Собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов е на базата на канарчетата в Коматево, научи PlovdivDerby.com. Каква е целта на посещението все още не е известно!

77 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    10

    Най бързо напускащата стадиона селско пумашка публика достойна за Гинес

  2. 10
    2

    Офф какво ли не прочетох…какво ли не чух..
    Поздравих..познати..колеги..приятели от Локо!
    И аз да си кажа мнението:
    Ако така се играе финал сьс страх то този отбор не заслужава тези невероятни фенове.Охх колко още мога и искам да кажа…..
    Живота продьлжава..дано си вземем поука!
    Само Ботев!

  3. Добре и кво???Знаем ,че е така и кой в какво обвиняваш Щирлиц.Между другото не знаех ,че в Психото имате Нет.

  4. 9
    1

    тепърва ще ядем ядове с тая купа. Крушарски ще си я занесе у Говедарци, а ний пак с кор в уста.
    Отделно, ще ни пукнат от бой в ЛЕ с тия наши пайтаци.
    Вай вай вай..

  5. 8
    12

    Може да сте били повече но и бързо .. бързо се изнесохте..поставихте рекорд по бързо евакуиране … браво на Вас….жълта тишина

    • 4
      7

      Ами те са бифш военен отбор, не веднъж са го тренирали, и не веднъж им се е случвало, да се изнасят като не им отърва! В къщите по селата, и никакво мърда е от там!

      • 10
        1

        То на вас няма как да ви се случва, защото играете финал един път на поколение. За сметка на това измисляте какви ли не неща, даже и годината на създаване.

  6. 22
    3

    15 000 на 5500. На всички стана ясно кой кой е в Пловдив.

    • 5
      11

      Това е по-важно: 0:1!!!15000 биберона в устата и на село! Колко приятна жълта тишина! ИДИЛИЯ!

  7. 3
    4

    Това е напълно възможно, защото всички професионални спортисти взимат допинг. Но от елиминирането на ЦСКА до финала имаше 2 седмици и няколко мача без значение. Ако си един мислещ треньор щеше да започнеш изчистването веднага след мача с ЦСКА, а не 2 дни преди финала. Тоест ако наистина са го направил 2 дни преди финала цялото треньорско ръководство трябва да си подава оставката поради некомпетентност !!!!!!!!!

    • 2
      7

      Питам за един серсемен като мен:какво значи 1912-2019г.?!Когато умре някой, така му пишат годините!

      • Напъни се още малко и може и да се сетиш циганино миризлив.

  8. 13
    10

    Бултраси, знам че кошмарът от Локомотив е вечен, но се налага да ви накарам отново да изпаднете е ужас… МОНТАНА (6:0 ) ВЛИЗА В А ГРУПА… Нека треперенето започне сега!

    • 6
      2

      Късмет тът беше с вас,а на Лаута когато ви отпорихме с нас,така че монетата се върти! И по купи и титли и успехи и по публика има много да гоните! Като

      • 3
        8

        Какъв късмет бе, дроги селско? Любимеца на Пловдив ЛОКОМОТИВ ви смачка тотално! Къде ви са криви главите, сега са два пъти по – криви и напълно празни!

        • 7
          1

          Искаш да кажеш любимецът на една четвърт от Пловдив

  9. 7
    15

    Мръсна,Долна,Миризлива,Скапана,Жълта,Сган!

  10. 5
    3

    Заменям един супник,за каруца с кон, може и магаре

    • 1
      5

      Адреса не е точен:Хасан от изгрев бойс!

  11. 15
    9

    Какви огромни усти отворихте не е истина. Да не сте спечелили Шампионската лига? Или може би сте станали световни клубни шампиони? Сега пак ще има 7 парацала от френски средняк или 4-ка от бате Бошко Балабан. Карайте по-скромно. През цялото време играхте 10 човека в защита – босненско катеначо. Бихте с едно на мъка с 3 атаки и се изпъчихте колко сте вИлики. Просто късметът беше с вас в точни ден. Същата тази купа в последно време се печели от отбори, които не се борят за нищо в първенството – Славия, Ботев, Черно море, ЦСКА-аматьори, Берое…

    • 9
      3

      Приятел,ще лаят до последният съдийски сигнал на вторият мач от втория предварителен кръг,а може и до първият.
      После пак ще искат оставка на мосюлманина и Куршарски

      • 3
        9

        Локо започва от трети кръг, индианец и чакаме Милан, Манчестър Юнайтед и Севиля! Спрете с индианщината си, че пак ще ви дам на Петата…

        • 5
          3

          Третия кръг само в мечтите. Втори кръг дебют и бенефис. И Луков да стои на гол линията, както беше през целия финален мач, за да не ставате за смях и пред чужденците. Юнайтед и Милан хахахаха

        • 3
          1

          Късмет тът беше с вас,а на Лаута когато ви отпорихме с нас,така че монетата се върти! И по купи и титли и успехи и по публика има много да гоните!

