Home Без категория Киров: Безобразното първо полувреме ни провали

    Киров: Безобразното първо полувреме ни провали

    1520
    53

    Наставникът на Ботев Николай Киров отдаде поражението от Етър в първия мач от неделната програма на Първа лига на слабото представяне преди почивката. Той определи първото полувреме на тима си като “безобразно”.

    “Причината за пораженеито е начинът, по който влязохме и безобразното първо полувреме. Аз по мое време не помня такова полувреме, с толкова много брак. Опитахме на почивката да променим нещата, вдигнахме темпото. Имахме ситуации в атака, които не доразвихме.”

    “Когато влезеш така в един двубой, е много трудно. Смените се включиха добре, но в последните 30 метра беше проблемът. Стреляхме от 30 метра, когато бяхме в добри положения. Просто безобразно първо полувреме изиграхме”, заяви Киров пред DIEMA SPORT.

    Според него, няма как занапред да се чакат леки мачове за “канарчетата” и се надява само тимът му да отстрани причината за слабото представяне преди почивката, за да може да е равностоен в битките занапред до края на полусезона.

    “Лесни мачове няма, нека не коментираме съперниците. Един отбор не може да е постоянно във върхова форма, винаги ще има спадове. Гледаме мач за мач, но сега търся причината за това безобразно първо полувреме. Гледаме да я отстраним за следващия двубой”, завърши Киров.

    53 КОМЕНТАРИ

    1. да продължим с победния ход до края на първенството и купата, и Киров да го пратим в национала 2та с Хубчев, и поне 5-6 Жълто Черни лъвове играещи футбол а не бивши латекси без да са били при футбола…

    2. 6
      1

      Спокойно. Зафето не дойде в клуба случайно. На Киров ските са намазани!
      Толкова ли никой не го разбра?

    3. 8
      5

      Дайте като е спечелил две купи, да му направим пожизнен договор. Стига с тези купи, всичко е минало. Отборът няма облик, отбора играе слабо, този отбор , не е мотивиран и този треняор неможе да го направи. Кажете един мач до сега в който отбора ни е изиграл до сега. Добре в шестицата е, но след победи над умрели отбори. Срещу кой отбор от първата шестица е постигнал нещо. Такива треньори колкото искаш. Време е за промяна.

      • 3
        2

        Отборът ни би Берое в Стара Загора за купата и е на 1/4 финал 🙂

    4. 6
      6

      Докато свят светува ще се дупим на Лудогорец Левски и ЦСКА..САТЕЛИТ СМЕ ДАВАТ СТОТИНКИ!

    5. 9
      7

      За 2 години Киров има 2 купи повече отколкото са спечелили всички други треньори минали през Ботев за последните 30 сезона 🙂 За купата на България има спечелен финал, полуфинал и сега минимум четвъртфинал. На всичкото отгоре предимно с наши юноши. Две момчета в състава са под 18г и вече имат голове в първа лига. Наложи Кристиян Димитров в защита, ако продължи така момчето ще стигне до националния отбор. Отделно Терзиев, Серкан и Неделев са основни играчи.

      Не може само да се печели. Много слаб мач в Етър, но няма място за драми.

      Трябва да се направят изводи за селекцията на полусезона и да се продължава напред. Скамейката е къса. КПД-то на Густаво и Диого е много ниско, няма смисъл да им се плащат супер високите заплати. Точките за класирането се броят като свърши редовния сезон.

      • 2
        4

        Само за прецизност, Киров искаше Кристиян Димитров да бъде освободен през миналата зима както и през лятото. Киров си е една бяла мишка, никакъв характер.

        • 4
          1

          Кристиян заигра много по-уверено след като натрупа опит в Монтана. Добро решение беше да го пратят под наем там.

      • Стига, бе майна! Стига сме се заблуждавали с тези купи. Всички знаем какви са ни отношенията с Лудогорец. Ако онези не искаха, щяхме да ги спечелим ама друг път.
        А това с юношите също е изтъркана песен. Какво като ги налага?! Кой от тях е нещо повече от средно ниво за А група?!

    6. 6
      4

      Бултрас
      Жалки сте целият клуб и ръководство. Това не са футболисти това са пълни некадърници. Срам ме е!!!

    7. 9
      7

      Ееее това жълтура е най неблагодарното копеле……ако бяха били днес щеше да има суперлативи до Луната…..обаче едно геле и веднага Киров вън ……но това е генетично заложено винаги всичко по партийна линия да им се поднася на типсия…….ееееех жълтурци жалкари смешни от околопловдивските села.

    8. 16
      9

      Проблемът е изцяло в ръководството, които нямаха топки да забият шута на Киров още пролетта след срама на Герена. Той си беше за гонене още миналата есен след интригите, които сътвори ама това е друга тема.

