Феновете на Локомотив Пловдив започнаха с майтапите на гърба на градския съперник, след като тимът на черно-белите спечели Дербито на дербитата вчера и влезе за винаги в историята с победа в най-важното дерби играно някога. От черни-белия лагер използваха заканата, която отправиха от жълто-черния чрез видео дни преди мача и иронизираха видеото на градския съперник. Вижте:

Сайтът на феновете на Локо Пд пък публикува следното обръщение:

“Локомотивци, снощи беше една незабравима вечер, която ще остане завинаги в нашата история като клуб и публика. Снощи се сбъдна мечтата на поколения истински майни, милеещи за отбора на Пловдив. Благодарим на тима за себераздаването и мъжката борба, вие сте мъжкари, момчета! Поклон пред всеки един фен, който беше на стадиона, даде крила на отбора и направи така, че туристическата трупа от околията на Пловдив, статисти с безплатни билети повечето стъпващи за първи път на мач, да стои и мълчи цял мач.

Това сме ние, това е Пловдив, това е Локомотив Пловдив!

Всички на Лаута днес в 17.00 часа!”

 

134 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    А на чаршафа лалутари?!
    Ултрас поп фолк бойС

  2. 14
    6

    Такова насиране на жълтата сган не е било. Замълчете и си умрете в забрава жълти турци! Заврете си в гъза и знамето “Умрете” което сте приготвили, антибългари.

    Благодавим ви за спомените. СБОГОМ КУРВИ!

  3. 3
    6

    Каква беше хореографията питам кафявите езици..?!
    Какво е това в сектор “Г”

    • 14
      2

      Щом толкова много настояваш, ще ти кажа:
      Там беше изобразена на майка ти спаружената путка.
      Съжалявам, че те разстройвам, но ти сам настоя да научиш истината.

  4. 11
    5

    Много ме накефи изразът “безплатни билети”! Някои още живеят в социализЪма. Няма безплатни билети – всички са закупени. От хора с възможности. И дадени на хора без възможности. Та и в Локото е имало подарени билети. От хора с възможности на хора без възможности. Въпросът за разликата в броя на агитките има два възможни отговора: Или тази на Ботев е наистина по-голяма (по-вероятно!), или хората с възможности (привърженици на Ботев) са повече от тези, привърженици на Локо. Останалото са конспиративни теории, лишени от всякаква логика. От типа “търсене на теле под вола”. Честита купа и лека нощ!

    • 3
      2

      благодаря за признанието!
      А тези “хора с възможности” може да купят на “хора без възможности” обяд вечеря?! И кола… ако може.

    • 2
      3

      Да, мафията на горивата и ДПС определено са “хора с възможности”! Един човек с много възможности сега се крие от правосъдието в Белград. Тоя им направи и новия отбор през 2010г. Защото този от (уж) 1912 беше закрит!

      • 3
        1

        Деляне, Деляне, нищо не си разбрал от написаното. И Самуилов, и Крюшо са назначени от…(знаеш кой). Самуилов едва ли е купувал билети, той не обича да дава. Аз говорих за други (КЦМ, ПИМК и т.н.), които не са от “петролната мафия”. Пък и Крюшо получи доста държавни поръчки, след като се “нагърби” с Вас, нали? И не си мисли, че за Вас не е имало “безплатни билети”. Фактът, който изтъкнах е, че са по-малко. Разбирам еуфорията Ви, и ние бяхме така преди две години. Но всичко ще отмине. Ще изиграете 2 – 4 мача в Европа (дай боже да са повече!) и отново се връщате в кочината. Ние сме си там и Ви чакаме (заедно с Левски, припознавачите, лудите и т.н.). Още веднъж – честита купа! Заслужихте си я!

    • 2
      2

      Добре, вие сте хората с възможност, вие сте повече, вие можете повече! Добре! Питам за един приятел като тебе с жълти очила:Кой спечели купата, кой бе смачкан тотално на терена? Кой беше можещият и кой не можещият отбор, Аааа жълт олигофрен?

  5. 6
    3

    Хахаха колко е жалко да си комплексиран жълтур 🤣🤣 цял мач жълта тишина, другият път се помолете да ви подарят повече билети, че нещо бяхте притихнали 😁 П.С. Тооошкооо ще прегърнеее..

