Лудогорец назначиха Професора

7
2121

Управителният съвет на ПФК „Лудогорец“ утвърди промените в организационната структура на клуба, които бяха анонсирани в началото на месец октомври.

Създаден беше Селекционен съвет, начело на който застава директорът „Спортна администрация“ Георги Караманджуков. Той ще бъде отговорен за цялата спортно-техническа дейност в ПФК „Лудогорец“. Караманджуков ще контролира работата в спортно-техническия щаб на представителния отбор, както и дейността на Лудогорец II, и Детско-юношеската академия на клуба.

На този етап длъжноста „Спортен директор“ в ПФК „Лудогорец“ остава вакантна.

Георги Караманджуков работи в клуба от февруари 2011 г. Директорът „Спортна администрация“ е с дългогодишен управленски опит в сферата на футбола. Бил е Изпълнителен директор на Родопа (Смолян) в продължение на 15 години, директор „Спортна администрация“ в ПФК „Нафтекс“ и вицепрезидент на Аматьорската футболна лига. Завършил е „Спортен мениджмънт“ в Националната спортна академия.

Междувременно ръководството на клуба постигна договорка с известния български футболист Иван Цветков, който започва работа в скаутското звено на ПФК „Лудогорец“. Цветков има успешна кариера в Холандия и Турция. Бързо печели авторитет и при завръщането си в България, където облича екипите на Пирин, Левски и Ботев (Пловдив).

Другото популярно име в скаутското звено е Яков Папарков. Дългогодишният директор на Детско-юношеската академия на Лудогорец, под чието ръководство школата постигна много успехи, сменя попрището си и ще работи за Клуба като помага за намирането на класни футболисти за представителния отбор.

Скаутите, които до момента работиха за селекцията в Лудогорец, остават на работа в клуба.

7 КОМЕНТАРА

 1. Пляскайте на конвейр статии и за внуците на чистачките на афедето, ама има едни 52 милиона без лихвите, Неделев и за отбор в първенството на Етиопия не е смислена покупка, Самуилов се ослушва като шопар в чужда царевица, базата отдавна е препродадена.
  Та, за какво говорехме?

 2. 10
  14

  Коматевско – говеждата делиорманска мюсюлманска връзка.
  По нареждане на ДПС И Шиши

 3. 8
  8

  ,ХАХАХХХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХХА
  ДЕРЗАЙТЕ ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИ !!!
  ВИНАГИ СТЕ БИЛЕ ГНИДИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ !

 4. 14
  15

  С това назначение затвърждаваме мъжката любов между двата клуба.

 5. 14
  22

  Андрьо, преименувай си сайта на жълтурдерби!
  Вижте го тоя папагал само новини за коматевци…хахаха!

  • 18
   5

   ми то за нас какво да пишат? Крушата пара йок ,Езето ше продаваме на него..

  • 9
   8

   Курв о, няма друг сайт дето да ви пуска повече статии и то безпристрастни за умрелия ви отбор е

Comments are closed.