Неделев каза защо не зарадва на гола срещу ЦСКА-София!

4
3865

Голямата звезда на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев израз своето задоволство след домакинската победата с 2:0 над ЦСКА в 31-ия кръг на Първа лига и сподели, че не се е зарадвал след гола си защото бил уморен. Националът призна, че при добра оферта е готов за трансфер в чужбина.

„Успяхме да отбележим повече голове от тях. През първата част ЦСКА седеше по-добре от нас, но на почивката треньорът ни каза къде са ни грешките и след това успяхме да ги победим. ЦСКА се бори за титлата и дойде да играе за победа, не мисля, че имахме психологическо предимство. Радвам се, че успяхме да победим. Вкарвам им в трети мач, така се случи“, сподели Неделев след срещата.

„Головете не са най-важното, по-добре ми стана, когато подадох на Доре за първия гол. Не се зарадвах, защото беше в края и бях уморен. Треньорът преценява кой в кой мач да играе. Ние сме добре подготвени, мисля, че днес го доказахме. Сега ще е много различен финал, това е дерби освен финал. За първи път пловдивски финал, зарядът ще е огромен, но има време до този мач. През лятото ще седнем с ръководството и ще решим. Ако съм жив и здрав, мисля, че през лятото при добра оферта е време отново да изляза в чужбина и да се развивам“, добави Неделев с поглед към финала за Купата на България срещу Локо (Пд) и евентуален бъдещ трансфер.

4 КОМЕНТАРА

 1. 4
  2

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:)

 2. Колко пъти трябва да ви доказвам, кой е номер ЕДНО, господа космонавти, парашутисти и платени журналисти!

 3. 37
  4

  Голяма грешка ако отиде при чорбарите. Той е готов за чужбина не за нашия цирк бг футбол

Comments are closed.