Търговския регистър въведе 5 от 6-те имена в новия Съвет на директорите на Ботев Пловдив. Прави впечатление, че в Търговския регистър фигурират само 5 от 6-те избрани членове на Съвета на директорите.

От там с дали отказ за вписване и указание да бъде представена нотариална заверка на декларация на г-н Ангелов, която не е отразена в регистъра на нотариусите по дневния ред. Очаква се корекцията да бъде извършена до края на седмицата, научи PlovdivDerby.com. След като от Ботев Пловдив изпълнят тези указания, се очаква и името на шестия член на Съвета на директорите да бъде вписано официално в Търговския регистър.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Новоизлюпеният президентът на Ботев Георги Самуилов вкарва в сила нов правилник в клуба. Да въведе ред е едно от първите неща, с които се захваща Самуилов.

    Футболистите и треньорите ще бъдат запознати с новия правилник.

    Ще има сериозни глоби за всякакви нарушения. Освен това Самуилов ще бъде напълно безкомпромисен към всякакви изказвания уронващи престижа на клуба.

    В Ботев ще има и нов начин за изплащане на премии, които ще бъдат обвързани с резултатите.

    Този нов ред със сигурноат няма да се хареса на футболистите и феновете, поради което се очаква в клуба да настъпят раздори и катаклизми, а феновете да си поискат стадиона.

  2. 11
    23

    ех как ще се разсмърди всичко това като падне тиквата от власт….
    това с Ветко е нищо….

  3. 15
    25

    Важното е, че когато си поискам ще шитна акциите за 1лв.

  4. 15
    7

    Няколко фирми се наредиха на опашка за хидроизолация на Сектор А на стадион “Христо Ботев”.

    Както вече ви съобщихме фирма “Запрянови” вече направи оглед на Сектор А на “Колежа”. В клуба обаче са постъпили и други оферти и президентът на клуба Георги Самуилов ще трябва да вземе решение коя фирма ще започне работа по сектора.

    “Главболгарстрой” ще извършва основните действия по стадиона с някой подизпълнител.

    • 5
      5

      Вие не знаете ли коя е фирмата подизпалнител? Най-приближен ата до Главболгарстрой в Пловдив!

Коментарите са затворени