Преди 3 дни PlovdivDerby.com първи ви информира, че Ботев Пловдив проявява интерес към крилото на Беласица Петрич Запро Динев (ВИЖ ТУК). Пред Меридиан Мач младия футболист потвърди за интерес на канарчетата към него.

“Знам за интерес на Ботев (Пд) към мен. За него преди време подсказа директорът на пловдивчани Асен Караславов. Писанията по мой адрес обаче изпреварват събитията. Наистина присъствието на Иван Кочев в Пазарджик сочи, че от щаба на „канарчетата“ продължават да следят ситуацията и нищо повече. Сега не мисля за това. Нека да изиграем успешно последните 3 мача на Беласица до края на полусезона. После ще мисля за оферти и предложения“, обяви Запро Динев.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Айде , пак черешка .След 6 месеца и този по пързалката

  2. 5
    24

    Отивам на село да играя тото! Знам как се прави! Особено в Ботев!

  3. 11
    9

    От това което прочетох останах с впечатлението,че въпросният Запро не е се чувства поласкан от това,че най-стария клуб в Bg този на Ботев Пловдив го е забелязал..Явно Запро Динев е момче със самочувствие и вероятно очаква оферти от Ливърпул , Байерн , и ПСЖ . Като компромисен вариант Запро може да се навие и на офертите на ЦСКА , Левски или Лудогорец?!

    • 5
      20

      това със “най-стария” е една лъжа… всички много добре го знаем

      • 14
        2

        В Столипиново няма как да го знаете,първо защото сте извън Пловдив и второ няма как да го прочетете защото българския език ви е труден .Мога само да ти препоръчам да намериш английско говорящ мангал който да го прочете в страницата на УЕФА

    • 1
      4

      На никой не му се ходи на село , факт , вас ще ви използва като последен влак , но дори и това не е сигурно

  4. 32
    8

    Отивам във Ботев,да мога по лесно да шибам лайнаутските мангали в гъза

    • 27
      6

      Забравих да кажа-в Локо кн.не отивам,гейбандит не ставам!!!Точка!

Коментарите са затворени