Най-запалените фенове на Локомотив Пловдив се събраха тази вечер на Лаута, за да надъхат за последно играчите на черно-белите преди финала с Ботев Пд. Димки, факли, скандирания и транспарант с текст: “Трябва да победим или да умрем!” белязаха заниманието.

 

145 КОМЕНТАРИ

  1. Докато едните надъхват отбора си, и не спират да го подкрепят през цялата седмица, другите се надъхват във форума 🤣 не съм футболен запалянко, но определено се вижда, че Локомотив е по обичаният отбор, респект за тях. А на другите ще кажа, че любов не се гради върху омраза, оставете тези комплекси.

  2. 3
    3

    Ще ви унищожим на 15.05!
    Да ви еба гнусните цигани!
    Мангали стеее, боклуци стее и жалки стеее, и жалби стее, обичатеее да лапате на куките в районите, най-смешнотооо и позорно ядрото ви еничари лалалалала!
    Само Ботев!
    Ай, канариииии!

  3. Локомотив Пд НИКОГА НЕ Е ПЕЧЕЛИЛ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!

    ФАКТ

  4. 12
    4

    ХХАХАХХАХХАХХАХХАХААХАХХХАХХАХАХАХААХХХАХААХААХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХ
    ВИЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ УМРЯЛИ !!!
    ХАХАХАХХХХАХАХАХАХАХХХАХАХХАХХАХХА

    • 7
      12

      Има идиотиче, има! 42000 мангала от изгрев бойс Столипиново! Членове на фен клуба на най-отвратителния БКП отбор АФД Тракия-ботевЪ!

      • 17
        4

        Мангалче,целувай ръка на комунистите,които преименуваха Ботев,разформироваха Спартак и назначиха жалкото ви отборче за основен градски съперник

        • 3
          2

          Жалък педераст, спри с дрога та! БКП с Кочо Гяуров(помак от Велин град), разтуриха Спартак и каквото там беше останало от него, го обединиха с Ботев(шампион същата 1967г.) и го кръстиха АФД Тракия! Тази Тракия трябваше да плаши всички наред! Противно на това, Локо(любимият отбор на пловдивчани) по-късно взеха, че удариха,, страшилището” със7:3!На същия мач, виждайки пълния резил на отрочето си, БКП начело с Дража Вълчева се намеси ха за да спре Локо двкарва, че резултата отиваше на двуцифров! Това сте вие, цял живот на някаква хранилка! Сега сте се надупили, и който ви даде подаяние, на него давате! БГ футболните курви!

  5. 15
    14

    Няма по-жалки ,смешни и комплексирани фенчета от черно белите мангусти .Най-кривите муцуни събрани на едно място. Само мангали ,турци и клошари.

    • 7
      15

      И на теб ти дали думата да мяучиш от минарето на Изгрев бойс джамия! Протокола е спазен, оджата те опатка, ибрика свърши работа след това, и се качи да олигофренясваш на минарето! Бъди точен :не Пловдив, а пловдивски циганин от изгрев бойс!

      • 2
        1

        Само Докомотив е имал собственици турци – Левент Назифоглу и втория, на който му забравих името. Не помня кой от двамата обаче тъпчеше Галя Топалова, която пък се мяташе в фенове на миньоро в басейна и обясняваше колко велико било на празненствата по случай титлата на Фенербахче.

        Това сте вие, вмирисани мангали – на всеки татко викате – турци, цигани, наркомани – гнусна паплач.

  6. 8
    16

    Вчера официално загърбихме песента за Чико където прегръща пенис… Има нов герой ,пяхме Тошко ще прегърне х; я ми… Ще я чуете на финала ,криви глави!

      • 5
        11

        Имаш в пред вид изгрев бойски те цигани от Столипиново, защото други цигани във фен клуб в Пловдив и околията няма, жълт копелдак!

    • 5
      2

      Съмнявам се да чуем каквото и да било от вас при съотношение 4 към 1 в наша полза, мангал.

