Фабриките за фалшиви новини, в които се превърнаха голяма част от уж авторитетните издания у нас ще трябва да си намерят нов главен герой за приказките, които съчиняват, след като любимият им такъв тотално им счупи клавиатурите подписвайки с родния си Ботев Пд! Ето какво обявиха от Ботев Пд преди минути:

“Тодор Неделев удължи договора си с Ботев Пловдив с още една година. Плеймейкърът сложи подпис под ново споразумение с клуба, което е със срок до лятото на 2021 г. Досегашният контракт на осмицата на “жълто-черните” изтичаше в края на следващия сезон.

Намиращият се в отлична форма Неделев прави много силен сезон, в който освен, че дирижира играта на “канарчетата”, записва и най-резултатната си година. В 37 мача за първенството и Купата на България “осмицата” на Ботев и националния отбор е реализирал 17 гола и е асистирал за още 16.”

53 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Каква неземна радост в племето…..аве индиана ами като никой не го иска къде да иде хайвана ва….но виждам че индианците вече го сравняват с Чико а това е лош знак че помачетата са папкали пак от колумбийските листа….ай хайрлия да ви е със здраве да си го ползвате.

  2. 2
    4

    леле колко е грозен….
    като няма оферти от другаде как няма да подпише??!!

  3. 12
    2

    АХАХАХАХ мангалите отново доказаха какви долни същества са ! Вместо да се радват , че “най-слабия,най-дебелия и най-тромавия” футболист остава при нас те тръгнали да реват !Ей с това доказахте истината, че вие мразите повече Ботев отколкото да обичате Локо !
    А и друго нали сте “пловдивския любимец,нали сте най мощната агитка в България,най-многобройните и най верните”, а защо сте изкупили 2500-3000 билета и то за най важния ви мач в живота и то срещу Ботев тва отново доказва факта, че един Лудогорец има повече фенове от колкото Локо !
    Дано напълните поне 2 блока в Сектор Г !

    • 1
      6

      Типичния ,Рапон 🙂
      Чувал ли си за, количество и качество?
      Не ми отговаряи, плииз!

      • Понеже сте много качествени, за това на всеки един стадион в България ви посрещат подобаващо с мощно скандиране – ЦИГ@НИ – ЦИГ@НИ – ЦИГ@НИ!

        • ТЬКМО ЩЕ УЧАСТВА ЗАЕДНО С МИЛКО КАТО ГЛАВЕН ДЮНЕР- МАЙСТОР НА ОТКРИВАНЕТО НА СУПЕР-МОДЕРНИЯ КОЛЕЖ….АЙ……ИНДИАЦИ- МИРИЗЛИВИ…..

  4. 24
    3

    Тодор Неделев е сърцето и душата на Ботев.Живата легенда и достоен заместник на Чико,мир на праха му.Остана лоялен към нас,за което едно огромно Благодаря,Тодоре.

    • 13

      Сал един АЯН Садъков(лека му пръст) още не са оплюли. Дайте една легенда БТР олдашим. Зума го изравнихте със земята, Каламбуря обиколи половината А група и уважи майките ви….Кой?

  5. 6
    36

    ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН И НИКОЙ НЕ ГО ИСКА С ТИЯ ПАЛАСКИ НА 25 ГОДИНИ ЗВИЗДЪ!

    • 12

      Ами радвай се,бре! Защо си седнал да пишеш,че никой не искал Тошко Неделев,че не знам си още какво?! Вместо да се радваш тихо,че Ботев (отбора който ти мразиш) има един толкова некадърен и слаб играч дето никой не го иска…ти си седнал да се вайкаш за бъдещето му. Ако Ботев е отбор с толкова слаби футболисти теб това би трябвало идеално да те устройва.Ама – не.
      Ти трябва да мразиш защото така са те възпитали простите ти родители и лицемерните ти баби.

  6. 10
    33

    Той дебеля сам си каза, че не става за големия футбол, а те продължават да си надуват балони и съчиняват несъществуващи оферти.
    Индианци, кво да ги правиш?!

    • 29
      7

      Трансджендър лилав, на 15 шв усетиш колко му е дебел на Дебелия

  7. 28
    7

    Мангалите нали щяха да идват няколко милиона фенове на финала? За сега имат купени 2 000 билета, а Ботев 9 000

    • 8
      30

      ДОБРЕ СИ ГО ПИСАЛ “ЗА СЕГА”. ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!!!

      • 17
        1

        Майка ти и дванайсетте ти братя ше си дойдат от Дуисбург ли?

