Денят дойде! Часът на битката удари!  “О, знаем, че вий многоборойни сте, но днеска сме ние на власт…” се пеееше в една стара песен на агитката на ЦСКА, посветена на Левски. Днес Армейците ще бъдат по-многобройната публика, но кой ще е на власт след края на мача се надяваме да се реши на терена и от футболистите, а не от някой друг! На трибуните среща ще си дадат две от четирите големи публики у нас! Шоуто ще е гарантирано, напрежението ще е на макс. Жълто-черна вълна се очаква да залее Борисовата градина от към магистрала Тракия! Всичко това е ясно!

Днес на терена ще се изправят милионите на Гриша Ганчев срещу състава (сглобяван всяко лято) на Николай Киров. Гриша Ганчев, който иска Кристиян Димитров, който иска Тодор Неделев, който иска сърцето и душата на Ботев Пд поднесена в сребърен поднос. Един президент на футболен клуб, който е готов да харчи милиони, за да получава най-доброто за своя отбор. Един президент, който обаче вече няколко пъти чу “НЕ” от Неделев и това няма как да му е харесало! Със сигурност футболен президент мечта за всеки отбор! Бизнесмен готов да харчи за крайната победа, за крайния успех. Но Ботев Пловдив има Николай Киров! Вероятно, ако отстрани ЦСКА днес, Киров ще е поредния, който Гриша Ганчев ще поиска!

Психовойната и натискът над съдиите на Любо Пенев ще се изправят срещу магията на Тошко Неделев. Кой ще победи, хитростта на Чичовото или романтиката и красотата в краката на гения от Белозем?

В никакъв случай не искаме да подценяваме всеки един в Ботев Пловдив, но всички фенове, както и останали членове на отбор, клуб и ръководство, ще разчитат днес точно на тези двама гении – доказали, че могат! Доказали, че знаят как! Николай Киров и Тодор Неделев трябва да поведат целия клуб в тази война, която ще се води днес. Николай Киров и Тодор Неделев трябва да бъдат силата, мощта и личностите, които да измислят, как точно да бъде отстранен футболния гигант ЦСКА (С тире или без – ЦСКА си е ЦСКА) Николай Киров ще е генерала, а Неделев ще офицера! Те ще поведат жълто-черните войни! Войни, всеки от които трябва да даде своя принос в битката, да пролее своята капка кръв, да даде своя дан за крайния успех. Войни, които, само заедно като юмрук, могат да повалят червения гигант! ЦСКА-София вече сами заявиха, че е време “да убиват” (ВИЖ ТУК)!

Затова:

Война е!

Футболна война!

За един ПЛОВДИВСКИ ФИНАЛ!

56 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Този “журналист” яко е превъртял! Спомням си как тичаше като луд с една камера и пяна на устата след мача със Славия и снимаше съдията от близо. Тогава не обърнах внимание, но сега разбирам, че някой трябва да го лекува…. Тази пяна от устата е симптом…

  2. 6
    6

    Мачът днес ще е като времето през април – ту е за топло яке, ту за къс ръкав. Та днес в едната ръка знаме, на вратлето шалче, а в джоба вазелин за всеки случай.

  3. 4
    8

    Как е , секс ще има ли ?
    Стискайте кълките !

    • 7
      1

      Ти нали си на самообслужване. С това малко пишле коя ще ти върже. Само смях около теб.

      • 3
        5

        Затова ли не можеш да си го изкараш от устата?

    • Ами питай Горанката след клипа дали е имало секс!

  4. 4
    6

    Jalti potni komatevski indianci do tuka bqhte za kav final govorete….liteks shte vi ebe dnes marshii..aa nie cql jivot jalti kurvi

  5. 6
    9

    Жълтури искам ви на финала и да видим кой кого.

    • 13
      1

      Финал срещу Локото е сбъднат сън и блян за всеки Ботевист

  6. 17
    4

    Шефа е чорбар, да му еба майката. Добре че джипито е голям канар, та нагласихме работата. Сега да пийнем по някое питие и към три часа пътя. В София около пет шест има страшни задръсвания. Така че приятели по навреме тръгнете,да не изпуснем гола на НЕДЕЛЕВ.
    АЙ… КАНАРИ!!!!!

