Днес пловдивчани ще пишем история!

Днес двата пловдивски гранда, двата най-обичани клуба в Южна България, Ботев и Локомотив ще се изправят в грандиозен финал на финалите! Дерби на Дербитата! Двата отбора ще играят в София, където никога, ама никога не са били добре дошли!

Излишно е да ви казваме, че всичко по-интересно и ексклузивно ще откриете в сайт номер 1 за футбол в Пловдив – PlovdivDerby.com. Сайтът кръстен точно на това дерби!

И нека по-добрият победи!

75 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    ПутяфЪ гордостта на Коматево
    айй буталици

  2. 2
    1

    ПутяфЪ коматево кауза сърбежа
    Аййй лайнарииии ама жнъ ззгъзи
    Локомотива баа

  3. 13

    Да си направим празник и дано няма неприятности..преди..по време и след мача..до всички моля подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости.
    Всички имаме деца..семейства…лек пьт Пловдив и Само Ботев Пд!!!

  4. 14
    13

    Нали знаете, че нямам не спечелен финал.Да си знаете, няма и да имам.

  5. 23
    5

    И така приятели, дойде деня Х.

    Деня Хъ, в който наште малки чернобели приятелчета, от сектор Г, ще заемат стойката Гъ и ще издадат звука Ъ! :):):)

    Шегичка.

    Време е да поразсъждаваме логично и аргументирано за шансовете на двата отбора като се въздържаме, доколкото е възможно разбира се, да говорим за цигани, мангали, лилави амеби, жълти селяни, криви глави и прочее. За това имахме достатъчно време досега, а и занапред ще имаме възможности бол.

    И така- БОТЕВ ПД срещу Локо Пд.

    На пръв поглед нашия отбор изглежда много по-класен- и в полузащитата и особено в нападение на хартия изглеждаме далеч по-солидно. С Балтаната, Васко Шопов и ТОДОР НЕДЕЛЕВ в халфовата линия и напред с Тони Ви и Доре би трябвало да сме фаворити.
    Но, в такива мачове никога нещата не са такива каквито изглеждат и се очакват и изненади никога не са изключени.

    Срещу нас са Митко Илиев, който не е лош никак, Аралица, който също е ОК, въпреки безбройните му пропуски и Карагерен, който пък въпреки че напоследък е тотално незабележим, винаги може да проблесне с някое изненадващо изпълнение. Игор Банович също не е лош никак.
    Честно казано, аз дори се надявам Бруно да излезе с Аралица вместо с Ожболт, който за мен е много по-добрия им нападател, но това няма как да го знаем в момента.

    Основните ми притеснения около нашия отбор са свързани с бековете и с дефанзивния полузащитник.
    Много е важно в каква форма е Джони и дали той ще играе на десния бек.
    Бруно може и да е физкултурник, но не е идиот и ви уверявам че отсега си е направил сметката да сложи Момчил Цветанов на лявото крило.
    Цветанов не става да вкарва голове, но е идеален да прави пробиви по крилото и да центрира-бърз и техничен е и който и да играе срещу него ще види зор.
    Ужасно ме е страх да не почнем с Фичо-него бързи нападатели го правят безпомощен, спира ги само с фаулове и шанса да си изкара червен картон е МНОГО голям.

    Другия ни ГОЛЯМ проблем е дефанзивния полузащитник. Почти сто процента съм сигурен че Николай Белия Магьсоник ще започне с Радо Терзиев и тръпки ме побиват още отсега. Тоя човек може да спира атаки на противника само и единствено с фаулове, при това повечето за картон.
    Аз ако съм на Бруно, ще сложа човека който ще играе зад централния им нападател-било то Митко Илиев или Карагерен да пресира непрекъснато Терзиев и да се опитва да минава през него нон стоп. Картоните са абсолютна гаранция.

    Както ви казах и преди, нека не се заблуждаваме от резултатите досега на Локото през пролетта. Няма никакво значение как са играли срещу Етър, Октомври или Славия. Срещу нас ще играят по съвършено различен начин. Ще са супер мотивирани, ще тичат, ще пресират, ше се защитават в началото с много хора и ше си чакат шансовете.
    Бруно знае че футболно не може да се сравнява с нас, но което не става с футболни качества, става с желание, себераздаване, търчане и борба. Локото традиционно са добри в това.
    Ако докарат мача до 0-0 в някъде 70тата минута е по-вероятно да бият. За нас на-добрия развой би бил ранен гол за нас и след това да ги хванем на контри.

