Един от двата летни трансфери на Ботев Пловдив Васил Шопов може да напусне канарчетата през зимата, научи PlovdivDerby.com. Футболистът за момента е със статут на резерва и е много вероятно да поиска да премине в отбор, в който ще играе редовно.

Атакуващият полузащитник има от началото на сезона едва 404 минути с жълто-черната фланелка. Той се е появил като титуляр на терена в 4 двубоя, като във всичките не е останал на зеления килим през целите 90 минути. В 12 мача Шопов е оставал на пейката за първия съдийски сигнал, като в 9 от тях се е включвал на смяна. Шопов има в актива си 1 асистенция от началото на сезона, когато пусна хитър пас към Стивън Петков при гостуването на Септември.

Със сигурност Николай Киров едва ли ще иска да пусне с лека ръка Шопов да си тръгне, тъй като съставът му и без това е достатъчно къс. Бъдещето на играча ще стане ясно след края на настоящия полусезон, когато спортно-техническото ръководство ще трябва да разговаря с плевенчанина за статута му в отбора.

Както вече ви разкрихме канарчетата ще се пробват да се разделят с Густаво и Диого през зимата. Първият е по-вероятно да бъде трансфериран някъде, докато отчайващата форма на втория със сигурност ще направи раздялата с него кошмар. Договорът на Густаво изтича през идното лято, а на Диого чак през 2020-а година. Дебелите чекове срещу които се разписват и двамата всеки месец са една от водещите сили в ръководството на Ботев Пд да мислят за раздяла с двамата бразилци. Не така стоят нещата с Джонатан, от който в клуба са доволни и възнамеряват да задържат.

Припомняме ви, че Ботев Пд вече води преговори със Серкан Юсеин и Даниел Кайзер за нови договори, като с вратаря разговорите са в доста напреднала фаза. Следващите двама играчи, с които канарчетата ще се опитат да преподпишат са Йордан Минев и Радо Терзиев. За момента договорка не е постигната с Мартин Димитров – Китаеца, който също възнамерява да търси отбор, в който да играе редовно.

45 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    13

    Шопов, изглеждаш умно момче, но без грешен е Всевишният! Бягай от този разпадащ се отбор! Пари Самуилов няма, а ние живеем в материален свят, и всичко е свързано с парите! Грешка е идването ти в Коматево! Бягай далече от тях, ще ти унищожат таланта ти! И още нещо, бяло-черното рае ще ти подхожда много, много повече!

    • 10
      3

      Само това стига за да разбере човек какъв скъсан тъпан си-“Самоилов няма пари”!!И бяло черно рае щяло да ми подхожда?Тая простотия стига,че и е в повече!!!И пък да стана член на гейбандата?Хахахахахахахаа.Не, мерси!Пък и не се казвам Шопович!!

      • 2
        4

        Като прочетеш пълното с граматически грешки послание, може да си направиш извода в какво неграмотно сборище си попаднал! Доколкото за гей бандите, коматевската е всеизвестна начело с Жоро педераст! Помисли си добре, Шопов!

        • 2
          1

          Тааа,за пълното с грешки послание,можеш ли да ми посочиш поне три?Вярно,не е написано с разбираем за манговците диалект, но става,който е учил поне до трето отделение ще разбере.И както казах,проС човек няма как да поспори с факти,той просто започва да обижда!Такъв е случая с теб…простено ти е.

          • 4
            1

            ще ти дам само един съвет – науи се къде и как се пишат запетайките. после си копирай словоблъдството в Word и ще разбереш сам къде са ти грешките

          • Шопов , заеби футбола , ела при мен в Лондон , има свободно място за младши мияч на чинии/все пак аз съм старши/ .
            Под пари ще останеш !

  2. 1
    2

    позиция в която се задържа силния Ботев е безрезервно да съблюдаваме на всички футболисти с Еднакво Игрово Време а не да изпадат в неприятната ситуация, че има и други отбори от опита а “нашата машина” да го отхвърля и придържа към логиката в отбора…и далаверите на дребните шмекери опитващи контрол ще изчезнат…

  3. 18
    11

    Ще бъде грешка според мен ако махнем Шопов, момчето има качества, просто трябва да играе повече.

    Ако се махнат двамата бразилци, ще има много повече шансове да играе, тъй че ако някой ще си тръгва трябва да са тея двамата, особено Диого, който с абсолютно нищо не доказа че има място в отбора.

    Густаво също не ми харесва особено, във всеки мач се повтаря едно и също по милион пъти-влиза отляво по крилото, стига до половината на пеналтерията…..иии….НИЩО. Тва направо ми къса нервите.

    • 11
      14

      Стига си тропал по клавишите.
      Чиниите чакат !

      • 17
        9

        Ахахаха кви чинии бе мамул, тва цииганската представа за живота в чужбина е интересно нещо.
        Да знаеш че тва дето ти го е разказала сестра ти от посещението при баба Гюлфие във Франкфурт не важи за всички живеещи извън родното ти Столипиново.
        Само ей такива ебани в главите полумаймуни като родата ти се занимава с чистене.

