Ръководството на Левски е готово да влезе в битка с Лудогорец за подписа на Серкан Юсеин от Ботев (Пд). “Сините“ правиха сондажи за привличането на бившия младежкия национал още през лятото, а сега са готови да изпратят и писмена оферта до Коматево.

Серкан Юсеин обаче минава за любимец на треньора на Лудогорец Антони Здравков, който му беше наставник в националния тим до 21 години.

“Не виждам защо темата Серкан трябва да се преекспонира. Имаме 3-4 оферти за него, но няма как да разкрием имената на клубовете, с които контактуваме. Ясно е, че едното предложение е от Ботев, който иска да го задържи. Той няма договор с Лудогорец! Друго няма какво да ви кажа“, коментира пред “Меридиан мач“ агентът на халфа Милен Георгиев.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Ако момчето иска да се развива, веднага ще иде в Лудогорец. В момента това е най-професионалния клуб в БГ.
    Оставането в Пловдив ще е пагубно за него. Примери бол!

  2. 3
    1

    Аз ако съм на негово място, бих се наложил в Ботев, но през това време ще заложа на националния отбор. Ако разчитам на трансфер в чижбина, покрай Лудогорец и Левски, по-добре направо да спра с футбола. Шанса му е чрез националния отбор да излезе на Запад и тогава да взима по-прилични пари.

  3. 7
    1

    Серкан дано да слуша правилните хора. Ако иска да се обади на Панов, Чунчуков и Жоао Пауло и да си поговори хубаво с тях. Чудно ми е само какво ще прави “любимеце” на Антоний след 3-4 месеца, когато последния бъде уволнен и на негово място дойде поредния специалист от чужбина. И на кой на мястото ще играе Серкан? Горалски, Дяков или Анисе като се върне в състава? Иначе подобен трансфер ще се осъществи много лесно. Серкан отива в Разград, а от там се връща Панов или Жоао като част от сделката 🙂
    А за прочутите трансферни успехи на Левски може да си поговори с Димов, Балтанов, Стивън, Виктор Генев и Вутов (списъкът е голям). Там също много държат на бг футболистите, които иначе играят супер за други клубове. Да се махнеш от място, където те ценят и имаш поле за развитие и да отидеш в един от двата най-брутални клуба, тесни специалисти по затриване на таланти… безценно!
    Успех Серкан!

Коментарите са затворени