Преди няколко дни ЦСКА-София показа видео с 2 положения от мача с Ботев Пд.

Едното бе за остро влизане на Джонатан Перейра, при което той играе първи с топката, но след това подкосява грубо играч на червените. Нарушение не бе отсъдено и падна втория гол за Ботев Пд. Такъв фаул се дава понякога, но понякога не се дава! Ситуацията беше буквално 50 на 50! ЦСКА показаха и докосването на топката с ръка от Перейра в наказателното поле на Ботев Пд след изчистване на топката от Кристиян Димитров. Ситуация 1 към 1 същата, като тази при атаката на Ботев, за която канарчетата получиха дузпа. Тогава топката по същия начин след изчистване се удари в ръката на футболист на червените, но сигнал за дузпа не последва. Той дойде след 3 секунди за нарушение срещу Лазар Марин. Напротив ЦСКА получи малко по-късно дузпа за игра с ръка на Перейра, след рикошет в гърдите му.

Вчера Любо Пенев отишъл да изгледа положенията с червения картон на Филипов и с дузпата на Ничев. За червения картон Любо отговори, че било “преценка на съдията”, а за дузпата умело избяга от въпроса – “преди това имало много блъскане и бутане”!

Честно ли, бе пич? А видео, дали ще има ли?

П.С. Трябва да се отбележи, че Любо Пенев показа нужното уважение към Ботев Пд като отбор и клуб, и в двата мача в полуфиналите. Пенев се държа уважително, както към треньори, така и към футболистите на канарчетата. Пенев и ЦСКА-София обаче опитаха да повлияят на съдиите за реванша и УСПЯХА, и бяха на косъм от подарен финал! Хората го видяха, дори феновете на ЦСКА:

16 КОМЕНТАРИ

  1. От мн.сигурен източник…на полувремето Г-н Ганчев е посетил сьдията.Какво е правил там..само вие може да си отговорите…..
    И видяхте какво се случи..
    Но има господ и слава богу!
    Христос Воскресе!
    Само Ботев Пд

  2. 1
    2

    Пловдивдерби да ВИ ЕБА МАЙКАТА ПРИСТРАСТНА! 100 процента фаул при втория гол на ботев в първия мач. Колкото се помагаше на ботев, толкова и на ЦСКА на реванша. Още ввднъж – ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА СОПОТСКА

  3. 12
    4

    ЖАЛКИТЕ МАНГАЛЧЕТА СЕ НАСИРАТ !!
    ЕДВВАМ ПОДАВАТ МУЦУНКИ ОТ ДУПКИТЕ СИ .

    • 5
      16

      Само ти индианецо ли не разбра за порното снощи…..и не се превъзбуждай че на 15 да не даваш заето селяк скапан.

      • 11
        1

        Хаха порно е имало увас искарай си вибратора от гъза толкова сте силни че нареждате мачовете със септември… Просто ви тресе страх здраво и има за какво виж само кои отбори отстранихме ние…… САМО БОТЕВ.. МЕЧТАН ФИНАЛ 3 ТЕ ФАЗИ ПРЕДИ НЕГО БИХМЕ ДОСТА ПО КЛАСНИ ОТБОРИ играйте със верея и септември и ръкопляскайте на дон Крушо който ви обижда както си иска гей бандитиа и какви ли още не…. Вие няма самоуважение мазохисти но си намерихте майстора крушо ще ви оправи човека каза мога и сам да си гледам мачовете някви гей бандити ще му нареждат

      • Само гейбандитите видяха порното!!Никой друг!!Простотияяя…..

  4. 2
    5

    АндрьоУ! От толкова бяло по очите не виждаш какви правописни грешки допускаш!!!

  5. 18

    Вчера в София Цска поиска да УБИЕ Ботев. Те не зная ли, че Ботев е “ТОЙ НЕ УМИРА!”
    И с фалшива дуспа: “ТОЙ НЕ УМИРА!”, и с червени картони и 9 човека: “ТОЙ НЕ УМИРА!” и с обрат от 0:2 до 3:2 с помоща на съдиата: “ТОЙ НЕ УМИРА!”.
    И накрая 3:3 “ЗАЩОТО ТОВА Е БОТЕВ” и “ТОЙ НЕ УМИРА!”

  6. Доколкото си спомням уж на финала с Лудото пиле ,щяха да ни предоставят паркинга до сектор Б,но….. нищо от това не се случи! Не искам безплатен паркинг, ще си платя ,ако трябва …Не бива да допускаме да има изпълнения от страна на фенове на софийските отбори,като миналия път… Все пак доста хора,ще посетим мача от Пловдив!

  7. 11

    Plovdivderby.com повдигнете въпроса относно организацията за финала и по-точно, къде ще си оставим колите! Последният път в София доста хора се оказаха със спукани гуми и тн. Според мен и двата отбора, трябва да настояват някакви булеварди да се затворят (както беше в Бургас) иначе, ще ни потрошат колите!!!

    • Няма сми да се затварят булеварди, в София и без това положението с трафика е нетърпимо.
      Може да се затвори паркинга до стадиона и този за метрото в деня на мача, макар че ме съмнява да е достатъчно, тва ше са минимум 4-5 000 коли.

  8. 16

    Настоявам Андрей да пусне анкета, къде да настаним купата и на кой стадион да играем в групите на лига Европа???

    • 19
      1

      Мастийо, не се притеснявай за купата! Ще я настаним до другата от 2017, а за лига Европа вече сме заявили два стадиона.

    • 12
      1

      Купата според мен е редно да е до другата-в хола на Емо Наков, да са му чифт.

      А за стадиона мисля че избора се свежда до Бернабеу или новия на Тотнъм, така де..

Коментарите са затворени