Старши-треньорът на Ботев Николай Киров няма да може да разчита на двамата си таланти от школата Слави Шопов и Крис Добрев в продължение на няколко седмици. Шопов вече е с националния отбор до 17 години и ще отсъства 2 седмици. След няколко дни Крис Добрев също ще е ангажиран в продължение на 10-на дни с националите родени 2000 г. Така Белия ще трябва да мисли, кой да замести младоците, които често попадат в групата му за мачовете на представителния отбор.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Капитанът на Черно море Георги Илиев определи гостуването на Ботев (Пд) като поредния тежък мач, който очаква “моряците” този сезон. Най-опитният футболист на варненци имаше лека болка в областта на шията, заради която пропусна две тренировки през миналата седмица, но вече е на линия за гостуването на “канарчетата”.

    37-годишният халф е шампион с Локомотив Пловдив от 2004 година.

    “Така се случи, че последните два мача победихме Ботев в Пловдив. Надявам се да продължим тази традиция.

  2. Към писача на тази статия: Белият е подлог и по правила и учебници се пише с пълен член ЯТ… горската журналистика!!!

    • Не се учудва! Писача е също от помашка та яка.

    • Юнак, не защитавам “писача”, но не си прав. Имена не се членуват с пълен член. Очевидно си проспал този урок. Иначе “писача” редовно допуска правописен брак, Така е, когато няма редактор, коректор и т.н. Просто сайтчето си е жълто и не може да надскочи нивото си…!

  3. 6
    2

    АЛЕН ОЗБОЛТ ПРОНИЗА ФРАНЦИЯ

    Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Ален Озболт направи силен мач за младежкия национален отбор на Словения.

    Нападателят на „смърфовете“ се разписа във вратата на Франция. Срещата, която се игра снощи завърши 1:1, а словенците стигнаха до точката като гост след попадение на Озболт в 70-ата минута.

    • 19
      4

      Ботев е пълен с талантливи момчета.Ама пълен.В мъжкия отбор Неделев,в младежкия имаме двама,юноши старша двама,юноши младша ОСЕМ национали….На лаута нямат нито един никъде,нормално,което дете става за нещо там доброволно идва в Ботев.Всички деца на Пловдив искат да играят в Ботев но взимаме само най-доброто.Няма място за всички.

      • 6
        8

        На буферите юношите играят в Англия , дори един от тях е в ТОП 50 на младите футболисти в света.
        Чети колега , чети

        • 6
          4

          ЖЪЛТА ЧУКЧА НЕ ЧИТАТЕЛ , ЖЪЛТА ЧУКЧА – ПИСАТЕЛ

        • 6
          3

          Колко юноши на буферите играят в Англия бе колега? Едно турче само.Ботев има над 20 национала във всички възрасти,буферчетата нямат нито един.Всички дербита при юноши и деца ви пребиваме.Чети колега,чети.

      • До краниста. Къде какво имате много добре знам, но на 15 години да играеш във висшата лага на Англия, не знам да има футболист от,, прословутата “школа на селско село Ботевъ! Не на Ботев, той е в Крумово!

  4. 7
    19

    Га жа почвами строежъ ва?
    След две седмици ли?

    • Га начешем убаво на майка ти лилавата пинджурица и почваме строежа на “Колежа”

Коментарите са затворени