Ден преди пловдивското дерби в You Tube се появи страшно видео, на което са заснети уговорени боеве между ултрасите на двата пловдивски гранда. Видеото явно е публикувано от фенове на Локо Пд, защото съдържа обидни реплики срещу съперника. Припомняме ви, че преди 2 дни от страна на феновете на жълто-черните пък се появи текст на нова песен, която съдържа предимно обиди към черно-белите фенове. Така ден преди предстоящото дерби напрежението между двете агитки започва да ескалира.

44 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Мангали,като се събудите от комата се оглеждайте за жълти,да не попаднете пак там.

    • 3
      2

      Ако си бил на поляната, доста си пострадал и психически! Малко ли бой беше!

  2. 7
    5

    Не е лесно да си жълтурчин. Честният бой не е за вас затова причаквате хора въоръжени до зъби. Доказателствата ?? много добре го показват това! Вие си го направихте така. На война като на война!!!

    • 3
      1

      Съберете всички и София запад и внос от Гърция, Турция, че буферите пак ви натрошиха празните глави!

  3. 10
    3

    С родителите на тези, които се бият на клипа като животни, съм ходил на мачове като приятели, и се прибирахме като такива! Господи Боже, какво ни направиха в тази държава, ако я има изобщо?!

  4. 18
    4

    Ето заради тази СГАН няма и публика на стадионите.
    Така става, когато държавата се разпада

  5. 15
    4

    Аууу, какви “герои”… Пожелавам ви някой ден да се избиете взаимно всички “юнаци”. Смотана, неграмотна сган. Повечето не знаят защо са там и защо ядат боя. Малоумна паплач. Биете се между вас си, докато циганите безчинстват и живеят на гърба на нормалните хора като грабят и изнасилват възрастни хора, крадат от инвалиди и майки с малки деца… Ужас… Сигурно много се гордеете, щом даже се снимате. От тези се очаква да са бъдещето на България… Пази, Боже!!!

  6. 14
    10

    Мангали радвайте се че не сме катовас да ви снимаме кога ви бием че нашето видео щеше да е 1 час. ? Всички тартори и лидери пребивани събличани гаврени и по болниците.Червените и те ги утрепаха от бой къде ги хванат.Най-битите курви в България-останалите 30 циганки агита,утре който хванем нали си знаете-бой,влачене по пътя като парцал и в хирургиите.

  7. 12
    11

    Жълти селяндури, на къра има още зеле и праз за прибиране. Защо ходите по поляните да ви чупят буферите празните глави?! Не се занимавате с мъжките неща! Майната му на това, че ядохте голям бой, жалко то е, че зелето остана неприбрано от къра!

  8. 13
    18

    Жълтите мишки нямат равни искали пълен сектор че да нахлуят а те немогат да изкарат 30 мъжкара с голите ръце да покажат колко са мъжкари.Толкова сте жалки че няма на къде.С такива тартори като бухала и Момчил къде се оправдават като кучета като са сами няма кво друго да стане.Момчилее кажи защо на слънчеви лъчи в кичука се правеше на света вода ненапита и не си търсил никой аа мишко.И Стойчо патешкия гъз лидер на кондом крю на летището в София едно в едно се насра и вика не се занимавам.Цял живот курви жълти

    • 10
      2

      И кво гордееш ли се , че си набил някой ???

  9. 11
    9

    ВСИЧКИ ГНУСНИ МАНГАЛИ НА САПУН !!!
    МАМКА ВИ ЖАЛАК. КЮСТЕНДИЛСКИ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ ВЪН ОТ ГРАДА НИ !

    • 7
      6

      Гоо мньо, голям ербап на компютъра с бил?! Защо те нямаше на поляната, А?

  10. 13
    4

    Ебати олигофрените са това.. За кво го правят това, поне да се бият за пари, нищо че и в това няма смисъл хахахаха

    • 10
      3

      Щото, ако се бият за пари, ще е с някой, който ще им пръсне кратуната, за това!

  11. 9
    1

    ромките са предварително готови – с курвачка играят инак ако знаем и стане ринг ще бъдат в партера …

  12. 29

    Дано в такива |”боеве”не се стигне до най-лошото-някое момче да умре!!!Тогава обаче трябва да бъдат съдени не само физическите убийци а и моралните убийци-тези които разпространяват такива клипове,надъхват,провокират ,сеят злоба и омраза!В една нормална държава тези малоумници щяха да бъдат в затвора а на разни псевдо-журналистчета нямаше да бъдат допускани до стадионите и футболните бази на отборите.

