Йотков за „Колежа“: Да не казваме хоп, преди да скочим

52
2402
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков обяви пред „Тема спорт“, че от днес реално ще стартира втората част по възобновяването на строителството на „Колежа“.
От 8 март до вчера бе направена първата стъпка, която включваше разчистване на строителния обект във връзка с осигуряване условия за изпълнение на определения в договора обем работа от специалистите по отделните части – архитектура, конструкции, водопровод и канализация, електрическа и част ОВК.
„Нещата около стадиона са обнадеждаващи. Това, което бяхме запланували, бързо го свършихме по отношение на почистването. Утре (б.а. днес) ще влезе част от проектантският екип. Рано е още. Но нещата вървят в правилна посока. Изключително грешно е да говорим за срокове, за детайли. Нека да караме стъпка по стъпка и да не казваме хоп, преди да скочим. Защото преди беше: хоп, хоп, хоп и накрая останеш на едно място. Може да ви се струва консервативно, но не искаме да се спекулира с това. Когато има факти, ние веднага ги обявяваме“, сподели Йотков.
Относно финансирането на строителството и размера на заема от фонда на фондовете, който се очаква да покрие 75% от необходимата сума, която е малко над 20 милиона лева, той каза:
„Нещата са уточнени, но още има работа по документацията. Което не е някаква драма. Планирано е това. При всеки един инвестиционен кредит, дали ще е от фонд или от банка, има някакъв процент самоучастие. Така че е нормално то да е 15, 20 или 25 процента. Но е още рано да се казва каквото и да било по тази тема. Нещата са планирани и ги правим стъпка по стъпка. Не искам да говоря в аванс“, категоричен бе изпълнителният директор на жълто-черните.

52 КОМЕНТАРА

 1. 5
  5

  Апапи, извинар! Имъх рабта. Стягъх машинъта, чи ши валирами свлачиштиту да ни съ сатуряса!!! Ша утива цялуту скели нъ негу!!!! Сичку е гутову!!! Вижти я хубавицъта, лъшти, никилиръна кът Арълица е бързъ!!!! Пуф паф. https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD+%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BA&oq=%D0%BF&aqs=chrome.0.69i59j69i61l2j69i57j35i39j0.1931j0j7&client=ms-alps-full_pri6750_66t_m-bg&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Ny01jKRC8KNXQM

 2. 15

  Изключително грешно е да говорим за срокове, за детайли….?!

 3. 10
  11

  Ай ваааа канарьеееее га ш го напрая тоя стадьон уаа ??? Пак ще си стои копнйежж майй уффф

 4. 15
  13

  До изборите ще ви качват на пързалката ,
  след тях ще ви пуснат по нея.
  Така политиците практикуват и с циганите ,
  не че се различавате с нещо от тях , много реване и циркове в просията,
  кражби и лъжи .

 5. 16
  12

  Бати Йоти Стоян канара ни каза на нази стрямалий първо да скачами в рекътъ и после да казваме хоп.

