Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев 1912 днес е провел среща с Георги Самуилов, научи PlovdivDerby.com. Припомняме, че срещата е инициирана още преди финала за Купата именно от новия УС на Сдружението, като тя е основно с опознавателен характер.

По време на разговорите са дискутирани и наболели теми – строителството на стадион “Христо Ботев” и загубения финал за Купата на България.

Утре от 19:00 часа на базата на “канарчетата” в Коматево Управителният съвет на Сдружението ще даде отчет пред всички членове.

89 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Zafatai na wa Belgradski, a mama Iren deka i s onq Tolyp ??? Deiba i krana deiba!!! Doladai go va artlik….mno koshmari poslednite dni wa batka…deiba i Bufiriti skapani .Sasipaf sa ju ida y cska-ty wa…daiba i afd-ty deiba…

  2. 5
    5

    А утрините тук са тихи !

  3. 3
    4

    Президентът на Славия Венцислав Стефанов бръкна в раната на Ботев за загубения миналата сряда финал за Купата на България от Локомотив. Те и Ботев Пловдив ска­чаха и викаха: Ние сме новите носители и oп… вкараха им гол с пета“. изригна бившият бос на СИК.

    • Той и друго каза: Локото са селски отбор, със селски трньор и селска пуплика!

  4. 6
    4

    К’во става с крановете?
    Преди малко Радио Коматево съобщи че
    стадион на путкина Коледа ?
    Вярно ли е , кажете , не издържам вече ,
    така искам да присъствам на откриването на Колежа ,
    Милко Калайджиев щял да пее !

  5. 15
    3

    АПАПИ, ОДИФ ПРИ Д-Р ЕНЧЕВ, ДА СИ ИЗРЕЖА УШИТЕ, НО Д-РА МИ КАЗА, ЖЪ ИМА ПРУМОЦИЯ- ИЗРЯЗВАНЕ НА ПИТЪ- ДВЕ УШИ ЗЪ ИДНЪ ПИТЪ?!?!?! КО ДА ПРААА АПАПИ ??????

    • 10
      7

      Ходил си – друг път! Д-р Енчев е в центъра, а там мангали отдавна не ходят!

      • 7
        6

        Затова ли е теб не те пускат, като те видят, че си циганин от Изгрев бойс, А?

        • 3
          3

          Що не идеш да им кажеш че са цигани? Едно време като ги видихте и слагахте жълтите фланелки, мангали късопаметни!

          • Ти си объркан или збъкан, но едно време шеф на Изгрев бойс беше Челсито, вечна му памет! Кой какво ще да си измисля, той беше точен пич! От тази гледна точка никога с този фен клуб ние не сме имали н е д о р а з у м е н и е! Ясно ли ти е низвергнатия!

  6. 7
    4

    Абе някой разбра ли кога идват крановете?

    • 3
      4

      Престанете с този въпрос! Самуилов каза, че може да се е превърнало в клише, но е на путкина Коледа!

  7. 14
    11

    Всички сиукси,команчи,апахи,чероки,ирокези и жълти помаци,да слушат внимателно!Пари няма.Купа – няма.Стадион – няма.Айде сега по една пета в дивия и кой откъдето е! Вместо да си оправят арпаджика,те тръгнали с футбол да се занимават…Мислете малко с тия криви глави!

  8. 15
    9

    Кога жъ довайдат крановити?????

