Легендата на Ливърпул Джейми Карагър вече е горд притежател на фланелка на Ботев Пд с неговото име на гърба.

Звездата на английския футбол от близкото минало получи екипа на най-стария български отбор от свои приятели от България.

Верните жълто-черни привърженици от Кючук Париж, които симпатизират и на “мърсисайдци”, са предоставили оригиналния подарък на мача от Шампионската лига между Ливърпул и Байерн.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 20
    3

    Лично го познавам Джейми Карагьр.Работеше за SKYSPORT.Много готин човек…мн.се радвам че някой е успял да го зарадва с фланелка на любимият ми отбор.Само Ботев Пд

  2. 8
    3

    НЕОБЯСНИМО Е, КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА НЯМАМ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАМ, БЕЗ ДА СЪМ ОБИДИЛ НИКОГО?????ЩО ЗА ДЕМОКРАЦИЯ??? ТУК ДОСТА ОТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ СИ СЛУЖАТ С ОБИДИ, НО СПОКОЙНО ОБСЪЖДАТ И ПИШАТ, А МЕН БОРЕЦА СРЕЩУ ПРОВОКАТОРИТЕ, БОРЕЦА СРЕЩУ СЕКТИТЕ И ЗЛОБНИТЕ ДРАСКАЧИ МЕ ИГНОРИРАТ???? ФРАПИЮЩА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!!!!!!

    • 4
      8

      ти ли не си обидил някого???!! Е това е вече нахалство – ами ти не си спрял с БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ти и ОБИДНИ коментари! Не знам как те търпяха толкова дълго…

      • АЗ!!!!!!! А ТИ СИ ЕДИН НЕГРАМОТЕН АНОНИМНИК, КОЙТО Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ КОМЕНТИРА КЛОАКОМОТИФФФФФФ В МНОГОБРОЙНИТЕ НОВИНИ ЗА ОТБОРА БОРЕЩ СЕ ДА НЕ ИЗПАДНЕ!!:)))))) ПУФ ПАФ:))

        • Фекале,то не може всеки коментар да ти е обиден и безмислен,воняща твар нещастна!Айде сега в помийната яма извънселската канавка,кенеф неизчистен.

Коментарите са затворени