Мартин Камбуров посече бившия си отбор Локомотив Пловдив и с гол в последните минути на мача донесе победата за Берое. Заралии се наложиха с 1:0, а попадението реализира бившия капитан на “смърфовете” Мартин Камбуров в 87-ата минута. Нападателят се възползва от добро центриране на Рубен Бригидо, при което Борислав Цонев отклони топката към голмайстора. Камбуров изрази бурно радостта си при гола във вратата на пловдивчани, а реакцията му вероятно е продиктувана от начина, по който се раздели с Локо Пд.

Срещата започна по-силно за отбора домакин, който упражни натиск и се установи трайно в половината на пловдивчани. В 22-ата минута наставникът на Локо (Пд) Бруно Акрапович прибегна до принудителна смяна. Парвизджон Умарбаев получи мускулна травма и бе заменен от Димитър Илиев. В 25-ата минута заралии достигнаха до удар на Рубен Бригидо, който премина над напречната греда.

В 32-ата минута далечен изстрел на Иван Минчев бе блокиран от защитник в черно-бяло. И в следващите минути футболистите на Александър Томаш изглеждаха по-активният отбор в предни позиции, но добри изяви в защита на Димитър Везалов и Асен Георгиев на втория етаж предотвратиха опасностите пред Мартин Луков.

Въпреки непрестанните опити на домакините да отбележат, двата тима се оттеглиха на почивка при нулев резултат. В 49-ата минута изстрел на Иван Минчев с глава прелетя над напречната греда.

В 58-ата минута гол на Асен Георгиев бе отменен заради фаул в атака на Димитър Везалов. Защитникът надскочи бранител на Берое и подаде с глава към своя съотборник, който вкара красив гол със задна ножица във вратата на Перниш. На повторенията се видя, че нарушение нямаше.

В 71-ата минута Димитър Илиев стреля с глава след центриране на Бирсент Карагарен от ъглов удар, но ударът му не намери очертанията на вратата зад Душан Перниш.

БЕРОЕ – ЛОКОМОТИВ (ПД) 0:0

Берое: Душан Перниш, Александър Александров, Иван Бандаловски, Александър Василев, Георги Ангелов, Камен Хаджиев, Рубен Бригидо, Иван Минчев, Вандерон Виана, Мартин Камбуров, Борислав Цонев
Наставник: Александър Томаш

Локомотив (Пловдив): Мартин Луков, Йосип Томашевич, Асен Георгиев, Димитър Везалов, Милош Петрович, Игор Банович, Янко Ангелов, Парвиз Умарбаев, Абделхаким Буна, Бирсен Карагарен, Анте Аралица
Наставник: Бруно Акрапович

 

80 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Знам, че това което ще напиша е глас в пустиня, но все пак. Моля Ботевистите / ако наистина сте такива/ не коментирайте този “отбор”. Оставете буферите да си анализират лИгендата?!

  2. 4
    7

    Така, значи да погледнем обективно на нещата. Отменен гол няма ,защото първо има сигнал на съдията за нарушение и топката е вкарана в мрежата след това, а не обратното. При гола на Камбура няма никаква засада, номер 50 покрива.Гледайте репортажа всичко се вижда, топно и ясно.

    • И къде беше нарушението или по-точно кое???

      • 2
        4

        Значи не съм казал, нищо за нарушение или не ,а просто че гола е отбелязан след сигнал на съдията. Всички едва ли не го изкарват сякаш е вкаран гол и съдията решава да го отмени след това. Сега дали имаше нарушение е друг въпрос.

        • 6
          2

          Да ти го наакам в обектива та дано прогледнеш…..жълт плъх.

        • 6
          1

          Обектив, искаш да кажеш, че ако съдията не беше свирил, нямаше да се развие ситуацията по същия начин ли? Дали е свирил преди, след или по време на гола, това си беше чист отменен гол. Кристален!
          А за Сребролюбец не ми се пише. Доказа се колко е локомотивец. Заради 50 фена на стадиона се изплю в лицето на всички локомотивци.