  6. 4
    4

    Кое не разбирате (или се правите)?Конкретно фактите са следните:Ботев играе много добре на контраатака и когато отборът ви е атакyван по масирано се отварят пространства за Тошко ,той пък има много точен пас и съответно и много точен yдар и…нищо повече. Понеже съм играл тази игра знам че за да се използват тези предимства,а липсва бързина и повратливост мy трябва пространство за да вдигне поглед и да хвърли пас или да стреля във вратата-вчера такива за Тошко защитниците и халфовете на Локо не дадоха.А и за слепците е ясно ,че Ботев без пасовете и yдарите на Белоземския е едно голямо НИЩО.Просто Брyно ви беше разкрил и не тръгна да прави грешката на ЦСКА и заложи на контри и здрава преса и защита-напред каквото или ако стане нещо .Няма световна конспирация,не е намесено БФС,ЦРY,ФБР,МОСАД та дори и МИ-6 , Белия, Самyилов никой нищо не е продавал ,толкова си можете и сега като бихте път напразно и мъкнахте старци и жени от селата до София по-леко ли ви става като обявихте собсвенния си отбор за продажен???!!!

  7. 1
    1

    Каква е хореографията в сектор”Г”?!

  8. 9
    3

    Близнаците и Косьо се изпокриха като мишки. Искам сега да не ви виждам никога повече. Браво господин Крушарски.
    Сега искам близнаците и Косьо с една от свойте декларациики да се извинят на всички и да си бият шута от Лаута.

    • 4
      6

      Жълт циганин. Косьо отпред с мегафона, близнаците на сто снимки. Лапааай и се потапяй!

  9. 4
    3

    Папагали, так и не разбрахте, че който нож вади, от нож умира.

    Халал да ви е

  10. 8
    9

    А хореографията какво има на нея,….
    Цигани комплексирани,заедно със гнусните утайки от москва и неапол

  11. 13
    14

    А бе що Локо няма публика? Папагалите направо ви смачкаха на трибуните 3 към 1. Не се излагайте така.

    • 10
      5

      Локо надвикаха тотално платената публика на ботевЪ

  12. 10
    10

    Цяло Столипинова е в еуфория 3 дни няма кой да чисти казаните за боклук. Всички

  13. 11
    3

    А бе много селяни от околията и много малко “граждани” да го ева. Бахти околията, бахти града. Аз познавам поне трима екскурзианти, които никога не са стъпвали на мач и бяха в публиката на Локо. Радвайте се на купата и оставете това със селата и екскурзиантите, че ставате смешни! Пожелавам ви да си обичате отбора и да го подкрепяте!

  14. 10
    9

    ЕБАХМЕ ботевъ В ГЪЗЪ,ЕБАХМЕ ботевъ В ГЪЗЪ

  15. 15
    8

    Разбивката на числото показва, че 15 000 от зрителите са били фенове на “канарчетата”, а останалите 5 500 – симпатизанти на “смърфовете”. В крайна сметка радостта от финала остана за по-малката част от публиката.

    • 8
      11

      Ето още едно помаче е папкало от колумбийските листа.

  16. 12
    11

    ПОМНЕТЕ, В ИСТОРИЯТА ЩЕ ПИШЕ” ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ ботевъ- ЛОКОМОТИВ 0-1 73 мин. ОХ(Ж)БОЛИ(Т) ВСИЧКО ДРУГО СЕ ЗАБРАВЯ!

      • 7
        9

        ШИШИ ТИ Е В ГЪЗЪ ДРУГОТО СА ПОДРОБНОСТИ

  17. 16
    10

    Сега цяла България разбра, че Ботев имат много пъти по-голяма публика, а за нас остана подарената купа от Шиши

    • 7
      3

      Ако така ти става по лекинко продължавай с крема от куромела…….явно действа.

    • 1
      3

      мажиш ли гъза! Мажи го още поне седмица за да не се инфектира!

  18. 16
    6

    Когато ДОМУС АГА ни подари две купи беше добре, бъзикахте се със нас, а ние си я спечелихме честно, ито от вас, кой е този луд на такъв финал веднъж на 100 год. да подари купата на вечният си съперник, говорете каквото си искате, ние доказахме че сме ИМПЕРАТОРИТЕ на ПЛОВДИВ, сега пийте по една бира и гледайте напред че ви чакат тежки мачове срещу Варна, ЛУДОГОРЕЦ вашият батушка, ЦСКА големият брат, желая ви успех да спечелите 3 място и да играете със СЛАВИЯ на баража.

    • 11
      10

      Кюстендилци, що нямате публика? Цяла България разбра, че сте 20 мангала!

