Ботев Пловдив ще си връща 4-тото място във временното класиране при домакинството си днес на Витоша Бистрица. Мачът ще се играе на базата на канарчетата в Коматево от 17:30 часа. Жълто-черните бяха свалени от Top 4 от Берое, не без помощта на пловдивчанина Георги Кабаков, който даде много спорна дузпа за старозагорци в мача им с Ботев Враца.

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
“Жълто-черните” спечелиха 7 от последните си 9 мача.

ДОМАКИН
“Канарчетата” са в серия от 4 поредни успеха у дома.

АТАКА
Пловдичани се разписаха в 8 от последните 10 кръга и разполагат с четвъртото най-силно нападение след Лудогорец, ЦСКА-София и Левски. Ботев Пд реализира поне по един гол в пет поредни домакинства.

ЗАЩИТА
Отборът от Пловдив Ботев допусна 16 гола от началото на сезона и запази вратата си без гол в 8 мача.

ДИСЦИПЛИНА
Тимът на Николай Киров има 37 жълти картона. Все още не е получен червен картон.

ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Тодор Неделев и Стивън Петков са водещите реализатори на тима с 6 гола.

Кайзер, Й.Минев и Неделев са стартирали във всички мачове на своя отбор в Първа лига от началото на сезона.

25 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Типичен коментар на прост селянин! Били сме нещастни с Едо, Садъка и Бащата??? Ти си един голям смешник! Имах удоволствието да ги гледам, както и много добрият отбор на Тракия/Ботев. Но не правя малоумни коментари за тогавашните два клуба.

    • 2
      5

      Това е към Тодор квадратната глава!

    • 9
      2

      Тъпако, нещастни в моя речник означава “всяка година да се борите за изпадане”.
      Отречи го ако можеш, след тва си забий един фишек в гъза,запали го и гледай към Луната!

      • 3
        5

        Да бе, да! Всяка година се борихме да не изпаднем! А, вие ако не бяхте под крилото на Партията…

  2. 9
    1

    Реално, такива мачове са ни по-важни от този с ЦСКА. Защото срещу Витоша 3-те точки са абсолютно задължителни. С ЦСКА и да паднем, като гост, няма никаква трагедия. Така че, аз не виждам, защо трябва да се пазят титуляри. Айде, такива с натрупани картони, като Лъчо – да. Но иначе този мач трябва да се излзезе напълно сериозно, да се вземе и то с разлика, апък с чорбата квото стане.

  3. 7
    10

    Доста се притеснявам как ще завърши мача, умеем да си вгорчаваме живота с такива отбори и с очаквания за разгромна победа, 0:0 до 80 мин и в последните минути щастлив гол за победа, а що нерви хабиш през това време не е истина….днес май ще е нещо подобно, още повече, че част от титулярите щели да ги пазят за цска, и като се появи диого и кристиян димитров и още 1-2 юноши бледи и само стой и гледай…

    • 7
      3

      А ти май си фен на Доко 436, датиебамайката проста ахахахах

  4. 8
    3

    Тея мишки не би трябвало да са проблем, като едното нищо ше им шибнем 2-3 гола, някой от тех-възможно-ОТ ЦЕНТЪРА,знам ли…

    • аааааа от ЦЕНТЪРА УНИЖАВАМЕ САМО локото— даже и КАЙЗЕР се готви да им вкара от наказателното поле .

  5. 6
    21

    Селяндури с криви главаи, само това ли успяхте да измислите, само за някакъв център повтаряте. В това няма нищо интересно и оригинално. Размърдайте се плитките мозъци и измислете нещо по различно. Много сте тъпи.

    • 18
      5

      Г-н мургав пухльо,ако вие сте |”пловдивчанин”…срам и позор за вековния ни любим Пловдив!