  7. 5
    20

    Единствените, които могат да умрат ако не вземат купата са жълтите селяндури!
    Локото в случая може само да спечели и от двете развръзки!
    Селяните да му мислят, защото са уж по-силни, имат много дзвизди и т-н.

    • 11
      3

      А яжте гомна, ний сме шампиони – обиколили всички стадиони!
      И победили всичките отбори – обичаме ви жълти шампиони!

  8. 4
    4

    ЗАЩО СЕ КАРАТЕ БЕ СЕРСЕМИ, АМИ ВИЕ СТЕ ВСИЧКИ ЦИГАНИ, ОТ 681. лето. ЯЖТЕ РЯЗАНИ ПИШКИ.

  9. 4
    25

    Чико ще прегърне……ще прегърне хуя ми….

    • 16
      2

      Ебах ти простака си!Вземи се самоубий!

  10. 8
    24

    Ега ти мечтателите жълти,Шише ви КУПИ 9000 билета и сте се взели много насериозно!
    А Ц.Василев ще дойде ли от Сърбия да ви черпи КИБАПИ и кола?

    • 11
      4

      Не, манфго – ние ще си купим бирата за купона след мача.

      ПЛОВДИВ ОБИЧА БОТЕВ – ОТ 1912 НАСАМ!!!

      • 5
        7

        Дали е от 1912г.пловдивски изгрев бойски циганин, А?

        • 7
          2

          Ей малък зъбчо, ще те откажа да ядеш твърда храна ако те побарам.

          5:0 5:0

          • 3
            8

            Къде и кога, педераст жълт? На асфалта, на колене, с вдигнати меки пухкави ръчичинки, молещи за пощада, както винаги досега, нали жълт гомньо!

  11. 16
    7

    Всички вие осъзнава те ли 15:05 какъв исторически ден е, да…сектор Б ще пее ЦИГАНИ, сектор Г ще пее жълта кочина, не можем ли един ден всички ние да си го направим празник за ПЛОВДИВ, И да изпеем една обща песен и четирите сектора в името на Пловдив и не всичко е в София , успех на ЛОКОМОТИВ

  12. 36
    9

    Значи приятели, кво се получава-от няколко дена тука някакви симпатяги от чернобелите се опитват да ме убеждават как видите ли, за тех нямало никакво значение как ще завърши мача, че това за тех било само един мач, който нищо нямало да промени in the grand scheme of things, и за тях било все тая, защото и да паднели и да биели, щели да продължат да си обичат отбора.

    Реално всичко това е точно така, и те са напълно прави, НО какво виждаме днес на Джамията-потниците, заради които нема хора на същата тая Джамия-50 човека с три факли, серат за пореден път на фасона на нормалните фенове с някакви налудничави призиви да мрат ако вземат та паднат.

    Или викат бием, или мрем….да се чудиш да се смееш ли, или да се смееш още повече.

    Няма такива изпаднали комедианти, ей Богу!

    • 14
      26

      Че на кой му пука за теб и твоето мнение, че и да те убеждава в каквото и да било.

      • 18
        9

        На мен ми пука за мнението му. Капиш, манго?

        • 9
          17

          Ах, колко провинциално. Като осъзнаят жълтите бродници, че не могат да ни опонират вербално, започват с обидите. Селяния!

          • 16
            4

            Че откога мангал на манго се обижда?! Да му опонирали вербално. На кой му пука за теб бе, мангал мазен?

            Ти си болен мозък, манго – ти живееш в интернет – намери една жена или поне с Мара Петопръстова се запознай – разбери, че в живота има повече от писане на коментари в нета. Току-виж ти харесало…

            ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!!!!

        • 2
          2

          А този му капе от устата пакистанската сперма, и ти си същият деградирал олигофрен като него! Никакво мъжко достойнство, на колене, молещи за пощада!

          • 4
            2

            Ахахаха, какво си се превъзбудила отрано в понеделник ма, пача?
            Всъщност кво ли питам, то всеки ако му се налага като тебе да оди на работа като надзорник в Чистота, всеки ше мрази света.