      • 3
        3

        защо пак копираш, папагале. не можеш дори ник да си измислиш.
        от вчера ходиш нагоре надолу по форумите със скъсан гъз и се опитваш да ни убедиш какви ПРОДАЖНИЦИ сте.

        Много си тъп, Саше!

  19. 19
    8

    Смешни жълти селяни, заврете си точките и билетите в гъзовете! Добре, че сте “домакини”, че да си броите и сектор А където имаше фенове и на Локомотив и на други отбори, но платените ви журналистически проститутки се опитват всячески да ви спасят от унижението, което ви нанесохме, но това няма как да стане.

    Пролича си, че сте отбора на ДПС – както ония карат турци с автобусите да гласуват, така и вие събрахте селата – КЦМ, ПИМК, Хепи, къде ли не се раздаваха безплатни билети за вашите сектори. И всичко това се видя – 10 000 жълти, от които пеят 1000 максимум и то цял мач!

    Да им бяхте дали с безплатните билети и песните написане на листче, за да не мучите като добитък.

    На терена бяхте смазани, не се чухте на стадиона, а по улиците – там е ясно, предпочетохте да пребиете 85 годишни дядовци, вместо да си вдигнете телефона и да ви пръснем путките.

    Пловдив е черно-бял. Купата е наша. Концесията също, а вие ще си изгниете с болните комплекси в Коматево, защото мутрата ви не е ясно колко време ще ви купува билети и финали.

  20. 9
    12

    Каква ви е хореографията…..Какво има на нея… ?!
    Кой какво разбра….
    Пловдив е жълто черен и комплекса ще ви е вечен…Мърши!
    Цигани от Москва и Неапол

  21. 5
    14

    Отбор без публика с пофарена купа!

    • 9
      6

      Подарена купа от курвите където се дупят на всички! Няма по жалко същество от курвите,а още по жалки са курвите с криви помашки празни тикви!

    • Ако моят отбор подари купата на вечния ми враг, ще ме е срам и то много. Но вие в желанието си да оправдаете смешния ви отбор, измислихте най-смешната версия. Това показва колко сте глупави.

  22. 6
    15

    Уреден мач и подарена купа. Да ви е честита. Ще трябва и да се плаща, не забравяйте.

    • 9
      7

      Чемодан , вокзал , Коматево !
      Тези приказки на мегдана прерията ще си ги разправяте

    • 21
      2

      Стига с тези глупости, уредено и тн…..Ние вчера бяхме наляли гипса и край……Опита да се вкара мача в продължение и дузпи се провали…..Белия обърка и тактиката, и състава, и всичко, и всички, даже и Бруното не се е надявал на толкова лека тренировка за неговия отбор, продънихме се точно в най кофтия момент. …Това са фактите, КИРОВ Е МНОООГО СТРАХЛИВ, А ЛОКОТО БЯХА ХИПЕР КОНЦЕНТРИРАНИ И ВСИЧКО ПО НАТАТЪК Е ЯСНО. ……УСПЕХ В ЛИГАТА БУФЕРИ И ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА КУПА. …..

  23. 13
    5

    За мача добре, надиграхме ги, но публика нямаме… 3-4000 нищо не е за финал… Поне 15000 трябваше да бъдем… Жалко…

    • 5
      1

      в тази държава и толкова са много. младите хора отдавна я напуснаха

    • Даже и към 1000-1200 бяхме 😂
      Колко си прост жълтурчино. Можеш ли да ми кажеш как и къде точно сте били с 10 000 повече от нас. Ако са ви закупили 15 000 билета които са раздавани по селата е друга тема, но на стадиона бяхте не повече от 2000 повече от нас. И това е като се вземе предвид ситуацията при двата отбора. Вие в еуфория, отстранили чорбата, с добър отбор и няколко хубави футболисти, а ние без победа във втората осмица, проблеми с президент и т.н. Ако вие бяхте в нашата ситуация ми кажи колко щяхте да сте. И тогава нямаше да има туристи от селата. Всъщност ето сега имате възможност да покажете колко сте (реални фенове). Имате домакински мач. Очаквам пълна база 3000 души и още 12 000 отвън. Тогава ще ви повярвам, че сте били 15000. Айде, на ход сте!

  24. 9
    7

    Kъв фен клуб бе хахахахаха смотаняци една шепа хора сте то се видя по трибуните палячовци.

  25. 6
    8

    Ей смотаняци ква е тази обърната хореография….
    Кой обърна Хореото цигани..

    • 6
      4

      Като турското знаме което веехте гордо !