    • Сигнала прозвучава е момента на гола, така че играта реално не е спряла.
      А за гола от засада – не случайно булгаристанската телевизия не направи стоп кадър на ситуацията

  3. 5
    1

    Ебахти простия камбур умри селска пръчко

  4. 4
    2

    Вие изобщо не знаете къде се намирате. Хубаво му искате на Крушарски оставката, ама намерихте ли някой нов? С излишни пари и нерви? Или фенклуба е решил да поеме освен тактическата, стратегическата и финансовата част? Питам, защото все още не ми е известно да има клуб, който се издържа и развива от… на феновете приказките. Трябват пари и визия. Без тях „стълбът на футбола“ е обречен да бъде колче за домати.

  5. 3
    4

    гола на председателя е от чиста засада.
    като сложим и отменения гол, мирише силно на Булгаристан!!
    Гнусно е!!

  6. 9
    4

    Камбуров, днес всички разбраха че си долен педал.
    Сбогом, курво

  7. 10
    3

    Камбуров, ти за нас умря днес. Никога не си бил легенда на никой отбор и няма да бъдеш. Откъдето ме си си тръгнал, от там не са те разбрали колко струваш.
    Аз лично много се радвам, че се разкара от Локомотив. В Берое също си дупка, но глупака Томашич още не се е усетил…

    В България никога няма да има футбол, докато има поръчкова съдийство – не говоря само за отменения гол

    • ами то затова няма много свестни хора, които да давст пари за футбола в БГ.
      Мафията отдавна е завладяла този спорт. Затова резултатите на международната сцена са плачевни…
      ама на кой му пука в БГ

  8. 6
    6

    Когато Камбуров играеше за нас друго мислихте .Сега защо го плюете че вкарва голове ли. Ние защо не вкараме. Съдията ни бил виновен . Смешна работа.

    • 8
      4

      Ти сляп ли си или глупав?! Отношението, което Камбуров показа пред гола е недопустимо, с псувните си срещу хората, които буквално го направиха “звезда”. Камбуров е една затворена страница за Локомотив, бита карта. Оттук нататък на Лаута, той ще бъде третиран като Курвата, която всъщност е, а не като легендата, която можеше да бъде.

      МАРТО, КУРВО!!! МАРТО, КУРВО!!!

  9. 14
    7

    Камбура е ботевист от малък нормално е да псува тази паплач.Локото е толкова пробит отбор,че освен покойния Аян , всичките му други “легенди” са или селски търгаши,издънени алкохолици или просто канари.Надявам се това да ви показва кой е отбора на Пловдив комплексарчета.А след 2 години когато се завърши най-модерния стадион в България,не знам,дано ония дето ви бутна трибуната да е заредил упоскоителни.

    • 4
      2

      Пловдивския гранд живее на квартира до гранда……..иначе е тъпо селско парче.

  10. 5
    3

    СЕГА БФС ТРЯБВА ДА НЕ НАКАЖЕ ЗА ПСУВНИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, МАЛКИ ДЕЦА ГЛЕДАТ ОСНАВИ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ! С ТАЗИ ПСУВНЯ САМ СИ ЗАТВОРИ ПЪТЯ ОБРАТНО КЪМ ЛАУТА.НЕ СИ НИКАКВА ЛЕГЕНДА, А НАЕМНИК НА КОЙТО ПЛАЩАХА ПО 15- 20 ХИЛЯДИ ДА ИГРАЕ
    ДРЕБНА СЕЛСКА ДУШИЦА!ИНТРИГАНТ!

  11. 9
    16

    Ееее тук пълно само с жултури. Един на друг си харесват коментарите, злобеят в типичния за тях селски манталитет. Явно е защото биха грандове като Верея и Дунав, и балона, който беше започнал да издиша взе пак да се надува. Плюйте и злобейте колкото искате, тази година ще сме пред в класирането и за купата и в дербито пак ще ви бием. А да видим за купата на вас колко гола ще ви нашие Камбура, щом толкова му се радвате.