  13. 14
    9

    АВА СА ПОХВАЛЯ И АЗИ НАЛИ САМ НАЙ ВЪРЛИЯТ ЛОКУМОТИФЕС,ДНЕС НАДЪХА МЕ ЧАВИТАТА ОТ КАТ ГИ ГЛЕДЪМ ГОРКИТЕ МАЙ СА ГОТОВИ ДА СВАЛЯТ ГАЩИТЕ ПРЕД ТЕЗИ ВА ГОРДОСТА НА ПЛОВДИВ ЖЪЛТУРЯТА.ТА ВИ КЯ СЯ ВИДЕХТЕ ЛИ КОЛКУ НАДЪХВАЧИ БЯАМЕ ДНЕС ВА ТА ТВА СМЕ НИИ ЛОКУ ВА ЕИИИИИИИ СТРЯМА И МАНОЛИТУ И ЧАТ ПАТ РУГОШ ГОРНИ И ДОЛНИ ВОДИН ЯКАТА ОТ АСЕНУВГРАД И МААЛИТЕ.
    АМА САМУ КАК ГИ НАДЪХАКМЕ ДА ЗНАИТЕ АЗ ЛИЧНО СЪМ ОБИЩАЛ ДА ГО ДАМ БУЗДУГАНА НА ЕЗЕТУ ОТ ША СА РАДВА КАТ МАЛКУ ДЕТЕ ВА ЕИИИИИИИИ,ТАМКА ОНИЯ ШИПТАРИТЕ И ЮГО ЗВЕЗДИТЕ СА МИ УМРЪЗНА ЛИ ВЕЧЕ.
    ТА АКУ НЕ ВЗИМАМЕ КУПАТА ГИ НАРЕЖДЪМ ВСИЧКИ БАРАБАР С БРУНО ФИСКУЛТУРНИКА И ГИ ПОЧВАМ ЕДИН ПО ЕДИН ДА ГИ ШИБАМ.
    СЯ ВА ОТКРЕХНА ВЕЧЕ СМЕ 45 ТАЛИГИ ХОРА И ПОНЕ 150 КАРУЦИ ЗА МАЧЪТ НА МАЧОВЕТЕ,ДРУГИТЕ ИДАТ С РАКЕТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И СТАВА МЕ 30 000 ВЕРНИ ФЕНУВЕ НА ЛОКУМУТИФФФФФФФ.
    ЖА ВИКАМЕ МОШНУ ЛОКУ ЛОКУ ТИ НАШТУ ЛОКУ СИ В СЪРЦАТА ЛОКУ АЙ ДА БИЕМ ЛОКУ.
    ИМА И ШАМАН ЗА УРУКИ ОТ ИНДИЯ,АМ НАЛИ СМЕ АБОРИГЕНИ ЖА ВИКНЕМ И ВОЖД ДА НА РАЗПЯВА ОТ НЯМА КАК ИНЪЧЕ.
    ХОДЖАТА ОТ ДОЛНИ ВОДИН ЖА НА ПРИВЕЖДА ЕДИН ПО ЕДИН НА СЕКТОРА ЖА НИ ДАВА КРЕМ ЗА МАЗАНЕ НА ДИРНИЦИТЕ ПО КРЪСОТА,ТА КОЙ ПО КРАСИВ ЖА ВЗИМА НА НЕГУ ПО ДВЕ ТУБИ.
    КАЗВЪМ СЕКТОРА ОТ НИИ ЖА СМЕ ТОЛКУЗ НАШТИ ПОЧИТНИ АВЕРИ ОТ ПАЗЪРДЖИК И ОКОЛИЕТО ПРАНУВАТ ЛОКУМ БАЙРЯМ И НЯМА СА С НАЗИ.
    ТА ТУИ Е ЗА ДНЕСКЪ ИНФОТО УТРИ ЖА СА ОТУЧНЯВА МЕ ОЩИ.
    АЙДИ ЛОКУ ТИ В СРЪЦЕТО СИ НИ ЛОКУ НИИ СМЕ СТЕБИ ЛОКУ ИСКА МИ СИ КУПАТА ЛОКУ.