  • 8
   6

   А БАТ ТИ КОЙЧО КВО КАЗА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙ КИРТАК ,ХОП И ЛАПАШ НА ЛИ ВА ПУМАК ЛАПАЙ НА БАТ КОЙЧО БОЗДУГАНА И СИ ТРАЙКАЙ ИЗМИЯР НЕ ДО ЕБАН.
   ПА ДА НЕ КАЯ ,ЧЕ ТИ НЕ СИ СТРЯМАЛИ ОТ СИ МИСИР ОТ МАНОЛИТУ ДЕТ СА ТА ЕБАЛИ ЦЯЛАТА ОКЛОНОСТ.
   ХОП КАЗВАШ ГА МИ ЛАПАШ РАЗБРАХМИ ТЪ ПУМИЯР ДОЛИН.
   ЖА ДОЙДИШ ТИ НЯВГЪЖ У ХОРИМАКА НА ЦЕНТЪРА НА СТРЯМА АМА ЖА ТА ИБЕ ЦЯЛА СТРЯМА ДА ГО ЗНАШ.
   И ТИ КАЖА ЗАЩО ОТ БАТ СТОЕНЧО ОТ ДЕТ СА СПОМИНА ТИ НОН СТОП ГО ВДИГАШ ОТ ГРОБЪТ.
   АЗ И ВСИЧКИ В СТРЯМА ЛОКУМУТИФЦИ ТИ ЖЕЛАЕМ НЕГУВАТА СЪДБА.
   ДА СА СПОМИНАШ ОТ СТРЯМСКИТЕ УЙОВЕ.
   АНОНИМЕН СЕЛТАК ГА ЖА ДАВАДЯШ НА ЦЕНТЪР В СТРЯМА ДА СПОМИНАШ БАТ ТИ СТОЕНЧО КАНАРА АААААААА АКИ СЯ ТА ЕБА В КИРТАКА НАДРУСАН.
   ИСКАМТА ЧИСТО ГОЛ ТА ЕБЕМ ВСИТЕ СТРЯМАЛИ ОТ СА ИБАВАШ С НАЗИ ОТ НИЕ СМЕ САМУ ЛОКУ ДА ЗНАИШ.
   ТИЯ ЖАЛТУРЯТА НЕ ГИ ЕБАВА МЕ ОТ ТЕ СА ГРАНД НА ПЛОВДИВ НИИ ИБЕМ САМУ ЧЕРНО БЕЛИ ДУПАРИ ОТ ГИ ПРАЙМ ГЕЙ БАНДИТИ.
   КАК ДОН КРУШОН НИ Е КАЗЪЛ ВА КАПУТ.
   АЙ СЯ САМУ ЛОКУ СТРЯМА НАЙ ВЕЧИ И ШИКЕРА ОТ ТАМ ГИ ПРИВИКВАМЕ ПАРВО ДА ГИ ЗАГЛАДИМ ЧЕ ПОСЛЕ ИБАНЕТО Е ЯКО.

   • 5
    4

    Стоене и как така си са споминал ва карпуз недин от са срамуваш че си селянин ва ся нали живееш вече в Тракия ва да тейба и мисира стрямски дейба,.

    • 5
     4

     АНОНИМЕН ГА ЖА ГАЛШ БОЗДУГАНА ВА КОЛОШАР ОТ МАНОЛИТУ ААААААА КИРТАК ДОЛИН.

   • Горд жител , да ти е*я майката смотана !
    Или си ония побъркан дядка Фекали или си му фен,че сипеш някакви не бивалици и си мислиш ,че си много оригиналн.
    Това е форум ,а не кенеф,няма значение че сме от един отбор ….искам да ви пръсна муцуните!

    • 2
     1

     Аби, ти си многу, просту, парче!!!!!!! Аку ни си клоакомотифец, значи баща ти или майкъти съ били таквиз!!!!! Това е говурилня и тук се събирът фсякакви ора!!!!! Секи има праву дъ хортува квото си иска, без обиди и заплахи!!!!! Точну ти си този коготу требе да блокирът и изхвърлят ут говорилнята!!!! Земи прочити за Венету, та да съ ограмутиш!:)))) Не ми губи времиту, штот имъм важни дела!!!….. тряа и теп дъ поучавъм на ред?

 6. 10
  15

  Йоткааа, стигъ глупости ба киртак!
  Кажи га жа довадят крановити?

