„Ботев“ сключи договор за партньорство с Общонародна фондация „Христо Ботйов“. Неправителствената организация, имаща за цел да съхрани паметта и творчеството на великия български революционер и патрон на най-стария футболен клуб в България, е с 24-годишна история.

Потомъкът на Христо Ботев и председател на едноименната общонародна фондация – г-н Боян Ботйов изнесе лекция пред школата на най-стария клуб у нас.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    5

    Ботев има вече свой официален канал във видеоплатформата Youtube. Това стана ясно от публикация, публикувана във Фейсбук-страницата на клуба.

    Името на канала е PR Botev.

    Ето и пълния текст на съобщението:

    Уважаеми ботевисти,

    ПФК “Ботев” Пловдив стартира своя нов канал в платформата за видео споделяне youtube. Абонирайки се за него, Вие ще имате възможност да се информирате за всички значими събития, организирани от нашия клуб, както и за тези, осъществявани с неговото съдействие.

  2. 6
    12

    Историческо обединение между пловдивската селска и помашка околия и знаковата фен орда на циганския квартал Столипиново Изгрев бойс! Историческо!

    • 13
      2

      БезкомпромЕсно ли бе неграмотен столипиновски мангуст ахахахахаххахаха Зума беше прав-феновете на локо са цигани.

  3. 6
    10

    A.лооо писачите -подлоги що не си кръстите сайта ботевььььььь?

    • 18
      2

      Гадно ли е само яки новини за гранда?А тепърва ще се почва за стадиона всеки ден,тежка и депресираща зима ще има в Столипиново.

      • 2
        12

        Гранда на Изгрев бойс Столипиново сопотското тото курве Ботевъ Коматево!

        • 10
          1

          Ще ти се пръсне жлъчката от злоба насран циганин.

  4. 23
    2

    Имам въпрос към черно-белите но никой не се осмелява да отговори.Защо титлата от 2004 г. е в Кюстендил а не в Пловдив.Надявам се някой да се престраши и да отговори без обиди и нападки,така както аз питам коректно.Е?

    • 15
      3

      Защото Велбъжд Кюстендил стана шампион,а не Локо 1936.

  5. 26
    3

    Простите цигани,за пореден път доказват амебната си култура.Ботев Пловдив си има патрон и това е един от най-великите българи Христо Ботев.Ние кво да направим,че вашия е Сандокана.Направете му и на него бюст-паметник и си го почитайте.

    • 2
      6

      Само че, Сандокана (ако имаш памет) умря като фен на предшественика на изродско-сопотското недоразумение Тракия!

  6. 2
    26

    НАЛИ СМЕ СИ КОМУНИСТИ , ОТНОВО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ . ФОНДАЦИЯ ДО ФОНДАЦИЯ , КОМИТЕТ ДО КОМИТЕТ , АЙДУК ДО АДУКА . НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ СТАВАТ ПРИ ФОНДАЦИЙТЕ , ТАМ Е НАЙ ТЪМНОТО .

    • 22
      3

      Дори си нямаш на идея колко си прост и че живееш в някаква болна (черно-бяла) твоя си реалност.

      • 2
        4

        А ве, защо ние сме Ботев,, Ъ”, а не сме Ботев?!

        • 5
          1

          А защо СпортклубЪ, е със” Ъ”,а “наследника”му Локо е без ” Ъ “?Две са причините,истинското локо е създадено 1936г,когато “Ъ”вече премахнато от правописа.Второто е че истинското Локо е закрито съдебно,а това Локо е урод, прекръстеният Велбъжд Кюстендил , Не е сложно даже за прост гейбандит.

          • 1
            5

            Първо много си ограничен, за да си даскал! Реформата в българския език се извършва в периода 1944-46г.,и тогава се премахва,, Ъ”-то в края на думите! Второ, истинското Локо не се закрива юридически, а Велбъжд и Локомотив се обединяват в един клуб под името Локомотив! Другото по този въпрос са неверни, жълти интерпретации! Третото е, че Металик Сопот се преименува в Ботевъ! Защото Ботев (истинския) съществува като юридическа регистрация под това име, сегашния Ботев е с,, Ъ”-то накрая, с друга емблема различна от оригиналната(тя е в Крумово)! Та ако си напрегнеш аспиринчето , ще разбереш кой е истинския отбор!

          • Точният,много си зле!!!Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Ако искаш ще ти посна и съдебното решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на Локо.Надявам се да поспиш и ти същото за обединението на Ботев със Сопот,а също и съдебното решение.Тъп си като слон.

          • 1
            1

            Даскале,много е трудно да спориш с проС гей,какъвто е точният!Те винаги са прави!Само че за да си точен, трябва да се оповаваш на документи,а не да ръсиш простотии каквито ти се иска да са истина!Ето така примерно-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
            Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
            управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

  7. 7
    22

    Христо Ботев не знам колко пъти се е превъртял в гроба вече? Да го сравняват с тази кривоглава измет, развяваща Турското знаме???

    • 1
      7

      Ревящите, мучащите, жълти селяни да не би да знаят кой е Христо Ботев?!

  8. 26
    5

    Локо да сключи договор за партньорство с фондация ‘Рома”

    • 2
      23

      Виж кой е бил вратаря ви в шампионския отбор през 1929-та и тогава говори за роми и цигани! Вие жълтурите с нищо не се различавате от циганите!

    • 3
      18

      Локото сключи договор с вас ! Когато има нужда от курва да я шиба ! 0:1

      • 9
        2

        Тва казано от фен на отбор, чието табло на стадиона се казва Балтаново табло е малко неуместно Али Чауш…

Коментарите са затворени