    Както във всеки друг мач, и днес формата и настроението на гения на българския футбол ТОДОР НЕДЕЛЕВ ще са решаващи за евентуалния успех на отбора ни. Всичко от което имаме нужда са няколко гениални проблясъка-3-4 паса, корнера или пряк свободни от него. Надявам се Бруно да му сложи двама трима персонални пазачи, Белия да го дръпне малко пред централната линия и да освободи място за Тони Ви и другите да нахлуват.
    Другите ни основни играчи очаквам да бъдат ДиДжей Тони Ви, който след трите мача които пропусна, днес ше е супер надъхан и Лъчо Балтаната, от който очаквам да се раздаде в средата на терена. Шопов също може да направи някоя асистенция.

    И така, прогнози е излишно да се дават, защото е финал, един мач, дерби и всичко, ама АБСОЛЮТНО всичко може да се случи.
    Надявам се да гледаме приличен футбол, надявам се че всички тръгнали към София ще се приберат живи и здрави вкъщи и се надявам довечера да вдигнем купата.

    АААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНААРИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!

  6. Най- важното е всички да са живи и здрави, но за съжаление се знае, че купата е дадена на Ботев. Жалко че ще развалят честната игра.

  7. 6
    6

    Добре,че този път билетите за ботевЪ са безплатни, защото като искаш да влезеш без билет, полицията те счупва от бой…личен опит!

  8. 7
    6

    Незнам колко фена ще са от Ботев, но купата е решено, че е за Локомотив. Лошото е че и двата отбора го знаят и едни 20+ хиляди баламурника и от двата отбора ще са в ролята на овцете. В зделката Ботев не са ощетени, дори напротив. От догодина и двата отбора с нови собственици. Домуса на Ботев, Пеевски на Локомотив. Нови клубни стадиони, нов градски такъв. Пловдив хегемон във българският футбол.Решено е.

    • Aахахаха, ако тва е истина, лично ше ви донеса купата на Лаута с пожелание със здраве да си я ползвате!

      • 1
        1

        Домуса с всичките си успехи с проекта Лудогорец, не може да се легитимира заради липса на публика.Генерирането на печалба е само едно от условията.Тирето е заето,подхуяне тоже. Ботев му е идеален… хубава база и школа, публика, готов и запазен от интриги отбор. Хвърля за две години 50 милки за стадион и играчи и след още две ги е избил от Евро турнири. Ортака му Пеевски да не е много грубо, взема последният от отборите с яка публика, който в момента е и по-апетитен с оглед концесии и т.н. и същата схема. Отделно ще участват в баницата със строежа на градският стадион, който де факто ще им генерира огромни приходи и реално е за тях. От там двойна печалба. Само че Локомотив за целта трябва да има във визитката си и купата на България за да се води и по статистика гранд. Ако не друго поне футбола в града ще е на топ ниво и то за години напред. Та такива работи, купата тази вечер е за Локомотив.

  9. 7
    6

    Едно предложение за днес – по някое време на мача двете агитки в един глас да запеем “Кур за София!”

    • 11
      1

      Вместо да извикаш кур за политическата мафия ше викаш кур за София.. слаб народ слаба държава

  10. 3
    12

    Финалът за Купата на България е Проект на Фондация Пловдив 2019. През пролетта на 2018 на среща между Б.Б., Б.М., Г.С., Хр.К., беше решено в годината, когато Пловдив ще е Европейска столица на културата, да има финал с участници Локо и Ботев. Беше решено да не се действа задкулисно при жребия и развитието на отделните мачове, само ако е необходимо дългата ръка на БФС да се намеси. Видяхте това например на полуфинала, Ботев трябваше да се паднат с ЦСКА, защото беше абсурдно Локо да ги отстрани дори и с намеса на съдията, Локомотив пък завъртяха далаверата със Септември, Хр.К. и Р.Ч. изкараха малко пари на точен резултат. И ето вече е време за големия финал…

  11. 14
    3

    УСПЕХ МОМЧЕТА ,ДНЕС КАКТО ВИНАГИ ЩЕ БЬДЕМ ЕДНО ЦЯЛО , ЛЮБОВТА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА КЬМ БОТЕВ,ЧЕ ЩЕ БЬДЕ УСЕТЕНА ОТ ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ!

  12. 20

    Живи и здрави всички. Успех. Бог напред и ние след него.

