Халфът Радослав Апостолов е близо до нов договор с Ботев (Пловдив). 21-годишният футболист досега бе постоянно преотстъпван, но с изявите си по време на подготовката е впечатлил спортно-техническия щаб. В контролите в Турция треньорът Николай Киров го използва на няколко позиции.

Така Апостолов е много близо до титулярното място на поста, на който през есента се изявяваше преминалия в Лудогорец Серкан Юсеин. Сега Радослав се конкурира най-вече с бившия младежки национал Радослав Терзиев на позицията на опорен халф в схемата 4-1-4-1, която е предпочитана от Николай Киров.

Щайгата, както е известен сред феновете младия футболист, игра за Ботев като десен бек и дори като втори нападател в отделни моменти от контролите, което го прави още по-ценен, защото може да запълва дупки, породени от евентуални контузии и наказания, пише “Меридиан мач”. Настоящият му договор изтича в края на сезона, но до края на месеца той ще получи предложение за нов, който най-вероятно ще е за още две години.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Поне като преписвате статии от сайт на сайт,опитайте се да попромените малко словореда,заглавието,толкова ли си умствено изостанал или марзелив та да не си направиш труда малко да я преработиш…за новината е хубаво да се налагат нови талантливи юноши,но с договорите не съм съгласен мното за такива кратки срокове,в големите първенства с младите играчи се подписват4-5 годишни договори за да не могат да ги вземат безплатно като се обиграят..трябва да се помисли по този въпрос,ако изграждаме юноши в школата си в продължение на5-6 години и ги налагаме в мъжкия футбол вече е нормално да оберем плодовете на труда си а не другите да ги вземат на готово безплатно.В последните години всички спортни директори не го правят и тоя е същия нищо ново,нищо градивно и да се надгражда…

Коментарите са затворени