  9. 22
    13

    ДОКОГА БЕ САМУИЛОВ ЕФЕНДИ ТО НЕ БЯХА ОБЕЩАНИЯ ТО НЕ БЯХА СРЕЩИ И РАЗДЕЛИ СИГУРНО СИ ЗАБРАВИЛ КАКВО КАЗАХТЕ СЪС ТВОЯ АПАП РУФАТ ЧАНДЪР ПО ВРЕМЕТО КОГАТО ЗАЕДНО ШИБАХТЕ ЖЪЛТИТЕ ..ЩЕ ТИ ПРИПОМНЯ..СТАДИОНА ИЗВИНЯВАМ СЕ БЪРДАКА ЩЕ БЪДЕ ГОТОВ ВЪВ СРОКА НА ТАКА ДЕЙСТВАЩАТА КОНЦЕСИЯ КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ БЕШЕ ИЗТЕКЪЛ ДОРИ ПРЕДСТАВИХТЕ…САВА ЧОРОЛЕЕВ …ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ КОЙТО ВЪВ МОМЕНТА Е ВЪВ АРЕСТА МЕЖДУ ДРУГОТО КАТО ХОРА КОИТО ЩЯЛИ ДА ПОМАГАТ АКТИВНО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ТАЗИ ЦЕЛ СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ШИБАНЕ НА ЖЪЛТИТЕ МОМИ РУФАТ ЧАНДЪР СЕ НАСИТИ И СЕ НАПРАВИ НА СЪРДИТ И РЕШИ ДА ИЗБЯГА ТИ ЕСТЕСТВЕНО СЪЩО ДРУГИТЕ ДВАМА НЕ СТИГА ЧЕ 1 СТОТИНКА НЕ ДАДОХА ШИБАХА БЕЗПЛАТНО ..АМИ ВЕТКО ТАКА СЕ БЕШЕ ЕНТУСИАЗИРАЛ ЧЕ ЧАК ВЛЕЗЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ НА ТЕБ ЯВНО ПОРНОТО СЪС ЖЪЛТИТЕ ТИ БЕШЕ ХАРЕСАЛО И СЕ ВЪРНА МЕЖДУВРЕМЕННО СРОКА НА КОНЦЕСИЯТА ИЗТЕЧЕ НО ТОВА НЕ ТИ ПРЕЧЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГИ ШИБАШ ВЕЧЕ СЪС ПОМОЩТА НА ДРУГ ПЛЕЙБОЙ АЧКАТА СЕРИОЗНО МОМЧЕ ..И ТАКА ДО ДЕН ДНЕШЕН БЪРДАКА СИ Е ГРАДСКА КЛОАКА ОБСЛЕДВАНА И ЛЕКО ПОЧИСТЕНА НО КЛОАКА СРОКА НА КОНЦЕСИЯТА ГО УДЪЛЖИХА НО ТОВА НИЩО НЕ ЗНАЧИ ТИ ВЕЧЕ СИ ЕДНОЛИЧЕН ЧОРБАДЖИЯ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ ГИ ШИБАШ ТИППИЧНА СЕЛСКА ИДИЛИЯ ЗАТОВА … ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ..ПЪК ТЕ НЯКОЙ ДЕН И ПАМЕТНИК ЩЕ ТИ ВДИГНАТ

    • 21
      7

      Много следиш какво става при жълтите, ама забрави гей- дружинката как гонеше Крушарски, как облепи града със задраскания му лик, как обиждахте собствения си треньор – физкултурник, аматьор, пиянде и др. и сега типично по гейски ползвахте автобусите платени от същия Крушарски и с умиление, чисто по гейски му триехте старческите сълзи , които капеха върху трабанта! А физкултурника изведнъж стана възпитаник на кьолнската школа и уникален тактик- и това само с една победа над Ботев!

  10. 8
    16

    за бой пък да не говорим видя ви цяла България 1 минута и жълтурите припаднаха ЕДНОМИНУТКОВЦИ ХАХАХАХА ГУСТОООО

  11. 26
    4

    Ахахаха, приятели, Стикса пак са го изпуснали от психото, разберете простия факт, ако в постинга не се споменават възвишените слова ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА ЧЕРНОБЕЛА СТОЛИПИНСКА или нещо в този дух, плешивия алкохолизиран педераст ми е краднал ника.

    Малоумен чикиджия, и сто купи да вземете, пак си оставате ебани в кухите глави илитерати, тотално неспособни да измислят нещо оригинално. Крадат жиляз, крадат песни, крадат никове, крадат идеи, пфахахаха, ГНУС МЕ Е ОТ ВАС ПЛАЗМОДИИ СТОЛИПИНСКИ!!!
    АНАТЕМА ЧУЧЕЛА!!!

    • 8
      18

      Този Стикса сигурно ти е конкурент на педерастката секс сцена, но това е проблем на педерастите! Виж какво лигаво психопатче! Престани да псуваш! Ще докарам майка си, но ако нищо не свършиш, бъди сигурен, че ще има нещастен край! По на татък:не се прави че не знаеш съществуването на най-големия цигански фен клубна БГ в Столипинлво, кръстен от жълтата, отвратителна сган Изгрев бойс! Ние изроде със Столипиново нямаме никаква организационна връзка! Педераст, ти ли ще говориш за това кой е илитерат, ти точно?! Във всичките ти пасквили са изпълни с граматически и стилни грешки! Боклук като тебе деградирал от човешката раса, ще определя кой грамотен или не! В твой стил:Еби си путката майчина, долна пакистанска курво!