        • Искам да те клатя.И обещавам-в гъза,в устата,в гъза,в устата

    • 7
      5

      Това не е просто Купа,а Купата – онази същата която се печели веднъж на 100 години,точно такава никога няма да имате защото вашата не е спечелена във финал срещу нас,и да радвайте се ,че бяхте част от този финал , е пак ще останете и вие завинаги в историята-верно с бъзиците ама в историята все пак.Във финал срещу вас дори наградата да е просто химикалка пак ще ни е сладко да ви клецаме вие си го знаете това,тази купа дори ни е по-сладка от титлата 2004г.

      • Тази купа се печели веднъж на сто години от вас, ние сме я печелили три пъти, разбираш ли – 3 към 1!

    • Точно така е приятел шампионска лига са взели хахаха

    • 2
      3

      Какво е имало, нямало, затворихме ви големите, жълти, лайняни чофкалници! Единственото лошо е тази отвратителна, селска смрад, слет като се изгаврихме с гола на Д-р Ох боли!

  12. Георги Яков Самуилов е роден на 26 юли 1965 г. в село Генерал Николаево, днес квартал на град Раковски. Завършил е средно образование и по професия е шофьор.

    През 1993 г. започва своята кариера в бизнеса с горива чрез създадената от него фирма „Самс интернешънъл“. По-късно фирмата е слята с дружеството „Арес холдинг“ от структурата на „Мултигруп“ и Георги Самуилов участва в управлението на холдинга. Бил е директор и на други фирми от състава на „Мултигруп“.[1]

    През 1999 г. Самуилов учредява „Инса трейдинг“, с което започва изграждането на „Инса Груп“. През 2001 г. Самуилов основава и още фирми под същия бранд, сред които „Инса Oйл“, която от следващата година започва да управлява рафинерия в село Белозем. През следващите години той развива бизнес с „Литекс“ на Гриша Ганчев и „Полисан“ на русенския бизнесмен Христо Вълков.[1]

    През 2015 г. нашумява скандалното отпразнуване на 50 годишния му юбилей с над 250 гости на Античния театър в Пловдив.

    През 2016 г. заедно с Румен Чандъров стават собственици на ПФК Ботев „Пловдив“[2]. През 2018 г. Самуилов става мажоритарен собственик на Общинска банка[3] и ПФК Ботев „Пловдив“.

    • 2
      2

      Мултак и далавераджия. Кючеци от Античния театър… Какво добро и какъв стадион чакат от тоя и аз не знам.

  13. 18
    4

    Гледам за пети път мача на запис.
    Давам бронз на Тошо в турнира ” Най-бърза бабичка в Kaufland”!
    Честито!

    • 9
      5

      Да бре , в кауфланд бабите са доста по-бързи. Аз като говорех , че Тошето последните мачове го кара през пръсти, всички се правихте на заспали…сега като го разкриха всички, дайте да го плюем. Ми на него толкоз си му е манталитета, не може да надскочи себе си..А и е страхлив, някой от вас да знае , че за един сезон два пъти се разбират с чорбата за трансфер, и два пъти Тошо се отмята последния момент?Дали е заради Ботев, или от страх че там няма да вирее, той да отговори.

      • 4
        2

        В действителност наистина това са му възможностите, освен това няма и с кого да играе в момента, почти всички около него са с класа под него, така и това му вреди на него…друг е въпросът , че не се знае дали ще влезне някога в форма.Според мен, той се изчерпа за Ботев, другия вариянт е да смени целия съста-да се гради нов около Тошко с 1-2 по класни като него.

  14. 11
    14

    Вече най- големият срам в жълтокожата индианска история не е онова7:3 , а 78 минута 15.05.2019 Ален Ожболт…

    Купата е Наша! Поздрави от Стикса, жълтокожи,споделете как спите унизени като най – долни циганки курви и проститутки??!

    • 8
      4

      Идеално си спим и чакаме Оксер. Бате Бошко и той изявил желание да си възстанови кариерата на футболист.

    • 3
      3

      Сипвай им Мърков , мощно в гладните жълти усти…

    • 1
      1

      Liebe Schwarz-weiß Fans,liebe meine Zigeuner und Zigeunerin,
      Wir haben eine Cup gewöhnen, jetzt können alle rein scheißen und dann essen.
      Wir haben nicht nur mit Glück gewonnen auch mit meine Blasen zum unserer Führer Boiko Borisov.
      Nächste Saison müssen wir Hosen runter,weil alles muss zurück geben Alle Geschenke.
      P.S
      Schöne Grüße von Adolf,er wartet auf euch
      Hi

      • 7
        3

        Ни ръзбирам. Дай нещу нашенски. На белоземски

  15. 16
    4

    Всички черно бели резаци да изчезнат.Да ходят да серат в купата,докато не я напълнят да не се връщат.
    ВАЖНО!!!! Не е алуминий,месинг,мед или чугун.

    • 6
      1

      Всъщност ,не сте прав господине.Не търси,а той носи купата….да правилно чухте.Самуилов донесе купата ,която беше връчена вчера в общината от Атанас Узунов за музея на “славата” в техния вечен дом-ст.”Ракиджийницата”.Оха бая ракия събира!!!

