Лидерът на феновете на ЦСКА Иван Велчев – Кюстендилеца беше оправдан от съда в Пловдив по делото заради ексцесиите по време на мача Локо (Пд) – ЦСКА през 2017 година. 38-годишният Велчев бе обвинен в престъпление по чл. 325 ал. 5, вр. ал. 1, вр. чл. 29 ал. 1 б.”а” и б.”б” от НК, за това, че на 26 ноември 2017 година в Пловдив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Мачът в Пловдив беше прекъснат за няколко минути заради нахлуване на пистата и сбиване между двете агитки, като в мелето участваха и фенове от Русия.

Според обвинението Кюстендилеца е бил от първите лица, слезли на пистата от трибуните, като държал в ръцете си колан. Засилил се към феновете на Локо (Пд) и започнал да нанася множество хаотични и силни удари с него – нещо, което е видно и от видео и снимковия материал.

Според съда обаче Велчев не е участвал в боя и не е бил в основата на напрежението, съобщава “Агенция Монитор”. Интересното е, че един от свидетелите бе капитанът на ЦСКА Николай Бодуров, който защити Кюстендилеца в съдебната зала.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    5

    Абсолютно съм против насилието и побоищата преди, по и след мачовете, както и засади и подобни такива действия. В този случай виновниците са нашите мили приятели. Цяла България видя, че те тръгнаха към агитката на ЦСКА, пюеха загряващите футболисти на арменците. После, после всички видяхме:бой и беж. Незнам кое е по виновен. Добре че дойдоха полицаите, щяха да ги ебат на скелето.

    • 5
      7

      Ти си против насилието колкото българските политици са против корупцията.

    • Фенчо,вониш на гнусен селски помак от 300км!

  2. 6
    6

    Коментарите, подкрепящи документирания и ОПРАВДАН вандализъм доказват , че оценката за 80 % олигофрения е просто сън в лятна нощ. Радвайте се и осерете всичко. Не само стадионите ще се изпразнят. Дерзайте!

  3. 9
    5

    Свобода за Иван ! Мъчение за буферите ! Бити и ебани из собствения си град от канарите и бягащи на собствения си стадион от Армейците ! 88

    • 1
      5

      Само преди седмици,помаците бяха нокаутирани за 30сек.
      Нещастник селски,гьонсурат ислямски,отивай на село,че сеидбата иде!!!

  4. 7
    7

    Ебах ви, бих ви и ви плюх на мръсните цигански мутри !

  5. 15
    4

    Това е типичния пример в какава държава живеем …Дават те по всички телевизии и новини как си най отпред и налагаш хора с колан ..А според пловдивския съд ,човека изобщо не бил участвал хахахахах … С това дело за пореден път се убеждавам колко е подкупен и курумипран пловдивския съд!!!

    • 10
      7

      Не бих очаквал различен коментар ! Лаута Фуулс сте едни лаладжии и мишкари ! Нали да си ултрас е чест ! Нали варгала беше хубав !? Нали ултрасите сме против забраните на нашите противници !??? За пореден път се доказахте като най жалката агитка с подобен тип коментар !

      • 4
        12

        На колодрума бяхте ли по земята, а бе червени помии, това е факт, а не на Лаута дето 30 души се с бихте с двама руснаци!

        • 8
          3

          Където се блъскахте в ХЕПИТО, да ви пазят сервитьорките ли?

  6. 11
    4

    Браво на Бодура, че е защитил фена,макар и с цената на лъжесвидетелство. Евала.

  7. 16
    5

    😂😂😂😂😂😂😂😂
    Германците,Руснаците, GMU,LH,NUP,BP, Каратистите,боксьорите,конфуистите и на майка им путката ,пребити и ебани като кучета на лалут-джамия стадион.

    • 2
      7

      Такава джамия столипиновски, Изгрев бойски циганин няма, и не може да се е случило, но за три месеца пет пъти сте нокаутирани! Последният път дебелата, жълта свиня, дето ви се води таратор на силова групировка, го дигнаха чичко полицай от локвата в кръв, в която по случайност се озовал!

    • 3
      7

      Поздрави от барчето на Санкт Петербург, жълта мастийо!

  8. 3
    6

    Този е вън благодарение на нас така, че не пишете глупости ако обичате !!! Свобода за ултрасите !

  9. 19
    10

    Охааа жална ви майка буфери, този яко шибаше на лаута хахаха

  10. 8
    18

    Жълтите са виновни. Да подкрепим мощно Бруно и Крушарски!

  11. 22
    7

    Кюстендилеца пак ще плющи феновете на кюстендилското недоразумение. Каква съдба!

    • 2
      6

      А пък Армията от ЛАУТА пък яко плющи жълтите го нар и от сопотско-коматевското недоразумение!

  12. 20
    8

    Знаем я ние пловдивската прокуратура как действа.Така беше и със зоопарка, и с на маминия хотела та този наркоман ли няма да го оневинят.

Коментарите са затворени