  13. 9
    14

    Който първи тргва, първи се пребира!

      • 8
        2

        То верно, че на гювечетата на село им викат купи!

    • 2
      1

      Мангал – не се мъчи да пишеш, че само се излагаш!
      Дате е.. и неукия ром.

  14. 15
    7

    Само да поясня на потните цигани, че се завръщат времената, когато на всеки мач на рухналия коптор бяха шамаросвани.

  15. 24
    14

    Указание към всички локомотивци на трибуната.Заставайте така че между всеки един от вас да има разстояние поне метър и половина.Така ще изглежда че сте колкото жълтите 🙂

    • 15
      17

      Раздодохте ли си всички безплатни билети, щото вчера дочух, че сте върнали към 2000 и хората от заводите са почнали да си продават билетите в OLX, да изкарат някой лев.

  16. 20
    2

    Сега е ред и за програмата на бесите:

    1. Чергила за каруците
    2. Сено за краставите катъри
    3. Качествено обмазване с вазелин
    4. Измиване на устата за фелацио
    5. Стойка партер

  17. 16

    Вчера по БНТ казаха, че са продадени над 22хил. билета! Ако е истина ще е супер, значи днес може и да има повече! П.С. Дано само да няма ексцесии!

  18. 11
    16

    Делян, Домус и самуил никога няма да оставят купата на друг!
    За жалост тя отдавна е предрешена за жълтите им курви!
    Любовта обаче е Черно-Бяла и Локомотив ще пребъде!
    Мечтайте си жълти курви да се затрием!?

    • 17
      6

      Циганите усетиха, че ще бъдат ебани, като на джамията с 0:2 и вече реват предварително.

    • Курвенски сине,единственото което предизвикваш е погнуса!Такава отрепка може да бъде само син на курва!Боклук!

  19. 17
    7

    Едня-единствена отрепка от сутринта целенасочено насажда злоба и омраза!”Стикс”/или какъвто си там/,боклук жалък ,изчезни от дупката от която си изпълзял!ИЗРОД!

    • 9
      3

      А тези отдолу с “циганите и мангалите”?

  20. 22
    11

    Днес Българо – Сръбска война
    За България! Само Ботев!

    • 7
      13

      Кога черния Доре стана българин, сельооо

  21. 17

    Днес е велик ден, нека го направим запомнящ се не само за нас феновете, а за цяла България. Успех на двата отбора, ще се видим довечера!

  22. 16
    8

    АВА ЕИ НА ТРЪГВАМЕ ВЕЧИ 360 КАРУЦИ И 180 ТАЛИГИ ЖА МИНАВЪМИ ПРЕЗ СТАРАТА МАГИСТРАЛА ДА НЕ ПРАИМ ЗАДРЪСТВАНЕ.БРИДЧЕДИ ЖА ИМА 8 СКАРИ НА СЕКТУДÔ АЗИ БАТ КОЙЧО ЖА СЪМ НА ЦИНТРАЛНАТА СКАРЪ ИЗВИКАЛИ СМЕ DJ АЧО КИМУРА ЖА НИ ПУШТА МУЗИКА И ЖА НА РАЗПЯВА МИМЕТО СВИРКАТА ИДВА ОТ ДУИСБУРГ СЪС 30 КРАСАВИЦИ КОЙТО ЖА СА ГРИЖАТ ЗА НАШТУ НАСТРУЕНИЕ ЖА ПРАИМ СПИЦИАЛНА СТОЙКА ПЛАЦ ЗА ГЬОБЕТЧИИТЕ.
    АВА ВЪОБЩЕ ЖА Е ПРАЗНИК ЗА НАЗИ СЕЛСКИТЕ И КРИВИ КАРТУНИ ОТ ЛОКУ.
    ЗА ВСЕКИ ЖА ИМА КРЕМ КУРМОРЕЛА БЕЗПЛАТНО.
    АЙДИ ГЬОТФЕРЕНИ ГЕЙ БАНДИТИ ДА ПОКАМ КАКВО Е ЛОКУ ,ЛОКУ Е РЕЛИГИЯ АМА ТИП ТУРСКА РИЛИГИЯ.
    АЙДИ ДА ТРЪГВА МИ ЧЕ УКЪСНЯАМЕ,ЖА ИМА ДОЛЪЛНИТЕЛНО ИНФО ЗА СЕКТУРА.
    ФИНАЛ Е АЙДЕ.
    САМУ ЛОКУ НИИ СМЕ ЛОКУ НАЗИ БАЩИТЕ НИ СА МАЙКИ ЖА ВИКАМИ САМУ ЛОКУ НИИ СЛЕ НАЙ ДОБРИТЕ И ПОСЛУШНИ ЛОКУ ТЕБ СБИЧАМЕ ЛОКУ СРЦЕТО НИ Е САМУ ЛОКУ.