    9. 16
      2

      Белия веднъж вече се опита да изкаже мнение относно финансовата ситуация и беше накаран да се извинява и обяснява. Явно е че нещо много сериозно се случва с отбора, дали заплати няма, дали вътрешни дразги, дали някои се помислиха за звезди….Според мене Неделев и Стивън играят последните си мачове за този отбор, но по лошото е че Неделев го прави с досада. Ръководството да не се ослушва и да чака стотици милиони, а да го продава докато все още има желаещи.

    10. 8
      8

      Баси смешниците , ще ви скъсаме задниците на Лаута

    11. 21
      4

      Всеки, който е гледал футбол, веднага ще разбере, че нещо се случва в отбора. Дали пари, дали нещо друго, но има нещо- нефутболно, което пречи ! И то не е от вчера, или онзи ден. Иначе, ако това е Ботев, по-добре да не се строи стадион, или тези момчета да си тръгват и да не се връщат. Аз лично бих предпочел децата да играят, но с хъс и желание, отколкото да гледам тази мъка. А колко е лесно капитанът да излезе и да каже къде ги стяга чепика?! Оставам с надежда, че нещата ще се оправят и отново ще изпитаме радост и гордост!

      • 13
        7

        Истината е, че на момчетата не им се играе в бутафорен клуб. Всичко в Ботев е лъжа и измама. Изкуствена работа.Ако си малко умен ще разбереш за какво говоря. Другият проблем е, че сме на командно дишане. Няма пари. Много фенове, това не го разбират и не го виждат, но футболистите са наясно със ситуацията. Пред фалит сме.

        • 8
          5

          Пълни глупости си написал.На тия футболисти и милиони да им дадеш,пак ще е същото.Те топката не могат да спират,ние чакаме чудеса от тях.Да,съгласен съм,че парите са важни,но с тях класа не можеш да си купиш.

    12. 15
      5

      Бел, и Ботев Враца биха говедата на Герена. Ние докога ще се дупим?

      • 4
        3

        Докато свят светува ще се дупим на Лудогорец Левски и ЦСКА..САТЕЛИТ СМЕ ДАВАТ СТОТИНКИ!

    13. 14
      4

      Неделев и Балтанов не са за този отбор. Единия се разхожда, а другия вече е свършил

    14. 18
      7

      Футболният колос Ботев Враца унижи говедата насред София. А ние кога, Бял???????????????? Все нещо ти пречи!

    15. 13
      3

      Няма кво да се залъгваме.Слаби сме.И най-нормалното нещо е треньора да го отнесе.Има два мача да ме опровергае,но вече силно се съмнявам да промени нещо.

    16. 16
      6

      Причината за загубата си ти. Киров.
      не се оправдавай като ученичка

    17. 18
      10

      Бял,помисли как да видгнеш и мотивираш играчите. Срамота е двамата бразилци и Кр.Димитров да са единствените биткаджии.До кога ще държиш цял мач Неделев,въпреки че само си разхожда фанелката? Ако загубиш следващите два мача,взимай си багажа и изчезвай

      • 9
        5

        Няма да го загубя ва ама за Локото не съм сигурен.

    18. накендзани буфери спят сладко до краноновете
      16
      10

      марулките и ромките ще го отнесат за утеха…

        • накендзани буфери спят сладко до краноновете
          6
          7

          35м отменят гола мафията инак и нея я шибахме в тотото…

    19. 12
      10

      Пичаги днес ибаа ли на или така ми са струва че я влявал целия вада сейба.

    20. 25
      18

      Белия не е виновен , не виждате ли , че състезателите са крайно малко САМО ЗА СВЕДЕНИЕ ОТ 1 ЯНУАРИ БЕРОЕ ЩЕ РАЗПОЛАГА С 6 МИЛИОНА БЮДЖЕТ , ЧЕРНО МОРЕ 4 МИЛИОНА , САМО БАЛЪКОВ ВЗИМА ПАРИ КОЛКОТО ВСИЧКИ ТРЕНЕРИ В БОТЕВ , чудеса няма да станат без пари ……….ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ФИНАНСИРАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТБОР , А ИНАЧЕ СИ НАЗНАЧАВАМЕ ДИРЕКТОРИ НА 10 ФУТБОЛИСТА ЗА КАКВО ИЗОБЩО ГОВОРИМ ……….НЯМА ПАРИ , А ОТТАМ НЯМА НИЩО ДРУГО ……БОТЕВ ИМАТ ДА ВЗИМАТ ПРЕМИИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ОЩЕ ….Като цяло затъваме , защото няма ясна цел , защото няма пари…Ако не беше Киров отдавна щяхме да се боричкаме с изпадащите отбори , а не да бием МАРУЛАТА ЗА КУПАТА …..СПОНСОРИ ТРЯБВАТ ИНАЧЕ И ТОВА Е МНОГО

    21. 19
      24

      1.ЛУДОГОРЕЦ. 16.точки.
      2.ЛЕВСКИ. 12.точки.
      3.ЦСКА.10.точки.
      4.ЛОКО. 9.точки.
      5.БЕРОЕ.7.точки.
      6.БОТЕВЪ.1.точица.
      КАКЪВ ХУЙ ТЪРСИТЕ В ПЪРВАТА ШЕСТИЦА, КОГАТО НЯМАТЕ ПОБЕДА, ИМАТЕ ТОЧКИ САМО ОТ ВТОРАТА ОСМИЦА, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ НА ПЛОВДИВ.