  7. 12
    7

    „Една от четирите големи публики”…ха ха.Тая коя е четвъртата,да не би да са холядите от снощи,които препълниха националния,защото отбора ще им играе финал

  8. 5
    10

    Кви генерали идват жълточерните Маршали и слагат край на боя…

  9. 6
    7

    Чакаме турско говорящите и ниско пърдящите мамгали от Лаута на финал !!!

  10. 10
    24

    Папагали не може да се мерите с “Г”олемите!!! Колкото и да ви надъхват от това подобие на медия с приказки от 1001 нощи, си оставате обикновен селски отбор!!! КУПАТА Е ЧЕРВЕНА!!!

    • 16
      3

      Дивия ще ти е червен когато свирят последният сигнал!
      Пловдивски финал!

  11. 6
    23

    Жълти курви, защо на колажа от страна на индианците са белото и квазимодо, а за оранжевите Гришата, Любо и съдията? Искате да кажете, че с игра не могат да ви бият ли??? Жалки сте! Разберете, че футбола е игра, в която има и загуби и вие селяни също ще губите, което е супер нормално!
    Дано днес ви бият с гол от засада!

    • 17
      3

      Анонимен идиот, тук има само един син на курва -ТИ БОКЛУК ДОЛНОПРОБЕН!Майка ти е курва,защото само курва може да изтърси такава отрепка като теб!

  12. 4
    19

    Часът удари! Индианците ще бъдат скопени ритуално пред цяла България!

    • 20
      7

      Андрей Спасов едва ли е болен,но ти отрепко жалка си психичноболен!Лошото е,че не го осъзнаваш а такива като теб трябва да бъдат лекувани в специализирани медицински заведения.

      • 8
        9

        Защо изобщо му обръщате внимание на безобидния пазач ,нека си пише …..

        • 15
          3

          Човече,такива отрепки като този индивид нямат място в обществото,нямат място между нормалните хора!Този е един от многото психари оставени на свобода,вместо да бъдат лекувани в лудниците/колкото и груба да е тази дума/и изолирани от обществото.Другото е “свободия”поради която България е на този хал!

      • Да не е умряла циганката която защитава Андрей Спасов?

  13. 7
    21

    След тез слова на поета не ни остава нищо друго освен да се разплачем и запеем…………Ооооооооооо мой Бутвфъ ний за тйъеб га жа умрем.

  14. 27
    4

    Канари, играйте така че да спечелите любовта и симпатиите на цяла България! Майната му на финала. Хората уважават достойните и честните, а не победителите а ла Железов и а ла Ставров. Те гният на бунището и печелят само за да има какво да продават в следващия мач. Напред и нагоре! Красота. Вяра. Борба.

  15. 13
    3

    |”Безсъници в Столипиново”за пореден път.Този сайт действително трябва поне да претърпи промяна към добро или да бъде закрит.Колажът е сполучлив защото действително “Ботев”разчита на треньора и звездата си а “ръководство няма.Успех “канари”!

  16. 15
    4

    Яааа, 90% от коментарите са на членове на гейбандата!Гейска му работа.

  17. 4
    12

    АНДРЕЙ ЯЖ ПИШКИ, ТИСИ ГОЛЯМ ИНТРИГАНТ, ЯЖ ПИШКИ.

  18. 6
    15

    на Андрешко явно му е ударила съчмата в главате. напушения с трева…хаха

  19. 5
    14

    ей комунистическото никога не излиза. този е като Сталин

  20. 8
    14

    Андрей, луд си! Луд за връзване!!

  21. 18
    10

    Канари, играйте така че да спечелите любовта и симпатиите на цяла България! Майната му на финала. Хората уважават достойните и честните, а не победителите а ла Железов и а ла Ставров. Те гният на бунището и печелят само за да има какво да продават в следващия мач. Напред и нагоре! Красота. Вяра. Борба.

    • 7
      15

      Като на първия полуфинал ли?! Дузпи, фаулове…

  22. 10
    26

    Няма здрав народ , индианците са изпушили.
    Утре голямата свиня ще изнасили малката ,
    знаете го

  23. 11
    27

    Андрей, ти наистина си луд! Сега вече съм сигурен, че Фекал, Тошко Африкански от Лондон и десетките форумни герои всъщност си … ТИ!!!!

    Спирам да посещавам тази клоака!!

      • 4
        11

        скоро и сайта ще спре. предупредили са го

    • 7
      3

      Щом си в сайта и не си индеанец,значи си обикновена тор или по-точно “лайно”.Ти сам се определяш като такъв,за това не се сърди като ти казват че миришеш!