        • 7
          16

          по правописа ти личи, че си излезнал от Коматево.
          Урко, това, че си стигнал до някоя кухня на McDonald’s в лондонското гето, не те прави успял!

          • 3
            8

            Мияч на чинии в пакистански ресторант , а в свободното време работи като чистач в някакъв магазин.
            Обича да си прави зъбите в България

          • в това няма нишо лошо.
            аз не съдя хората по това какво работят, къде живеят…
            лошото е обае, че се държи групо, арогантно и просташки с хората и се прави ня много велик – типиен жълт селяндур (разлино е от селянин)

        • 7
          13

          в McDonald’s няма чинии. Там има табли с хартия отгоре. Мизерия достойна за селянин като този жълт неграмотен злобар

        • 2
          3

          Разбрахме, че си се издигнал в ерархията! Повишили са те, вече миеш тави а не чинии! Браво Изгрев бойски мангал! Цинизма в речника ти не те прави по-умен! Точно това те прави равен с Рачо, върлия, нелегалния и ред други доказани жълти илитерати и олигофрени!

          • 3
            1

            Нямах намерение да пиша каквото и да е, но понеже ме споменаваш, ще ти кажа нещо.ПроС човек като няма достатъчно пипе за някакъв спор,започва да обижда!Това е простотията!!Да не ти разказвам притчата за човека който се изпотил, и като го попитали защо и потен отговорил-защото спорих с глупци!!Ти си просто един крайно ограничен индивид!

          • 4
            2

            Обикновен мангал си ти Айше.

            Ерархията, ахахахахахахаха, громОтен съм ахаха.

            Мангали, ЧИБА от темите за БОТЕВ ПД майка ви дейба малоумна!

          • ама това е еднои също същество… аз докога да ви казвам, че то използва много ника …

    • 8
      9

      оправи си правописа, бе кретен!! Излагаш ни!

      • 12
        4

        И тва от цигански шебек, който в едно единствено изречение е направил две грешки.
        Забавна работа са тва циганята, ебани в рошавите, въшливи тикви до един.

        На първа страница от 4 теми-две за футболисти на Кюстендил, обаче мангалите висят в темата за Ботев-нещастни, комплексирани, удушени от живота гниди, пудавиебамаката гноясала!

        • 2
          2

          С Ваше позволение ще Ви направя две забележки! В българският речник няма такава дума,, ТВА”! Цинизма, който Сте използвал(псувнята), не е една дума! Те са точно пет! Вие ще се възмущавате от неграмотни хора, тогава когато сте безупречен граматически!

          • 2
            2

            Глупако, твърде тъп си за да разбереш разликата между цинизъм и вулгарност, ае чиба…

          • 1
            1

            как да стане това, като са нискочелести овчари. Честитят си когато се изкъпят…

        • и какви са те, бе селяндур?
          Разбирам, е искаш да блеснеш прд неграмотните си съселяни, но нали знаеш кой си служи с лъжи?!

  4. 22
    5

    Никаде няма да ходи. Густаво си змаинава и ще е твърд титуляр.

    • 16
      2

      Дано да си прав ! Аз лично много симпатизирам на Шопов

  5. 14
    39

    Сега разбрах къде съм попаднал!
    Съжалявам че дойдох на село!

    • 34
      9

      Добре е все пак че не е попаднал в гейбандата, щото има и такива!

  6. 9
    20

    Ако Тошко се продаде,Шопов ще го замести,просто пти наличието на Тошко,на него не му се дава шанс

  7. 12
    27

    Бруно да го взима! Биската и Луков да му кажат да идва! Имаме нужда от такъв играч!

  8. 6
    5

    диого го натискат да го продава, иначе няма обяснение

  9. 26
    7

    Много добер футболист. Просто трябва да му се дава повече шанс.

  10. 20
    15

    Шопов спаси Дунав сам, сега ще му …. майката , по-миналата година Дани Младенов беше в основата на третото място на Локо София и на него ……. мамата , ама си пускаме Диого, който е плачевно слаб , дори за аматьор , Балтанчето през мач е със счукани гуми, Густаво има някви проблясъци да създаде суматоха но дотам, а ШОПОВ, който го искаха и Берое и Левски няма грам шанс…….

    • 9
      24

      Вие сте основани 2011г.,като предварително сами си ебахти мамата! Никой не ви е виновен! Комунистическата ясла свърши! Бойко си отива, с него и Самуил ефенди и той! Дано ви оставят наистина хубавата база!

      • 23
        6

        А вие кога сте основани 1926, 1936, 2001 или си намерил изрезки от вестник и сте основани 1906. …….

        • 23
          7

          Ние сме прекръстеният Велбъжд, и сме основани 1919год. Това е истината.Оня Локо, 1936 год, е съдебно ЗАЛИЧЕН.

          • 15
            1

            aaaa бате нидей тъка туй локото в сарцето и дусата локо е само една и е от 1936 лицно на мен принц чалс ми е къзъл че туй е локо а не товъ измисленото ! столиупеново обичъ локо ние сме за тиб ареее локооо оле оле

  11. 14
    32

    И този беше черешка , много го искахте

    • 18
      1

      Аз пък искам само черния боздуган на приятеля ми Езе.

Коментарите са затворени