Ботев покани мениджъра на Стивън Петков, той отложи преговорите

12
996

Ръководството на Ботев (Пловдив) стартира днес или утре финалните преговори за нов договор на Стивън Петков. Мениджърът на нападателя Генади Вучков е бил поканен на разговори в базата на “канарите“. Агентът обаче е поискал отлагане заради ангажимент в чужбина.

Очаква се Стивън Петков, който се превърна в основен футболист в Ботев, да получи чувствително увеличение на заплатата, съобщава „Меридиан мач“. Настоящият контракт на нападателя изтича в края на сезона.

12 КОМЕНТАРА

 1. СТИВЪН МИВЪН, КВО НА ИНТЕРЕСУА НАЗ ЛАЙНОМЕТИТЕ ОТ СТОЛЮПИНУУ? НИЙ СИ ЗНАЙМ , СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФ И ТВА А!!!
  ПУФ ПАФ… ФЪСССССС:))))))))))

 2. 2
  6

  Искал на стадион да играе. Тука няма шанс. Поне следващите 20 години. Стига на село!!!

 3. 24
  7

  Стивън е от типа футболисти, които са обречени да се развиват – амбициозен, упорит и със самочувствие. Двете страни трябва да си бъдат полезни. Ботев вече му помогна в много труден момент, сега е времето и Стивън да им се отблагодари с нов договор с уговорката да го продадат с фиксирана цена при добра оферта за футболиста. Смятам, че е достатъчно отговорен и лоялен, за да го направи. Дано има късмета да играе с Ботев в ЛЕ другия сезон и да направи силен трансфер в качествен отбор в Европа. Желая му успех!

  • 7
   13

   Точно, защото иска да се развива ще избяга от село! Още от лятото има няколко клуба които го желаят и ще му дадат такива пари, които няма как да взима на село! Той е най-добрия футболист от целият отбор, а редовно е резерва. Да не е луд да стои.

   • 5
    9

    Обещали са му да го направят звеновод, за да му вдигнат заплатата , паричките да не му идват само от тото мръсотиите!

   • За разлика от повечето футболисти в първенството ни,които мислят единствено и само за пари…Стивън е трезвомислещ.Минал е през Лудогорец,Берое и Левски и е наясно,че вероятността да се наложи в по-добър отбор от Ботев няма към този момент.Макар и като резерва през изминалия сезон,той даде заявка за качествен трансфер в близко бъдеще.Сега е моментът да се възползва от липсата на конкуренция на неговия пост и да докаже,че мястото му не е на резервната скамейка.За няколко хиляди отгоре,които няма да са за повече от 2-3 години,едва ли би рискувал кариерата си отново.По-добра възможност за развитието му от тази,която му се отдава сега….едва ли би намерил.(голмайстгор на отбора за предишния сезон,любимец на публиката,неизменна част от млад и перспективен тим),все доводи за оставането му в Ботев.Още повече със завишено възнаграждение.
    И въпреки всичко,ако не остане при нас…му желая от сърце да продължи със същия хъс и себераздаване,които го направиха един от любимцитте на публиката ни.

 4. 23
  5

  Всичките 4„мнения „между 11:17 и 12:35 са дело на един и същ олигофрен.Само за информация

 5. 10
  24

  Ако подпише, тото курварството ще продължава да си има лидер! Няма да цари хаос!

 6. 10
  24

  Новината е на ММ , а той е собственост на Делян Пеевски. Снощи лично Бойко го каза! Звучи пожелателно но Стивън не желае да отава на село.

 7. 12
  31

  Да, обаче Стивън не желае да остава в този клуб!

Comments are closed.