Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков се съгласи да коментира специално за читателите на PlovdivDerby.com ситуацията около стадион Христо Ботев. Той направи това директно от Колежа, където е в момента за старта на почистването.

“Днес започна почистването на обекта. То ще продължи около десетина дни и е подготовка за влизането на специалистите по конструктивната част и ВиК инсталациите. Всичко това е част от подготовката на обекта за да може да бъде извършен планира ия обем работа на специалистите по отделните части, съгласно подписания на 21.02 договор с проектанта на съоръжението. Тези предварителни дейности са необходима част както от точното остойностяване, така и задължителни с оглед подновяването на реално строителство. Всичко това е свързано с коректното и актуално остойностяването, което е необходима стъпка към формиране на пълния комплект документи, необходими за финансирането.”

Запитан, дали април месец реално строителството може да бъде подновено Йотков заяви: “Умишлено не желая да се ангажирам с точни дати! Полагаме усилия,  ще бъдем последователни в действията си, както сме до този момент.
Съжаляваме, в момента няма никакви анкети.

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ         ЧАСОВЕ      МИНУТИ      СЕКУНДИ

[wpdevart_countdown text_for_day=”Дни” text_for_hour=”Часове” text_for_minut=”Минути” text_for_second=”Секунди” countdown_end_type=”date” end_date=”12-03-2020 23:59″ start_time=”1538481788″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

13 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    PlovdivDerby, много е глупаво от ваша страна да се опитвате да блокирате, хора, който са много по-умни от вас, само защото ви казват истината в очите. Ставате смешни с “познанията си”! хахах

  2. 4
    4

    И в Столипиново редовно почистват сметищата , но нямат стадион.

    • 4
      5

      Предизборно почистване , шараните кълват ли кълват

  3. 5
    1

    НЕОБЯСНИМО Е, КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА НЯМАМ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАМ, БЕЗ ДА СЪМ ОБИДИЛ НИКОГО?????ЩО ЗА ДЕМОКРАЦИЯ??? ТУК ДОСТА ОТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ СИ СЛУЖАТ С ОБИДИ, НО СПОКОЙНО ОБСЪЖДАТ И ПИШАТ, А МЕН БОРЕЦА СРЕЩУ ПРОВОКАТОРИТЕ, БОРЕЦА СРЕЩУ СЕКТИТЕ И ЗЛОБНИТЕ ДРАСКАЧИ МЕ ИГНОРИРАТ???? ФРАПИЮЩА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!!!!!!

  4. 12
    32

    Пак по пързалката

  5. 28
    7

    хаххаха мангалите от свлачището Лаута си грезат ноктите!

  6. 12
    29

    Значи, още не са подготвени документите за кредита. След като се подготвят ще се изпратят до фонда и после трябва да се чака да се разгледат всички документи от фонда и евентуално, ако ни одобрят чак след това може да се надяваме фонда да отпусне кредита. Дълга и широка.

    • 3
      2

      Защо ?!? Ти някакъв тесен специалист ли си ? Можеш да се справиш по добре ? Аман от мрънкачи , стига сте мрънкали , че базата не може да се напълни вече . А със заканите за Колежа , че за това сега не се идва , явно ще видим кой ще идва , и кой не. Само бизнесмени и строителни инженери се навъдиха. А по 10лв за билет не ви се дават.

  7. 18
    35

    Общината изпрати фирма да си почистим сметището.

  8. 21
    34

    Демек, само почистват за точното остойностяване.пак ала бала.

Коментарите са затворени