    • 19
      4

      Умен циганино с глава глобус, до вчера повтаряхте едно 7-3, на което сигурно са свидетели само истинските локомотивци и това ви беше интересното и оригиналното! Разликата е там, че този гол е от днешно време и ще се помни дълго!
      Днес е понеделник, няма ли декларация?

      • 13
        5

        Това 7: 3 го повтарят от години. Добре, имало е такъв резултат, но колко от феновете на Локо и още повече от пишещите тук са го видели на живо?
        Много повече хора са видели на живо двата резултата по 5:0 за Ботев.
        И всички -гола от центъра.

        • 14
          4

          Отговора на въпроса ти, приятелю, е-николко.
          Имай предвид следното-огромното болшинство от тук пишещите несретни, ебани в главата циганчета са били по на два-тринайсе години 2004, кога са хвърляли гюбеци на фолк концерта на центъра……извинявай…на ЦЕНТЪРА, платен от Жоро Илиев Умрелия, който плати за титлата на кюстендилския си отбор.
          Те нямат никаква перспектива за това какво представлява сбиротъка от джамията Лаута.
          Те дори не знаят колко нещастни бяха с най-големите си легенди-Садъка, Едо и Бащата, кога Оксер ги напъна 7-1 а ние ДВА ПЪТИ ги ебахме с по 5-0.

          Те нямат реална представа за това какво исторически представлява черно-бялата смешка. Те си измислиха нова рождена дата, измислят си някакви успехи, не осъзнават че последната им победа като гост в Европа е била преди ЧЕТИРЕСЕ И ЧЕТИРИ ГОДИНИ…изобщо живеят ви в някакъв техен лилав свят.
          Еби ги в гъза и не им обръщай внимание.

          • 1
            6

            Ей късопаметен(късопишков) през този период на загуба от оксер 7-1 знаеш ли че и Ботев ядоха спарчето от Олимпиакос 5-1 и 2-3 с тази разлика че Ботев бяха с милионната селекция при брокерите или ти не си бил роден тогава а само си чувал? А смотльо?

          • 2
            6

            Да ти припомня ли и Гьотеборг с готвачите като ви отстраниха? Двама от тях даже не бяха дошли че работодателите не ги бяха пуснали за мача (зъболекар и нощен пазач) . И двата отбора имаме своите срамни и звездни мигове и никой не може да го промени и отрече , така че всеки да си гледа в неговия двор защото не сме цъфнали и вързали.

        • Да си прост,да си прост,колко да си прост.Това 7-3 се помни,при положение че е било преди 45 години.И не е например 10 или 15-3,заради вашата повелителка Дража Вълчева!!!

  6. 6
    19

    Колко го интерисува, че играят два селски отора- Бистрици и Коматево??

    • 17
      3

      Тъпунгер,пише се ИНТЕРЕСУВА/от интерес/,дума ОТОР няма,както и населено място в България с името БИСТРИЦИ.Накратко,много си прост!

      • Може вместо ОТОР да е искал да напише ОБОР колега , и пак щеше да е вярно

        • Какви готвачи и пазачи те гонят? На следващата година,Гьотеборг печелят купата на УЕФА,а и 3 години по рано също.Айде малко по сериозно.

  7. 21
    3

    Г-н |”Реалист|”,ще бъда кратък-ЯЖТЕ МУ ГЛАВАТА|!!

    • 19
      3

      Реалист що не си гледаш насрания отбор – Локо? Миналият шампионат 3 места пред вас, сега на полусезон 15 точки пред вас и 5 места. Къде се бутате при големите?

    • 19
      1

      От злоба, какви ли простотии няма да измислите, но гола на Неделев ще ви тежи много във времето!
      Жал ми е само за вратаря ви, защото колкото е виновен той, са виновни и халфовете ви,! Но вие изкарахте него “некъдърен”, въпреки че ви извади в много мачове. Лошото е, че точно Ботев му вкараха такъв гол! Ако бяха Чико Бяга, щеше да е друга бира!

Коментарите са затворени