  12. 7
    10

    АВА АМА САМУ КФА АГИТКА КВА ПУБЛИКА ИМАХ МЕ ВА АХМАЦИ 12 000 ЧЕРНО БЕЛИ РОМИ ОТ ВСЕ БУГАРИЯ ВА АААААААААААААА,АМ ТОЯ ИПИРАТУРА КАК НА ЗЛЪГА НА НЕГУ ДА ГО ЕВА АХМАКА УЖ ЩЕШЕ ДА СА ВЪРГАЛЯ КАТ МЕЧКА ПА ТОЙ НА НАИБА ЯКО ДА ГУ ТУРНА НА ЖЕНКА МУ ОТ ЗАДИ ДЕИБА ПУМАКА СМОТАН.
    АЗИ И ВСИЧКОТО СОЦИАЛНИ РОМИ ДА МУ СЕ ИЗРЕДИМ ОТ ЗАДИ ДЕЙБА АХМАКА ДОЛЕН ЛИГЕНДА НИ БИЛ ААААААААААА.
    СЯ ВСИЧКОТО ЦИГАНИН НЯМА СА ПОКАЖЕ ПОНЕ ДВА МЕСИЦА НА СТАДИОНА ДЕЙБА МАМУ АААААА.
    НИЩАСНИК СМОТАН КАК МУЖА СА ПОДИГРАЕШ С НАЗИ ВА КАПУТ ДОЛЕН СМАЧКАН.
    СЯ И БИЗНИСА УМРЕ ВА АХМАК.
    ДО ВСИЧКИ ЛОКУМУТИФЦИ ИКАМЕ ДА СА ОБЪРНЕМ НИИ ВСИЧКОТО БРАТЯ ОТ СТРЯМА ИСКА МИ ДА СА МАХНЕ ФИСКУЛТУРНИКА ТОЯ ЖА НА ИЗКАРА ИЗВЪН НЕРВИ И ЖА ГО ШИБАМЕ ПО СТРЯМАЛИИСКИ КАК САМУ НИИ СИ ЗНАЕМ,НА ЧАВУ ТРЯБВА МУ КАЖИМ ЧАО БАТКА А НА НАШИЯ С НАКЛОНА МАЛКУ МУ Е И ИБАНЕТО,КРУША ВЗИМАИ СА В РЪЦЕ ИДВАИ В СТРЯМА ДА ПРАИМ ЛОКУ ШАМПОАН.
    ПРОСТА АЛКОХОЛНА МУТРО ТИ В ПЛОВДИВ НЯМАШ РАБУТА НАШТУ ЛОКУ СЪЩО.
    ТРЯБВА СА МЕСТИМ ТАМ ДЕТ НИ ОБИЧА НАРОДА ВА АХМАК ,КО ПРАШ В ПЛОВДИВ ВА АХМАК.
    Я БЪРЗО В СТРЯМА БАРАБАР С ВСИЧКИ ЛИГЕНДИ.
    ЗАКРИВАЙ НА ОТ ЖА Я ВТАСАШ ПОВЕЧЕ АЛКОХОЛИК ИМИТАТОР СМАЧКАН.
    ВИЖ САМУ КАК НА ПСРЕШНАХА ВА ЦИГАНИ ЦИГАНИ РОМИ РОМИ СЕЛЯНИ СЕЛЯНИ,И ТО КЪДЕ В НАЙ СЕЛКИЯТ ГРАД ВА АХМАК,БЪРЗО НА МЕСТИШ В СТРЯМА.
    ИМПИРАТОРА Е ВЕЛИК ПОКАЗА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАК СЕ ПРОЦИДИРА С МАЛЦЕНСТВОТО В БЪЛГАРИЯ,ЯКО ЕБАН ТУЙ МУ Е РАБОТАТА НА АГАТА.
    АЙ СЯ СЕЛЯНИ ЦИГАНИ РОМИ ЕБЕТЕ СА В ДУПАРАТА СМОТАНЯЦИ.ДА ВАЕБА ОФЛЮВИТЕ НЕКЪПАНИ.
    ВАШ ВЕРИН ВОЖД БАТ КОЙЧО БУЗУГАНА ОТ СТРЯМА.

