Предстои турнирът в помощ на Сиян. Кметът на „Южен“ участва със свой тим

0
547
Сиян Валери Тенчев, ученик от втори клас при ОУ „Яне Сандански“ гр. Пловдив с диагноза – ахондроплазия. За да расте пълноценно Сиян има нужда от операция за удължаване на крайниците.

На 26 и 27 януари ще се проведе благотворителен футболен турнир на малки вратички. Регламентът е от две полувремена от по 15 минути. Съставите са 5+1 играчи. Таксата за участие на отбор е 30 лева, като цялата сума от турнира ще бъде дарена в помощ на малкия Сиян, който е с диагноза – ахондроплазия. Мачовете ще се играят на изкуственото игрище в двора на ОУ „Захари Стоянов“. Организаторите благодарят на директорката на училището в пловдивския квартал „Коматево“ Елена Искилиева за предоставянето на футболното игрище за благородната цел. Регламентът на турнира ще бъде определен спрямо броя на записаните за участие отбори. Желаещите могат да се запишат за участие на следния e-mail: blagotvoritelentyrnir@abv.bg, както и на телефон 0894636496. Крайният срок за записване е до 20 януари.

Участие в турнира ще вземат отбори от градските футболни лиги, както и тим воден от кмета на район „Южен“.

Сиян Валери Тенчев е ученик от втори клас при ОУ „Яне Сандански“ гр. Пловдив с диагноза – ахондроплазия. За да расте пълноценно Сиян има нужда от операция за удължаване на крайниците. Необходимата сума това да се случи е 18 хил. лева.

Ако и вие имате желание да помогнете, можете да го направите на банковата сметка за дарение:

Уникредит Булбанк – АД, клон Пловдив,
IBAN: BG59UNCR70001522792211
BIC: UNCRBGSF
Сиян Валери Тенчев

SHARE