  26. 12
    7

    ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ЧАКА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, МИЛАН ИЛИ СЕВИЛЯ В ЛИГА ЕВРОПА!

    Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив започва от втория предварителен кръг на Лига Европа. Този сезон носителят на Купата ще започне от втория кръг, а от първия стартират вторият и третият.

    Локомотив със сигурност ще е непоставен, като може да срещне много сериозни отбори. Потенциално те могат да бъдат дори и Манчестър Юнайтед, Милан и Севиля.

  27. 24
    13

    Локомотив спечелиха заслужено мача. Да им е честита купата на футболистите. На трибуните обаче загубиха катастрофално с малкото си жалка фенска маса . На финал да ти дойде 3трипъти по малко публика е смешно. Любимецът на Пловдив е само един . Ботев Пловдив. Поканете си мангалите да ви пълнят трибуните смешници такива.

    • 22
      18

      8 срещу 12 хиляди, не виждам нищо жалко. Жалкото е дето раздавахте безплатни билети по заводите и хорицата от сектор А горките се чудеха какво парвят на стадиона :))))))))))

      • 15
        8

        5500 на 15000 официално от ИВЕНТИМ има я статистиката от финала и в сайта на БФС, както и за е, ЧЕСТИТО И УСПЕХ В ЕВРОПА

        • 5
          7

          “Официално” кур ами янко, жълта тоалетна хартийка в спортал от вашето писарче там. Целия сектор А също не знам защо си го броите, като най-много 1/3 бяха ваши.

        • 6
          4

          Нещо сметките криви бе момци.По тях излиза,че неутрална публика не е имало, предлагам да се даде медал по математика на Ботевъ,верно утешителен ама те на тая суша и на това ще се радват.

        • Не от ивентим. Там е инфото за закупени билети. То обаче няма нищо общо с присъстващи на стадиона. Тея приказки си ги разказвайте един на друг, за да се успокоявате

  28. 13
    15

    Индианците в жълто страдат от остра шипаа на реална оценка. Бяха надпяти и надиграни, а те си знаят плямпат тяхните
    измишльотини. Вие живеете в измислен свят затова сте жени. Истинските мъже си признават загубите. Чакаленето е присъщо само на страхливците и филмарите. Сега се скрийте и дълго не излизайте, защото с толкова пиаане преди мача ви се затвориха устите за 10 години напред

    • 6
      5

      Това,че някои живеят в свой измислен свят си го прочел в моите коментари нещастник такъв!
      Какво да се прави?! Преписват или дописват само класиците…

  29. 12
    10

    Индианци кривоглави, на вашия език Ален Ожболт се превежда Поразяващата Пета…

    Купата и Пловдив са черно-бели! Умъртвихме Коматевския Ботев, елата на центъра да видите как Тотев целува Купата!

    ПОЗДРАВИ… https://www.youtube.com/watch?v=0Swd9IH_e-E

  30. 18
    16

    Смешни буфери, вчера не се чухте на стадиона,само се виждаше ,че подскачат някакви 20 чернилки .

    • 10
      16

      Както вие не се чувате днес ли? Скрий се и се засрами

  31. 13
    9

    Знам поне 10 крайно интересни причини Ботев да има интерес да загуби този финал само,че не искам да ви отварям очите.Ще ви загатна само една ” софиянци имат интерес слаб отбор да се класира в лига Европа за да послужи като параван който да заличи донякъде фиаското на Левски срещу Вадуц…Другите причини са още по-интересни!!!
    Нека тълпите се порадват на “пировата победа”..Между другото да попитам – Какво стана с вашите конспиративни теории,че: ( купата е обещана на Ботев?! Че Киро Гела , това, онова..Че съдията щял да подпира Ботев???) Големи сте конспиратори,бре???!! Работата е там,че Ботев не искаха да ви бият. Срещу ЦСКА те играха като германци и в двата мача,а срещу вас като индианци ( това последното ви хареса нали???!) Мизерници с лилави фунии.
    Порадвайте се сега защото тепърва предстои да ви гледаме сеира?!
    Не ме е яд,че спечелихте финала. Имам прекрасни приятели от Локото на които винаги съм разчитал,а и те никога не са ме подвеждали Гадното е,че босненското магаре Акрапович някой ден ще се хвали на внуците си,че е спечелил финал в България (страна която всички сръбско говорящи подсъзнателно ненавиждат)

    • 13
      9

      Вие сте неличимо болни. Медицината е безсилна пред вас

      • 15
        5

        За съжаление е обратното…Вие преди финала говорехте ,че купата е обещана на Ботев. Че Киро Гела…туй..онуй.. Че съдията бил избран за да подкрепя Ботев …И още куп други дивотии и налудни конспиративни теории… Но кой пиян е признал,че е алкохолик???
        Да си Локомотивец не е принадлежност…Да си от Локото е…диагноза!

