Христо Бонев: Феновете трябва да се отнасят с повече доверие и уважение към това, което прави директорът на ДЮШ

9
399

Почетният президент и легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев се включи в размяната на декларации позиции в черно-бяло. Изявление на Зума бе публикувано в официалния сайт на смърфовете:

“Много е неприятно, когато излизат статии, в които по един или друг начин се критикува Локомотив Пловдив. Най-болезнено се приемат публичните критики от децата. Имаме от 7 до 19 годишни момчета в нашите отбори, които четейки всичко, което се пише, се огорчават, става им мъчно и започва разколебаването.


И понеже в обръщението си феновете отправят критики към директора на школата Димитър Палазов, искам да подчертая, че следя дейността му от деня, в който той е дошъл в Локомотив. До този момент – и като треньор, и като директор на школата, той съумя да направи много промени – ежедневно виждам изключително научната му и професионална работа с всички треньори и футболисти. Дисциплина, ред, следене отблизо на работата на всеки един от треньорите – това са неща, които са отсъствали в школата. Затова смятам, че нашите фенове трябва да се отнасят с повече доверие и най-вече с уважение към това, което прави директорът на ДЮШ Димитър Палазов.
Мисля, че работата в детско-юношеските школи във всеки един клуб в България в момента е изключително трудна и ако изключим ПФК Славия, който успява да изгради футболистите от тяхната детско-юношеска школа и да ги вкара в представителния си отбор, няма други клубове, които да кажат:„Ето, повечето ни футболисти са от нашите детско-юношески формации“.


Всички искаме нашите юноши да влязат в първия отбор и да им се радваме, защото те са наши деца, но не е толкова лесно. Една от причините, които затрудняват ефективната работа с децата и юношите, е липсата на база. Собственикът на Локомотив Пловдив г-н Крушарски от първия ден, в който е стъпил тук, се опитва да изгради стадиона и тренировъчната база и той държи особено много на това, за да има места за децата да тренират. Аз мисля, че Общината в лицето на кмет и заместник-кметове е нужно по-най-бързия начин да дадат възможност на г-н Крушарски да построи това, което ни е най-необходимо в този момент.

Ние всички сме едно голямо семейство – фенове, ръководители, треньори, футболисти. Искрено се надявам да направим така, че накрая родителите и тези, които обичаме Локомотив, да видим повече деца в представителния ни тим.“

9 КОМЕНТАРА

 1. 13
  2

  Зуме,разкажи отново как Столипиново опустяваше,когато играеше Локо

 2. 4
  8

  Вместо да се занимават с това което не им е работа Фенклубовете да нагреят Кмета да задейства терените да има децата къде да тренират!

  • 1
   1

   така е много по-лесно. а и зависи кой им плаща.
   за да идат при кмета се искат топки. за да пускат декларации от чуждо име се иска само подлост….

 3. 13
  3

  А ти лИгендо какво направи за тази школа през годините?! Колко топки и екипи купи с лични пари за децата?! С какво помагаш ти и Узунов на Крюшо за построяването на базата, и въобще каква работа вършите в клуба, а взимате заплати и премии?! Защо когато отборът не върви се криете като мишки, а когато побеждава всеки ден интервю?!

   • 8
    2

    А на теб кой ти бърка в гъ. а та питаш?! Той е милионер и цял живот е на хранилка. Аз работя за 500лева,но сам си плащам всичко!

    • 1
     2

     щом получаваш 500 лв , мислиш ли, че си достатъчно умен да даваш акъл на доста по-успели от теб

 4. 12
  9

  Този почетния заплатаджия бил жив! Абсолютен нагаждач и негодник. Налягай си парцалите изкукуригалник.

Comments are closed.