Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе разочарован от загубата с 1:3 от Левски. Специалистът е на мнение, че отборът не е започнал по най-добрия начин срещата, но след почивката е подобрил представянето си и не е загубил заслужено.

“Всяка загуба е разочароваща. Доста разконцентрирани влязохме в двубоя, след което се нормализираха нещата и заслужено изравнихме. Точно когато владеехме ситуацията, допуснахме първата атака на Левски през вторто полувреме и ни вкараха. Като цяло през втората част съм доволен, но трябваше да сме по-концентрирани в началото. Всеки един състезател е важен, не трябва търсим причините в индивидуални липси. Доста лековато допуснахме попаденията. В момента най-важното е отборът да поддържа добър ритъм до финала за Купата на България”, каза Киров.

53 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Какви са тия глупости за Тодор Неделев и предварителни договори с ЦСКА?!Това няма как да е реалност,а ако стане ще е най голямата простотия която може да се сътвори!Същото се отнася и за Кристиян Димитров-какъв е този зор да се ходи в измислени български отбори не знам вече и крайно време е ръководството на ботев да сложи едни истински цени на най добрите си играчи и да не се пишат глупости,защото не съм чул още до сега български отбор да плати сериозна сума за трансфер на български играч между български клубове,и това журналистите да не падат толкова ниско да пишат измислени глупости и да насаждат напрежение със фалшиви новини…

    • 2
      1

      Аве аркадаш не виждаш ли че към ушатия няма никакъв интерес от чужбина и затова ва заебава а пък и в Бутвфъ няма кой да му плаща заплатата.

  2. 10
    3

    В България ще играя само в АФД-ТРАКИЯ…..е може и за ЦСКА-септемврийско знаме.

    • 9
      2

      Ааааа поритах малко и за Бутвфъ ……ооооооооо мой Бутвфъ ияз за тийъб га жа умра.

  3. 9
    5

    Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев кара последните дни в любимия си клуб. След точно 26 дни националът вече ще е футболист на друг клуб. Неделев вече е подписал предварителен договор с ЦСКА-София, който влиза в сила от 1 юни и е за срок от 3 години.

    При следващ трансфер в чужбина ПФК Ботев ще получи 20 процента от парите, твърди “24 часа”. Тодор Неделев е желан на “Армията” от миналото лято, но така и отлагаше преминаването си в Борисовата градина. Преди седмица халфът вкара втория гол на ЦСКА в шампионатния мач в “Коматево”, спечелен с 2:0 от домакините, но не се зарадва на попадението.

    Поведението му тогава породи слухове, че Неделев е реагирал така, защото е сигурен за “червените”. Така и се оказа. Другият спряган за ЦСКА от Ботев – Кристиан Димитров, все още обмисля офертата от “Армията”. 22-годишният защитник, който съкруши “червените” в реванша от полуфиналите за купата на България с гол за 3:3 минута преди края, е силно желан и от Левски. Димитров обаче най-вероятно ще последва Неделев в Борисовата градина, като юношата на Локо (Пд) е гласен за заместник на Николай Бодуров.

  4. 16
    7

    Бел тоя мач не успяха ли да ти го купят ве индиана.

  5. 12
    12

    Киров, ти си доказан некадърник. Играеш грозен антифутбол с паркиран рейс на нашата врата. Слагайте Ферарио за треньор и да ги почваме

    • 11
      9

      Много точно си описал вашия треньор, но той не е Киров.

  6. 13
    6

    Кранове кога ?
    Питам за едни доверчиви индианци

  7. 10
    12

    Пичове,спрете да се бъзикате с циганите,всички знаем че ще бъдем много повече от тях и ще ги направим за смях по трибуните,те са почти изчезнали,на Лаута ходят по 130 човека и отдавна не са ни дразнител.Важното е да спечелим трофея,но ние сме по-добрия и класен отбор и аз съм спокоен за мача.