      • 12
        4

        Евала! Е тва вече е заплаха: “ше докарам майка си”, е са вече се притесних.
        Без майтап.

        • 3
          7

          Нали искаш да ебеш майките ни? Затова ти предлагам да я доведа, а ако нищо не направиш, мукльо? Това не е заплаха, реакция на твойта заплаха за ебането на майките ни! Осран си от всякъде, а се правиш на ощипана мома, забравих та ти играеш мома!

  12. 10
    14

    нищо няма да ви построи и той ви видя що за стока сте ДА БИЕТЕ СТАРЦИ И ДА КРАДЕТЕ ОТ ДЕЦА !!!

    • Те само това могат в този спорт, иначе постоянно са на асфалта с вдигнати меки, пухкави ръчички, молещи се на боговете на Пловдив, АРМИЯТА НА Лаута!

  13. 24
    12

    След мача ботев-цска имало интервю с Тошко Неделев. Журналистите го попитали:
    – Зарадва ли се за гола срещу цска?
    -Да, жалко, че няма да вкарам срещу Локо!

  14. 29
    39

    тборът на Пловдив е Локомотив Пловдив. Марката и емблемата на града!

    ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО!!!

    Няма как да живееш с омраза и комплекс ,като жълтеникавите. Да си фен на това отборче е да се обречеш на посредственост и нищета!!!

    Да си фен на Локомотив Пловдив е нещо велико!!!
    ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО!!!

    • 18
      4

      Тея мантри и милиард пъти да ги повторите, цяла България видя на стадиона кой е отбора на Пловдив.

      • 2
        1

        Създаден бил от македонските момчета, бежанци в нашата страна. Безсрамно взели име на поета позорящи го и досега. Така е вече уж сто години със злоба, демагогия и във лъжа, ноо ето идват градските момчета и ги приключват на мига. 15.05.2019.

    • Комплексар! Що не си пишеш по вашите форуми и теми -Таз година Купа , догодина Б група! И да сънувате стадиона за 25 милиона 🙂 Сладки сънища…. 🙂

  15. 29
    22

    Съживихме ви ,макар ,че трябваше да ви унищожим веднъж и завинаги ,защото сте малцинство бежанци ,но ще ви затрием кюстендилци !!!

  16. 14
    7

    Братя, дори и Фонда на Дондовете да ни отпусне заем, тези ще го окрадат като топъл хляб.
    Примери в града ни много

  17. 15
    18

    Приятели, не разбрахте ли, че стадион НЯМА ДА ИМА!!!

    Да го изгоним мощно този католик гнусен!!

    • 3
      1

      И да отворим пътя за връщането на нашия благодетел, Бат Ачу

  18. 15
    16

    о, те още се опознават!!

    А кога ще преминат към същността?! На Дормуша много по-бързо се отдадоха. хахаха

  19. 25
    29

    Отборът на Пловдив е Локомотив Пловдив. Марката и емблемата на града!

    ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО1!!

  20. 30
    23

    Буферлята взеха купата, обаче пак за Ботев мислят. Това ни прави пак отбора на Пловдив!

    • 23
      19

      в грешка си Али! Ние не мислим за вас, ние просот не пропускаме повод да ви се подиграваме

      • 18
        14

        И няма да спрем с ебавките!

  21. 23
    15

    КПБП(Клуб на Побърканите Български Педерасти)…. много точно казано.. хахахаха.. шибай жълтите…шибай жълтите…….и пием водка и ебем жълти..а Ний сме Локо

    • 15
      14

      И това го казва гейбандит привърженик на кюстендилският урод!

      • Урода сте вие от Металик Сопот прекръстен на БотевЪ! За педалите пак не позна! Жоро педераста и дружината му, и най-изявения индивидоалист пакистанския любовник Тодор! Всичко друго е аматьорищина!

  22. 20
    14

    Ей ,няма такива глупци като бултрасите и КПБП(Клуб на Побърканите Български Педерасти), един Хъмпи да им закове капака на ковчега… То не бяха подигравки към Крушарски, не бяха призивин завинаги да е в Локомотив, реално със своите клетви и призиви Крушарски да остае в Локо, жълтите кривоглавци, донесоха Купата на КУПИТЕ на ЛАУТА.

    Как е Хъмпи, жълтокожи, някой няма ли да му се подиграе???Дънни риби, искам ви тихи, вие стер на нивото на Верея и ще си общувате със сомовете, дънни рибоци с жълти перки!!!