        • 2
          4

          Ааа сега разбирам,Жълите курви са паднали нарочно за да опровергаят някого ….а ясно желязна логика!

          • Играли са в полза на Левски😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            Това не може да е вярно…толкова ли са прости бе, бахти жалката сган

      • 1
        3

        Вижда се, че си от локото, пич. “нелЕчимо” се пише, а в края на изречението трябва да сложиш точка.

        • 1
          2

          Пич допуснал съм грешка в бързината но това ако ти е успокоението ,ОК.

    • 9
      7

      Жива да не бях….тц,тц,тц…
      Много ми харесва как се гърчите , как плачете , как страдате.
      Дерзайте , сган , копайте все по-надолу !!!

    • 8
      3

      Това ли ти роди тъпата крива глава? Ще пукнеш от злоба мизерник,само ще ти кажа едно в историята остава финал между двата пловдивски отбора и ЛОКОМОТИВ го спечели БЕЗАПЕЛАЦИОННО с гениален гол на ОХ-БОЛТ!

    • 5
      2

      Предполагам, че ти си милионер след като си заложил на загуба на изкуствено надутия балон на БотевЪ?

      Интересано защо не я каза тази конспирация преди мача хахаха

  32. 13
    5

    Честито на всички ЛОКОМОТИВЦИ!!! Доживяхме и купата да вземем. Няма да правя разбор на победителите но след като ни скъсаха от бъзици как са ни били с италианските аматьори на Пичони дойде ред и те да получат петичка в задника от неизвестни “хърватчета” и треньор “физкултурник”. Всичко се връща , но докато тяхното беше в едино мачле от първенството те си го получиха в най-важния мач в сблъсъците между Локо-Ботев , финала за купата .
    Не ги обиждайте да им падате до нивото, техните футболисти достатъчно им се отблагодариха.. Радвайте се пийте и ги възнаградете с безразличие да им е още по-гадно че не им обръщаме внимание.

  33. 12
    13

    РАДВАЙТЕ СЕ НА ЕДНА ПОДАРЕНА ВИ ОТ НАС КУПА. ДА ВИ ЕБА В ТЪПИТЕ ЦИГАНИ.

    • 3
      3

      Ами ако подарявате купи тогава си пожелавам всеки финал да играем с вас да ви еба и жълтите наркомани

  34. 22
    16

    Поредна наредена купа на България,подарена от по добрите.Това е победителите не ги съдят.
    Локомотив е елементарно отборче без слава без публика ще ги видим какво ще покажат във Европа,но каквото и да покажат пак ще вържат поне 1/4 от бюджета за догодина.
    Тръгна ли да ни бъзикат абе момчета вместо да ни викате спасителите и да се радвате на това,че Ботев пак ви спаси вие пак се правите на големи.
    Сега се радваите,но помнете едно Ботев ви подари съществуването във „А“група.
    Една шепа малоумни цигани и били господари на Пловдив.
    Жалко е че БФС и Перукан печелят слава от такива мачове.
    Поне софиянци видяха какво е верна и многобройна публика.16 000 Жълто черни,останалите даже не ги и забелязаха колко са.

    • 9
      4

      Ама не казваш как аз ви подарих купата преди 2 години ,
      по-добрите подариха купата !!!

    • 3
      2

      Трябва да се напънеш още! Вложи повече енергия и страст и може да ти се получи. Моля те продължавай. Забавен си

  35. 20
    4

    Честита победа на Локомотив заслужена при това ! Срам ма е това не е моят Ботев 15000 човека по трибуните 15000 жълто черни сърца, а накрая НИЩО ! И не срамът не идва от това, че отбора ти загуби най важното дерби идва от това , че Ботев нищо не направи къде бяха Неделев,Вутов,Димитров цял мач ги нямаше.След мачовете с Левски и Берое футболистете се оправдаваха, че мислили за финала !
    Това е Локомотив доказаха, че са по добрия отбор и по подготвения дойдоха надиграха ни и си е взеха !
    А ние какво 15 000 човека 4 часа път до София за да видим един резил ! И отново честита на Локомотив по добрия победи !

