Съобщение от КПБП:

“Събираме се там, където ни е мястото, за да отидем там, където сме принудени!”
Уважаеми ботевисти, във връзка с провеждането на утрешното автомобилно шествие, искаме да Ви направим допълнителни организационни пояснения.
Събираме се утре, 23.02.2019 г. 15:00 часа в района на ст. „Христо Ботев“. Препоръчваме Ви паркиране на автомобилите, в района на паркоместата на бул. „Източен“, паркинга между стадиона и залите ще е отворен от към ул. „Варшава“ , от към бул. „Източен“ ще е отворен и малкия паркинг, можете да използвате и паркинга на магазин „Лидл“.
След като паркирате, елате пред централния вход на „Колежа“, имаме какво да си кажем по между си и не само, а може и да попеем.
Потеглянето към базата ще бъде в 16:00 ч., от изхода на паркинга на магазин „Лидл“, нека всички които са паркирали по-далеч, да предвидят време за предвижване до там. Маршрута на движение ще бъде следния – бул.“Източен“, бул“ Христо Ботев“, Сточна гара, Централна гара, „Коматевския надлез“ , футболен комплекс „Ботев 1912“. Който желае, може да се включи и по маршрута.
Уважаеми приятели, като организатори на мероприятието искрено Ви молим, с държанието си, да покажем, че уважаваме всички пловдивчани и не желаем да им създаваме излишни неудобства в съботния следобед. . Нека не забравяме, шествието е автомобилно и употребата на алкохол на открито и по време на пътуването не е желателна.
Нека бъдем весели, нека бъдем усмихнати и да покажем на Пловдив и пловдивчани, че имаме нужда от нашия дом ст.“Христо Ботев“ – Колежа.
Събота , 23.02.2019 г. , „БОТЕВ“ Пловдив има мач, забравете домашния уют, не гледайте термометъра, не му мислете много, елате да подкрепим любимия отбор. Киров, Кочев и момчетата , имат нужда от всеки от нас.

„ЗААААПЕЙ СЪС ЦЯЛО ГЪРЛО,
ЗАПЕЙ НЕ СЕ ЩАДИ,
ПОДКРЕПИ ОТБОРА СЪС ВСИЧКИ СИЛИ ТИ,
И НЕКА ДА ПОКАЖЕМ,
ЧЕ В НАШИТЕ СЪРЦА,
ПО-ВЕЛИК ОТ „БОТЕВ“,
НЯМА НА СВЕТА“

19 КОМЕНТАРИ

  1. Jalti komatevski selqci mirizlivi umrete ot spin..kopeletata nie shte vi gi izbiem

  2. 3
    1

    https://m.youtube.com/watch?v=HjX2QwIwCMk. Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Кирванът си върви, а псетата си лаят!!!!!! Да съ утишим с нашийъ столюпинову, клоакомотиффски химн!:))))))) МухаХаааааааа

    • Мухахаххахахаххахааааааххахаххаххахахааааааааа

  3. 3
    5

    Шествието ще е от 20 селянина с 20 коли. Да изглеждат повече. Селска история! Дано снимат “препълнената” трибуна на днешния мач?

    • 2
      2

      Друго си е Бесика…мирише си на родно, на лайна. От трима бургунджии единия е пиян и спи, а другите двама си драпат каламбаците…един на друг. Пфууууууу.

  4. 5
    3

    И да не забравят селяндурите да си вземат винетки преди шествието!

    • Парите похарчихме за майка ти.По пеесе стинки на бибитка.

  5. 15
    4

    Канарите имат хубави песни-за Ботев, за победата, за Ебахме-Локо-в-гъза, а какво имат потната, вмирисана на овчи кожи, конски пръдни и метил сбирщина лилави венци?

    Чернобялата лавина се нарича Ювентина!

    И тук мюезина от минарето на Лалут Джамия, вика мощно: Ооопаааааааа!

    И башибозука подкарва мазното, мюсюлманско, тежко:

    Юююююювеееееееееее, Ююювеееееееееееее
    Юююювееееееее
    Ююювеееееееее
    Ююююювеееееее!

    Това е вашата история, вашата същност, вашата природа, цигани безродни!

    Кур за пришълците,
    от махалите,
    унищожили футбола у нас!

  6. 7
    5

    Някуй ако имъ манивела да дой нъ центъръ на Рогош чи нимоа да запалъ Москвича!

  7. 12
    5

    Криви глави отивайте да чистете сняг. Не се скатавайте.

  8. 18
    4

    Браво! Ботев е голям отбор! Гордостта на Пловдив, купи титли първи шестици, всичко е покрито със слава!

  9. 16
    5

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Кирванът си върви, а псетата си лаят!!!!!!

    • 8
      18

      Така е , кИрванът с коматевските кюрди си върви ,а псетата си лаят

      • 3
        1

        АМЧИ НИЙ С ТЕБЯ КЪТ СНИ УТ СТУЛЮПИНУУ И УТ КЛОАКОМОТИФ ДА НИ СНЕ КЮРДИ БЕ АПАП???? НИЙ С ТЕБЯ СНЕ МИНГЯ НИИИИИИИИИИИИИИИИИ!:)))))) ПУФ ПАФ:)))))))))

  10. 12
    25

    Селяндурите ще се прибират у дома , с клаксони , дайрета и
    маймунски крясъци.

    • Братчет, нъ теп съм казвъл не виднъж, прибири съ в кулибкъта си и не разлайвъй псетатъ ут фракция Говновоз 49,12-Шикеря!!!! ….и дружну дъ рюкним, Съде Клоакомотиффффф:)))))))

Коментарите са затворени