    • 13
      8

      Симо , като си караш линейката, кажи на доктора да ти забие нещо успокоително! Че много си се превъзбудил!
      Иначе, много се кефя на жълтите женички за оптимизма, който ги е завладял! Болката ще е по жестока после!

    • 5
      2

      Само 42000 хиляди жълто-лайняни цигани сте от Изгрев бойс Столипиново, бе мръхляч линейка ли си, но със сигурност си олигофрен!

      • 2
        1

        42 000 хиляди?

        Тва са 42 милиона бе ахахаха да ви еба у математиците столипински, то у Мексико Сити и околностите нема толко..

    • 10
      2

      Когато някой доказани лицемери, каквито са жълтите, твърдят, че не сме им дразнител, не ни мразят, не искат да се сравняват с нас, всъщност сме им най-големия дразнител, мразят ни и в червата и умират да се сравняват и да се доказват пред нас.

      • 3
        7

        Не можеш да мразиш торни червеи, голи охлюви и лилави амеби.
        Може само да се гнусиш от тех, да им плюеш отгоре и да им викаш пудейбаваштамайка циганска!

        • 5
          1

          Ти или наистина псуваш оборската тор, докато си ториш праза и ряпата, или си истински лицемер. Може наистина да псуваш, докато разтоварваш ремаркето с кравешките лайна, но едва ли псуваш самите лайна. Значи остава втората възможност – лицемер.

  8. 8
    7

    Жълти гриви глави, какви билети? До 15 има време, аз лично още не съм си закупил билет за сектор Г, както и цялата ми компания. Просто ще съчетаем билет ЗА ФИНАЛА с някое домакнство на ЛОКОМОТИВ.Вие сте направили същото в мача с левски, нормално е сега да сте продали повечко билети, мач имахте!

    Естествено кривите ви глави не могат да асимилират казаното, но надеждата е утре по това време да сте разбрали какво съм казал…

    КУПАТА Е НАША!!!

  9. 8
    1

    КИРЧО БЛАГОДАРИ БА ГОСПОТ ЧЕ СЕ ОТЪРВА САМО С ТРИ, СПОРЕДПОЛОЕЕНИЯТА ОЩЕ ПЪРВОТО ПОЛОВРЕМЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВОФЯТ С 3-4 гола .

  10. 5
    2

    Без нагнетяване на обстановката и от двете страни!

  11. 15
    11

    Очертава се да сме в пъти повече от циганите на финала.Направо са се насрали от страх,продажбата на билетите до момента го показва.Остана им няколко дни живот и то в нета.Ще ги прегазим 🙂

    • 7
      3

      Със столипиновските цигани и помаците от яката със сигурност, ако ги броите за хора?! То като че ли не остава други за жълти фенове?! Циганите от Изгрев бойс и помаците, извинявам се и селяните от околните села!

      • 3
        6

        Мангал,Пловдивския Любимец в жълто черно ще има 2-3 пъти повече хора на стадиона,тогава ще се видим хубаво кой колко е и кой е от селата.Цяла България ще види за пореден път кой е отбора на Пловдив и жалката циганска пасмина.

    • Очертава се да си шокиран и стресиран още в подстъпите на стадиона. А кой ще вземе купата е божа работа. Да подкрепим Любимец и бог с нас.

    • 1
      1

      ЩЕ НИ ПРЕГАЗИТЕ ДЕДОВИЯ С ТАЯ ИГРА И ТОЯ ДЖАР ДЖАР БИНКС ЧЕРНИЧКИЯ ЗАБРАЙХ МУ ИМЕТО..ПЪЛЕН СМЯХ СТЕ!
      ВСЕКИ МАЧ 2 ИГРАЧИ ЗА ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ!АКО ПЪРВЕНСТВОТО Е НОРМАЛНО НЯМА ДА ЗАВЪРШИТЕ И ДО КРАЯ ПОДЛОГИ НА ДПС!!
      САМО ЛОКОО!

