Home Пазарджик Хебър започна подготовка като фаворит за промоция във Втора лига (СНИМКИ)

Хебър започна подготовка като фаворит за промоция във Втора лига (СНИМКИ)

587
0

С водосвет за здраве и успехи през втория дял от шампионата на Трета Югозападна футболна лига започна зимната си подготовка ФК Хебър.

На първия сбор след 40-дневната зимна ваканция се явиха цели 29 футболисти. Сред тях бяха и петте нови попълнения бразилецът Родриго Барони – външен халф, Симеон Иванов – защитник, Даниел Пехливанов – нападател, Слави Косов – защитник и Кристиян Михайлов – защитник. С Хебър на този етап ще се готви и Даниел Алексиев – външен халф.

Напускащите отбора през зимата са четирима. От пазарджишкият тим отпаднаха заминалият на проби в Йордания защитник Димитър Мичков и освободените преди Нова година нападатели Серафим Михайлов, Александър Александров и Станимир Димитров.

Преди първото занимание футболисти и треньори бяха поздравени от шефът на УС Найден Шопов и колегата му Иван Папазов, който отговаря за спортно-техническата част в клуба.

Представен бе и новият асистент в треньорския щаб Георги Петров, който е кондиционен специалист.

След водосвета отслужен от отец Стефан Йорданов старши-треньорът Николай Митов изведе „зелените” на тренировка, която се проведе на един от помощните терени.

Хебър ще се готви в домашни условия до 28-ми януари, когато заминава на лагер в Турция. Два дни преди това в Пазарджик хебърци ще посрещнат ЦСКА 1948 в първата си контрола от зимната подготовка. По време на кампа в южната ни съседка пазарджиклии ще изиграят още 4 спаринга.

След завръщането на отбора в Пазарджик предстои изиграване на още един контролен мач, съперникът за който ще се уточни допълнително.