Дисциплинарната комисия на БФС наказа нападателят на Ботев Пловдив Антонио Вутов за три мача, заради репликите му към Станислав Тодоров на мача с Лудогорец.

Съжаляваме, в момента няма никакви анкети.

След червения картон на Вутов PlovdivDerby.com ви информира, че по всяка вероятност неговото наказание ще е от 2 мача. Точно така се е и случи, но се оказа, че жълтия картон, който Вутов получи преди да види директния червен е бил негов пети, за което той отнася още 1 мач наказание.

За 1 мач е наказан и Криситян Димитров, но неговият жълт картон в края на мача с Лудогорец по-скоро бе желан от играча.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Удариха Вутов с 3 мача което означава,че четките към рефера Тодоров (че бил най-добрия рефер в BG) се оказаха едно излишно и безсмислено унижение. Гадта си заслужаваше псувнята!
    Вутов в един момент обаче се сблъска с реалността и си даде сметка,че вече не е играч на Левски и следователно няма зад гърба си онази невидима задкулисна власт която му е давала самочувствие и го е правила недосегаем. Според мен наказанието на ДК от 3 мача е израз на омраза към клуба и към играча. За далеч по грозни нарушения дисциплинарната комисия си е затваряла очите….Такива работи…

  2. 2
    19

    Бива ли в уговорен мач да си показваме магариите.

  3. 22

    Няма никакво значение, в следващите три мача ТОДОР НЕДЕЛЕВ просто ще я слага на главата или крака на някой друг-кандидати да шибат старзагорски кисеуи муекарки, дунавски алаи и варненски пички в нашия отбор-дал Господ.
    Като няма да ебе Вутов, ше ебе Доре, Карачанака, Ванката Василев, Лъчо Балтаната и разбира се самия, The One and Only: ТОДОР ВЕЛИКИ!

    • 24

      Доре му е време да започне да бележи. Време е и Крис Добрев да започне да мачка, стига чакане!

  4. 18

    Дисциплинара кой му дава да спира за 3 мача – тва е противоречие на глупаци и би трябвало да се ограмотят тия офце -Има парични глоби – Темида да ги шиба…

Коментарите са затворени