    Купата е В ЛОКОМОТИВ , придобита с магичеста пета, нямате стадион, пак ви лъжат, но това е вашата съдба, да сТЕ ПОД ПЕТИТЕ НА ЛОКОМОТИВ…

    • 10
      13

      Станиславе малко ти остава насраняк

  23. 25
    9

    Оня ден след победата на Локомотив, ронихме кански сълзи от щастие с баджанака дето ви оножда-батю Митко Христолов! Няма такова щастие да гледаме от бивши президенти на афд-то, вашата най голяма загуба в историята! Само ЛОКО !

  24. 21
    13

    От два независими източника до мен стигна информацията, че следващите Пловдивски дербита пак са уредени за победа на Локомотив… но този път головете щели д аса с коляно, корем, ,гърди, гръб, рамене, дупе, полов орган.Ей, много още унижения ви чакат жълти криви глави- ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕМ, ЗАКРИВАЙЙЙЙ КАТУНА.

    А и да попитам , КАК Е ПРИ ДЪННИТЕ РИБИ???Там е вашето място при сомовете, на дъното, дънни рибоци.ЗАВИНАГИ СЛЕД ЛОКОМОТИВ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ С ПЕТА В СЪРЦАТА…

    • 13
      18

      Стикс,педал гнусен,пак си превъзбуден и сереш във форумите за Ботев. Бягай на околовръстното,поеми и нощна смяна,дано турските тираджии успокоят алчния ти гъз

    • 8
      8

      Няма нужда да показваш колко си тъп,то се вижда!Какви дънни риби ве малоумник, на 10 место сте!

      • 8
        7

        последни сте. хахах
        Дъното е вашата съдба!

  25. 15
    7

    Вай вай,братя ,майка ни жална жълто-джендърска,пак стиснатия католик ше на лъже, вай вай

  26. 24
    6

    И вас ви лъжат със стадион.
    Вашия спонсор ако е сложен насила
    Няма да стане.
    Може би ви трябва друг човек.
    Не ми е приятно да гледам този стадион
    Незавършен.
    Локомотивец съм , но ви пожелавам
    Успех.
    Няма ли мачове между Локо-Ботев няма
    футбол
    Кураж пичове и наздраве.

    • 12
      10

      През дядовия ми е дали Крушата ще прави стадион ,
      имаме си , и то в Пловдив.
      Важното е е ви излашкахме грубо и ви
      натикахме в плитък трап ,
      само си мислите че има спасение!
      Закривай жълтия урод ,
      Цаца, кога ще вземеш 52 милиона народни пари ,
      откраднати от Караибрахим ?

    • Дай Боже повече локомотивци като теб.
      Честита победа и честита първа купа на България, която спечелихте с повече хъс и желание от нас. Казвам всичко това с ръка на сърцето, защото се видя от космоса, че Локомотив играе с повече желание и беше по-мотивирания отбор на терена.
      Пожелавам ви успех и в ЕКТ и дано това върне феновете на стадиона!

  27. 24
    9

    Тия всичките са там само за да лапат квото може и да се събират да ядат и пият заедно. Един пирон не са заковали на Колежа. С 200 метли не става пичове. Страх ви е като го видите и мълчите като путки Само му се мазните на уж собственика.

    Самуилов вън курво герберска!

  28. 23
    2

    Стига срещи ,стига измами ,стига заблуждавайте хора .Георги Самуйлов -истината му викат

  29. 26
    5

    Ако не започнат веднага стадиона да си събират всички багажа. Шест години лъжи, направо роман може да се напише как през три месеца се почва стадиона.

  30. 15
    15

    Баща ми ми разказва, че е вкарвал същия гол като Ален Поразяващата пета Ожболт и вече му викам Ожболт.Ей, това е голямо удоволствие, собствения ти баща да носи прякора Ожболт, всеки път като му казвам, ей, Ожболт виждам как бележи с пета в турската врата н а индианците…

    • 14
      15

      Баща ти да ти разкаже, как те е правил по време на престой в клиника за алкохолици,а майка ти е лекувала,неуспешно, сифилис

      • 7
        5

        Теб са те събирали от пода на кенефа в туберкулозното ,ама нейсе.