      • 17
        5

        Статистик – вие не сте в топ 6, но Етър са. Имаме победа и 4т. Проверявай си инфото преди да пишеш неподготвен.

        • 10
          11

          ЕТЪР Е ЗА СЕГА, ГОВОРИ ЗА БОТЕВЪ И ЛОКОТО КАК СА ИГРАЛИ СРЕЩУ ЛИДЕРИТЕ В ПЪРВАТА ШЕСТИЦА,ЕТЪР НАМА ДА Е В ПЪРВАТА ШЕСТИЦА И ПАК ЩЕСИ ОСТАНЕТЕ СЪС 1 точица, А ДЕРБИТО ЩЕ ГО ДУХАТЕ ПОД ВОДА, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ.

          • 17
            3

            Точките са точки, няма разлика срещу кой са спечелени. Имаме гиповече от вас. В дербито може да се случи всичко, дано да спечелим и да си оправим показателите срещу ‘лидерите’ в БГ футбола.

            П.С. Вие от лидерите ли на първата шестица ли сте, или отбор от втората осмица?

            • 9
              12

              АКО Е ХУЙ ДАВИГО ЗАБИЯ, АМА НА ВАС СЕЛЯНИТЕ АКЪЛ НЕМОГА ДА ВИ ЗАБИЯ, ТУК СЕ ПИТА РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БОТЕВЪ И ЛОКОТО, ЧЕ ВИЕ СРЕЩУ ЛИДЕРИТЕ ИМАТЕ

              1.точица,А ЛОКОТО ИМА 9.точки, А ЗА ЕТЪР НЕСА ЛИДЕРИ.

    22. 15
      18

      БЕЗОБРАЗНО СЛАБ ТРЕНЬОР. СЛЕД МАЧА С ЦИГАНИТЕ КАКВО ЩЕ ТИ Е ОБЯСНЕНИЕТО?

      • 14
        15

        Дава ебът ЦИГАНИТЕ В ЖЪЛТИТЕ РОЗОВИ ДУПЕТА.

    23. 25
      10

      Бял смешник , стига ни обяснява какво е станало, ние го виждаме. Кажи ти какво направи да не е така !И какво ще направиш. Първо почни с мотивацията на отбора. После махни пълните дупки в отбора, почвайки от Минев. Накрая излез и кажи има ли някакви външни проблеми , пари и прочие. Иначе ти го отнасяш.

      • 7
        9

        Първо не е човека той ….Белия да дава такива обяснения , защо не каже нещо гн Йотков , ма той кво да каже като няма нищо за казване …..Пари няма , действайте……нямаме работа в първата шестица ….Факт….Някой да прави план за още една трибуна на базата срещу основната , защото стадион няма как да има …..Общината да помогне на нас и на буферите за трибуните …..Буферите се разпенили пък и те са цъфнали , та чак вързали …….

    24. 27
      12

      Е гати и смешния отбор където сме……един Етър не може да бием……за това останаха 20 паляка да ходят по мачовете ни.

      • 12
        5

        anonimniko,Botev v poslednite 6 ma4a s Etyr ima 5 pobedi i 1 ravenstvo.V poslednite 6 ma4a v pyrvenstvoto ima 5 pobedi.Taka,4e gledaj si mangalskiq otbor i ljubomoto ti toto.

    25. 16
      11

      А вторите полувремена с Левски и Лудогорец заравили ги?Добре ,че Етър нямаха късмет,че отивахме на тройка.Ние също виждаме,че играем безобразно.Ако не промениш нещо прав ти път.

    26. 13
      25

      Киров дръж се до 4 декември, а след това с пълната кошница 4-0 ще добавим и една оставка… Жълта паплач, Дербито идва, мишите ви сърца усещат как срещу тях идва Тигър. Локомотив е господарят на ПЛОВДИВ , така е било, така ще бъде…

      • 26
        12

        Лекувай се,манго.Сериозно се лекувай.

    27. 10
      13

      Бял,ако си тарикат ще играеш за седмото място

    28. 21
      17

      Срамна игра, с тая игра Берое и Локо ще ни разпорят трътките!

    Коментарите са затворени