Нов голям успех за КЦМ 2000 донесоха момчетата от отбора по мини футбол. След шампионската титла отборът на металургичния гигант спечели и Суперкупата на България. Двубоите бяха на игрищата на Спортна София в събота, където се проведоха и финалите на Каменица Фен Купа.

КЦМ спечели с класическото 3:0 срещу носителя на купата Либа България Milky Group Bio (София). И трите попадения за пловдивчани станаха дело на Димитър Джонджоров, който грабна и приза MVP на финалната среща.

Това беше трети трофей от четири възможни за КЦМ през тази година. Тимът стана шампион на България и носител на Суперкупата, спечели Купата на Пловдив Сиза спорт, единствено на тима се изплъзна титлата в Градската футболна лига Пловдив. Тимът стана и първият български достигнал до осминафиналите на Шампионската лига, която се проведе през септември в Словения.

Припомняме Ви, че половината отбор е от футболисти на Атлетик Куклен, който стигна до шестнайсетина финалите в турнира за Купата на България и игра срещу Левски.

marica.bg