНУВАТ….

  19. 32
    16

    Благодарим ти Даниеле!

      • 14
        8

        Как се започва изречение? Май ти си по-голям неграмотник.

      • Хахахаха, ти с две думи доказа що за неграмотник си.Можеше да си го спестиш,ама нали си тъпунгер.

    • Пловдив не е 15000,А 0:1,това е Пловдив! Години, много години това 0:1 значи :ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ! Селско-циганската сган по котурките с големия биберон в устата, Марш перекендета!

  20. 32
    23

    Многоуважаеми Жълти Дрипи, Парцали и Отрепки, с днеша дата нищо не се променя !
    Разпадаме се !

  21. 12
    25

    Това не е отбор, това е някакъв цигански катун, да ти еба и президента и директорите и све.

    Чао мангали!

    • 16
      3

      Селски циганин, за тези които ни напускат, не ни е яд. А за тези, които напускат вас, си умирате от мъка. Там е разликата.

    • А за Кайзер не прочетох едно ЧАО, жалки оскубани мисикри!

  22. 16
    16

    Това момче цял живот ще помни петичката на Ален Делон Ожболт и това пожелавам ви нов стадион ми мяса на …..абе що не си ебе….те пу….та майна селска.

  23. 38
    10

    Сбогом и благодарим за всичко!

    Страшен вратар, успех в кариерата!

  24. 29
    19

    Каква пета? Каква купа? Ние нямаме фенове! Цяла България видя, че Ботев ни смачкаха от към фенове 15 000 срещу 5 000. СРАМ! Футбола е за феновете, да ти еба и купата, като нямаме фенове. Ние сме квартално отборче с камерна публика.

    • 0 на 1!!! Това ще ви довърши олигофрени! Знаете ли колко е хубаво да си Господар на най-стария град Пловдив! Плебеи, вечно на село и в Изгрев бойс Столипиново!

  25. 28
    16

    Защо успяхте да закарате едва 5500 фена на финала, бе цинговци. Срам и позор !

    • Отнесен си от вихъра със звучното име ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

    • Защото само толкова лелскари се съгласиха да дойдат да ни ПУТКРЕПЯТ.

  26. 21
    26

    Сбогом, Кайзер, аз също няма да те забравя, ти записа със златни букви името си в историята на Локомотив, пускайки гол с пета , опозорявайки ботевЪ от КОМАТЕВО!!! Оставаш Завинаги в моето сърце, а ти завинаги с моята пета!

    • 19
      12

      Каква пета? Каква купа? Ние нямаме фенове! Цяла България видя, че Ботев ни смачкаха от към фенове 15 000 срещу 5 000. СРАМ! Футбола е за феновете, да ти еба и купата, като нямаме фенове. Ние сме квартално отборче с камерна публика.

      • 16
        12

        Цяла България видя, че Локо СМАЧКА свойте курви от БотевЪ 2011 на терена и на трибуните.

        Цяла България видя, че публиката на БотевЪ беше от докарани под строй работници от КЦМ

      • В крайна сметка многото ви публика винаги е била на гръб, на асфалта с вдигнати меки, пухкави ръчички, молище се на ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ за пощада! Фактология!

    • 20
      16

      Ебете си майката циганска! Ботев с 3 ПЪТИ повече фенове

      • 7
        1

        Лъжа ееееее.
        Плешива лажа на плешив изкукуригал дядка!!

      • Е И?0:1!!!Черно-бял Пловдив, изчистен от селски навлеци!

  27. 19
    26

    Снощи си говорихме с Кайзер и какво да ви кажа… Момчето се маха, защото не иска да играе на някакво неугледно помощно игрище. Не се хваща на лъжата, че някога ще се построи стадион и е прав. То лятото си отиде, а багерите ги няма. Това е истината!

    • 21
      19

      Локо Пловдив носител на кура ми! Няма публика, няма фенове!

      • Сельо, Тотев е издал заповед без открит лист квадратни глави да не се допускат в града на пловдивският любимец ЛОКОМОТИВ!

    • 15
      10

      Пфахахахаа, вчера с Димо Бакалов си говорил снощи с Кайзер….САНИТАРИТЕ, СПИТЕ ЛИ?!?!?

      • А ти не можеш и да говориш, защото рязания е постоянно в червивата ти уста!

  28. 17
    8

    Ари,ва¡!¡! Лятуту доди, къдя съ крануичи?!? Фондът на фондуичи и той ли пета ни би??????

  29. 15
    13

    Незнам кой катун се разпада, но първия напънал своя катун е този на Ликото, а и прощалните му думи към отборчето не бяха лицеприятно, за разлика от изказването на Кайзер😂😂😂! Май-черно-белия катун се разпада, ама те са си забили главите в пясъка и стърчат само голите им З…..и!

  30. 20
    13

    СЕРИАЛА МАЛКАТА БУЛКА ЖЪЛТУРКА ПРОДЪЛЖАВА! ПОРЕДЕН ЕПИЗОД НИ ПРЕБИВА ОТ СМЯХ, ВРАТАР СИ ТРЪГВА ПРЕДИ КРАЯ НА СЕЗОНА:)))

  31. 26
    19

    Така се сбогува с отбор с многобройна фенска маса. Браво! От циганския катун, които се махне ги псува на майка, справка Камбура.

    • 16
      20

      ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО- БЯЛ!!!
      КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА!!!

      СТИКС- ВСИЧКО ДРУГО Е ПЛОД НА БОЛЕСТИ В ГЛАВАТА…

  32. 20
    20

    Хубавите новини не спират.
    Как така стана само седмица разлика. Преди 1 седмица бяхте най-най-великите на света. Бяхте най-добрия отбор в България. Играехте най-хубавия футбол. Щяхте да ни смачкате с 4:0 , с 10:0 само първото полувреме и да спечелите купата.