  24. 23
    13

    18 часа преди мача, а в Пловдив вече сте надрусани ?????

  25. 20
    20

    Папагалчета ей тия псевдо журналистчета ще ви изиграят лоша шега с тая “война”, така да знаете 🙂

  26. 18
    11

    Ужас!
    Кой го е писал тва бе?
    Генерали, офицери аху иху…трагедия.
    Нека да оставим летенето в облаците на нашите малки миризливи чернобели приятелчета и да гледаме прагматично и реално на нещата.

    И между другото, в тоя контекст се пише “воини” не “войни”

    • 10
      14

      хаха. Андрешко, ами ти си негграмотен журналист от ранга на Бареков

      • 11

        Значи според тебе аз пиша статия, след което сам се поправям в коментарите как е било правилно да напиша някоя дума?

        Бахти, такива теории на конспирацията само в Столипиново има, ахаха мангал прост…

  27. 14
    16

    По-смешен пасквил отдавна не бях чел. Ясно е, че в тоя местно-патриотичен (селски) сайт не ви бива в тази насока, ама чак толкова не очаквах. Много коматевска простотия лъха. Жълтото море щяло да залее Борисовата градина! 500 картофаджии на разходка до столицата и тръгнали ЦСКА с това да плашат! Още от Църна маца сте свалили гащите! 3:0 и обратно към Брестовица и Куртово Конаре

    • 16
      7

      Напиши се ЕТРОПОЛСКО СЪРЦЕ и си чети етрополските сайтове.Гледай и знамената от села и паланки с които ви са пълни секторите и тогава говори за селяни.Виж си и треньора и изпълнителния директор и тогава ми говори за простотия.Ти ми кажи от къде дойде та взе да се изявяваш като голям гражданин,пък говориш за картофи и разходки.Без съдийска подкрепа,която вече сте си уредили,пак ще се насерете,така че тихо и слушайте в захлас реването на ЕЛ РЕВЛЬО и си мечтайте,колко сте велики,докато дойдат МУРА

      • 8
        16

        Може и СОПОТСКОТО сърце да се напиша, а ти със звезда от Белозем и тренировъчно игрище в Коматево, не се обяснявай като ученичка, а внимавай да не се изгубиш в София (ако майка ти те пусне на мач). Аре у лево, селски диск

        • 14
          4

          Нах-добре столипиновското сърце

        • Направо се пиши негърско сърце- с тея мангали каква армия- угандийска ли, руандийска ли, останалите сяляци от Ловеч, помаците на Гришата, простреляние с изтеклия мозък и Любчо Супата- големия Ревльо!

    • 9
      3

      По добре Брестовица и Куртово Конаре от колкото Столипиново и Шекер махала. Да ви еба майката миризлива мангалска.

  28. 10
    5

    Ботевист съм но този демодиран патос никак не ми хареса. В обръщението трябва да присъства
    хладен прагматизъм без надути фрази. Отиваме в София и каквото сабя покаже…Ако съдиите опорочат мача това ще бъде видяно от всички. Тогава Ботев ще загуби полуфинала,но ще спечели сърцата на милионите фенове от всички краища на България. Хората към днешна дата вече не са маса която лесно се манипулира. Еволюирали са! Не са онова стадо което лесно се манипулира от спортните коментатори И на слепите ще им стане ясно как е била създавана футболната история на т.нар. софийски грандове през годините.

    • 8
      5

      Ave altav a minalata sedmica v komatevo kato go oporochiha i ne dadoha chist faul pri vtoria gol na botev i chista duzpa za CSKA za voleibolnoto posreshtane s dve race togava mulchahte kato mindili, a sega tragnal da govori za futbolna istoria i sadii.

    • 10
      10

      Точно тези милиони видяха как ЦСКА беше ощетен в Пловдив…
      А този “журналист” е напълно побъркан!

  29. 7
    12

    Майкоооо мила. Каква е тази статия. Ботев, както и Сесека това си ти са отбори подкрепяни от БКП. Сесека повече Ботев по- малко. Какви армии, какви глупости. 90 % отнуспехите и ма двата отбора са изцяло нагласени от БКП. Изкусвтено-подкрепяни отбори, изкуствено давани титли и успехи

    • 12
      3

      Така е Ремзи, БКП уреди два полуфинала за КЕШ на ЦСКА, БКП хвана съдията та да бият Ливърпул!

Коментарите са затворени