  16. 10
    12

    Самуилов чака лятото за да прибере парите от трансферите на Кр. Димитров и Неделев, а след това няма да остави и стотинка в касата на отбора. Няма да плати дълговете и лиценза за следващия сезон и ще заебе отбора, който ще изпадне по селските дивизии

    Амин

    • 5
      2

      Тъпак – всичко по лиценза за следващия сезон е уредено.

  17. 6
    14

    На базата съм за отговори, много се тревожа…кой сега е господин 78 минута? Митко Илиев с гола на село в Коматево в 78 минута или Ален Поразяващата пета Ожболт с гола си в 78 минута насред София за купата???Моля за мнения, сън не ме лови…

  18. 6
    3

    Сега ще обяснява как продадохме финала на крилата за 20 милиона за да построим стадиона.

  19. 4
    24

    Рекорд! За първи път в историята на футбола се събраха на едно място сто хиляди джендъри, които за да изпъкнат се бяха облекли в жълти екипи. Гинес!

    • 9
      4

      Вие кво бе мъчете са изпъкнете като свинки мъде в рядка кал ли бе буфер шибан ?

  20. 11
    12

    Пловдив дерби, добре е да информирате жълтата сбирщина за хода на делото в Софийски градски съд за несъстоятелността на КТБ и в частност за исковете против пфк ботев 1912 ад и ТЦ ИМЕ
    Оттам нататък всеки ще намери своя отговор
    ДЕРЗАЙТЕ
    TIME TO SAY GOODBYE

  21. 9
    12

    Ще иска обяснения,и ако не ги получи включително и за обидите на вероизповедание,ще си взима сбогогом!Е беше ни крайно забавно и приятно,но е време да си кажем сбогом,приятелки!!!!

  22. 7
    15

    Имам вътрешна информация,която я няма по медиите. Не мога да твърдя на 100% дали е истина, но мой познат се познава с ръководството на Ботев и с лекарския щаб на буферите та той ми каза, че е разговарял с доктора на буферите и забележете кво е казал той: В понеделник 13.05.2019 Крушрски е платил по 5 000 лева НА ЧОВЕК да се направят изследвания за допинг на играчите на Ботев и доктора е обяснил, че два дни преди финала тоест понеделник и вторник играчите са били на системи да ги чистят от химиите, а след такова нещо са му обяснили, че не можеш да ходиш камо ли да бягаш тъй като явно е доста натоварващо за организма. Правете си сами изводите…

    • 13
      4

      И какви са изводите бе Мозък , че Ботев без допинг е за Втора лига ли?Това ако е вярно изобщо какво Крушо да ви остави да ираете финал допингирани ли???

      • 8
        6

        От къде да знам бе, глупак.
        Може би Крушо и ръководството на Ботев са постигнали договорка да не се раздува знам ли ? Аз пак ти казвам не знам дали е истина, но по държанието на футболисти и ръководство започвам да го вярвам иначе защо 48 часа след мача НИКОЙ не обелва дума ? Защото може би искат да са ниско в тревата.

        • 8
          2

          Ти си безнадежден случай.Каква дума да обелаят ,какво да ти кажат от ръководствот на Ботев – Бяхме назобени и от Локото се усъмниха та трябваше да се очистим от допинга и затова не бяхме на себе си ли?И каква е вината на Крушо в случая? Май нещо не си много редовен??!!!

    • 6
      3

      Инфото ти е трепач
      Излиза, че тъй като жълтите са чистени и не можели да ходят, нашите са решили да оставят нещата на случайността
      “Достоверно”

      • 4
        3

        Ако разбира главата ти малко от спорт не само от футбол, а от спорт генерално ще знаеш, че ВЪВ ВСИЧКИ спортове се приема допинг дали ще е бокс,плуване,гребане все тая!
        Всяка година органите, които контролират добавките,които могат да се използват от спортистите забраняват дадени добавки, които до този момент са били позволени, а от другата страна всяка година измислят нови и нови, които са в реда на закона. Колко футболисти хванаха през годините с допинг и то от топ първенставата на Европа ?
        Ти какво си мислиш, че нашите топ играчи в А група са само на плодове и зеленчуци сигурно…

        • Бай Шиле ти ли си бре,за малко да не те позная бе човек.Ииии добре ,че имаш инфо трепач че щехме пак да си ходим нросведомени.Айде сега лекинко до тоалетната и внимателно да не опикаеш пантофите и като си пийнеш хапченцата веднага в леглото,че трябва да затвараме рашетките на вратите на Центъра за ПсихичноЗдраве(ЦПЗ)-Пловдив.

  23. 4
    1

    Никой не обича да му се бъркат в далаверите, колкото и хиляди хора да са. Да видим какво ще излезе.

  24. 15
    3

    Поздравява момчетата за второто място в турнира за купата!

  25. 29
    5

    Преброхме се! Нали това беше целта. 3 към 1

    • 8
      14

      Ааа пич в грешка си,броенето тепърва предстои….хи,хи,хи.

  26. 16
    30

    Събира каквото е оставил и се чупи завинаги! ЗАКРИВАЙ…

Коментарите са затворени