 7. 11
  21

  ISKAM DA LAPAM SPERMATA NA SAMUILA-NA6IQ VOJD,NA6IQ GOSPODAR.VE4E MI PISNA DA ME 4UKAT DUPETO ME ZABOLQ,SEGA 6TE VARTA MINETI DA SI ZASLUJA DA VIDA PONE EDIN JALT KRAN I DA MU SE IZRADVAM KATO LUD,AI KANARIIIIII

 8. 24
  10

  Като гледам днес ври и кипи на Източен 10,работата си върви със пълна пара а и има доста работници,явно до десет дни влизат крановете.
  Доста мъка идва за лилавите венци,ох черно бяла мъко нямаш край.
  Понеделник май ще вдигат времена сграда за всички проектанти който от близо ще следят всичко случващо се на строежа.

  • 2
   9

   Кирлива пакистанска Курво, говориш за лилави венци?! Да не би да сте решили да викате на работа по стадиона, Изгрев бойските, жълти мангали, а?

  • 4
   1

   И аз минах слагаха седалки приличащи на голям чеп

 9. 10
  17

  ХОП -ТРОП И СТАДИОН!
  ТОВА МАЛКО КАТО ФОКУС-МОКУС:)))
  ОТПРАВИХА ВИ НА ПЪРЗАЛКАТА ПУМАКЪЛИ!

 10. 19
  14

  Барайте меча мангасаряни БОТЕВ е клуб с история и ще става все по добре.Вие си гледайте изтръпналото отборче че да няма накрая промоция ,,Б,, група утрепки заядливи,злобни и лилави че натам отива работата.Кур за най циганския отбор в БГ.дльокомльотив.хахахахахахахаха

  • 3
   7

   50000 Изгрев бойски жълти цигани от Столипиново, селянията от околията и кривоглавите помаци! Това ви е историята, жълти олигофрени!

 11. 8
  10

  Дядка да не си отишъл за пенсията,че не си се изтропал още тук?
  Или от толкова напъни да се изсереш, ти се е пукнал някой хемороид и си ритнал камбаната?

  • 3
   3

   Валиръх свлачиштиту. Машинътъ нешту отказа. Аку ни я ремунтиръм, ша утиди скелиту. Сега и слагъм турбото и почвъми!:))))))). https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD+%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BA&oq=%D0%BF&aqs=chrome.0.69i59j69i61l2j69i57j35i39j0.1931j0j7&client=ms-alps-full_pri6750_66t_m-bg&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Ny01jKRC8KNXQM

   • 2
    4

    Сега те хванах….минава половин час и си харесваш изсраното сам 🙂
    Все едно хората много те харесват!
    Да ви барна с горд жител да ви запукам с шамари…. Този форум не е да се изживявате като машинописки на шльокавица, изкукуригали дъртаци!

    • 1
     1

     Аби, што ни си гледъш Клоакомотифффф? Можеш дъ барниш саму ут трити най дългуту!!!! Какту си искъм и каквоту си искъм шъ пиша! Затова е чат!!!(говорилня)!!! Давъй акъл на Айшету и си свиркъй. А със здрави:)))))))

  • 1
   1

   Как е Клоакомотиф?? Там има важна новина! Човек с такъв интересен ник, трябва да е постоянно там, а не тук да пита ….нещо си??? Ти затова ли си в чата(говорилнята)? …да разпитваш? Да не си фатмак? ….или ченге? Коментирай си палаво и си свиркай весело!:)))) Съде Клоакомотиффффф:))))

 12. 20
  13

  Циганки лилави,не плачете на чужд гроб!
  Вижте другата тема за Раличка,давали два бахура и шише с кале!

  • 4
   7

   Пакистанска долна курва!

 13. 19
  18

  ХОП ХОП ХОП
  Хопа хопа та бузукя,
  хопа хоп и багламас.
  И аз искам на пързалкатаааааааа.

  • 10
   7

   че ти не си слизала от пързалката, разпоретино!

   • 10
    7

    То верно, ама мъзгата свърши. Гледам жАЛтити са са подмокрили. Чак подгизнали. Да смажа и аз хубавелката.