    • 7
      14

      Просто няма дума в българския речник с , която да те определя.
      Дано , това прави, мизерния ти живот, малко по добър….

    • 6
      8

      Стоян канара от Стряма който сега живее на панелка в Тракия с партизанското име ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА САМУ АФД-ТРАКИЯ много се е превъзбудил нещо…..май пак му се яде черно-бяла пишка……ще я изпапкаш бе лешпер смотан…я по добре кжи продаде ли подарените билети от Шиши в смесения магазин в Стряма ва да тейба и жълтата мастия дейба.

      • 8
        2

        СИРСЕМИН АЗИ СЪМ БАТ ТИ КОЙЧО БОЗДУГАНА ВЕ ЕБАН ЗАДНИК.МНОГУ ГУ ОБИЧАШ ТОЗ СТОЯН КАНАРА ВА ОТ ТА ПРАСКАЛ МАЙ ЯКО ,А КРАСТАВ АХМАК.ТИ АКО ИМАШЕ ПИШКА НЯМАШЕ ДА СИ ГЕЙ БАНДИТ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙ.
        А СЕГА АЙДЕ МАРШ НА КЪРА ВА ТЪПУНГЕР.

    • 3
      5

      Здравеопазване в Пловдив има ли Тотев, А? Докога из улиците на града ни ще обикалят 100%-и идиоти, като този жител на циганската, жълта сбирщина! Съдействате за прибирането на такива полумаймуни-идиоти в съответните медицински заведения, за нужната терапия!

  14. 11
    21

    Те и армиите на Джон Сноу и Денерис бяха по малко от белите бродници, но доброто победи. Сега е наш ред да се оправим с жълтите бродници.

    • 14
      22

      Ха-ха-ха колко точно сравнение – жълти бродници – хора лишени от душа, също като жълтурите.

      • 19
        5

        Циганин, ти сам си пишеш и си отговаряш ли? Докъде я докарахте с тия комплекси… Няма оздравяване при бай Мангал от Пловдив.

          • 14
            3

            Маломник си ти, манго – идваме, ще ебем! Виждам, че вече сдаваш багажа.

    • 15
      5

      хахахаха армиите на джон сноу и денерис хахахахахахах болни мозъцииииии

      цирк лаута!!!

    • 16
      4

      Aахахахахаха, не бе, вапте герои са други-от епоса Махабхарата-кафяви хора, слонове, жега, Арджуна, Дрона, Бхимасена, Кришна и прочее…

      Само дето и там ваште прадеди не са допускани сред тея дето ги казах защото от древни времена, дори в родната си Индия нрмалните хора ги е било гнус да ви докоснат дори, подчовеци…

      P.S. Работата е там че драконите ТОДОР НЕДЕЛЕВ и Тони Ви са в нашта армия, вие имате само един Митко Илиев-предводителя на Столипинска държава.

      • 4
        5

        Тодоре, ти онзи рогатия ли си, или някой от сбръчканите?

        • 8
          4

          Ти мани майтапа, ама ако паднете на 15, Крюшо ше ви набучи по една противоградна у гъзните реактори и ше правите “Дракарис” през аналните сопла.

          Ше има Магическия летящ цирк на Маг Крушолини-феерия от излитащи към стратосферата лилави ракети, ахахаха…

      • 1
        1

        Тодоре, ти окончателно си изчаткал от това ебане на пакистанеца! С онзи идиот от шикера ще сте си лика прилика в една килийка в психо диспансер!

      • Ти си свършил пич… Супер рядко пиша тук .. ама ти и още двама трима сте издухали вече…как ви се занимава да пишете врели некипели цели романи и фермани .. чисто куку

    • 3
      2

      Тия бежанци от Кюстендил какви са?Верно,те не само че бежанци,ами са и гейбандити !

      • 2
        3

        Бежанци сельо, в Пловдив няма, но по селата се напълни с такива от Сопот, от помак лъка и колкото искаш на брой цигани в селата и в Изгрев бойс ката жълта фен сбирщина! Твоята история си е заври в задника, разбрали мучаща маймуно!

