ПФК Ботев стартираха своя онлайн магазин. Това съобщиха преди минути от клуба. Вижте как можете да се сдобиете с артикулите на “канарчетата” онлайн:

Уважаеми Ботевисти,

ПФК “Ботев” има удоволствието да Ви съобщи, че вече може да пазарувате от официалните клубни артикули в новия онлайн магазин.

Услугата е достъпна през секцията “Магазин” на официалния сайт botevplovdiv.bg, както и директно на адрес store.botevplovdiv.bg.

Новата платформа предлага почти пълен набор от наличните в клубния магазин артикули, като клиентите ще имат възможност да избират между заплащане чрез карта онлайн или с наложен платеж при доставка от куриера.

Онлайн магазинът ще бъде своевременно актуализиран при пускането в продажба на нови продукти, промоции или пакетно предложение, включващо комбинация от различни артикули.

Чрез своя виртуален магазин ПФК “Ботев” предлага възможност за покупка от всяка точка на света, като подробности за сроковете и цените на доставка могат да бъдат открити тук.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Клуб 500 и от обикновените фенове ли иска да кяри ?
    Да не е със златни нишки, че излиза толкова скъпо с доставката ?

  2. 1
    6

    Кви са тия “български пощи” – от умрял писмо…
    Еконт доставят на следващия ден, тия ако не ти загубят пратката 10 дни не им мърдат.

  3. 2
    11

    От колко години го чакаме този сайт вече не е истина… Появява се и е пълна пародия! Аматьорщина! Каквото ръководството, такъв и онлайн магазина!!!ПОСТНИ И С ТАРИКАТСКИ ОФЕРТИ!!!! Отворете си очите и вижте как го правят хората на вън!!! Коне с къпаци такива!!! Некадърници! 30лв доставка до 2кг???? Абе вие да не сте склад на едро?? Или се помислихте за спорт директ???

    “ОФИЦИАЛНАТА ТЕНИСКА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВГРАЖДАНЕ НА НОМЕР И ИМЕ.УСЛУГАТА СЕ ИЗВЪРШВА САМО ПО ПОРЪЧКА И ОТНЕМА ДО ПЕТНАДЕСЕТ РАБОТНИ ДНИ.” Кажи честно?????

    …. В дивия мошно!!!

    • 10
      1

      Значи като пишеш нещо го пиши както трябва – ” Международни пратки се изпращат с „Български пощи“ – срок на доставка 7 до 21 работни дни.
      – Цена за доставка в рамките на ЕС – 30,00 лв. за доставки до 2 кг. “,

      това е стандартна цена за Пощенски услуги като изпраящане на колет в рамките на ЕС и е напълно нормална цена.

      Ама важното е да се мрънка първо.

      • 1
        5

        1-во незнам какво ти е важно на теб, 2-ро да го намрънкам на майка ти в дивия!!

        https://www.bgpost.bg/bg/calculator?type_package=4&destination=2&find=Изчисли

        Изчисли си го сам дебил! Една тениска тежи 100гр +/-

        Пак питам! Това магазин на едро ли е или фен шоп в който ако искаш да си купиш една тениска трябва да платиш 50% от цената и в доставка???

        37лв струва колет до 30кг естествено не с БГ Пощи – България до Германия от 2 до 7 работни дни.

Коментарите са затворени