 14. 16
  33

  Ето какво ще пише в документацията, която ботевЪ Коматево ще предостави на фонда- официални дългове издадени от Самуилов, ДВАНАДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА. Съдебни дела срещу Коматево са на стойност 49 000 000 ЛЕВА.Средна посещаемост на мач 926 човека. Бюджет на клуба два милиона лева.

  Фондът ще пита- как ще връщате 32 000 000 лева ако ви отпуснем и ние кредит? А ако ви застигнат и онези 49 000 000 лева? Та цскка фалира за ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА, А Е клуб с история и фенове!

  ФОНДЪТ- НЯМА КАК ДА ОТПУСНЕМ КРЕДИТ НА КЛУБ ПРЕд фалит…

  Чакаме с нетърпение балонът, балонът 🎈 да се спука и да ви играем на гроба…

  • 30
   9

   Брато с тая злоба за никъде не си, явно си добър в справките, но не и във фактите и реалните детайли. Но въображението и до такива работи води.

  • 35
   6

   Стикс ,локомотивец съм ,но ми дотегна да ти чета писаниците. Разбери ме правилно ,изчерпа се човек ,всеки ден едно и също , вземи си почивка …

   • 9
    31

    Казал съм да не ми ревете като жени! Видиш ли Стикс ,не чети, а се наслаждавай на коментарите на любимеца ви и жълт интелектуалец Фекал Клоаков и баща му Екскременчо Барабонков! Е няма такива криви глави…

    • 15
     1

     То разлика между Фекал и Стикса няма !
     Незнам дали не са един и същ човек , на заплатка при Андрей ,разлае кучетата и гледа сеир….

    • 8
     4

     Не забравяй и пакистанската курва Тодор чинията!

    • 1
     1

     Обратнуту аби!!! Толкуз моиш дъ помниш-49,12часъ! Можиши да си спестиш писъниту, аку кажиши, фамилийъ Буферофффффффи:))))) Простака разбира кугату му гувориш нъ майчин изик.

   • 7
    10

    Като ти е дотегнало не ги чети,чети тези на буферов,и мияча,техните изказвания са високоинтелигентни.

  • 6
   7

   да не стане само да се хванете за палците и да ви отпорим в дивия разни там сигани,рогати и т.н.

  • 2
   2

   А такъ братчет, убуу ги насоли! Ама сумътъ ни беши ли 49 120 000??? Дусрамялу тъ я да напишиш точнътъ цифръ!:))))))) Така ги уплаши чи сичкити хукнаха към Столюпинуу дъ са записвът в Клоакомотифффффф:)))))))))))

 15. 12
  21

  Жълтъци,обадете ми се след изборите да ми кажете,докъде е докарахме с колежа,ще има хоп-хоп-хоп,и в един момент като се събудите,и……,а……..,кааакво става тука бе,брояча на Андрей,спрял,изтущила се е батерията,и след това фонда на фондовете да ви даде заем за нов брояч,Андрей ще го настрой,за следващите 4 години,да не спре преди следващите избори.

 16. 25
  10

  Ляляляяяяя…. Черно бели педерасти, да ви еба майката
  Ляляляяяяя…. Черно бели педерасти, да ви еба майката

  • 6
   4

   Ти от групата на жълтия педераст Жоро ли си? Защо толкова дълго се криеш, срамуваш се заради цепнатата халка!

   • 6
    2

    Кавал,алките са при вас.
    Да ти еба майката, циганин!

 17. 39
  10

  Браво, само Ботев! Най-модерна база, най-модерен стадион. През последните години 2 купи трайно в първата 6 – ца, евроучастия!
  Отборът на Пловдив! Само Ботев!

 18. 12
  23

  Андрио, забравил си брояча или и ти си разбрал вече, че всичо е пунта мара.

 19. 13
  27

  Всичко е ала-бала. Прах в очите на изтерзаните фенове.

  • 3
   4

   С празните си криви тикви не могат да го разберат! Затова от време навреме Лаута арми им набиват чомберите!

Comments are closed.