  15. 8
    4

    БРЕЙ, МНОГУ НЕРВНУ СТАНАЛУ ТУК? НЯМАМЪ 1 ЧАС И КУП ХИЕНИ УТ РЕДОСЕЯЛКА49,12 ПОРДИМ СА НАХЪЛТАЛИ??? Я ЕДНА БЪРЗА ДЕЗИНСЕКЦИЯ С ЛАЙНУФЪРГАЧКАТА НА КЛОАКОМОТИФФФ: https://avatars.mds.yandex.net/get-zen_doc/229614/pub_5988f3d750c9e59a4026b167_5988f4fa9044b5cb8707f387/orig

    ГУТОВУ! НАПРЕЖЕНИИТУ СПАДНА!:))))) ПУФ ПАФ:)))))))

  16. 17
    21

    Жълтите да внимават София не е място за разходки!

    • 16
      14

      Хероин, игла, за Левски София!!!

      Сините педали сме ги ебали!

      • 12
        11

        Ще вдигате меките ръчички пак в сряда както като ви хванаха локото. София е синя и няма място за жълти помаци!

        • 1
          4

          Ей малък педерас – София ме боли чепа ква е – в сряда обаче ние командваме парада – ти брой калъфките и свиркай на който ти плати.

          Хероин, игла, за Левски София!!!

          Сините педали сме ги ебали!

          • Кой сте ебали бе балъци кой ви знае вас! Голи ще си ходите курви! София ще ви е тясна

  17. 8
    19

    Паляк….
    Опита се да кажеш нещо, но пак не ти се получи…
    Чакам да ви видя надъхването на последната ви тренировка….
    И да….На дажамията в коматево верно е леш положението…Години на ред даже иагитка нямахте…

    • 1
      1

      Натъркаляни като на асфалта пред Санкт Петербург, нали полумаймуно!

    • 4
      5

      Не мисля, че инфото ти е правилно!!!
      Моето е…120000 срещу 300!
      Идиот!

  18. 11
    23

    Жълти палячовци,
    Можете само да гледате и да завиждате, защото този дух и манталитет ви е много далечен!Продължавайте да си чешете нараненото его, като се надъхвате, че ще сте повече, но с баба Айше от Куклен и дядо Мюмюн от Горни Воден няма как да се случат нещата!
    Пловдив е черно-бял и това го знаят и малките деца!

    • 22
      4

      Ахахаха, ебати тъпака, е заради такива олигофрени на Джамията нема никой.

      • 1
        2

        Педераст, джамията е в Столипиново, там където се помещава ръководството на Изгрев бойс! Лапай, и замълчи мъжка курво!

    • 5
      2

      АВА КАК МОИШ ДА КАЙШ ЧЕ ЛОКУ ЧЕРМУ БЯЛ ВА АХМАК НАДРУСАН,КОИ ДЕЦА ГО ЗНАЯТ ВА КАПУТНИК.
      ГА СИ ЧУВАЛ,ЧЕ ЛОКУ Е НШТУ ЗА ПЛОВДИВ ВА АХАМАК.
      ЛОКУ Е СЕЛСКИ ОТБОР С ЕБАНИ ФЕНУВЕ ВА,НИЕ АКО НЕ НА ШИБАТ НЯМА СМЕ ЛОКУ ВА ДРУСАЛНИК.
      НЯМА СА СБИЖДАМЕ НА ГРАЖДЪНИ И СЕЛЯЦИ ВА АЙМАК.

  19. 10
    17

    Давам Билет работя в КЦМ и ми го подариха в задния двор да играят не ми пука за на Ботев сектора бил при интерес и др колеги няма да ходят ФБ ми е Петко Ангелов

    • 13
      5

      Простите мангали напълнили гащите и фантазират. Абе каун, нали в сряда ще ви лъснат нааканите задници?!

    • 5
      2

      Абе ей боклук недей лъжи щи кажа къв билет са ти подарили нещастник фантазиори билети подарява ли майка ви даеба мангалска

    • Сигурно само на теб са дали билет,и то тайно,защото аз съм охрана в КЦМ и не съм чул за такова нещо.