    • 2
      1

      Стоене скоро не съм та ебал ама като гледам как си налял и за това вече не ставаш стрямалийска курво недоклатена.

  23. 19
    39

    1. Дрога и алкохол.
    2. Бити и с вдигнати ръце по магистралата.
    3. Наказана хореография в София.
    4. Тотално надпяти от буферите.
    5. ЛОКОМОТИВ вдига купата.
    6. Дрога и алкохол.
    7. Криене по мишите дупки.
    8. Около 3 след полунощ пребити до Петербург и тарторчетата на бултрасите реват отново като жени.
    9.Пловдив празнува, Ботев фалира.
    10. КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА, Тошковците се бесят със сезал…

    • 30
      4

      И като се събуди-целия се е опикал.

    • 14
      1

      Коментарите които са ти едни и същи доказват колко дълбок КОМПЛЕКС имаш от Ботев Цървул непоръбен,а също и това,че си малък чикиджия със смъкнати панталони!!!Ако някой ти каже бау и се се осрал !!!!Подобни на теб малки душевни човечета са причината хората да ги е страх да водят семействата си по-мачове!!!Нека днес всички които пътуват до столицата се върнем живи и здрави и не обръщаме внимание на провокациите на едните и другите!!!Само БОТЕВ!!!

  24. 31

    Съгласен съм, нека е празник! Мислете с главите си. Успех на всички!

  25. 43
    1

    Нека направим финала празник!
    Не се занимавайте с глупости !
    Нека покажем че идваме от европейската културна столица , другото са комплекси и идиотия , оставете ги за комплексарите и идиотите!
    Само Локо!

    • 3
      24

      Ти не беше ли този, който ме обиждаше и кълнеше? Не виждам как такива като теб раздават призиви за мир и любов! Погледни себе си и тогава говори наглости!!!…

  26. 25
    24

    Любовта е черно-Бяла!
    ❤️🏆🏁❤️🏆🏁❤️🏆🏁

    • 17
      6

      Не знам за любовта, но купата е жълта. Дори и това, което ти си сложил 🙂
      🏆🏆🏆🏆

  27. 44

    Живи и здрави преди всичко да се върнат всички. Успех. Бог с нас!

  28. 8
    37

    Не мога да разбера защо всички се правят, че не знаят че тази купа отдавна е ОБЕЩАНА на Ботев. Иначе ФАЛИРАТ!!
    Не видяхте ли как стигнаха до финала?!
    Наистина ли българите са толкова наивно племе??!!

      • 15
        10

        Ами то затова Любо Пенев са изчеса от ЦСКА в такива уговорки той не играе.

    • 20
      12

      “Запознат”,а аз имам друго инфо.Ако не ви дадат купата на вас,Крушо си тръгва и вие изчезвате от футболната карта на България за втори, но решаващ път!

    • 6
      9

      Прочети още веднаж каква простотия си написал!С какво ще помогне купата за фапита ве отворко?И кой я е обещал, нали си запознат?Ръсиш простотии като магарето ябълки!

    • 20
      11

      Ааааа , ама ние видяхме и как Локото стигнаха до финала?! До финала Локото стигна след победи над Байерн,Барселона, Лудогорец ,и ЦСКА???
      Лаутаджии , с тия парцаливи души до никъде няма да я докарате…В България никой никога не ви е взимал на сериозно.. И да биете на финала пак ще е същата работа.
      Вашето място е в …канализацията.

    • 15
      9

      Да,цяла Българи видя как циганския отбор се добра до финала-Етър изпуска някак си 3 дузпи накрая и 100% наговорени мачове с Октомври!

    • 9
      5

      На Ботев ще е, никой не обича мангали

    • 4
      5

      А шльокото как стигна до финала бе – мангал, насран?

  29. 36
    12

    💛🖤💛🖤💛🖤
    ️⚽️ У С П Е Х ️⚽️
    💛🖤💛🖤💛🖤

Коментарите са затворени