    • 17
      2

      ПС: Успех на Локото в Европа и към феновете подкрепяйте отбора и в добори и лошо !
      САМО БОТЕВ !

    • 16
      3

      Не е проблема в загубата , не е проблем, че е дори от Локото, проблема е , че тя бе допусната по престъпен начин, та това е Локото от Лаута за Бога, а ние нямаме удар, от състезатели, които извоюваха доста тежки мачове до този финал, а тези, които ни победиха ги ЗАШИВАХА навсякъде в България по всички стадиони, снощния мач буди доста съмнения в нашия лагер, иначе честито на Локомотив, дано минат поне първи кръг на Лига Европа……

      • 3
        2

        “зашиваха ги” но с резервите и в мачове без значение…
        Победиха и Лудогорец и Левски и Берое когато трябваше
        А Ботев кой победиха, че не се сещам

  36. 14
    12

    ЖЪШТИ МИШКИ НИЕ НЕ ПРОСТО ВЗЕХМЕ КУПАТА А ВИ УНИЖИХМЕ НА ФИНАЛА. ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА? ПРАВИТЕЯ НО НЕ ВИ ИЗНАСЯ И ЗАТВА СЕ МЪЧИТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!
    ТОВА ЩЕ СЕ ПОМНИ ВЕЧНО!
    ИСКАМ ВИ ТИХИ!

    • 17
      10

      Кой си унижил бе кюнец ? Кюстендилски любимец 3 към 1 и то 1 заедно с рогатите ви приятелки, затова ви казваме сбогом! Сбогом на тоя ваш мит че “Пловдив е черно-бял” Ай в дивака кюнлии и се радвайте на подарената купа ! Вие сте наши жени и ние мислим за вас и ви правим подаръци хахахаха !

  37. 15
    4

    Не мога да разбера, защо не се радвате? Все жълтите са ви в устата! Радвайте се! Сега е вашият момент. Ние си изживяхме нашия преди две години. Чета и се чудя, как са възможни подобни низки страсти. Те са присъщи на хора, които са водени от комплекси. Такива хора не могат да се зарадват искрено на нищо хубаво.

    Стягайте се! Идва лига Европа.

    • 9
      12

      Вие нищо не сте изживяли! Несравнимо е! Ние бихме вас на финал и взехме купата! На вас даже ви я дадоха.
      А уж бяхме аутсайдери и се канехте да ни сачкате?
      Само се успокоявате, но това ще се помни вечно!
      Виж кометарите ни под темите преди финала и ще видиш, кой е прост, злобен и малоумен!

      • 10
        6

        Да не сте спечелили Шампионската лига? Същата купа спечелихте като нас и като Славия и Черно море, и Берое. Естествено, че е несравнимо, защото моментите са различни.

        Спрете с това дадоха ви купата. Това са глупости. Погледнете движението на коефициентите малко преди да започне мача вчера (единицата от 1.9 на 2.4, а двойката от 3.8 на 3.2). Замислете се, защо Неделев гледаше да не участва в играта. Защо вместо Марин излезе Кардосо, макар че и двамата са бекове и очевидно първия не се справяше. Защо не смениха Тонев, макар че не му вървеше играта. Защо Самуилов пусна декларация да се държат феновете цивилизовано.

        Животът продължава. Живейте винаги в днешния ден, а не в миналото. Вместо да се заяждате с нас, по-добре вземете да почерпите.

      • 7
        3

        Мн мн мн злоба бе, вие повече се радвате, че сме загубили, а не че вие спечелихте. Ц……. сте, това е!

  38. 12
    6

    Момчета, според мен още микой не осъзнава какво стана. Спечелихме не мач за историята, а МАЧЪТ- мача, от който зависеше съществуването ни като клуб и фенове, мача, който ги погреба тия мишоци и само съадион може да ги вдигне, мача, който ще се помни от поколения пловдивчани. Бяхме като юмрук, направо ги затрихме на трибуните, даже от сектор В доста си избухваха. Смятайте колко смешни бяха, щом си направихме два или три пъти катеричката, без да се обадят.