  20. 21
    13

    Мангали, приказката свърши – всички ще ви видят какви сте мърши.

    На 15 май – с Ботев в сърцата!!!

  21. 33
    29

    Има сериозна символика в това: Ако не победим, част от духът на Пловдив ще загине, защото селянията в жълто, ще се разпростре.

    • 20
      24

      Духът на Столипиново не умира!
      Докато има медна жица, конски каруци и жиляз по кофите за бране, ще я има и чернобялата либофффф, ахахаха, мизерници некъпани!

      • 18
        12

        Простотията не ходи по гората, а по селата. И великия селянин побърза да покаже какво става, когато простотията се събере със селянията. Получава се фень.

      • 7
        13

        Да го туря на майка ти сифилистична ,
        бягай чинии да миеш или чикии да биеш ,
        шибана миячке !

        • 16
          4

          Тихо, плешив интернет гангстер!
          От импотентни гъзобръци акъл нема нужда!

      • 1
        4

        Ще ви снима ме , ще се смеем с вас цървули , облечете си анцузите за официални събития , ще ви снимаме

        • 1
          2

          Вие отдавна сте снимани, на земята, на тревата, на асфалта по гръб молище се за милост, жълти педерасти!

      • 1
        2

        42000 хиляди изгрев бойски цигани! Знаем как се разпространявате, само ти няма да родиш, долна мъжка курво!

  22. 6
    4

    Ще видиш на 15-ти кой кой е… Мишки, ше се криете у дупките.

    • 8
      11

      Ох мамин златен…
      Как се надъхва зад клавиатурата….
      Да не забравите да се обадите ва ушев да ви пази, че да не ударите пак греда!
      КУРВИ СТРАХЛИВИ!

  23. 27
    11

    Пълни ,завршени идиоти.Ще се самоубиете ли ако паднете.Това е само един мач.Нека е празник и победи по подготвеният.Дано е Ботев,за да има масово харакири.Клоуни отвращавате дори нормалните локомотивци.Простотията ви няма аналог,а омразата ви буди смях

    • 8
      12

      ДА ТИ ГО ЗАБИЯ В ГЬЗНОТО ЧЕРВО ЖЬЛТ И МИРИЗЛИВ—-ИНДИАНЕЦООООО……

    • 1
      2

      Неизвестен или анонимен като цялата ви жълта пасмен! Трябва да имаш срещу си някой, и поради някаква причина да го мразя! В Пловдив няма никой когото да мразя, защото сте по селата и в циганския фен клуб Изгрев бойс! Ние сме господарите на Пловдив! Като такива всички идиоти сте ни в краката, смачкани и не се виждате!

    • 9
      10

      СКОРО Е ВАШАТА КОНЧИНА- МИРИЗЛИВ ИНДИАНЕЦ…ЛОКО И ВОДКА ДО ГРОБ- СЕЛЯКО …..

    • 1
      2

      Много сме бе даскал! 42000 хиляди изгрев бойска столипиновска, долна, жълта пасмен!

  24. 13
    11

    Мрете безръкавници,но си плащайте билетите на този който ви ги плаща

    • 13
      17

      Турчин,
      Само не говори за купени и подарени билети…
      В цялата пловдивска област ви разбраха…

      • 14
        6

        хахаха, тихо ве мангал – смешни и жалки

    • Една линийка по-малко, що годе да влезеш в нормата!

  25. 16
    11

    УМИРАЙТЕ! Няма да липсвате на никого! И без това никой не ви брои за живи.

  26. 10
    20

    Това е Пловдивската шипка, насред софия, или побеждаваме или умираме и турчолята се гаврят с нашите жени!ТОВА Е ТОЧНО ЛОКО- БотевЪ…

    • 11
      4

      На Шипка циганите сте били на страната на турския башибозук бе, олигофрен, ахахаха, тийбамайката тъпа!

      • 1
        2

        Ти за българин ли се имаш, бе педераст?! Ти си си дал задника на рязана пишка, бил българин! Дегрдирал, скрий се или си еби майката!