  31. 15
    9

    До Рачович…..ние толкова години се смяхме с Вас….то не беше … приказката продължава Бат Митко Христосков пак остава… после няколко години в селските първенства…после Барела Ви докара Караибрахим, който Ви вкара по втория начин….но пък после пак Ви го яката банани със стадиона…така ,че от всякъде ви е вътре и всички Ви се смеят … жълти нещастници…. хахахаха стойте си на село

  32. 22
    23

    БРАЯТ КЪНАРИ, ПРЕДИ ВРЕМЕ ВИ ПИСАХ, ЧЕ СМЕ ПРЕД ЗАКРИВАНЕ, ВИЕ МИ ЦЪКАХТЕ МИНУСИ. ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА ЧЕ СЪМ БИЛ ПРАВ. НАЙ-ЛОШОТО ОБАЧЕ Е, Е ЧЕ ТОЧНО ГАДНИТЕ БУФЕРИ НИ ЗАКРИХА.

  33. 24
    5

    Ботевисти , чудя се дали ,за да имате стадион ,или поне да се прави нещо в тази насока , не е ли по-добре да смените хората в това сдружение?Айде в спортно-технически план нещата бързо се променят. Макар че съм локомотивец ,познавам двама от екипа ,и да ви кажа честно ,не бих “мелил жито” с тях…успех!

  34. 26
    7

    И КАТ СА ПРОВЕЛИ СРЕЩАТА КВО: ДА НЕ БИ ДА СА МУ ПОСТАВИЛИ ВЪПРОСИТЕ РЕБРОМ? САМО СА СЕ УСМИХВАЛИ КАТО ПУТКИ! ВСИЧКИ СИ МЪЛЧАТ, ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ! А ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ КРУТИ МЕРКИ ЗА ЗАГУБЕНИЯ ФИНАЛ, ФЛЕГМИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ ВИНАТА, РЕСПЕКТИВНО НАКАЗАНИЯТА. ФАДРОМАТА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ И ДА РИНЕ: ПЕНСИОНЕРИ, ИНВАЛИДИ, МЪРЗЕЛИВЦИ И ПРОДАЖНИЦИ- ВЪН! САМУИЛОВ ДА КАЖЕ КАК ВЪРВЯТ НЕЩАТА СЪС СТАДИОНА? ИМА ЛИ НАДЕЖДА И ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?

    • 7
      1

      до десетина дена ще е готов стадиона.
      сега пишем бизнес план за пред фонда на фондовете

  35. 17
    26

    ЖЪЛТА ПЕДЕРАСТКА СГАН КЪДЕ СТЕ МИШКИ ЕБАХМЕ ВИ НА ТЕРЕНА ЕБАХМЕ ВИ НА ТРИБУНИТЕ,ВСИЧКИ УЛИЦИ СА ЧЕРНО-БЕЛИ НЯМА НИКЪДЕ ПЕДЕРАСИ ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКОМОТИВ! 0-1

    • 12
      9

      Shte ti se MANGO,no tova nqma kak da se slu4i v Plovdiv.Ljubovta ni kym otbora e o6te po-silna sled tozi final!

      • 4
        2

        Нали беше дадена купата ве резак!?
        Как може да обичаш едни евтини курви, които се продадоха(да речем, че е истина….) на ФИНАЛА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!?И се продадоха (да речем, че е истина….)не на кой да е, а на “гаднитИ буфИри” в мач за историята!Даже и още повече ги обичали след тоя мач!
        Абе мамка ви и резаците страхливи,
        Просто отвсякъде заслужавате съдбата си!
        БЛАГОДАРИМ ЗА СПОМЕНИТЕ, НО Е ВРЕМЕ ДА СИ КАЖЕМ СБОГОМ!
        КРАСОТА, ВЯРА, ПЕТА! 15.05……

  36. 25
    10

    Освен дискутиране имало и е и почерпка ,ясно е
    е стадион с този човек няма да има.

    • 5
      2

      ми ти кво искаш?! Да дигнат кълките без почерпка.
      Ти така ли правиш с Пакито?

    • 19
      16

      Хубаво е да ти кажа че взехте купата!Юли месец ще се грижете за нашето добро настроение!Ще пада смях!!

      • 11
        1

        Абе то вие много се смеехте и преди финала…

    • 4
      7

      Ами каза че се е получило най неочакваното.И какво?

      • 18
        11

        Да ти преведа , каза че ви бихме като шкембе в дувар

  37. 26
    3

    То, какво ли свършихте, та и отчет да давате..

Коментарите са затворени