    • 4
      3

      Тези тъй наречени,, морални” убийци ще ги покрие системата която унищожи всичко хубаво, което имахме:морал, уважение еди към друг, приятелство, работа и що годе поносима материя! Очакванията за нещо по-добро бе унищожено от отвратителни циници, а за тези деца коит се бият по между си, не знаещи защо, на тез с више изобщо не им пука!

  13. 11
    18

    СМЪРТ ЗА ЖЪЛТАТА СГАН ДОЛНА И ГНУСНА,СРАМ ЗА НАШИЯ ГРАД.

  14. 22
    16

    Мангали радвайте се че не сме катовас да ви снимаме кога ви бием че нашето видео щеше да е 1 час. 🙂 Всички тартори и лидери пребивани събличани гаврени и по болниците.Червените и те ги утрепаха от бой къде ги хванат.Най-битите курви в България-останалите 30 циганки агита,утре който хванем нали си знаете-бой,влачене по пътя като парцал и в хирургиите.

    • 11
      16

      Не е нужно да ме хванеш аз сам ще ти се дам кажи къде ……приемам и частни посещения…ще си доволен и пак ще ме търсиш жълта гнидо насрана.

    • 12
      3

      Ти затова ли си се писал анонимен,защото си много смел селяк прост !!!

    • 6
      8

      Анонимко, муцуната ти плеще простотии, защото си стоиш на топло в къщи! Тази сутрин пак вдигнах те пухкавите ръчички, голяма част не можах те и това да направите, защото бяхте в нокаут, за пореден път, жълта гнидо!

  15. 16
    21

    Пуснете и как вдигат ръцете и реват като жени да не ги бият

  16. 26
    2

    Андрей,селяни прост,за 2 лева и 200 клика повече ще продадеш и майка си.

  17. 14
    15

    Утре ще ви избием заедно с курвите ви от бургас и варна дето сте ги викнали и ония гръцки анархистки прошляци

    • 18
      10

      Вас който не ви хвана той не ви еба бе мангал,ко ще избиваш?Насрани циганки,дайте билети за целия сектор да нахлуем и ние като червените директно на стадиона да ви поебеме,курви мангалски умрели от страх.

  18. 40
    3

    Пловдив дерби нямам думи. Как е възможно да насаждате допълнително омраза и напрежение независимо дали в клипа победители са нашите или Ботев?! Засрамете се, онази вечер пуснахте и някаква малоумна песен на папагалите. Толкова ли е трудно да пишете само за футбол. Затова стадионите и на двата отбора са празни!

  19. 17
    12

    В тъмното от засади да пребиеш сам човек е долно. Така се доказават мъжете в равен бой. И тук се вижда кой кой е

    • 13
      5

      Червените като ви подгониха 10 човека на лаута цялата измислена армийка избяга,пак ли беше тъмно и бяхте сам човек?Цигани насрани.

  20. 22
    11

    Страшно видео хахахаахх по-скоро смешно!

  21. 20
    17

    Това ли са ви великите понянаджий мангали смешни,ебати комедията,това бой ли беше изобщо? 🙂 На улицата е истината,там където ядете бой като кучета и от жълти и от червени,от червените даже ядохте бой на самия си стадион.Страхливи мангалки,дайте билети за целия сектор,не се насирайте пак,пак ще ви вкарваме по болниците в кома.

    • 5
      4

      Боклук, 90% бяхте в нокаут! Линейко, ти защо не дойде, А? Шшубето е голям страх!

  22. 23
    9

    Мноооого сте големи! Особено ония дето рита припаднало момче в главата и един дебелак дето скача на друг припаднал върху главата! Моооооого големи! Евала ВОЙНИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Да ви пукнат свинктерчетата от мандръсане в затовра ви пожелавам! И за да завърша, тия всичките на видеото не могат да изброят общо 5 футболиста сумарно от двата отбора!!!

    • 4
      4

      Това припадналото, баба му за ръчичка ли го заведе? Всичките жълтури сте едни празни гугли, и сте силни само в нета!

  23. 16
    18

    Селянките от Доматево са велики само когато скочат цяла глутница от засада на двама трима……иначе минават на изпитаната схема БЕЖ ЛИСКЕ ДА МА НЯМА.

Коментарите са затворени