  27. 22
    22

    В този мач Локото не може да загуби, дори и да не вземе купата!
    Не е така за жълтата измет обаче!!!
    САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

  28. 22
    27

    Големи!Да смажем жълтата сган!!

    • 24
      20

      Изложихме се 2000 срещу 11 000! Пловдив е жълто черен

      • 7
        10

        Вече 11 к ли сте, защото до онзи ден бяхте 13 к, в сряда да не сте само 9???

        • 13
          5

          Ще видиш колко ще сме, боклук! Само не знам вие колко мангала ще се съберете – гледам сте попритеснени, утрепки некъпани!

          ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ – навсякъде посрещани така!

          • 1
            2

            Някъкво недоразумение, СЕЛЯНИН пък от Пловдив! Ще ти помогна тъпънчо! Автобус номер 20 (двадесет),и се прибираш в Коматево! Там при козичките и приятната им миризма!

  29. 24
    18

    Ахаха смешки! Умрете беее!
    Ботев ще прегърнееее!

    • 18
      23

      хОя ми ще прегърне , преди да го лапне !

    • 16
      20

      Ще прегърнете 2 тона тукати жълти курви!
      Това е сигурно!

      • 9
        3

        …каза анонимния бияч, на майка си тъпкач!

      • Майка ви да еба циганска сган!
        Ще умретеее!
        Ще ви покажем кой е господар на Пловдив и това е БОТЕВ!
        Мангали стеее, боклуци стее и жалки стеее, и жалби стее, обичатеее да лапате на кукуте в районите, най-смешнотооо и позорно ядрото ви еничари лаллалалалалала!

  30. 27
    13

    И защо теябва да умрем?Лумпени!Това е само мач.Който победи ще има повод да се гъбарка с другите,но чак пък да се мре … Олигофрени!

    • 24
      13

      Защото очевидно за вас този финал е по-важен от живота, глупако ! Сети се.

    • 18
      11

      Ми именно бе селски. Това е само един мач. Но за вашите идиоти е на живот и смърт явно.

      • 1
        2

        Изроде, откога се правиш на гражданин, бе жълт, долен помак! Ти изглежда не си падал по гръб, А? Време ти е! Само чакам да се появиш и на асфалта, не само да се правиш във форумите!

    • 8
      5

      Олигофрен си ти. Противоречиш си сам и насаждаш омраза. Заради такива като теб хората спряха да ходят по стадионите!

    • Тя цялата им жълта сган е олигофренясала, до казало г с времето! Какъв диалог с идиоти?

  31. 21
    17

    хахахахха мангалите съвсем са изтрещели:)))) Кой ще пебедите бе бежанци недоклатени

    • 5
      4

      ПЬРВО ЩЕ ВДИГАТЕ РЬЧИЧКИ А ЗА ЕБАНЕ НЕ СТАВАТЕ С ТЕЗИ ГОЛЕМИ АЛКИ ….СЕЛЯЦИ….

      • 3
        4

        На нас “АЛКИТЕ” са ни нормални на теб ли е малък питона 😉

    • 1
      2

      Сопотски селянин, лягай за молитва! Не забравяй, че меките, пухкави ръчички се вдигат високо за молитва, не както в изгрев бойс джамията!

    • 9
      14

      Чакам да видя вашата “подкрепа” на последната тренировка на селското игрище…..

      • 3
        2

        Ти заеби тренировката, чакай да видиш в София филмар. Ще има унижение. Публично и очевадно. 3000 некъпани в жълтото море.

        • 1
          2

          Вярвай си манго,
          Ако ще и 30000 да сте пак ще ни лапате пишките….

          • 1
            1

            Хахаааа… Унижение. Всъщност ние няма нужда да правим нищо. Вие сами се унижавате в жалките опити да компенсирате фактите с лъжи и митове. Доста забавни дни минаха. Очаква ни най-забавния. 3000 мангала унижени и запечатани за вечността.

        • 1
          2

          Жълтото море от фен клуб Изгрев бойс Столипиново!

Коментарите са затворени