  12. 6
    11

    Лилавите и потни цигани се активизираха и започнаха да серът ☪☪☪

    Колко малко му трябва на един дръглив циганин да си осмисли живота скапан….
    Надигравахме се с говедата в мач без никакво значение ….

    Пишете глупости,защото след 15ти …ЩЕ СЕ ПОКРИЕТЕ В ДУПКИТЕ ВИ И НЯМА ДА ВИ ВИДИМ И ЧУЕМ ДОСТА ДЪЛГО ВРЕМЕ !!!!

    • 4
      4

      Тодоре, ти дръгливият педраст, кой те качи на минарето на Изгрев бойс джамия, за да измяучиш поредните си идиотизми, А бе?! Тоя ще да е оджата след като те е опънал! Използва ли ибрика, че пакистанеца ще ти счупи муцуната червива!

      • 1
        5

        Хахахаха гадния циганин сигурно Тодор му е пръснал гъза и сега мисли всеки за него 😂😂😂😂
        Димитър се казвам ,и аз да ти еба майката !!👳

        • 2
          2

          Ами ти си същият изрод като Тодор пакистанската курва, бе мухльо жълт! Вие цялата жълта сган сте рожби на Жоро педераста, и си приличате! Майка ми е свободна жена, може да опиташ, ако не ти навре квадратната глава в разпрания ти гъз! Опитай!

  13. 9
    4

    Долу ръкити от Белия ва чувяка са чуди кък да уреди някое мачле вий се недоволни ва да гоейба….ей ся и Локото кът на изплющи и всичко жа са нареди ва да сейба.

  14. 25
    18

    Другите отбори бият Левски където го хванат само вие постоянно не можете.
    Ай сиктир! Да ви бият Локото на финала и да се свършва с тая мъка. Стадион няма,дух няма.
    Нищо няма.

  15. 23
    15

    Видя се,че ако Домусчиев не ни купи мач, няма как да победим. Дано да е дал някой лев за финала, иначе не виждам как ще го спечелим.

  16. 24
    15

    Жълти проститутки ще ми вземете к..а. Що се надупихте да съживявате мъртъвците? Финала е 3 на 1 за ЛОКО!!!!! ЛОКО АЛЕ АЛЕ ЛОКО АЛЕ АЛЕЕЕЕ

  17. 18
    18

    Купата ще вземем с Киров Пловдив ще превземем, Шопите и Разград на колене пред Ботев ще са те!

    Киров але але!

    • 4
      1

      Купата може да вземете, но Пловдив си ви остава МЕЧТА , БЛЯН за вас! Защо ли? Защото градът на градовете е Черно-Бял!!!

  18. 14
    9

    То и нашия немеца вкара с първия удар в посока вратата на лефски. Цирка беше пълен

  19. 12
    14

    Ботев але але але але але але да лапат сините свине!

  20. 18
    22

    не минахме центъра, бе олигофрен!!
    Престани да се оправдаваш винаги!?
    Махай се! Трябва ни истински треньор!!

  21. 6
    18

    Киров ше бие Локото ,вся го духат Локомотьив

    • Споко бе олигофрен! Още не сме ви го вкара ли, и ти трепериш! Няма да ти е за първи път, какво се правиш на девствен като Тодор пакистанската, долна мастия!

  22. 26
    12

    И Локото така ще ви вкара !
    Като паднеш от високо -боли !

  23. 16
    14

    Нали биха Цска ,то неможе всеки мач да бием !

  24. 19
    9

    Бат Кольо кажи га жъ довадат крановити?!

    • Стоенчо, щом си христенен, глей календара, ако намериш ДЕН, който е драснат като ПУТКИНА Коледа тогава ще да е!

    • Пичаги Стоян канара му пука на уя за Бутвфъ той си знае че Локото жа ги ебне и ся си цъка агънце гергьовско в хоремака на бай Наско ментата от Стряма ва да гоейба.

Коментарите са затворени