    Само за една седмица се приземихте жестоко от облаците. Отбора ви се разпада. Загуба след загуба. Играчите ви вече бягат. Директора ви плаши със съд за клевета феновете. На стадиона останахте 5 глупака. Дори Лудогорец имаха повече фенове от вас на собственият ви стадион на 500 км от Разград.
    Не мога да си обясня още какво толкова стана само за точно 1 седмица

    • 19
      12

      Както казвах и преди – заровихме ги в плитък трап , за да си мислят , че могат да изляат .
      Могат, ама надолу !!!

    • Качо, да ти кажа ли какво стана? Представи си ,застава селянина на линията да бута влака, а същият влак минава през него със 135км/ч(такава е скоростта в участъка от Септември до Пловдив)! Представи ли се какво се случи със селянина на 15.05.2019година!

  33. 17
    14

    Скъпи БОТЕ ВИСТИ РАЗПАДАТ ЗАПОЧВА НЕ ТРЯБВА ДА ГО ДОПУСНЕМ КАКВО ЗНАЧИ 29 МАЙ

    • 19
      11

      Скъпи цигани само да не се паднен с Оксер (1:7) че се разпадам.

      • Не, идиотино! Ние се паднахме с най-големия надут, жълт балон и… пук, на възможно най-микроскопичните парченца! Сбогом жълти, долни курви! Изгнивандто ви на село е НЕИЗБЕЖНО!

  34. 15
    20

    Кайзер казва , че тук в Коматево се е чувствал като у дома си…защо като? Та това е домът на тото курвите от ботевЪ! Колкото и да курвалуват жълтите ,пари за стадион НЯМА- ЗАВИНАГИ НА СЕЛО…

    • 17
      11

      Цяла България видя, че Локо няма фенове!

      • 9
        11

        Точно обратното видя, но вие с този селски манталитет няма как да го разберете…..

      • Селска, жълта курво: 0 на 1!!! Това е втората гавра на отбора,, без публика” със селяните от околията, и да не забравя 42000 – то хиляди цигани от Изгрев бойс! Тази на 15.05.2019г., и онази от далечната 08.09.1974година! От тук нататък за каквато и публика да пишите, в каквито и ще филми да се вписвате, разпадът ви е неизбежен! Биберона в червясълите чофкалници и пълно безмълвие! Много боли!

  35. 17
    12

    Циркът в Коматево чупи всички рекорди, ботевЪ ще ляга и на ЦСКА и за да не стане объркване Кайзер се чупи преди мача… БотевЪ тото курвите на България!!!

    • 14
      11

      А бе мангал качвай се в трабанчето при Крушо, циганин грозен.

      • 17
        13

        Не , Пловдив е Локомотивски ,превзет от черно- белите с една ПЕТА…

  36. 23
    8

    ЗА ВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС. Отдавна не бяхме имали толкова добър вратар. КЪСМЕТ ДАНИЕЛ

  37. 18
    14

    Разпад! Куцо, кьораво и сакато ще избяга това лято! Само Тошо Тъпото остава завинаги при индианците. Великан!

  38. 17
    14

    Добре де как така се маха като има още един мач?!

    Явно насело вече всеки си праи каквото си иска

  39. 23
    12

    “Желая ви нов стадион”!
    Звучи като – “Ама, надали”!

  40. 19
    8

    Някой може ли да ми каже, защо Кайзер от няколко месеца настояваше да напусне.

    • Абе ти си чудак! Кайзер е от Полша, първата страна от бившия соц лагер преминала в развитите държави! Това предполага, че е човек с интелект, какво ще прави при мучащи полумаймуни от скелето в Коматево?! Не може да издържа повече миризмата на гюбре, на чесън, на некъпани селяни, и още 42000 хилядите мърляви изгрев бойски цигани! Като възпитан, интелегентен човек ги напусна!

  41. 19
    15

    Сбогом индианци. Нямах търпение да се махна.

  42. 20
    18

    Кой е следващия, Бял?
    Май са разпадами!

  43. 22
    21

    Ами, купата!?! Ами, Копнежа!?!

  44. 38
    6

    Успех момче! Даже градските съперници си признаха, че си супер вратар. Заслужаваш да играеш на много по-високо ниво. Дано да имаш късмет и да не те спохождат кунтузии.

  45. 31
    15

    Благодарим ти за всяка минута в Отбора на Пловдив – Ботев! Желаем ти здраве и успехи в кариерата! А зложелателите от задния двор на аграрния – да го духате, мангали!

      • 11
        9

        Получил е нервна психоза след ПЕТИЧКАТА на Ожболт 12 и иска да избяга колкото се може по-далеч за да си лекува нервите.

    • Жълто-черен личи си, че експресния влак те е прегазил, а отгоре на това си прикалил с линийките! Има здравни заведения, вземай направление от личния лекар за всички възможни кабинети! Бързай, няма време!

  46. 13
    26

    nqma da zabrava taazi hubava petichka koqto ne spira da vdiga ot sun potnite selqci vkluchitelno suzdatelq na tova saitche andrei mineta

      • 12
        10

        За вас, мангали, всеки мач с големия Ботев е със значение.

        • 12
          8

          Мачовете със значение ги решаваме с пета !

    • Още един за психиатрията! Боже, тия безмилостни железничари, с този експресен влак смазаха жълтурите за винаги! Много боли! Завинаги с тази болка, селски нещастници!

Коментарите са затворени