Търговският регистър вписа Георги Самуилов в управленското тяло на Ботев Пд! Петко Ангелов все още не е вътре

8
2348

Търговския регистър въведе 5 от 6-те имена в новия Съвет на директорите на Ботев Пловдив. Прави впечатление, че в Търговския регистър фигурират само 5 от 6-те избрани членове на Съвета на директорите.

От там с дали отказ за вписване и указание да бъде представена нотариална заверка на декларация на г-н Ангелов, която не е отразена в регистъра на нотариусите по дневния ред. Очаква се корекцията да бъде извършена до края на седмицата, научи PlovdivDerby.com. След като от Ботев Пловдив изпълнят тези указания, се очаква и името на шестия член на Съвета на директорите да бъде вписано официално в Търговския регистър.

8 КОМЕНТАРА

 1. 4
  6

  Новоизлюпеният президентът на Ботев Георги Самуилов вкарва в сила нов правилник в клуба. Да въведе ред е едно от първите неща, с които се захваща Самуилов.

  Футболистите и треньорите ще бъдат запознати с новия правилник.

  Ще има сериозни глоби за всякакви нарушения. Освен това Самуилов ще бъде напълно безкомпромисен към всякакви изказвания уронващи престижа на клуба.

  В Ботев ще има и нов начин за изплащане на премии, които ще бъдат обвързани с резултатите.

  Този нов ред със сигурноат няма да се хареса на футболистите и феновете, поради което се очаква в клуба да настъпят раздори и катаклизми, а феновете да си поискат стадиона.

 2. 11
  23

  ех как ще се разсмърди всичко това като падне тиквата от власт….
  това с Ветко е нищо….

 3. 15
  25

  Важното е, че когато си поискам ще шитна акциите за 1лв.

 4. 15
  7

  Няколко фирми се наредиха на опашка за хидроизолация на Сектор А на стадион „Христо Ботев“.

  Както вече ви съобщихме фирма „Запрянови“ вече направи оглед на Сектор А на „Колежа“. В клуба обаче са постъпили и други оферти и президентът на клуба Георги Самуилов ще трябва да вземе решение коя фирма ще започне работа по сектора.

  „Главболгарстрой“ ще извършва основните действия по стадиона с някой подизпълнител.

  • 5
   5

   Вие не знаете ли коя е фирмата подизпалнител? Най-приближен ата до Главболгарстрой в Пловдив!

Comments are closed.