    • 9
      3

      Аз съм селянче от Стряма…….
      Жълта тиква съм насрана…….
      Трактор пее на поляна………..
      Стоян канара ме нарече мама.

  13. 17
    5

    Как се чувствате върху Камбуровия,гейбанда?Хахахахаха ,и това доживяхте да ви качат на Камбуровия!Бухахахах, ба си нещастниците!!!

  14. 14
    4

    Берое си е Берое.

  15. 8
    20

    ЖЪЛТИТЕ МАНГАЛИ ГЛЕДАХА МАЧА И ВИДЯХА КАК ОТМЕНИХА ЧИСТ ГОЛ НА ЛОКОТО.

    • 16
      4

      88м, да ви еба майката циганска!

      • 7
        5

        Те гледат с очила купени от пазара в Столипиново!

        • 3
          5

          А ти смяташ на Киро макарите за очила,маргинали, като лапнеш хурката.

  16. 16
    3

    Ас като ви казах чи тоя е учител по физическо вий -голяма е работа, немец е . А яжте сега на немеца рязания

  17. 9
    12

    Абсолютно редовен гол беше отменен, много ситуации с обратни отсъждания. Но нищо не оправдава слабата ни игра. Янко Ангелов, Банович, Карагерен и Буна гледаха мача отблизо. Добавям и Илиев. Много хора подраниха с почивката. Очаквам адекватни мерки. Само Локо!

    • 18
      3

      За лИгендата нещо да кажеш? Как ви псува и се радва?

  18. 9
    21

    Камбуров е едно посредствено момче дошло от село заиграло в Бутяфъ…….е после съдбата го е пратила в по добрия отбор на Локомотив……но старите хора казват….ГЕНА Е ПО СИЛЕН ОТ ВСИЧКО……селяка си е селяк.

    • 17
      3

      Ама казали ви да ви еба в циганите в 88 м.

    • 17
      2

      Но нали Камбуров беше култ и лИгенда на Локото???? Колко унизително е сега да поемете к..а на Камбура…Честито!

    • 5
      1

      …селяка си е селяк..! Така е – виж говедарския цървул!

  19. 9
    23

    Представям си как всички селяци са притаявали дъх до последно само Локото да падне…..и колко са доволни в момента…..много поздрави от бат Митко Илиев78.

    • 21
      2

      Поздрави от легендата ти ! Хареса ли ти как се изпика над теб и отборът с тези звучни псувни а ?

    • 15
      1

      представям си как няма да спиш тая вечер.
      и ще сънуваш Камбуров как ви казва след гола ” Да ви ебЪ путката майна цигансака да ви ебЪ”

    • 15

      Да ви еба в мангалите ви каза лИгендата в 88 м.

  20. 24
    4

    Поредното циганско катеначо на хърватския даскал по физическо.Малко раздвижване второто с 2 спринта на дебелогъзата Ралица и дотам.И накрая императора на катуна ги попари и полудя от кеф.Както и цял Пловдив.

  21. 14
    8

    … как псува отбора, който го направи футболист. И още му викайте легенда. Пълен боклук. САМО ЛОМО ПД ЗАВИНАГИ.!!!

  22. 14
    7

    Да ги чакаме пред стадиона и да искаме обяснение от всички -чорбаджията, физкултурника, Чачо-мачо, имигрантите !