    Бруно трябва да му признаем, че тотално го излъга Белия вожд на индианци. Последните три мача излизахме нарочно с различни схеми един път с четирима, друг път с трима защитници. Никога не беше пускал Аралица и Ожболт заедно, а с това обърка цялата жълта тактика. Отделно Ушатия не можа да се чуе цял мач, толкова беше насран. Езе беше великан вчера, това момче, ако го слушаше повече главата, нямаше да е в Локото със сигурност, но вчера с основна заслуга за успеха. Думи нямам за Ален Петата Ожболт, пак казаха Петатаа. Това момче има толкова самочувствие и е такъв хищник. Малкия Пипо Индзаги винаги дебне за грешки. Да не говорим, че за малко да стане и Ален Ожболт Центъра, ама нека не ставаме нагли. Всички, които познавам, го искахме титуляр за сметка на Аралица, но явно разковничето беше и двамата да са на терена.

    Имаме уникален капитан и лидер, момчета. И това трябва да осъзнаем. Но нека си дадем малко време да осъзнаем какво направихме вчера, беше просто невиждано.

    И последно- мърши, ние се сбогуваме, след като вече сме ви закрили, а не преди това. Затова само едно- Time to say goodbye!

    • 5
      8

      Постигнахте най-големия успех в цялата си история, това стана.

      • 10
        9

        Не селски, един от най-големите си, но този е най-голям, защото беше на първият в историята финал за купата помежду ни навръх ЕСК-Пловдив!
        Това никога вече няма да,се случи поради тези причини, ако ще още 100 финала да играем помежду си!
        Не забравяй и 15.05.2004-та! Локо с титлата, вие в Б група. Скоро беше.
        После и супертитла….после бронзови медали, вчера купа! Какво повече да искаме? А, имаме и едно 3-7 срещу вас.
        Локомотив Пловдив е господарят на Пловдив! Вие сте СЕЛЯНДУРИ!

        • 14
          7

          Селски, градски….глупостите ги остави.
          Фактите са че титлата ви беше купена, суперкупата е без значение, 7-3 е отпреди 45 години и с него не сте спечелили нищо.

          Вчерашната победа за купата е единственото, което е неоспоримо постижение.

          • 4
            2

            Глупако, титлата ни беше СПЕЧЕЛЕНА след победи на Левски, ЦСКА и Литекс. Бяхме безапелационно най-добрия отбор. Футболистите ни от онова време ОЩЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ в А група. Това са ФАКТИТЕ!
            Другото е плод на вашата мъка и злоба!
            Локомотив има спечелена и купа на Съветската Армия. А вие реално нямате НИЩО сепчелено. Само една ПОДАРЕНА купа от Лудогорец! ФАКТ!

  39. 18
    8

    Жълти курви, видяхте ли как се играе, как се подкрепя, как се бие на финал???
    Много се радвам да видя, че вече имате и оправдание, защо сме взели купата???::::))))
    Дай Боже да е така, ама не хваща дикиш, щото цяла България ви видя дЗвиздътъ нИделиф и Кирчу-белуту как играха!
    А оня с петата, вечно ще го помните!
    Айде сега 10 години подред от центъра да ни вкарвате…жълти курви!
    Казах ви, Господ никога не забравя и сега всичко ви се върна с вересиите, защото ви биха “дънни риби”, “цигани”, със собственик “палячо” и треньор “физкултурник”! Да не гпворим за играчите ни, дето как ли не ги наричахте, а снощи не ви дадоха да барнете топката!
    Сбогом! Няма да ни липсвате!

  40. 10
    9

    Тошко ще прегърне,ще прегърне на Стивън Езе уя му,после ще запее,ще запеее песента,аз съм жълт пидал шалялала,ооо аз съм жълт пидал щалялала

  41. 25
    12

    Феновете на Ботев за пореден път показаха,че са номер едно не само по трибуните,а и след мача.Поздравиха Локо за спелчената купа и толкова.Ако ние я бяхме взели щяха сега да се леят едни фермани за Киро Гела,за тото,за Бойко,за жълтото БФС.Радвайте се на първата си купа в историята и поне в тоя ден не се занимавайте с “жълтити” колкото и да ви е трудно!

    • 10
      4

      Четеш ли коментарите на вашите тролове?!? Подарена купа,Шишита Мишита?

      • 3
        4

        Те тези коментари са точно тролски в отговор на вашите при всяка наша победа!

        • 6
          4

          Дано всички мачове ни ги давате така , а пък може да си опявате каквото ви душа иска.
          Колкото до вашата купа -ами подарък от Високата порта за местните правоверни беше , нали трябва да играете ролята на овчарското куче срещу
          съперниците на Домуса.

    • 10
      7

      Вие сте сателит на Лудогорец и собственост на мафията, предвождана от ДПС и лично Делян Пеевски. Собственик ви е една от най-големите мутри в петролния бизнес и пак за никакъв хуй не ставате. Големия брат си ви подари купичка да не ревете след всичкото гъзене за шампионата. Това са ФАКТИ.

