Днес в 20:00 часа отборите на Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в Стара Загора в корав сблъсък. Това е среща между 4-ия и 5-ия във временното класиране в Първа професионална лига. Преди мача те са в абсолютно изравнени позиции с по 17 точки, като именно поради тази причина се очаква мачът да бъде много оспорван и страстите нажежени.

Берое допусна две поредни равенства в последните си два мача и сега ще иска да се върне на победния път. Старозагорци са отборът с най-малко допуснати голове като домакин – 2. Така че стабилната защита може да бъде в основата по пътя към евентуален успех днес.

В същото време обаче и Локо се представя доста силно като гост. “Железничарите” са в серия от 4 поредни гостувания без загуба и ще искат да продължат с доброто си представяне далеч от дома.

Александър Томаш не може да използва контузените Алкан и Райнов. В тяхно отсъствие той вероятно ще заложи на Перниш под рамката и Бандаловски, Хаджиев, Ангелов и Василев в отбрана. Цветков и Цонев ще са двамата опорни халфове, а Бригидо и Минчев ще бъдат на крилата. Атаката ще води Камбуров, а зад гърба му ще действа Вандерсон.

В същото време Локо пристига без Пиргов, Главчев и Евтимов. Бруно Акрапович вероятно ще пусне в игра Луков на вратата и Петрович, Георгиев, Везалов и Томашевич в защита. Ангелов и Банович ще са дефанзивните полузащитници, а пред тях ще бъде Илиев в ролята на плеймейкър. Карагерен и Буна ще оперират по крилата, а Аралица ще е на върха на атаката.

БЕРОЕ – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

БЕРОЕ: Перниш, Бандаловски, Хаджиев, Ангелов, Василев, Цонев, Цветков, Вандерсон, Минчев, Бригидо, Камбуров

ЛОКО: Луков, Петрович, Георгиев, Везалов, Томашевич, Ангелов, Банович, Илиев, Карагерен, Буна, Аралица

Стадион: “Берое”, Стара Загора
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 20:00 часа

17 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    ИЗВЪНРЕДНО ОТ АЯЗМОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ВЪЙ,ВЪЙ ВА АХМАЦИ.ВЕЧЕ СМЕ 12 000 ИЛЯДИ СОЦИАЛНИ РОМИ НА СЕЙДИУМ БИРОЕ СТ.ЗАГОРА.
    КЪФ КУПОН КФО ЧУДО ВАААААААААА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НЯМА ТЪКЪФ КЕФФФФФФФ.
    КИЧЕЦИ МАЙНЕТА АМА ТОЧНО РОМСКАТА СИ Е КАРАМИ ВА АХМАЦИ.
    АМ САМУ КФА ПРОГРАМЪ Е СПРЕТНЪЛА МИМЕТО НЕ Е ИСТИНА ВА СЯ КАТ ПОЧНИ ДА ПРАЙ СФИРКИ НАПАВО ЖА НАГНИТИ ОБСТАНОВКАТА ВА МА НИИ СМЕ ЛОКУ ВА КАПУТИ,НИИ НЕ СМИ КАТ ЖЪЛТУРЯТА ВА СЯ КАТ ГИ УШМУЛИМ ТИЯ МАРУЛИ ША Е БАСИ КЕФЪ.
    КИБАПИТЕ КИФТЕТАТА ПЪРЖОЛАЦИТЕ ЦФЪРЧАТ КУПОНА Е ЯК САМУ ДА НЕ НЪ ИЗШИБАТ ТИЯ.
    КАМБУР АГАТА НА ПОСРЕШНА КАТ ИСТИНСКИ БРАТЧЕТ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЖА СА ТЪРКАЛЯЛ КАТ МЕЧКА ДНЕС ВА ЖА СИ ВКАРВАЛ АВТОГОЛ.
    АЙ ГОРДИ ЛАЙНОМЕТИ АЙ МОЙТУ ЛОКУ АЛЕ АЛЕ АЛЕ.САМУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.