  23. 22
    3

    Как зарадвах целия Пловдив с реакциятаси след гола. Кеффф ???

  24. 13
    3

    къде са отворените циганки които щяха да играят в Европа? в шестицата трудно ще се класирате,нищо не играете,циганки,уж много силни били биели наред а пак след ГРАНДА в класирането.циганска работа

  25. 21
    3

    Лошо впечатление ми направи тоя Камбуров.Да оставим настрана,че се радваше ,но на тъча след това се обърна и каза нещо като “да ви еба путката майна да ви еба”. Изгледайте видеото и ще се уверите в това.Извинете ме, но това ли е този,който величаете ? Пример за подражание ли е този футболист ?
    40 сек.от видеото.
    https://www.vbox7.com/play:b5c8739644

  26. 26
    2

    МАЙКА ВИ ШЕЙ.А – ТОВА СА ДУМИТЕ КОИТО ПРОИЗНАСЯ СВИЛЕНГРАДСКИЯ РЪБ СЛЕД ГОЛА. ДОСЕГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ЧУЖДЕСТРАНЕН ФУТБОЛИСТ ДА СЕ РАДВА СРЕЩУ БИВШИЯ СИ КЛУБ И ТО ПО ТОЗИ НАЧИН. И ТАКА СЛЕД КАТО ЕДНАТА ЛЕГЕНДА БОНЕВ ДОЙДЕ РЕД И НА ДРУГАТА ДА НИ ПСУВАТ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ПАК ГО ПОКАНЕТЕ НА ЧЕРНО – БЯЛАТА КОЛЕДА И ПАК ПЕЙТЕ ПЕСНИ ЗА ТЯХ.

  27. 19
    4

    Ебам ти императрицата,ние с бат Чаво захапахме кървавицата,ай наздраве!

  28. 14
    4

    Въпросът с класирането още ли е АКТУАЛЕН…..

    • 1
      5

      Актуален е, защото още сме пред Ботевъ

  29. 14
    7

    КамбуроФ

    • 15
      2

      е, кво да си почивами – ний Ливърпул можем да си ги бийм когато посками!

    • 13
      1

      Жъ почивъми нъ Дунъвъ! Приготвили сми тъкъмити!

  30. 26
    8

    Това жалко подобие на отбор трябва да бъде затрито моментално. Няма истински фен на Локомотив, който да се радва на това подобие на футбол. Витоша, Септември, Дунав играят в пъти по-привлекателен футбол от нашия. Бруно и Крушарски вън ! Моментално !

    • 15
      7

      да идват потницити -по-добре при тях играихме поне футбол . тея сега за нищо не стават. само Локо

  31. 20
    4

    Кой, кой ги наеба?
    А, импИратора с кривата глава!
    Ама и как се израдва лИгендата!

  32. 14
    2

    нас ни шибат нарет , свърши тотото

  33. 25
    4

    Наистина картината е епична: Циганите ебани от лИгендата си, която продължават да си избират за най -добър футболист!

    • 5
      7

      Не се радвай вас ва ебе редовно…въпреки че е юноша на Бутяфъ.

  34. 15
    4

    Лигендата Камбуров ви го нацели ама яко хахахаха, сааде Локу сааде тото Круши великан.

  35. 20
    4

    Аууууууу как мазно им го заших. Па как са радвах, лелеййййййй, кат истинска лигендъ.

  36. 15
    7

    Вън Клошарски, вън Арапович, вън Чавдар – искаме властта в любимото Локо.

    • 13
      3

      Адвокатите гледат мача в ресторант и Пурко-Митко по точно след гола на Камбуров обърнал масата от радост,поръчал утре за обяд едно теле и почнал да пиши декларацика!

  37. 27
    1

    Тази година пак го изберете за играч на сезона в Локо!

  38. 19
    5

    Най – обичам да шибам кюстендилски цигани!

    • 13
      2

      нас ни шибат нарет , свърши тотото

Коментарите са затворени