        • 15
          1

          Мангалите,повече от 3000 потници няма от къде да съберат за финала.

          • Дано вятърът да не духа към нас от тяхната страна! Ще се издушим!

  8. 26
    6

    Мангалите се гърчат от яд и злоба, защото Тошко-центъра остава за още една година…

  9. 38
    5

    БРАВО! ТОШКО Е НАЙ – ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛИСТ! Толкова коректен никъде няма! Браво Тоше!
    Мангалските футболисти обиколиха всички отбори!

  10. 5
    20

    Това прилича на провал за ЦСКА и Левски и победа за Лудогорец.

  11. 6
    40

    Уморих се да повтарям, че този БАЛОН е НЕЖЕЛАН. Никой не го иска, колкото и да се опитвате да го продадете. Няма БАЛЪЦИ

    Излъгахте Майнц и тва е

    • 33
      6

      То ти може да си се уморил и да клечиш сека нощ у будката за пазача в училище, да си ръгаш тебешири у гъзо и да хващаш кисти на черния дроб от препиване, но това е то съдбата, некои се раждат с вълшебна левачкам други-плешиви, ебани в главата пазачи на социали, тийбамайката измислена!

      • 8
        6

        Плоско и безвкусно.
        Но най-много ме кефи като си представя как имаш отворени 5 броузера си натискаш през 2 минути бутона за like. Get a life, loser!

        • 7
          15

          той е на заплатка при Андрей. Наркоман и пропадняк

        • 21
          5

          Тя и майка ти е плоска отпреде, а за вкуса и отдолу изобщо не искам да си помислям дори, ама тва не ти пречи да се натискаш да си правиш брачета сека вечер Мюмюне, ахахаха айде па у лилавата уста!

          • 2
            6

            Фекала прозира в теб….

            Отрепка си

    • 35
      7

      Цигани, ПИКАЕТЕ ЛИ ГАЗ ЦИГАНИ!?!?!

      Ахахаха, майка ви дейба малоумна, както каза Камбура!

        • 21
          6

          Защото ВИ ЕБА МАМИТО ЦИГАНСКО от 49,12, затва!

          Пфахахахаха, мърляв, комплексиран, завистлив сопол!

    • 10
      5

      Заминава си при добра оферта от чужбина. Няма непродаваеми футболисти и Тошко също ще бъде продаден някой ден.

  12. 6
    32

    Това беше най-ясното нещо ! Всичките тези глупости си ги пускаха жълтурите и медиите на Делян, за да излезе накрая “изненада”! На практика обаче това си е резонен ход, за да може клуба да вземе повече пари от евентуална продажба и посе по-голям процент при препродажба!
    Жълтите балони вече всички ги знаят!

    • 9
      24

      Майнц държат най-малко 40% от евентуален трансфер на баба Неделя.

    • 1
      1

      И ако си наистина внимателен ще видиш,че тези балони ги пише една отрепка,арменски циганин фен на твоето жалко отборче в медия на вобда ви шиши !

  13. 37
    9

    ТОДОР НЕДЕЛЕВ Е ВЕЛИКАН, ИКОНА И ЖИВА ЛЕГЕНДА НА БОТЕВ ПД!!!

    Тодор Неделев Е Ботев Пд!

    Е тва е мъж на място! Сега дори да си тръгне, клуба може да му сложи реална цена, не като некои плъхове да се изниже по терлици без пари.

    E тва е пич!

  14. 9
    28

    На опашка чакат за Ушко от Ханой и Банкок хааха

      • 10
        3

        Майка му е баща му, в същото време му е сестра и първи братовчед… Абе нещо такова. Какво да ги правиш – циганска работа.

  15. 34
    7

    Браво Тоше, най-големия си брат !!! Мачкайте яко с любимия отбор, пишете история, това е БОТЕВ – ВЕЛИК КЛУБ С ВЕЛИКИ ИГРАЧИ !!! Романтиката продължава, вие сте хората !!!

  16. 28
    6

    Май се оказа че Тошко има предварителен договор но с Ботев, а не с Лиска…

  17. 30
    7

    Продължавай да наказваш онази циганска сган от Лайнут джамия ! Виждате ли каква е разликата между него и камбуров, който се радваше като обезумял след гола във вратата на буферите, няма какво да се каже за Неделев – просто ЛЕГЕНДА !

  18. 8
    30

    Ташунко сапа бил подписал? Хахахахахахахахах Поредната индианска лъжа, за замазане на положението. Колеги, Бояф е пред фалит, какви подписи, какви 5 лева?

Коментарите са затворени