    • Ава Стоене запри са ва калъф…..жа вземе да са споминеш от радост ва селяк стрямски.

  2. х1 краен го играйте тея курви от Лаута тряя ги закрият вече Крушо ще облазни косама и тая вечер мамаицата му мръсна ! Пащай 20хил. маруло гадна вън циганите от Пловдив !

    • 6
      1

      Не! Ние играем на по-високо ниво, а именно:Битката за България!!!

  3. 8
    3

    Успех, Пловдивски любимци, Пловдив е с вас от близо 100 години!!! САМО…

  4. 3
    8

    Циганско катеначо и напред сватбарската!

  5. 4
    8

    АВА ВЕЧЕ СМЕ 10 КАРУЦИ ПЪЛНИ С ОРА ОТ СТРЯМА ВА,СЯ МИНАВА МЕ ДА ОБЕРЕМ И НАШТИ БРАТЯ ОТ ШИКЕРА,АРМАНА,СТУЛЮПИННО СИТИ И АДЖИСАНА.ЖА ПРАИМ ГЕНГ – БЕНГ ШОУ В ЗАРАТА ВА ДВЕ СКАРИ ПАТУВАТ СНАЗИ ИМА МНОУ КИФТЕТА КИБАПИ И ПАРЖОЛАЦИ,МИМАТА НА СТОЕНЧО ЩЕРКАТА Е С НАЗИ ЖА ПРАЙ СТРИПТИЗ НОВА ПРОГРАМА ЗА ВЕРНИТЕ ФЕНУВЕ НА НАШТУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ДА ИДЕТЕ НА СТАДИОНА ВА АХМАЦИ ЖА ИМА И БЕЗПЛАТНИ СФИРКИ.ОЧАКВАМ ДА СМЕ ОКОЛО 10 000 ЧИВЕКА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЖА ГИ МАЧКА МЕ ТИЯ МАРУЛИ АКО НЕ ГИ МАЧКА МЕ ТЕ ЖА НА МАЧКАТ ПО МАКАРИТЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    КАМБУР АГАТА ЖА НА ПОСРЕЩА В СТАРАТА ЗАГОРА ВА.ОБЕЩАЛ МИ Е ЛИЧНО ДА ИМИТИРА ЧЕ ЖА ИГРАИ ФУТБОЛ ВА.
    ТА БИЕМ С 5 – 0 ………..АЙ МОЙТУ ЛОКУ МОИТУ ЛЮБИМ ОТБОР АЙ НАПРЕД НАПРЕД И САМУ НАГОРИ ВА.
    ЧАКЪМИ ВА ВСИЧКОТО ФЕНУВЕ ДА СА НА СТАДИОНА.

    • Аз съм селянче от Стряма…….
      Жълта тиква съм голяма………
      Трактор пее на поляна………..
      Стоян канара ме нарече мама.

  6. Във-всеки източник пише,че мача е от 20:00, а не е ли от 17:30 ???

  7. 5
    6

    Ако спазим тактиката си от този сезон имаме шанс и да ги бием. Здрав бетон отзад, чистене на посоки, а напред – 2 пъти да минем центъра и я някой фал, я корнер и току виж влянало. Така бихме и папагалите, и Левски и Лудогорец. Тактиката на Бруно е печеливша. Дреме ми било грозен футбол, той не е за хората, важни са точките!

    • 3
      6

      Tи името не можеш да си напишеш правилно, взел си разбор да правиш на Пловдивския любимец??? Бездомник, Локомотив би твоите коматевци, без да им позволи да отправят удар!!! Това е надиграване ,а не бетон, погледни статистиката от мача?! Локомотив 5 удара Коматевци 00000…

      • 4
        4

        Това ли е Пловдивския любимец ве Г..бандюга-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Хааахахахахаха,е нема такОф смех!!

      • Така е,локу удариха пет удара към облаците…

  8. 9
    3

    Марулята е спаружена и очаквам победа за гостите ! Тънко 0-1 …..

Коментарите са затворени