ВИДЕО от Обединението в Ботев!

28
1774

„Ботев“ сключи договор за партньорство с Общонародна фондация „Христо Ботйов“. Неправителствената организация, имаща за цел да съхрани паметта и творчеството на великия български революционер и патрон на най-стария футболен клуб в България, е с 24-годишна история.

Потомъкът на Христо Ботев и председател на едноименната общонародна фондация – г-н Боян Ботйов изнесе лекция пред школата на най-стария клуб у нас.

28 КОМЕНТАРА

 1. 6
  5

  Ботев има вече свой официален канал във видеоплатформата Youtube. Това стана ясно от публикация, публикувана във Фейсбук-страницата на клуба.

  Името на канала е PR Botev.

  Ето и пълния текст на съобщението:

  Уважаеми ботевисти,

  ПФК „Ботев“ Пловдив стартира своя нов канал в платформата за видео споделяне youtube. Абонирайки се за него, Вие ще имате възможност да се информирате за всички значими събития, организирани от нашия клуб, както и за тези, осъществявани с неговото съдействие.

 2. 6
  12

  Историческо обединение между пловдивската селска и помашка околия и знаковата фен орда на циганския квартал Столипиново Изгрев бойс! Историческо!

  • 13
   2

   БезкомпромЕсно ли бе неграмотен столипиновски мангуст ахахахахаххахаха Зума беше прав-феновете на локо са цигани.

 3. 6
  10

  A.лооо писачите -подлоги що не си кръстите сайта ботевььььььь?

  • 18
   2

   Гадно ли е само яки новини за гранда?А тепърва ще се почва за стадиона всеки ден,тежка и депресираща зима ще има в Столипиново.

   • 2
    12

    Гранда на Изгрев бойс Столипиново сопотското тото курве Ботевъ Коматево!

    • 10
     1

     Ще ти се пръсне жлъчката от злоба насран циганин.

 4. 23
  2

  Имам въпрос към черно-белите но никой не се осмелява да отговори.Защо титлата от 2004 г. е в Кюстендил а не в Пловдив.Надявам се някой да се престраши и да отговори без обиди и нападки,така както аз питам коректно.Е?

  • 15
   3

   Защото Велбъжд Кюстендил стана шампион,а не Локо 1936.

 5. 26
  3

  Простите цигани,за пореден път доказват амебната си култура.Ботев Пловдив си има патрон и това е един от най-великите българи Христо Ботев.Ние кво да направим,че вашия е Сандокана.Направете му и на него бюст-паметник и си го почитайте.

  • 2
   6

   Само че, Сандокана (ако имаш памет) умря като фен на предшественика на изродско-сопотското недоразумение Тракия!

 6. 2
  26

  НАЛИ СМЕ СИ КОМУНИСТИ , ОТНОВО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ . ФОНДАЦИЯ ДО ФОНДАЦИЯ , КОМИТЕТ ДО КОМИТЕТ , АЙДУК ДО АДУКА . НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ СТАВАТ ПРИ ФОНДАЦИЙТЕ , ТАМ Е НАЙ ТЪМНОТО .

  • 22
   3

   Дори си нямаш на идея колко си прост и че живееш в някаква болна (черно-бяла) твоя си реалност.

   • 2
    4

    А ве, защо ние сме Ботев,, Ъ“, а не сме Ботев?!

    • 5
     1

     А защо СпортклубЪ, е със“ Ъ“,а „наследника“му Локо е без “ Ъ „?Две са причините,истинското локо е създадено 1936г,когато „Ъ“вече премахнато от правописа.Второто е че истинското Локо е закрито съдебно,а това Локо е урод, прекръстеният Велбъжд Кюстендил , Не е сложно даже за прост гейбандит.

     • 1
      5

      Първо много си ограничен, за да си даскал! Реформата в българския език се извършва в периода 1944-46г.,и тогава се премахва,, Ъ“-то в края на думите! Второ, истинското Локо не се закрива юридически, а Велбъжд и Локомотив се обединяват в един клуб под името Локомотив! Другото по този въпрос са неверни, жълти интерпретации! Третото е, че Металик Сопот се преименува в Ботевъ! Защото Ботев (истинския) съществува като юридическа регистрация под това име, сегашния Ботев е с,, Ъ“-то накрая, с друга емблема различна от оригиналната(тя е в Крумово)! Та ако си напрегнеш аспиринчето , ще разбереш кой е истинския отбор!

     • Точният,много си зле!!!Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.“Ако искаш ще ти посна и съдебното решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на Локо.Надявам се да поспиш и ти същото за обединението на Ботев със Сопот,а също и съдебното решение.Тъп си като слон.

     • 1
      1

      Даскале,много е трудно да спориш с проС гей,какъвто е точният!Те винаги са прави!Само че за да си точен, трябва да се оповаваш на документи,а не да ръсиш простотии каквито ти се иска да са истина!Ето така примерно-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
      управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

 7. 7
  22

  Христо Ботев не знам колко пъти се е превъртял в гроба вече? Да го сравняват с тази кривоглава измет, развяваща Турското знаме???

  • 1
   7

   Ревящите, мучащите, жълти селяни да не би да знаят кой е Христо Ботев?!

 8. 26
  5

  Локо да сключи договор за партньорство с фондация ‘Рома“

  • 2
   23

   Виж кой е бил вратаря ви в шампионския отбор през 1929-та и тогава говори за роми и цигани! Вие жълтурите с нищо не се различавате от циганите!

  • 3
   18

   Локото сключи договор с вас ! Когато има нужда от курва да я шиба ! 0:1

   • 9
    2

    Тва казано от фен на отбор, чието табло на стадиона се казва Балтаново табло е малко неуместно Али Чауш…

Comments are closed.