      А за фенове изобщо не отваряйте дума – видяхме ви безплатните билети и екскурзии до какво доведоха – хиляди мълчащи и блеещи селяни, които не знаеха къде се намират. Тотално надвикани и унизени. След гола пяхте 200 човека бе утрепки!

      • 9
        4

        Мълчаха като немити путки след гола.

      • 12
        8

        Какъв пловдивчанин си ти бе утайко? От изказа ти е ясно, че си селска мърша дошла от селата, живяла няколко десетилетия в ПЛОВДИВ и вече се пише пловдивчанин. Не можахте един сектор да напълните, не ви чухме гласовете преди гола, изопъчаваш реалността точно като абсолютен циганин. Ее поне имаш от всичко по много-селяния, цигания. Баш си-идеален!!!!

      • 8
        5

        Рогош, Маноле, Стряма – купата я няма!

        Коматевските кремвирши с безплатните билети се видяхте каква публика сте – същата като на големия брат Лудогорец – сган най-срамна! Аре целувай златната петичка и отивай да вариш ракия на село, мършо жълта!

    • 5
      1

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 жълт боклук! Скрий се в кочината си!

    • 4
      1

      Нещо за 85 годишния дядо да добавиш.И 100 000 да бяхте довлекли насила на “Васил Левски” от вчера България ви мрази,най-омразните и долнопробни боклуци сте вече на България.

  42. 21
    10

    Аййй,кривите тикви кръв пикаят,Шиши Миши,Доналд Тръмп, Путин илюминатите и накрая коЙ-помаците били се нагазили ВЕЛИКО- такова унижение не съм си и мечтал! ЖАЛКИ СЕЛСКИ КРИВИ ТИКВИ !

  43. 17
    1

    Като гледам коментарите, имам чувството, че повечето от пишещите са малоумници или комплексари! Да Локо взеха купата и да им е честита!
    Но има ли друг град от който в София да отидат 20 000 човека ?
    Има ли някои от тези градове, които нямат един свестен стадион, както е в Пловдив?
    Представете си, че Станион “Пловдив” е модерен такъв и играе националния отбор, колко публика ще има?
    А иначе, може да продължавате с простотиите си!

  44. 14
    9

    Тошко ми прегърна кура. Белозем маноле стряма КУПАТА Я НЯМА. По ниски от тревата сега смешни жълтури.

  45. 12
    12

    Абе боклуци взели сте купата, радвайте се. Защо трябва само да злорадстват е като утре монетата пак може да се обърне

  46. 8
    11

    Нека си признаем, че Шиши ни уреди купата

  47. 12
    9

    Шиб,й жълтата сган вечни господари на Пловдив

  48. 18
    19

    Това е най-некадърният отбор на Ботев от поколения. Срамът остава завинаги

    • 25
      10

      Стикс, ебан в главата педераст, вместо да ми крадеш ника, просто се радвай на Купата, помияр прост.
      Само дето ти не си фен на Локото, или на който и да е отбор, ти си тук за да избиваш собствените си комплекси, които нямат нищо общо с футбола, плешив алкохолик пропаднал!

  49. 11
    19

    Няма такива проститутки като нас , да дадем финал ,
    срам ме е

    • 4
      9

      Подарена купа слуги на Шиши и Домуса

      • 12
        3

        Плач ли дочувам ?
        Или море от сълзи ?
        Нали знаете , купата само я миришете !

  50. 15
    7

    Къде сте сега микроби жалки. Как да те унижат и то на финал хахахахахахахахха
    Помнете тоя велик мач, жълтуря

  51. 7
    16

    Мангалите как се радват на подарената купа мухахахха

    • 25
      3

      На Тошко защо му трябваха минумум три врати нагоре и две настрани за да уцели? А след края на мача плачеше със сълзи. Защото е подарена? Добре. Поздрави

  52. 9
    6

    И пак ще клецам индианци от Сопот докрая,Буууммм,ляляляляля,и пак ще клецам индианци от ботяф докрая,буммм,ляляляляляа..

  53. 18
    5

    Абе къде е Тошко от Центъра, искам да го питам нещо спешно?

  54. 14
    12

    АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАААХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАААХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА

    ЕБАХМЕ БОТЕВ В ГЪЗАААААА
    ЕБАХМЕ БОТЕВ ВЪВ ГЪЗААААА

    Goodbye!

Коментарите са затворени